برادر عزیز من پیشنهاد میگنم همین ترد رو کامل مطالعه بفرمایید
خودتون به انتخاب درست میرسید![]()
اگه می تونستم 172 صفحه رو با اینترنت 56K بخونم که مزاحم شما نمیشدم .
برادر عزیز من پیشنهاد میگنم همین ترد رو کامل مطالعه بفرمایید
خودتون به انتخاب درست میرسید![]()
سلام بر دوستان بزرگوارم
من قراره یه i-mate Qtek s200 یا همون Jamin بگیرم... به نظرتون انتخاب خوبیه ؟ (تو همون رنج قیمت)
مشکل خاصی نداره که آدمو اذیت کنه ؟
از اونجایی که تا حالا PPC نداشتم... نمی دونم برنامه و بازی های جالبی که مثلاً رو سیمبین نصب میشه ، برای اینا هم موجوده یا نه ؟
اگه سی پی یو 200 خیلی کند. رم و رام پایین هنگ های متوالی نداشتن رام آفیشیال WM6 مشکلات مختلف رام های کوک شده صفحه کیو وی جی ای اذیتتون نمی کنه پس مشکل خاصی نداره. راستی این رو هم اضافه کنم از اون جایی که تا حالا پی پی سی نداشتین انتظار تلفونی متناظر با موبایل های معمولی و دوربین در حد و اندازه موبایل های معمولی رو نداشته باشین.
از نظر برنامه برنامه جالبی برای سیمبیان موجود نیست(بازی شاید ولی برنامه جالب من ندیدم!) از نظر برنامه مشکلی نخواهید داشت و آرشیو کاملی از برنامه تو همین سایت هم هست ( فقط دور پیغام گیر رو خط بکشید)
از نظر برنامه هم انتظار اجرای بازیهای 3D نسبتا جدید (از جمله Call Of duty) رو نداشته باشین که با سی پی یو 400 هم به زور اجرا می شن. در ضمن رم بالایی هم می خوان که شما ندارین.
فکر کنم همه اینا تقریبا توی صفحات قبل بود.:happy:
از نظر بودجه در مضیقه هستین فقط به هیوندایی آ200 فکر کنین و لاغیر. تنها در این صورته که نسبت به هزینتون خرید مناسبی انجام دادین
سوال 1- سری ultimate مخصوصا مدل 7150 از کی و تقریبا به چه قیمتی تو ایران گیر میاد
htc tytn
البته o2 atom exec هم هست که عالیه ولی کیببوردش جداس !!! اینم یه عکس ازش
http://i18.tinypic.com/4rcoaky.jpg
اين چه جور كيبرديه كه جزء متعلقات Atom Exec نيست؟ احتمالا بلوتوث هستش.
اگر هم اين طور باشه كه به گوشي هاي ديگه هم peer ميشه
حسین آقا (فرانکشتین) ببخشید واقعا لایف gprs و سا÷ورت نمیکنه؟؟؟؟ gsmarena که نوشته سا÷ورت میکنه. اگه این طوری باشه که به درد ایران نمیخوره:blink:
سیاوش جان من غلط کنم بگم gprs رو ساپورت نمیگنه من میگم gps رو ساپورت نمیگنه:blush:
بین این 2 زمین تا زیر زمین تفاوت![]()
حسين آقا خواهش ميكنم به خودتون اين حرفا رو نزنيد. راستش مطمئن نيستم ولي به نظرم اومد يه جايي اين جوري گفته بوديد با توجه به پروتكل هاي ارتباطيه ديگه اي كه داره( و من پيش خودم فكر كردم حتما 3g !) ... و ديگه gprs و ساپورت نميكنه. :wacko: البته عدم ساپورت gps هم غير منطقي هستش چون ppc يا جي پي اس دروني دارن يا خارجي رو ساپورت ميكنن ديگه... :happy: بعد هم هر جا ما خونديم ديديم شما داري از لايف تعريف ميكني (و البته آقاي دانيال هم داره از qvga شكايت ميكنه!) حالا كه ما عاشق لايف شديم ميزني تو پرمون:happy:
اگه اشتباه نکنم ....این گوشی اختصاصی واسه دوتا oprator خاص ساخته شدند قیمت هم واسه این کمه که روی نتورک اونا لاک شدننظرتون در باره ی این گوشی چیه . قیمتش که خیلی خوبه 299 دلار
![]()
Processor: 400 MHz Qualcomm MSM7500
Operating System: Windows Mobile 6.0 Professional (Pocket PC)
Display: 240 x 320 transmissive/reflective LCD
Memory: 64 MB RAM; 256 MB flash memory (150 MB available)
Size and Weight: 4.33" long x 2.32" wide x 0.73" thick; 5.8 ounces
Expansion: Single MicroSD(HC) slot
Docking: HTC ExtUSB plug
Communication: Dual band CDMA/EVDO (Rev. A upgradable); 802.11b/g; Bluetooth 2.0
Audio: ExtUSB headphone/headset jack
Battery: 1500 mAh replacable Lithium Ion cell
Input: QWERTY thumb keyboard; 5-way directional pad; application buttons; 3-way jog wheel; touchscreen
Other: 2 megapixel camera
Manufacturer: HTC
Model: HTC Mogul (PPC-6800)
Screen Size: 2.8 Inch
Weight: 5.8 ounces
Description: The HTC Mogul is CDMA device created for carriers like Verizon and Sprint (which also calls it the PPC-6800)
It offers a number of high-end features, including support for one of the fastest cellular-wireless networks in the U.S.
This is a Pocket PC phone that has a tablet shape, but with a landscape-oriented keyboard that can be hidden behind its QVGA touchscreen.
It offers a built-in keyboard, Wi-Fi b/g, Bluetooth 2.0, and is upgradeable to EV-DO Revision A.
اینم لینک جایی که این گوشی رو دیدم اینجا
اگه اشتباه نکنم ....این گوشی اختصاصی واسه دوتا oprator خاص ساخته شدند قیمت هم واسه این کمه که روی نتورک اونا لاک شدن![]()
آنلاک کردن پاکت پیسی فقط 4 ثانیه وقت میخواد ... اگه دوستمون این قیمت رو مطمئن هستند بخرند ضرر نمی کنن
نظرتون در باره ی این گوشی چیه . قیمتش که خیلی خوبه 299 دلار
![]()
Processor: 400 MHz Qualcomm MSM7500
Operating System: Windows Mobile 6.0 Professional (Pocket PC)
Display: 240 x 320 transmissive/reflective LCD
Memory: 64 MB RAM; 256 MB flash memory (150 MB available)
Size and Weight: 4.33" long x 2.32" wide x 0.73" thick; 5.8 ounces
Expansion: Single MicroSD(HC) slot
Docking: HTC ExtUSB plug
Communication: Dual band CDMA/EVDO (Rev. A upgradable); 802.11b/g; Bluetooth 2.0
Audio: ExtUSB headphone/headset jack
Battery: 1500 mAh replacable Lithium Ion cell
Input: QWERTY thumb keyboard; 5-way directional pad; application buttons; 3-way jog wheel; touchscreen
Other: 2 megapixel camera
Manufacturer: HTC
Model: HTC Mogul (PPC-6800)
Screen Size: 2.8 Inch
Weight: 5.8 ounces
Description: The HTC Mogul is CDMA device created for carriers like Verizon and Sprint (which also calls it the PPC-6800)
It offers a number of high-end features, including support for one of the fastest cellular-wireless networks in the U.S.
This is a Pocket PC phone that has a tablet shape, but with a landscape-oriented keyboard that can be hidden behind its QVGA touchscreen.
It offers a built-in keyboard, Wi-Fi b/g, Bluetooth 2.0, and is upgradeable to EV-DO Revision A.
اینم لینک جایی که این گوشی رو دیدم اینجا