• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
برادر عزیز من پیشنهاد میگنم همین ترد رو کامل مطالعه بفرمایید:)

خودتون به انتخاب درست میرسید:)

اگه می تونستم 172 صفحه رو با اینترنت 56K بخونم که مزاحم شما نمیشدم .

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
سلام بر دوستان بزرگوارم

من قراره یه i-mate Qtek s200 یا همون Jamin بگیرم... به نظرتون انتخاب خوبیه ؟ (تو همون رنج قیمت)
مشکل خاصی نداره که آدمو اذیت کنه ؟
از اونجایی که تا حالا PPC نداشتم... نمی دونم برنامه و بازی های جالبی که مثلاً رو سیمبین نصب میشه ، برای اینا هم موجوده یا نه ؟

اگه سی پی یو 200 خیلی کند. رم و رام پایین هنگ های متوالی نداشتن رام آفیشیال WM6 مشکلات مختلف رام های کوک شده صفحه کیو وی جی ای اذیتتون نمی کنه پس مشکل خاصی نداره. راستی این رو هم اضافه کنم از اون جایی که تا حالا پی پی سی نداشتین انتظار تلفونی متناظر با موبایل های معمولی و دوربین در حد و اندازه موبایل های معمولی رو نداشته باشین.

از نظر برنامه برنامه جالبی برای سیمبیان موجود نیست(بازی شاید ولی برنامه جالب من ندیدم!) از نظر برنامه مشکلی نخواهید داشت و آرشیو کاملی از برنامه تو همین سایت هم هست ( فقط دور پیغام گیر رو خط بکشید)

از نظر برنامه هم انتظار اجرای بازیهای 3D نسبتا جدید (از جمله Call Of duty) رو نداشته باشین که با سی پی یو 400 هم به زور اجرا می شن. در ضمن رم بالایی هم می خوان که شما ندارین.

فکر کنم همه اینا تقریبا توی صفحات قبل بود.:happy:

از نظر بودجه در مضیقه هستین فقط به هیوندایی آ200 فکر کنین و لاغیر. تنها در این صورته که نسبت به هزینتون خرید مناسبی انجام دادین

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگه سی پی یو 200 خیلی کند. رم و رام پایین هنگ های متوالی نداشتن رام آفیشیال WM6 مشکلات مختلف رام های کوک شده صفحه کیو وی جی ای اذیتتون نمی کنه پس مشکل خاصی نداره. راستی این رو هم اضافه کنم از اون جایی که تا حالا پی پی سی نداشتین انتظار تلفونی متناظر با موبایل های معمولی و دوربین در حد و اندازه موبایل های معمولی رو نداشته باشین.

از نظر برنامه برنامه جالبی برای سیمبیان موجود نیست(بازی شاید ولی برنامه جالب من ندیدم!) از نظر برنامه مشکلی نخواهید داشت و آرشیو کاملی از برنامه تو همین سایت هم هست ( فقط دور پیغام گیر رو خط بکشید)

از نظر برنامه هم انتظار اجرای بازیهای 3D نسبتا جدید (از جمله Call Of duty) رو نداشته باشین که با سی پی یو 400 هم به زور اجرا می شن. در ضمن رم بالایی هم می خوان که شما ندارین.

فکر کنم همه اینا تقریبا توی صفحات قبل بود.:happy:

از نظر بودجه در مضیقه هستین فقط به هیوندایی آ200 فکر کنین و لاغیر. تنها در این صورته که نسبت به هزینتون خرید مناسبی انجام دادین

تائید میشه:)

فقط یه چیز رو اضافه کنم اونم اینکه کیفیت قطعات اس200 پائین هست از نظر من:blush:

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
ممنون از شما دوستان عزیز
واقعاً لطف کردید

saeid.mob

Registered User
لایک‌ها
0
2سوال
1- سری ultimate مخصوصا مدل 7150 از کی و تقریبا به چه قیمتی تو ایران گیر میاد
2-یه ppc زیر 800 تومن که رم بالای 1 گیگ رو ساپورت کنه و qwerty داشته باشه سرعتش هم بالا باشه کدوم ppc رو پیشنهاد میدین

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

اين چه جور كيبرديه كه جزء متعلقات Atom Exec نيست؟ احتمالا بلوتوث هستش.
اگر هم اين طور باشه كه به گوشي هاي ديگه هم peer ميشه​

ايني كه ديدي كيف اتم اگزكه كه به اتم هم مي خوره. بديش اينه كي بيش از حد ضخامت داره و اصلا به جيب نبايد فكر كني. خوبيش اينه كه اينفرارده و باتري زيادي نمي خوره. به بقيه پي پي سي ها هم ممكنه پير شه. فقط مسئله كيفه كه به بقيه پي پي سي ها نمي خوره و يه چيز كاملا غير قابل استفاده مي شه.

قيمت 50 تومن . رمضاني 1 ماه پيش داشت. رفتم بخرم پشيمون شدم. آخه واقعا ضخيمه:(

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حسین آقا (فرانکشتین) ببخشید واقعا لایف gprs و سا÷ورت نمیکنه؟؟؟؟ gsmarena که نوشته سا÷ورت میکنه. اگه این طوری باشه که به درد ایران نمیخوره:blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین آقا (فرانکشتین) ببخشید واقعا لایف gprs و سا÷ورت نمیکنه؟؟؟؟ gsmarena که نوشته سا÷ورت میکنه. اگه این طوری باشه که به درد ایران نمیخوره:blink:

سیاوش جان من غلط کنم بگم gprs رو ساپورت نمیگنه من میگم gps رو ساپورت نمیگنه:blush:

بین این 2 زمین تا زیر زمین تفاوت:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سیاوش جان من غلط کنم بگم gprs رو ساپورت نمیگنه من میگم gps رو ساپورت نمیگنه:blush:

بین این 2 زمین تا زیر زمین تفاوت:)

کم یه غلط املایی بگیرم؟ جی پی اس رو هم ساپورت می کنه ، یعنی شما می تونید یک جی پی اس برون زا با بلوتوث باهاش جفت کنید و لذت شو ببرید :cool:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حسين آقا خواهش ميكنم به خودتون اين حرفا رو نزنيد. راستش مطمئن نيستم ولي به نظرم اومد يه جايي اين جوري گفته بوديد با توجه به پروتكل هاي ارتباطيه ديگه اي كه داره( و من پيش خودم فكر كردم حتما 3g !) ... و ديگه gprs و ساپورت نميكنه. :wacko: البته عدم ساپورت gps هم غير منطقي هستش چون ppc يا جي پي اس دروني دارن يا خارجي رو ساپورت ميكنن ديگه... :happy: بعد هم هر جا ما خونديم ديديم شما داري از لايف تعريف ميكني (و البته آقاي دانيال هم داره از qvga شكايت ميكنه!) حالا كه ما عاشق لايف شديم ميزني تو پرمون:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسين آقا خواهش ميكنم به خودتون اين حرفا رو نزنيد. راستش مطمئن نيستم ولي به نظرم اومد يه جايي اين جوري گفته بوديد با توجه به پروتكل هاي ارتباطيه ديگه اي كه داره( و من پيش خودم فكر كردم حتما 3g !) ... و ديگه gprs و ساپورت نميكنه. :wacko: البته عدم ساپورت gps هم غير منطقي هستش چون ppc يا جي پي اس دروني دارن يا خارجي رو ساپورت ميكنن ديگه... :happy: بعد هم هر جا ما خونديم ديديم شما داري از لايف تعريف ميكني (و البته آقاي دانيال هم داره از qvga شكايت ميكنه!) حالا كه ما عاشق لايف شديم ميزني تو پرمون:happy:

نمیدونم حتما اشتباه از من بوده
4fvgdaq_th.gif

ولی ما هم یه چیز گفتیم این دکتر سریع بول گرفت ،باشه دکتر یادم میمونه:p

ولی منظور من رو که دیگه فکر کنم فهمیده باشی عزیز منظورم gps داخلی بود:blush: ولی در هر صورت به نظر من ضرر نداره خرید یک عدد لایف نا قابل:)

khashayar20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون در باره ی این گوشی چیه . قیمتش که خیلی خوبه 299 دلار
12649_large.jpg

Processor: 400 MHz Qualcomm MSM7500
Operating System: Windows Mobile 6.0 Professional (Pocket PC)
Display: 240 x 320 transmissive/reflective LCD
Memory: 64 MB RAM; 256 MB flash memory (150 MB available)
Size and Weight: 4.33" long x 2.32" wide x 0.73" thick; 5.8 ounces
Expansion: Single MicroSD(HC) slot
Docking: HTC ExtUSB plug
Communication: Dual band CDMA/EVDO (Rev. A upgradable); 802.11b/g; Bluetooth 2.0
Audio: ExtUSB headphone/headset jack
Battery: 1500 mAh replacable Lithium Ion cell
Input: QWERTY thumb keyboard; 5-way directional pad; application buttons; 3-way jog wheel; touchscreen
Other: 2 megapixel camera

Manufacturer: HTC
Model: HTC Mogul (PPC-6800)
Screen Size: 2.8 Inch
Weight: 5.8 ounces
Description: The HTC Mogul is CDMA device created for carriers like Verizon and Sprint (which also calls it the PPC-6800)

It offers a number of high-end features, including support for one of the fastest cellular-wireless networks in the U.S.

This is a Pocket PC phone that has a tablet shape, but with a landscape-oriented keyboard that can be hidden behind its QVGA touchscreen.

It offers a built-in keyboard, Wi-Fi b/g, Bluetooth 2.0, and is upgradeable to EV-DO Revision A.

اینم لینک جایی که این گوشی رو دیدم اینجا

p4350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
آقا من می خوام یه htc p4350 بخرم:blink:.می خواستم ببینم قیمتش چقدره و غیر از رمضانی از کی میشه خرید؟:f34r:

فایل های ضمیمه

• shot3.jpg
    shot3.jpg
    16.5 KB · نمایش ها: 5
  • htc-herald-p4350-1B.jpg
    htc-herald-p4350-1B.jpg
    16 KB · نمایش ها: 2
  • shot4.jpg
    shot4.jpg
    17 KB · نمایش ها: 1
  • buttons3.jpg
    buttons3.jpg
    13.5 KB · نمایش ها: 0
  • camera.jpg
    camera.jpg
    7.6 KB · نمایش ها: 2

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
12649_large.jpg

Communication: Dual band CDMA/EVDO (Rev. A upgradable); 802.11b/g; Bluetooth 2.0
Input: QWERTY thumb keyboard; 5-way directional pad; application buttons; 3-way jog wheel; touchscreen

Description: The HTC Mogul is CDMA device created for carriers like Verizon and Sprint (which also calls it the PPC-6800)

It offers a number of high-end features, including support for one of the fastest cellular-wireless networks in the U.S.

This is a Pocket PC phone that has a tablet shape, but with a landscape-oriented keyboard that can be hidden behind its QVGA touchscreen.

It offers a built-in keyboard, Wi-Fi b/g, Bluetooth 2.0, and is upgradeable to EV-DO Revision A.

اگه اشتباه نکنم ....این گوشی اختصاصی واسه دوتا oprator خاص ساخته شدند قیمت هم واسه این کمه که روی نتورک اونا لاک شدن :)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اگه اشتباه نکنم ....این گوشی اختصاصی واسه دوتا oprator خاص ساخته شدند قیمت هم واسه این کمه که روی نتورک اونا لاک شدن :)

آنلاک کردن پاکت پیسی فقط 4 ثانیه وقت میخواد ... اگه دوستمون این قیمت رو مطمئن هستند بخرند ضرر نمی کنن

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
12649_large.jpg

نسبت به قیمتش خرید واقعا مناسبیه. فقط 2 تا مسئله وجود داره.
سی آی دی آنلاک کردن یک دقیقه یا کمی بیشتر یا کمتر طول می کشه ولی به شرطی که برنامه اش رو داشته باشی و اصلا براش ساخته شده باشه. اگه این ددستگاه کلا فقط لاک شده داشته باشه احتمال داشتن سی آی دی آنلاک کم می شه. در ضمن رام کوک شده م احتمالش کم می شه که زیاد مهم نیست.
دوم از نظر آی ام ای آی چکش کن که به شبکه ایران بخوره. آی ام ای آی باید با 3 شروع شه که به نظر من در این مورد احتمالش هست که اینطور نباشه.

اما امکاناتی که داره تا 600-700 هم می ارزه اگه کسی می تونه با این قیمت بیاره برای منم بیاره:happy:

بالا