mehdirm666
Registered User
راستی یادم رفت بگم که من اصلا تام تام رو از روی پاکت پی سی م پاک کردم !
راستی یادم رفت بگم که من اصلا تام تام رو از روی پاکت پی سی م پاک کردم !
يه جا خوندم كه توي كل خاور ميانه مشكل داره . البته خيلي وقت هست منتظر رام جديد هستيم اما واقعا عجيبه !!! به هر حال ايرانسل هم 18 همين برج داره فعال ميشه و با اون طرح طلايي نازش رنگ فليم رو عوض ميكنهای کاش مشکلات رادیویی فلیم رفع شده بود تا قطعا" به شما پیشنهاد کنم؛
سلام
ببخشيد اين قيمتها براي كجاست؟ قيمتهاش خيلي پايينه! :blink:
دوست عزیز من یه P3300 دارم . از مزایای این پاکت پی سی یکی کلاس بیش از حد این پاکت پی سی یه که برای خیلی ها از نون شب هم واجب تره !!! یکی زیبایی این پاکت پی سی هست . یکی خوش دستی این پاکت پی سی . یکی اندازه و وزن این پاکت پی سی که با باتری حدوداً 130 گرمه . یکی دارا بودن موس هست . یکی جی پی اس این پاکت پی سی هست که اصلا با نظر این دوستمون که این پایین گفتن کاملا مخالفم (بعدا عرض میکنم خدمتتون ) . و خیلی چیز های دیگه .
1- در مورد سی پی یو این پاکت پی سی قبلا خیلی بحث شده . همون طور که میدونید سی پی یو این پاکت پی سی Texas Instruments دوال هست و خیلی راحت تا 50 درصد اوور میشه و شما به راحتی میتونید از سی پی یو 260 نهایت استفاده رو ببرید.
در مورد تام تام هم باید بگم که اولا این نرم افزار توی کشورمون کاربرد نداره چون نقشه هاش موجود نیست . دوما این دستگا یکی از برترین دستگاه های جی پی اس و به عنوان تکنولوژی برتر توی این زمینه شناخته شد .
دوما همون طور که میدونید تام تام 6 نرم افزار جی پی اس دیفالت این پاکت پی سی هست و هیچ وقت شرکت معروفی مثل HTC نمیاد یه نرم افزاری رو روی یه پاکت پی سی بزاره که قرار باشه اون پاکت پی سی نرم افزار مربوطه رو اجرا نکنه و نکشــــــــــــــــــــه !!! یه چیز کاملا خنده آور به حساب میاد .
من با تام تام کار نکردم ولی یکی از دوستام توی نیویورک از همین نرم افزار استفاده میکنه و تا اونجایی که به من گفته هیچ مشکلی از لحاظ سی پی یو نداشته !
2- خود این دوستمون گفته که 3G به کارتون نمیاد و حالا حالا ها نخواهد اومد.
3- اینو نمیدونم روی چه حسابی میگن که دردسری برای آهنگ گوش کردنه . دوست عزیز اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدید ممنون میشم .
4- اینم از اون حرفاس که ترک بالش گیر داره !!! LOOOOOL یعنی چی ؟
البته اگه منظورتون از چرخ گردونش همون Track Wheel هست نه Trackball باید یگم که یکی از دلایل معروفیت این سری و سری های مشابه همین دیزاین همین دو مهم بالا بوده . و لذت کار راحت و پیمایش کردن در هر کجای صفحه رو فقط با اشاره ی یه انگشت تجربه میکنید و لازم نیست که همش قلم دستتون باشه و یا با انگشت هی به این ور و اون ور اسکرین تب کنید. ترک بال اون جسم کروی وسط اون چرخ گردون هست که به جای موس (و در مواقعی که موس غیر فعال باشه به جای کلید جهات) استفاده میشه و در لپ تاپ های قدیمی اون موقع ها که هنوز تاچ پد نیومده بوده استفاده میشده ?!؟
5 - اینفرارد دیگه توی این دوره زمونه کاربرد نداره اگه بحث نقل و انتقال فایل باشه که نباید در موردش حرف زد . موارد کاربرد های دیگش هم انقدرا مهم نیستند که جای بحث بزاره .
در مورد بازی هم من کال آف دیوتی ؛ تامب رایدر ؛ دوک و خیلی بازی های دیگه که خیلی فکرش رو نمیکنند رو الان روی دستگاهم دارم و به قول معروف که همه جا نقل قول میشه :
HTCP3300 - دستیار شخصی و هدایتگر کامل شماست .
آقا من جمینم رو پرت کردم تو جوی آب (یعنی از دستم افتاد) الان بی گوشی موندم.
اساتید یه کمک اورژانسی به من بکنن.
یه گوشی میخوام با مشخصات زیر:
CPU قوی
LCD بزرگ
صدای قوی
ترجیحاً دوربین 2 به بالا
خوشکل و خوش دست
خودم O2 Xda Flame رو دیدم مشخصاتش بد نبود میخواستم نظر شما رو بدونم.
اولاً گوشی خوبی هست یا نه، دوماً قیمتش چنده؟ سوماً فارسی ساپورت میکنه یا نه،
بعد هم نظرتون رو درباره Xda Zinc هم لطفاً بگین. آیا کیبوردش میارزه که آدم از زیبایی فلیم بگذره؟ یا از نظر فنی چه مشکلاتی داره.
از نظر قیمتی تا 800-900 تومن مشکلی نیست.
آقا امین گل که بی گوشی شدی ، ایشاللاه یه خوبشو زود بخری .
طبق گفته ی همه ی اساتید اینجا ، فلیم گوشیه عالی هست اما همونطوری که اشاره هم کردند مشکل رادیویی داره ... همه توصیشون اینه که تا وقتی رام جدید نیومده از خریدش دست بردارید
اما اگه میتونید LCD بزرگ رو فراموش کنین TyTN II ( قیصر ) گزینه ی خوبیه
اگه خوش دستی و هزینه رو میتونید باهاش کنار بیاین htc x7500 advantage هم مناسبه
( چون جفتشونم GPS دارند )
البته بزرگان این فروم بهتر میتونن راهنمائیت کنن .
از اساتید میخوام که نظرشونو بگن
نکته ی قبل از یک : who cares about prestige ?
نکنه مثلا میخوای گوشیتو بچسبونی روی در مثلا M6 که همه توی خیابون ببینن که گوشیت چیه ؟! اصلا میک سنس نمیکنه !!!
جواب نکته ی 1 : پس با این حساب وقتی همه چی سموتلی کار میکنه دیگه شرکت ها حماقت کردن که سی پی یو های 520 زدن مثلا ! چه کاریه خوب ؟! همین 200 بسسه !!!؟؟ دوست عزیز سی پی یوی من 200 هست تا 286 هم اور کلاک کردم اما میدونم که کنار این گوشی های سرعت بالا مثل مورچه س ! در ضمن تام تامی هم که روش نصبه نسخه ی لایت هست !!! پس خنده هم نداره !
جواب نکته ی 2 : تایید
جواب نکته ی 3 : Standard Audio OutPut نداره !!! این یعنی درد سر !!! مشکل شما اینه که دستگاهی که اینو داره بهش دقت نکردین که فرقشو بفهمین
جواب نکته ی 4 : have you ever read any review of it for gods sake ?!?
اگه لینکی و که داده بودم میخوندین زود قضاوت نمیکردین !!!
من از بچه های اینجا یاد گرفتم که اشتباه نکنم ، پس بخاطر آدم هایی مثل شما هم که شده گاف نمیدم !!!
آره همون trackball !!! مقاله ی لینک شده رو میخوندی که موضع گیرانه رفتار نمیکردی !!! page 1 , main disadvantages !!!
جواب نکته ی 5 : تا حالا از اینفرا رد استفاده ی درست کردی ؟! یا پیش خودت گفتی پول دارم و گوشیم بجاش بلوتوث داره ؟؟؟ اگه میخوای بدونی با اینفرا رد چی کارا میشه کرد یه ترد با همین سوال باز کن تا اساتید آگاهتون کنن !!!
---------
Key features
The most recent version of Windows Mobile 5
Integrated GPS receiver SiRF Star III
Wi-Fi and EDGE support
Comfortable single-hand control
Integrated FM radio
Small size and low weight
microSD memory card slot
Main disadvantages
Slow processor
No 3G connectivity
No standard audio output
Poor-quality camera
Trackball does not run smoothly
No Infrared port
----------------------------
اینارم کپی پیست کردم چون دیدم همه ی مقاله رو که نخوندی ، لا اقل اینجا بخونش !!!
----------------------------
دوست عزیز ، آقا مهدی ... همه ی ما روزی مبلغ نسبتا زیادی رو بابت پی پی سیمون میپردازیم ولی لزوما این به این معنا نیست که چنین افکار و لحنی ما رو فرا بگیره .
اگه بشر میخواست اینجوری زندگی کنه توی یک نقطه قانع میشد و پیشرفت نمیکرد .
همیشه به این فکر کن که اطرافیان بی خود حرف نمیزنن ! مخصوصا فروم ما که کسی برای کلاس بیش از حد برای کمک به دیگران تلاش نمیکنه ... اینجا همه میخوان به بقیه کمک کنن و کسی قصد نداره دیگری دیوایسی بخره که خوب نباشه، شاید من هم خوره ی مارک و کلاس و اینا باشم ، اما محیط این فروم مثل بیرون نیست که کسی بخواد کلاس بازی کنه ... اگه شما چند ماه پیش بهترین رو بر فرض خریدید دلیل بر این نیست که هنوز هم اوضاع همون باشه !!! بس نیست که بیرون سعی کردی خودتو با گوشیت ببینن و بگی look what i have ؟ اینجا واقع بین باش !!! این حرف رو بخاطر حرف خودت یعنی کلاس بیش از حد گفتم !!!
این فلسفه ت منو یاد پاریس هیلتن میندازه ... فقط واقع بین باش تا اینجوری به کسی نپپری !!!
به هر حال من با اطلاعاتی که داشتم و چون با پیشرفتی که بازار پی پی سی از وقتی که P3300 رو ارائه داده ، داشته ، دوستی رو که سوال کرده بود راهنمایی کردم ... اما اگه شما بیش از حد به یه گوشیه Mid Range وابستگی دارید ، ببخشید که توضیحاتم شما رو رنجوند ...
از لحنی که اینجا در این پست بخرج دادم نا راضی هستم اما در جواب فردی که مغرضانه و با تمسخر اما نا آگاه و بی اطلاع هست لازم بود
3- من نگفتم که این پاکت پی سی چند ماه پیش بهترین بوده !!! (اگه جایی از حرف های من این جمله رو دیدید بیاین بزنین توی سرم)اگه شما چند ماه پیش بهترین رو بر فرض خریدید دلیل بر این نیست که هنوز هم اوضاع همون باشه !!! بس نیست که بیرون سعی کردی خودتو با گوشیت ببینن و بگی look what i have ؟ اینجا واقع بین باش !!! این حرف رو بخاطر حرف خودت یعنی کلاس بیش از حد گفتم !!!
4- خوب شما که بلدین بگین !!!Standard Audio OutPut نداره !!! این یعنی درد سر !!! مشکل شما اینه که دستگاهی که اینو داره بهش دقت نکردین که فرقشو بفهمین
اگه لینکی و که داده بودم میخوندین زود قضاوت نمیکردین !!!
تا حالا از اینفرا رد استفاده ی درست کردی ؟! یا پیش خودت گفتی پول دارم و گوشیم بجاش بلوتوث داره ؟؟؟ اگه میخوای بدونی با اینفرا رد چی کارا میشه کرد یه ترد با همین سوال باز کن تا اساتید آگاهتون کنن !!!
اگه با پردازنده 200 ودر نتیجه یرعت کم مشکلی نداری بخر !
نظر من = نه
این بهترینی که می گید برای هر فرد فرق می کنه؛بنابراین انتظاراتی که دارید و می خواید بر آورده بشه رو بگید تا دقیقتر بشه راهنمایی کرد؛خواهش می کنم دوستان دیگه هم به این نکات توجه کنند؛یعنی انتظارات رو رنک کنند و رنج قیمت مد نظرشون رو دقیق بگند؛از راهنمایی شما کمال سپاس گزاری را دارم:blush:. اما من که الان پا در هوا شدم.:blink::wacko:
شما یه لطف دیگری بکن بگو به نظرت بهترین ppc تو رنج قیمت 600 تا 700 چیه؟
آقا من جمینم رو پرت کردم تو جوی آب (یعنی از دستم افتاد) الان بی گوشی موندم.
اساتید یه کمک اورژانسی به من بکنن.
یه گوشی میخوام با مشخصات زیر:
CPU قوی
LCD بزرگ
صدای قوی
ترجیحاً دوربین 2 به بالا
خوشکل و خوش دست
خودم O2 Xda Flame رو دیدم مشخصاتش بد نبود میخواستم نظر شما رو بدونم.
اولاً گوشی خوبی هست یا نه، دوماً قیمتش چنده؟ سوماً فارسی ساپورت میکنه یا نه،
بعد هم نظرتون رو درباره Xda Zinc هم لطفاً بگین. آیا کیبوردش میارزه که آدم از زیبایی فلیم بگذره؟ یا از نظر فنی چه مشکلاتی داره.
از نظر قیمتی تا 800-900 تومن مشکلی نیست.
- HTC Advantage هم که تو ایران نبود، تو دبی هم رفتم بگیرم قیمتش نابودم کرد حدود 1.300.000 تومن در میاد.
- اگر میشه قیمت TyTN II رو هم بگید و اینکه اصلا تو ایران هست یا نه؟
آیفون آنلاکش موجوده ولی پایتخت 1 ملیونو 200 هستش ... در ضمن جذابیتش یه هفته س چون دیگه کاریش نمیشه کرد غیر از این که به همونی که هست عادت کنی !
و من فکر میکنم که تا وقتی مشکل رادیوئی فلیم حل بشه شما گزینه های بهتری خواهید داشت ...
چرا کاریش نمیشه کرد؟ منظورتون چیه؟ اینکه نمیشه برنامه روش نصب کرد؟؟ آیا برنامه های خود گوشی کامل نیست؟؟
گزینه های بهتر رو میشه راهنمایی کنید؟
جناب امین خان برنامه های پی پی سی به نظر خیلی ها کامله اما کاربر های حرفه ای تعداد بسیار زیادی برنامه رو نصب میکنن و این حاکی از عدم کمال برنامه های پی پی سی هست ، حالا شما نگاه کن که چقدر آیفون کمبود داره
فرض کنید یه پی 900 خریدید ! آیا راضی کننده اس ؟! مسلما خیر ... برنامه هایی براش تهیه شده اما فراموش نکنید این محصولی از شرکت Apple هست یعنی یکی از انحصاری ترین شرکت های دنیا ! مثلا همین فورمت های آهنگ آی پاد و آی تیون ، کانورتر داره 600 مگابایت و 99 دلار ! یعنی شما واسه آیفونتونم مشکل خواهید داشت ! اگر فکر کرک و هک و اینا هم باشید اینو بدونید که مشترکین موزیک های تحت سلطه ی apple هم هنوز بعد از این همه وقت کاری ازشون بر نیومده ... تازه همه ی اینا به شرط ریلیز برنامه اس . اگرم استفاده ش ممکن شده چون قفل سخت افزاری بوده ...
اما در حال حاضر بهترین گزینه ی ممکن قیصر هست ...