• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
چرا کاریش نمیشه کرد؟ منظورتون چیه؟ اینکه نمیشه برنامه روش نصب کرد؟؟ آیا برنامه های خود گوشی کامل نیست؟؟

گزینه های بهتر رو میشه راهنمایی کنید؟

شما مثل اینکه با محصولات مکینتاش آشنا نیستی. این آیفون که پاکت پی سی نیست روی برنامه هاش حساب کنی. لازم به توضیح زیادی نیست تو همین فروم زیاد ازش خواهی دید.

فلیم رو که نمیشه با قیصر مقایسه کرد. مثله اینه که تصمیم بگیری دوچرخه بهتره یا موتور؟!! هرکدوم مزایایی داره و معایبی. اگه کی برد و پاکت پی سی جمع و جور و سرعت نسبتا خوب می خوای باید قیصر بگیری و اگه صفحه وی جی ای و بزرگی و مناسب بودن برای دیدن فیلم و کتاب خوندن رو بخوای فلیم.

نظر شخصی من هیچکدومه!! ایکس 500+ ترکیبی از وی جی ای سی پی یو کوالکام و کوچکی رو داره بعلاوه جی پی اس داخلی و البته کمی کند ( که به وی جی ای بودن دستگاه و بزرگی خودتون می تونید ببخشیدش)اما اینم نظر خودتونه و لاغیر. ممکنه شما حاظر به تحمل دستگاهی به بزرگی ادونتج 7500 هم باشید و قیمتش براتون مهم نباشه که در این صورت اکیدا این مدل به شما پیشنهاد میشه . اما من به شخصه باز در مورد سی پی یو 500 اینتل و صفحه وی جی ای نظر مساعدی ندارم به خصوص که احتمالا او2 مثل اتم بلک به این مدل و آپگرید های اون پشت کرده و به احتمال زیاد نباید انتظار رام آفیشیال جدید باشید(در بهترین حالت میتونید منتظر آپگرید رادیو باشید!! اما امیدتون رو از دست ندین)

اگر هم میخواین کمتر خرج کنین اتم لایف گزینه خیلی خوبیه(علیرغم رم 64 و پی 535 هم جای بحث نداره)
فکر کنم کامل وضعیتتون مشخص شد:happy:

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت فلیم و اتم لایف رو محبت میکنین پست کنین؟
و آیا روی این دیوایس ها میشه فارسی نصب کرد؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قیمت فلیم و اتم لایف رو محبت میکنین پست کنین؟
و آیا روی این دیوایس ها میشه فارسی نصب کرد؟

از این تاپیک قیمت ها رو میتونی در بیاری مثله اینکه 2-3 تا از کاربر های اینجا هم هستن که با همین قیمت ها میارن
البته راست و دروغش پای خودشون
http://forum.persiantools.com/t79319-page8.html

لایف فارسی میشه اما مثل اینکه فلیم هنوز مشکل داره(میتونی از تاپیک فلیم دنبال کنی که مشکل حل شد یا نه اما باز به نظر من خرید فلیم با قیمت ایران اشتباه محضه:wacko:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
از اطلاعاتی که دادی ممنونم!
اما قیصر خیلی گرونه اگه 800-900 تومن بود ارزشش رو داشت ولی 1.200.000 تومن خدائیش نا مردیه. یکم صبر میکنم تا ارزون تر بشه تا 1.000.000 هم راضیم

اوریج 800 میتونی از دبی بگی بیارن ...

فرمایشات جناب vocian کاملا صحیح هست ... البته مقایسه سونی اریکسون ک 750 با پی پی سی ها رو میشه دوچرخه و موتور مقایسه کرد اما اگه میخواین مثال درست تر باشه اینجوری بگیم بهتره : یه موتور لوکس و خوب با هارلی دیویدسون ...!!! چون از یه جنسن ولی کاراشون یه ذره فرق داره ...
در ضمن vocian طرفدار شدید وی جی ای هستناااا !!! :happy:

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
جناب vocian هم حق دارن که طرفدار وی جی ای باشن
بنده وقتی صفحه ای جس جار رو دیدم واقعا به آفرینش خدا پی بردم!
گوشی حقیر با صفحه ای قابل تامل نسبت به گوشی هایه معمولی ولی در مقابلش جس جار صفحه ای واقعا شارپ و زنده که انگاری تصویر داره باهات حرف میزنه
واقعا هیجان داشت کار کردن با جس جار پیر و از کار افتاده
دیگه چه برسه به گوشی های جوون تر که قدرت و امکانات بالاتری دارن

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
قبلا هم گفتم ... امسال جنگ وی جی ای هاست ... اگه میخواین توی مبارزه باشین وی جی ای رو در صدر قرار بدید ! صدر خواسته ها ...

Farhad_13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتید ppc
سوال: فرق wm 6 standard و professional چیه؟
و نظرتون راجع به htc vox

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام خدمت اساتید ppc
سوال: فرق wm 6 standard و professional چیه؟
و نظرتون راجع به htc vox

ستاندارد برای سمارت فون ها هست ( یعنی تاچ اسکرین نیستند )
پروفشنال برای پی دی ای ها و ویندوز موبایل های تاچ اسکرین ...

وکس : پیشنهاد من نیست ... الان زمان پی پی سی های قوی هستش ... وکس سی پی یوی ضعیفی داره ، صفخه شم کوچیکه و فقط رام 128ش قابل تامل هست ...
شما گزینه های بهتری هم خواهید داشت

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
قربان بی زحمت خودتون یه بار دیگه سئوالتون رو بخونین!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
گزینه های بهتر رو میشه راهنمایی کنید؟

من یه چیز کلی مینویسم که شاید به درد بقیه هم بخوره:)

دنبال سرعت محض هستی با کوچیک بودن دستگاه و زیبایی فقط به لایف فکر کن:)

دنبال چیز نسبتا کاملی هستی با اندازه بزرگ و صفحه vga و نچندان زیبا فقط به فلیم فکر کن:)

دنبال چیز باز نسبتا کامل هستی با اندازه متوسط و دوربین 3 و به نظر من زشت فقط به tytn 2 فکر کن:)

دنبال زبیایی محض هستی فقط به تاچ فکر کن:)

اگر شدیدا به برند علاقه داری و دنبال چیز تک هستی و قید فیلم برداری رو میزنی به iphone فکر کن:blush:

در آخر هر چی فکر میگنم هیچ کدوم به تنهایی کامل نیست کاش ترگیب همه اینها موجود بود:rolleyes:

پ.ن:کاملا نظر شخصی هست:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
جناب vocian هم حق دارن که طرفدار وی جی ای باشن
بنده وقتی صفحه ای جس جار رو دیدم واقعا به آفرینش خدا پی بردم!
گوشی حقیر با صفحه ای قابل تامل نسبت به گوشی هایه معمولی ولی در مقابلش جس جار صفحه ای واقعا شارپ و زنده که انگاری تصویر داره باهات حرف میزنه
واقعا هیجان داشت کار کردن با جس جار پیر و از کار افتاده
دیگه چه برسه به گوشی های جوون تر که قدرت و امکانات بالاتری دارن

جواد جان شرمنده ها ولی اصلا جاسجر صفحه شارپی نداره:blush:درست vga هست ولی اصلا شارپ نیست

پ.ن: منظور از شارپ برای من یعنی پر رنگ پر نور و به قول خودم کریستالی بودن صفحه:)

شارپ ترین چیزی که تا بحال بین این همه پاکت پسی دیدم اتم معمولی هست حتی اتم اگزگ هم اینقدر شارپ نیست:)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
حسین جان اگه منظورت از شارپ چیزیه که بالا نوشتی باید به عرضت برسونم که اگه گوشی منو ببینی اونوقت در مورد شارپ بودن جسجار چی میگی؟

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
از اطلاعاتی که دادی ممنونم!
اما قیصر خیلی گرونه اگه 800-900 تومن بود ارزشش رو داشت ولی 1.200.000 تومن خدائیش نا مردیه. یکم صبر میکنم تا ارزون تر بشه تا 1.000.000 هم راضیم

يكي از بچه هاي همين جا گفت كه :

tytn II 810000 تومان
و
atom life 770000 تومان

مي تونه بياره;)

اگر شود چه شود !!! p535 640 & p525 550 & flame 880 & x7501 1310000 :blink:

من ازشون ميخوام يه آرشيو توي بخش بازارچه بزنن و كار بچه ها رو راه بندازن

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان اگه منظورت از شارپ چیزیه که بالا نوشتی باید به عرضت برسونم که اگه گوشی منو ببینی اونوقت در مورد شارپ بودن جسجار چی میگی؟

من با گوشی شما کار کردم:)کلا با همه سری ایتن کار کردم البته قدیمی هاش:)

ولی خوب راستش من چیز خاصی تو سری های ایتن ندیدم:blush:(از حق نگذریم سی پی یو های خوبی دارن:))

ولی حتما برا تست شارپ بودن پیشنهاد میدم 4-5 تا پاکت پسی رو بزاری کنار هم و بک لایت همه رو در نهایتش بزاری، و یکی از گوشیهای مورد استفادت هم اتم باشه اون موقع با هم صحبت میگنیم که شارپ یعنی چی:)

راستی یادم نره اینم اینکه میکن و حدس میزنم حجت همه ال سی دی ها تاچ هست:rolleyes:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
حسين آقا خسته نباشي... با وجود اينكه ميدونم از هرمس بدت مياد( چون من شما رو از خودتون بهتر ميشناسم!) ميخواستم نظرت رو راجع به كيفيت اسكرين هرمس 200 (تايتن) بدونم. چون خودم تايتن دارم و البته ال سي دي هاي زيادي نديدم اين سوال رو ميپرسم. بعد هم اينكه آيا ال سي دي آتنا با توجه به 5 اينچي بودن بي كيفيت نيست؟؟؟

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
حسين آقا خسته نباشي... با وجود اينكه ميدونم از هرمس بدت مياد( چون من شما رو از خودتون بهتر ميشناسم!) ميخواستم نظرت رو راجع به كيفيت اسكرين هرمس 200 (تايتن) بدونم. چون خودم تايتن دارم و البته ال سي دي هاي زيادي نديدم اين سوال رو ميپرسم. بعد هم اينكه آيا ال سي دي آتنا با توجه به 5 اينچي بودن بي كيفيت نيست؟؟؟

آقا كيفيت و رزولوشن 2 تا مقوله كاملا جداست!!! 5 اينچ بودن ممكنه نسبت رزولوشن به اينچ رو پايين بياره ولي در كيفيت تاثيري نداره:happy: اون ديگه دست كارخانه سازنده ال سي دي و تكنولوژي و هزينه است!!

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سرور اسکرینا سری آلتیمیت هست که نمی دونم ... بهتره بگیم بود ...

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من يك PDA مي خوام كه ديكشنري داشته باشه بشه باهاش راهت فايلهاي PDF فارسي را باز كرد و خوند بعضي وقتها اين فالها حجم زياده خودم دارم روي JAmin يا KJAM فكر مي كنم نمي خوام بيشتر از 550 تومان پول بدم نظر شما چيه كدوم انتخاب بهتري يا ...

تشكر فراوان

بالا