vocian
Registered User
- نوشتهها
- 1,002
- لایکها
- 4
چرا کاریش نمیشه کرد؟ منظورتون چیه؟ اینکه نمیشه برنامه روش نصب کرد؟؟ آیا برنامه های خود گوشی کامل نیست؟؟
گزینه های بهتر رو میشه راهنمایی کنید؟
شما مثل اینکه با محصولات مکینتاش آشنا نیستی. این آیفون که پاکت پی سی نیست روی برنامه هاش حساب کنی. لازم به توضیح زیادی نیست تو همین فروم زیاد ازش خواهی دید.
فلیم رو که نمیشه با قیصر مقایسه کرد. مثله اینه که تصمیم بگیری دوچرخه بهتره یا موتور؟!! هرکدوم مزایایی داره و معایبی. اگه کی برد و پاکت پی سی جمع و جور و سرعت نسبتا خوب می خوای باید قیصر بگیری و اگه صفحه وی جی ای و بزرگی و مناسب بودن برای دیدن فیلم و کتاب خوندن رو بخوای فلیم.
نظر شخصی من هیچکدومه!! ایکس 500+ ترکیبی از وی جی ای سی پی یو کوالکام و کوچکی رو داره بعلاوه جی پی اس داخلی و البته کمی کند ( که به وی جی ای بودن دستگاه و بزرگی خودتون می تونید ببخشیدش)اما اینم نظر خودتونه و لاغیر. ممکنه شما حاظر به تحمل دستگاهی به بزرگی ادونتج 7500 هم باشید و قیمتش براتون مهم نباشه که در این صورت اکیدا این مدل به شما پیشنهاد میشه . اما من به شخصه باز در مورد سی پی یو 500 اینتل و صفحه وی جی ای نظر مساعدی ندارم به خصوص که احتمالا او2 مثل اتم بلک به این مدل و آپگرید های اون پشت کرده و به احتمال زیاد نباید انتظار رام آفیشیال جدید باشید(در بهترین حالت میتونید منتظر آپگرید رادیو باشید!! اما امیدتون رو از دست ندین)
اگر هم میخواین کمتر خرج کنین اتم لایف گزینه خیلی خوبیه(علیرغم رم 64 و پی 535 هم جای بحث نداره)
فکر کنم کامل وضعیتتون مشخص شد:happy: