• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
يه پاكت پيسي كه گوشي نباشه با CPU خوب دوروبره 300 تا 400
{ي خوبه؟
تو HP IPaQ ميتونم چيزي بخرم؟

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نسبت به قیمتش خرید واقعا مناسبیه. فقط 2 تا مسئله وجود داره.
سی آی دی آنلاک کردن یک دقیقه یا کمی بیشتر یا کمتر طول می کشه ولی به شرطی که برنامه اش رو داشته باشی و اصلا براش ساخته شده باشه. اگه این ددستگاه کلا فقط لاک شده داشته باشه احتمال داشتن سی آی دی آنلاک کم می شه. در ضمن رام کوک شده م احتمالش کم می شه که زیاد مهم نیست.
دوم از نظر آی ام ای آی چکش کن که به شبکه ایران بخوره. آی ام ای آی باید با 3 شروع شه که به نظر من در این مورد احتمالش هست که اینطور نباشه.

اما امکاناتی که داره تا 600-700 هم می ارزه اگه کسی می تونه با این قیمت بیاره برای منم بیاره:happy:

کاملا درسته ... اشتباه من این بود که به این نکته فکر نکردم که آیا اصلا برنامه ای واسه سی آی دی آنلاکش ساخته شده یا نه.
ممنون از توضیحتون

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
خوب همون دل اکسیم که خیلی بهتره با اون سی پی یو 620
287.gif

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام
آقا من می خوام یه htc p4350 بخرم:blink:.می خواستم ببینم قیمتش چقدره و غیر از رمضانی از کی میشه خرید؟:f34r:

اگه با پردازنده 200 ودر نتیجه یرعت کم مشکلی نداری بخر !

نظر من = نه
287.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
يه پاكت پيسي كه گوشي نباشه با CPU خوب دوروبره 300 تا 400
{ي خوبه؟
تو HP IPaQ ميتونم چيزي بخرم؟

من فکر نکنم بهتر از دل که تو امضاتون هست چیزی گیرتون بیاد:blush:

البته دل زدگی بحث جدایی که حداقل من یکی رو بدبخت کرده:rolleyes: شما اشتباه من رو نکنید:)

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
من فکر نکنم بهتر از دل که تو امضاتون هست چیزی گیرتون بیاد:blush:

البته دل زدگی بحث جدایی که حداقل من یکی رو بدبخت کرده:rolleyes: شما اشتباه من رو نکنید:)

دل زدگی واسه چی ؟

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
قيمت گوشي HTC P4350 با گارانتي حدود 670 هستش.

قيمت Sprint HTC Mogul / XV6800 هم كه حدود 300$ هستش، يه ذره مشكوك ميزنه. اصلا چرا اسمش تو سايت اصلي HTC نيستش؟؟!

اين رو هم براش پيدا كردم كه واقعي تر به نظر ميرسه: http://www.anything4wireless.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=1813

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قيمت گوشي HTC P4350 با گارانتي حدود 670 هستش.

قيمت Sprint HTC Mogul / XV6800 هم كه حدود 300$ هستش، يه ذره مشكوك ميزنه. اصلا چرا اسمش تو سايت اصلي HTC نيستش؟؟!

اين رو هم براش پيدا كردم كه واقعي تر به نظر ميرسه: http://www.anything4wireless.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=1813

خیر قربان اصلا این قیمت کم نیست و کاملا 300$ طبیعیه . این گوشی یه گوشی لاک شده فقط برای اپراتور خودشه و این گوشی ها غالبا مجانی هستن ( اگر زیر 300$ باشن و اگر بالای 300$ قیمتشون باشه معمولا حداقل 50% تخفیف برای جذب مشتری برای استفاده از شبکه مورد نظر و جلوگیری از تغییر شبکه براشون ارائه می شه. و سعی این شبکه ها این هستش که تا جایی که می تونن این گوشی ها غیر قابل کرک بسازن چون اگر اینطور نباشه روی هر گوشی 50% ضرر می کنن.

پ.ن: از اونجایی که این پی پی سی به 4350 نزدیکه نظر شخصیه من اینه که احتمال بسیار زیاد سی آی دی آنلاک براش گیر میاد. اگه کسی قول می ده واسه منم بیاره بگردم پیدا کنم:happy:

hamedfallah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
من تا حالا خیلی از مطالب مربوط به پاکت پی سی رو مطالعه کرده ام ، الان تقریبا تصمیم گرفتم که HTC P3300 بخرم ، از اساتید کسی تا حالا با این مدل کار کرده ؟ و اگه آره ، نظرش رو می خواستم بدونم .
قبلا از جوابتون ممنونم.

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
با سلام
من تا حالا خیلی از مطالب مربوط به پاکت پی سی رو مطالعه کرده ام ، الان تقریبا تصمیم گرفتم که HTC P3300 بخرم ، از اساتید کسی تا حالا با این مدل کار کرده ؟ و اگه آره ، نظرش رو می خواستم بدونم .
قبلا از جوابتون ممنونم.

باید بگم که از نضر من انتخاب اشتباهی دارین
ایرادات بزرگش :
1-سی پی یوی بسیار کند ----> برای دستگاهی که جی پی اس داره سی پی یوی 200 کمه ! فکر کن بخوای باهاش تام تام 6 ران کنی !!! نمیکشه !!!
2- 3g نداره ( که به کارتونم نخواهد اومد )
3-no standard audio output ----> یعنی دردسر برای آهنک کوش کردن
4-ترک بالش گیر داره ( همون چرخ چرخونش )
5-infrared نداره ----> لازمه ها !!!

حتما مقالشو خوندی ، ولی میذارم که بیاد بیاری : لینک

hamedfallah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ایرادات بزرگش :
1-سی پی یوی بسیار کند ----> برای دستگاهی که جی پی اس داره سی پی یوی 200 کمه ! فکر کن بخوای باهاش تام تام 6 ران کنی !!! نمیکشه !!!

از راهنماییت ممنونم ، پس شاید در انتخابم تجدید نظر کنم

saeid.mob

Registered User
لایک‌ها
0
من بین 4 گوشی: قیصر و p535 و flame و life دودلم (البته درستش اینه که بگم چهار دلم ) کمی راهنمایی کنید ممنون میشم
راستی اگه شما بودید کدوم رو میخریدید و چرا ?

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
من بین 4 گوشی: قیصر و p535 و flame و life دودلم (البته 4درستش اینه که بگم چهار دلم ) کمی راهنمایی کنید ممنون میشم

شما كه اين همه ميخوايد خرج كنيد ... به نظر من بهتره مشكل بزرگ بودن رو بزنيد و ادونتيج x7500 رو انتخاب كنيد

الان هيـراد جان خيلي از گوشيش راضي هست و هميشه ميگه كه خداست

البته به نظر من انتخابتون رو طوري باشه كه VGA شاملش بشه به نظر من vga خيلي تاثير به سزايي توي راضي بودن گوشي پس از خريد ميتونه داشته باشه

به نظر من همه رقابت ها سر VGA و CPU و زيبايي و بزرگي يا كوچكي هست.حالا اگه انتخابتون همه اين ها رو با هم داشته باشه عالــي هست.

saeid.mob

Registered User
لایک‌ها
0
البته اختلاف قیمت رو هم باید در نظر گرفت
برای من سرعت و امکانات نرم افزاری و game و صفحه و صدای گوشی خیلی مهمه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من بین 4 گوشی: قیصر و p535 و flame و life دودلم (البته درستش اینه که بگم چهار دلم ) کمی راهنمایی کنید ممنون میشم

ای کاش مشکلات رادیویی فلیم رفع شده بود تا قطعا" به شما پیشنهاد کنم؛

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4

Kaiser از نظر دوربین ، RAM و امکانات جانبی خوبه (قیمت: 760 )
P535 از نظر CPU و امکانات جانبی خوبه (قیمت: 660)
Life از نظر CPU فوق العاده است (قیمت: 780)
و Flame از نظر CPU ، RAM ، LCD خوبه (قیمت: 890)

فکر کنم Kaiser نسبت به قیمت و امکاناتش بهتر از همه باشه.

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
Kaiser از نظر دوربین ، RAM و امکانات جانبی خوبه (قیمت: 760 )
P535 از نظر CPU و امکانات جانبی خوبه (قیمت: 660)
Life از نظر CPU فوق العاده است (قیمت: 780)
و Flame از نظر CPU ، RAM ، LCD خوبه (قیمت: 890)

فکر کنم Kaiser نسبت به قیمت و امکاناتش بهتر از همه باشه.
ببخشيد اين قيمتها براي كجاست؟ قيمتهاش خيلي پايينه! :blink:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8

احیانا احتیاج ندارید نون بخره ؟!؟؟ :blink:

سلام
ببخشيد اين قيمتها براي كجاست؟ قيمتهاش خيلي پايينه! :blink:

موافقم ...

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام
قبلا از جوابتون ممنونم.
دوست عزیز من یه P3300 دارم . از مزایای این پاکت پی سی یکی کلاس بیش از حد این پاکت پی سی یه که برای خیلی ها از نون شب هم واجب تره !!! یکی زیبایی این پاکت پی سی هست . یکی خوش دستی این پاکت پی سی . یکی اندازه و وزن این پاکت پی سی که با باتری حدوداً 130 گرمه . یکی دارا بودن موس هست . یکی جی پی اس این پاکت پی سی هست که اصلا با نظر این دوستمون که این پایین گفتن کاملا مخالفم (بعدا عرض میکنم خدمتتون :)) . و خیلی چیز های دیگه .

ایرادات بزرگش :

1- در مورد سی پی یو این پاکت پی سی قبلا خیلی بحث شده . همون طور که میدونید سی پی یو این پاکت پی سی Texas Instruments دوال هست و خیلی راحت تا 50 درصد اوور میشه و شما به راحتی میتونید از سی پی یو 260 نهایت استفاده رو ببرید.
در مورد تام تام هم باید بگم که اولا این نرم افزار توی کشورمون کاربرد نداره چون نقشه هاش موجود نیست . دوما این دستگا یکی از برترین دستگاه های جی پی اس و به عنوان تکنولوژی برتر توی این زمینه شناخته شد .

دوما همون طور که میدونید تام تام 6 نرم افزار جی پی اس دیفالت این پاکت پی سی هست و هیچ وقت شرکت معروفی مثل HTC نمیاد یه نرم افزاری رو روی یه پاکت پی سی بزاره که قرار باشه اون پاکت پی سی نرم افزار مربوطه رو اجرا نکنه و نکشــــــــــــــــــــه !!! یه چیز کاملا خنده آور به حساب میاد .
من با تام تام کار نکردم ولی یکی از دوستام توی نیویورک از همین نرم افزار استفاده میکنه و تا اونجایی که به من گفته هیچ مشکلی از لحاظ سی پی یو نداشته !

2- خود این دوستمون گفته که 3G به کارتون نمیاد و حالا حالا ها نخواهد اومد.

3- اینو نمیدونم روی چه حسابی میگن که دردسری برای آهنگ گوش کردنه . دوست عزیز اگه یه مقدار بیشتر توضیح بدید ممنون میشم .

4- اینم از اون حرفاس که ترک بالش گیر داره !!! LOOOOOL یعنی چی ؟
البته اگه منظورتون از چرخ گردونش همون Track Wheel هست نه Trackball باید یگم که یکی از دلایل معروفیت این سری و سری های مشابه همین دیزاین همین دو مهم بالا بوده . و لذت کار راحت و پیمایش کردن در هر کجای صفحه رو فقط با اشاره ی یه انگشت تجربه میکنید و لازم نیست که همش قلم دستتون باشه و یا با انگشت هی به این ور و اون ور اسکرین تب کنید. ترک بال اون جسم کروی وسط اون چرخ گردون هست که به جای موس (و در مواقعی که موس غیر فعال باشه به جای کلید جهات) استفاده میشه و در لپ تاپ های قدیمی اون موقع ها که هنوز تاچ پد نیومده بوده استفاده میشده ?!؟

5 - اینفرارد دیگه توی این دوره زمونه کاربرد نداره اگه بحث نقل و انتقال فایل باشه که نباید در موردش حرف زد . موارد کاربرد های دیگش هم انقدرا مهم نیستند که جای بحث بزاره .

در مورد بازی هم من کال آف دیوتی ؛ تامب رایدر ؛ دوک و خیلی بازی های دیگه که خیلی فکرش رو نمیکنند رو الان روی دستگاهم دارم و به قول معروف که همه جا نقل قول میشه :

HTCP3300 - دستیار شخصی و هدایتگر کامل شماست .

بالا