بزرك ما هستي عزيز
يه سرچ كوچيك كني همه چيز دستگيرت ميشه
ولي يه توضيح كوچيك بدم بهت اونم اينكه قوي ترين cpu و lcd رو تو pocket pc ها داره وعجيب به كار شما مياد![]()
والا سيرچ زياد كردم نيست كه نيست .. .. جائي سراغ داري به ما معرفي كن جاي دوري نميره
بزرك ما هستي عزيز
يه سرچ كوچيك كني همه چيز دستگيرت ميشه
ولي يه توضيح كوچيك بدم بهت اونم اينكه قوي ترين cpu و lcd رو تو pocket pc ها داره وعجيب به كار شما مياد![]()
قضیه این دو تا که چیه؟
http://www.gsmarena.com/i_mate_ultimate_5150-1880.php
http://www.gsmarena.com/i_mate_ultimate_9150-1884.php
نوشته Cancelled.
با فاکتورهای من چیزی وجود نداره
gps
ram 128
cpu ghavi
RADIO
VGA
و 100 البته دیزاین خوب و جم جور و
، خوشدست...
یکی نیست بگه ...امر دیگه ای نیست قربان![]()
ولی اگه vga و رادیو رو فاکتور بگیرم tytan|| ...یا رم رو فاکتور بگیرم x500plus http://www.pic4ever.com/images/reading.gif[/img
البته cpu نرمال کافیه واسم ....مساله دیگه اینه که من از همه این امکانات که بطور مستمر استفاده نمیکنم که.....(gps،رادیو....)
مثلا یه چیزی مثل X-500 plus اگه رم 128 داشت ایده ال بود واسم ....
رم رو نمیشه نادیده گرفت[/QUOTE]
برادر منظور بنده از رادیویی بخش تلفونی دستگاهه. استفاده رادیو که زیاد برقی مصرف نمی کنه و مداوم نیست. البته اشتباه بنده بود چون در بین ما مصطلح نیست که کلمه رادیویی رو بکار ببریم که البته به نحوی غلط مسطلحه
:happy:
شما با این اوصاف از تنها امکانی که بصورت مستمر استفاده نخواهی کرد جی پی اسه که به نظرم در شرایط فعلی اگه بخوای اون رو فعال کنی باید قید باطری رو 2 ساعته بزنی.
البته آلتیمیت های آیمیت امید ها رو بیشتر کرده. وقتی شرکت آیمیت آیمیت هاش رو با تمام مشخصات مورد نظر ما بدون جی پی اس می زنه . اولا رقابت زیاد می شه و خیلی از شرکت های دیگه به رقابت میرن. و در این بین خیلی از شرکت ها به فکر اضافه کردن مشخصات دیگه میوفتن. واحتمالا این محرک باعث ایجاد رم های کم مصرف سی پی یو های سامسونگ قویتر و باز کم مصرف و در نهایت چیپ ست های کم مصرف تر جی پی اس و باطری های معمول 2400 به بالا میشه. البته این چیزایی که میگم احتمالا حداقل دو سه سالی طول می کشه و البته تا اون موقع من هیچ دلیلی برای تغییر پاکت پی سیم نمی بینم
الان گوشی های کمی هستند که پیرو انتظارات سال آینده ی عموم هستند
خواسته های coloredpencil مربوط میشه به گوشی های یک سال دیگه ... چون الان به طور مثال قیصر اومده زورشو زده اما صفحه بازم کیو وی جی ای هستش ...
متاسفانه شرکت های سازنده بسیار هوشیار هستند و هیچ وقت دستگاهی با تکنولوژی روز ارائه نمی دند و باعث میشه که دستگاه ها رو برای ما به اسم تکنولوژی روز ارائه بدند تا ما هزینه کنیم و برای خودشون تکنولوژی 3 سال پیش باشه و کم هزینه .
الان هم دوره ی تعویض نسله ... همه بین داشتن وی جی ای و نداشتنش و داشتن جی پی اس و نداشتنش و گذاشتن تراشه های کم مصرف و نذاشتنش فیلممون کردن ! آخه هیچ تعریفی از دستگاه های Low End و High End نداریم ...
ببینید،فلیم از کیوتک 9000 و یا جسجار خیلی بهتره،اما یه مشکل اصلی داره،هنوز به لحاظ رادیویی تو ایران مشکل داره و رام جدیدی هم برای رفع این مشکل نیومده،بنابراین اگرتداخلات تلفن دستگاه زیاد اذیتتون نمی کنه،به نظر من بهترین پاکت پی سی هست(البته باید ببینید که خواسته هاتون از پاکت پی سی چی هست و چه نیازهایی دارید)سلام اساتيد محترم
بين GAS JAR QTEK900 O2 FLAME كدوم را انتخاب كنم ؟
خوب اگه صرف قيمتي نگاه كنيد اول 9000 دوم جسجار سوم هم Flame ولي چند تا دليل مي خوام كه پول اضافه بدم كه اون هم پيش شما اساتيده لطفا راهنمايي بفرماييد
سلام
قیمت Samsung i750 چقدر هست؟؟
روی هم رفته پاکت پی سی خوبی هستند ؟؟ هر چند که می دونم ویندوز موبایلش نسبت به PPC های امروزی یه خورده ضعیف هست و 2003 هست
من تو GSMArena اطلاعاتی در مورد مقدار پردازندش و رام و رم ندیدم...می شه یه اطلاعاتی در این مورد هم بدید
ممنون
سلام
قیمت Samsung i750 چقدر هست؟؟
روی هم رفته پاکت پی سی خوبی هستند ؟؟ هر چند که می دونم ویندوز موبایلش نسبت به PPC های امروزی یه خورده ضعیف هست و 2003 هست
من تو GSMArena اطلاعاتی در مورد مقدار پردازندش و رام و رم ندیدم...می شه یه اطلاعاتی در این مورد هم بدید
ممنون
دوست عزيز، چقدر ميخواي هزينه كني؟یه پاکت پی سی خوب با قیمت مناسب چی پیشنهاد می کنید؟؟
دوست من اگر از امکانات تلفنی دستگاه می خوای استفاده کنی،بهتره که سمت پاکت پی سی نیای؛فکر می کنم منظورت از کار کردن در حد یه حرفه ای با موبایل کار کردن با فونش بود دیگه چون تو ایران به بخش تلفنی دستگاه اصطلاحا" موبایل می گن؛ممنون از راهنمایی...
من دنبال یه پاکت پی سی مناسب هستم....راستش در حال حاضر هزینه بالایی ندارم که یه پاکت پی سی خوب داشته باشم...دنبال یه پاکت سی می گردم که فقط در حد حرفه ای با موبایل کار کنم
الان 5700 نوکیا دارم که هم سیمبین هست و هم سرعت پردازش خوبی داره (369 مگاهرز) با رم64 و رام 128...دست کمی از یه پاکت پی سی نداره...منتها سیمبین رو اصلا نمی شه با ویندوز موبایل مقایسه کرد
یه پاکت پی سی خوب با قیمت مناسب چی پیشنهاد می کنید؟؟
با تشکر
ببینید،فلیم از کیوتک 9000 و یا جسجار خیلی بهتره،اما یه مشکل اصلی داره،هنوز به لحاظ رادیویی تو ایران مشکل داره و رام جدیدی هم برای رفع این مشکل نیومده،بنابراین اگرتداخلات تلفن دستگاه زیاد اذیتتون نمی کنه،به نظر من بهترین پاکت پی سی هست(البته باید ببینید که خواسته هاتون از پاکت پی سی چی هست و چه نیازهایی دارید)
اما بین کیوتک 9000 و جسجار که هر دو یک دستگاه محسوب می شن،باید بگم فرقی نداره که کدوم رو انخاب کنید،فقط آیمیت ساپورت نرم افزاری بهتری داره؛
اما چرا فلیم باید انتخاب بشه(البته اگر وضعیت رادیویی دستگاه درست بشه)؛سی پی یو520 مگاهرتز و قوی؛رم 128؛رام 2 گیگ،شتاب دهنده گرافیکی جی فورس 5500؛وی جی ای بودن؛ال سی دی 3.6 اینچ؛باطری قوی،ساپورت نرم افزاری خوب او2 و ....
مزایای جسجار یا کیوتک 9000:وی جی ای بودن؛ال سی دی 3.5 اینچ؛سی پی یو 520 مگاهرتز و قوی؛داشتن کیبورد مناسب؛
معایب نسبت به فلیم:رم پایین؛رام پایین؛
سلام دوست من
از راهنماييت متشكرم ، اين مشكل راديوئي يعني چي من اگه اين گوشي را بگيرم به هر حال موبايل خودم را كنار نمي گذارم ولي مي شه باهاش صحبت كرد يا نه بالاخره
با تشكر
سلام دوست من
از راهنماييت متشكرم ، اين مشكل راديوئي يعني چي من اگه اين گوشي را بگيرم به هر حال موبايل خودم را كنار نمي گذارم ولي مي شه باهاش صحبت كرد يا نه بالاخره
با تشكر
سلام
من یه پاکت پیسی می خوام که gps داشته باشه
قیمت هم حدود 700 تومان بشه
بقیه چیزاش خیلی مهم نیست خوب ولی هرچی بهتر باشه خوب خوبتره