• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزرك ما هستي عزيز:)

يه سرچ كوچيك كني همه چيز دستگيرت ميشه:)

ولي يه توضيح كوچيك بدم بهت اونم اينكه قوي ترين cpu و lcd رو تو pocket pc ها داره وعجيب به كار شما مياد:)

والا سيرچ زياد كردم نيست كه نيست .. .. جائي سراغ داري به ما معرفي كن جاي دوري نميره

vocian

Registered User
لایک‌ها
4

از آيميت برشكسته انتظاري بيش از اين نيست . يه چيزي گفت توش موند بعد گفت من نبودم. بعدش اعتراض كردن گفت من نگفتم من نبودم.

خلاصه اولش قرار بود بياد . بعدش قرار شد نياد. بعد از معلوم شده كه قرار بوده بياد اما فعلا نمياد(يه خورده پيچيده شد:D) مهم اينه كه در حال حاظر بيشتر احتمالش هست نياد تا بياد تازه اگر هم بياد ممكنه اونقدر دير بياد كه بهتر باشه نياد.

نتيجه گيري اخلاقي: بيخيال اين دو تا مدل:happy:

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
با فاکتورهای من چیزی وجود نداره :D
gps
ram 128
cpu ghavi
RADIO
VGA
و 100 البته دیزاین خوب و جم جور و
، خوشدست...
یکی نیست بگه ...امر دیگه ای نیست قربان
121fs725372.gif

ولی اگه vga و رادیو رو فاکتور بگیرم tytan|| ...یا رم رو فاکتور بگیرم x500plus http://www.pic4ever.com/images/reading.gif[/img

[quote="vocian, post: 1432213"]امر دیگه ای نیست قربان؟:D
فکر کنم الان خیالت راحت شد:p
والا تا اونجایی که من دستگیرم شده دستگاهی که بخواد هم سی پی یو 624 داشته باشه هم رم 128 خودش به شدت مصرفش می ره بالا . یکی از عللش مصرف بالای رم 128 هستش که هیچ راهی نداره . چه رم خالی باشه و چه پر این مصرف یکسانه و خیلی بالا و یک علت دیگش لود سی پی یو که البته هر چی برنامه اکتیو بیشتر باشه بیشتر می شه و اگر احیانا دست یوزر ناشی بیوفته به نصف رو ز هم نمی کشه که باطری خالی شه. وی جی ای بودن هم به خاطر چیپ ست گرافیکی و تعداد کریستالهای بیشتر مصرف رو بالا می بره. البته اینها با یه باطری عالی و یه یوزر نیمه حرفه ای مشکلشون حله نمونه اش هم دل اکسیمه.

اما دستگاههای مورد نظر ما مشکل های دیگه ای هم دارن. اول اینکه رادیویی هم مصرف بالایی داره به علاوه میزان نسبتا زیادی بار به سی پی یو وارد می کنه که اونم باعث مصرف بیشتر میشه و البته سوم و مهمتر این که چیپ ست های جی پی اس هم خودشون مصرف خیلی خیلی زیادی دارند.

نتیجه اخلاقی این که دستگاهی که شما آرزوش رو داری فعلا در حد رویاست. البته تا وقتی که باطری های 5000 میلی آمپری برای پی پی سی ها بیاد و تو دستگاههای کوچیک جا بگیره. اگه به امید همین باطری ها هستی این دستگاه با این باطری ها 1 ساعت هم بیشتر کار نمیده:blink:

کلا 2 راه داری. یکی قید جی پی اس رو بزنی که در این صورت می تونی منتظر دستگاههای وی جی ای رم 128 با سی پی یو 624 باشی فقط مساله باطری کماکان باقیه و نیاز به محافظت زیاد داره
و 2اگه جی پی اس برات مهمه و نمیتونی از اکسترنال استفاده کنی فقط به دستگاههای بارم 128 فکر کن. چون 64 بدردت نخواهد خورد اما با سی پی یو 400 سامسونگ میشه سر کرد.

اگه سی پی یو خیلی برات مهمه میتونی p3600 اچ تی سی رو امتحان کنی[/QUOTE]

البته cpu نرمال کافیه واسم ....مساله دیگه اینه که من از همه این امکانات که بطور مستمر استفاده نمیکنم که.....(gps،رادیو....)
مثلا یه چیزی مثل X-500 plus اگه رم 128 داشت ایده ال بود واسم ....
رم رو نمیشه نادیده گرفت

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
با فاکتورهای من چیزی وجود نداره :D
gps
ram 128
cpu ghavi
RADIO
VGA
و 100 البته دیزاین خوب و جم جور و
، خوشدست...
یکی نیست بگه ...امر دیگه ای نیست قربان
121fs725372.gif

ولی اگه vga و رادیو رو فاکتور بگیرم tytan|| ...یا رم رو فاکتور بگیرم x500plus http://www.pic4ever.com/images/reading.gif[/img

البته cpu نرمال کافیه واسم ....مساله دیگه اینه که من از همه این امکانات که بطور مستمر استفاده نمیکنم که.....(gps،رادیو....)
مثلا یه چیزی مثل X-500 plus اگه رم 128 داشت ایده ال بود واسم ....
رم رو نمیشه نادیده گرفت[/QUOTE]

برادر منظور بنده از رادیویی بخش تلفونی دستگاهه. استفاده رادیو که زیاد برقی مصرف نمی کنه و مداوم نیست. البته اشتباه بنده بود چون در بین ما مصطلح نیست که کلمه رادیویی رو بکار ببریم که البته به نحوی غلط مسطلحه
:happy:
شما با این اوصاف از تنها امکانی که بصورت مستمر استفاده نخواهی کرد جی پی اسه که به نظرم در شرایط فعلی اگه بخوای اون رو فعال کنی باید قید باطری رو 2 ساعته بزنی.

البته آلتیمیت های آیمیت امید ها رو بیشتر کرده. وقتی شرکت آیمیت آیمیت هاش رو با تمام مشخصات مورد نظر ما بدون جی پی اس می زنه . اولا رقابت زیاد می شه و خیلی از شرکت های دیگه به رقابت میرن. و در این بین خیلی از شرکت ها به فکر اضافه کردن مشخصات دیگه میوفتن. واحتمالا این محرک باعث ایجاد رم های کم مصرف سی پی یو های سامسونگ قویتر و باز کم مصرف و در نهایت چیپ ست های کم مصرف تر جی پی اس و باطری های معمول 2400 به بالا میشه. البته این چیزایی که میگم احتمالا حداقل دو سه سالی طول می کشه و البته تا اون موقع من هیچ دلیلی برای تغییر پاکت پی سیم نمی بینم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
الان گوشی های کمی هستند که پیرو انتظارات سال آینده ی عموم هستند
خواسته های coloredpencil مربوط میشه به گوشی های یک سال دیگه ... چون الان به طور مثال قیصر اومده زورشو زده اما صفحه بازم کیو وی جی ای هستش ...
متاسفانه شرکت های سازنده بسیار هوشیار هستند و هیچ وقت دستگاهی با تکنولوژی روز ارائه نمی دند و باعث میشه که دستگاه ها رو برای ما به اسم تکنولوژی روز ارائه بدند تا ما هزینه کنیم و برای خودشون تکنولوژی 3 سال پیش باشه و کم هزینه .
الان هم دوره ی تعویض نسله ... همه بین داشتن وی جی ای و نداشتنش و داشتن جی پی اس و نداشتنش و گذاشتن تراشه های کم مصرف و نذاشتنش فیلممون کردن ! آخه هیچ تعریفی از دستگاه های Low End و High End نداریم ...

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
الان گوشی های کمی هستند که پیرو انتظارات سال آینده ی عموم هستند
خواسته های coloredpencil مربوط میشه به گوشی های یک سال دیگه ... چون الان به طور مثال قیصر اومده زورشو زده اما صفحه بازم کیو وی جی ای هستش ...
متاسفانه شرکت های سازنده بسیار هوشیار هستند و هیچ وقت دستگاهی با تکنولوژی روز ارائه نمی دند و باعث میشه که دستگاه ها رو برای ما به اسم تکنولوژی روز ارائه بدند تا ما هزینه کنیم و برای خودشون تکنولوژی 3 سال پیش باشه و کم هزینه .
الان هم دوره ی تعویض نسله ... همه بین داشتن وی جی ای و نداشتنش و داشتن جی پی اس و نداشتنش و گذاشتن تراشه های کم مصرف و نذاشتنش فیلممون کردن ! آخه هیچ تعریفی از دستگاه های Low End و High End نداریم ...

خوب مساله اینه که پی دی ای کلا های اند به حساب میاد .:happy:

اما مثال های خوبی هم هست از دستگاههای که ارزش خریدن دارن. مثل آلتیمیت ها. من بودم جی پی اس اکسترنال می گرفتم و یکی از این آلتیمیت ها رو. جی پی اس مصرفش در ماشینه و ورزش با هردوشون هم میشه کنار اومد. حیفه دستگاهتون رو قربانی جی پی اس داشتن بکنید.

پ.ن: البته در مورد خرید آلتیمیت بنده دقیقا این نظر رو ندارم چون دل خوشی از آیمیت ندارم

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام اساتيد محترم

بين GAS JAR QTEK900 O2 FLAME كدوم را انتخاب كنم ؟

خوب اگه صرف قيمتي نگاه كنيد اول 9000 دوم جسجار سوم هم Flame ولي چند تا دليل مي خوام كه پول اضافه بدم كه اون هم پيش شما اساتيده لطفا راهنمايي بفرماييد

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
سلام

قیمت Samsung i750 چقدر هست؟؟

روی هم رفته پاکت پی سی خوبی هستند ؟؟ هر چند که می دونم ویندوز موبایلش نسبت به PPC های امروزی یه خورده ضعیف هست و 2003 هست

من تو GSMArena اطلاعاتی در مورد مقدار پردازندش و رام و رم ندیدم...می شه یه اطلاعاتی در این مورد هم بدید

ممنون

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام اساتيد محترم

بين GAS JAR QTEK900 O2 FLAME كدوم را انتخاب كنم ؟

خوب اگه صرف قيمتي نگاه كنيد اول 9000 دوم جسجار سوم هم Flame ولي چند تا دليل مي خوام كه پول اضافه بدم كه اون هم پيش شما اساتيده لطفا راهنمايي بفرماييد
ببینید،فلیم از کیوتک 9000 و یا جسجار خیلی بهتره،اما یه مشکل اصلی داره،هنوز به لحاظ رادیویی تو ایران مشکل داره و رام جدیدی هم برای رفع این مشکل نیومده،بنابراین اگرتداخلات تلفن دستگاه زیاد اذیتتون نمی کنه،به نظر من بهترین پاکت پی سی هست(البته باید ببینید که خواسته هاتون از پاکت پی سی چی هست و چه نیازهایی دارید)
اما بین کیوتک 9000 و جسجار که هر دو یک دستگاه محسوب می شن،باید بگم فرقی نداره که کدوم رو انخاب کنید،فقط آیمیت ساپورت نرم افزاری بهتری داره؛
اما چرا فلیم باید انتخاب بشه(البته اگر وضعیت رادیویی دستگاه درست بشه)؛سی پی یو520 مگاهرتز و قوی؛رم 128؛رام 2 گیگ،شتاب دهنده گرافیکی جی فورس 5500؛وی جی ای بودن؛ال سی دی 3.6 اینچ؛باطری قوی،ساپورت نرم افزاری خوب او2 و ....
مزایای جسجار یا کیوتک 9000:وی جی ای بودن؛ال سی دی 3.5 اینچ؛سی پی یو 520 مگاهرتز و قوی؛داشتن کیبورد مناسب؛
معایب نسبت به فلیم:رم پایین؛رام پایین؛

سلام

روی هم رفته پاکت پی سی خوبی هستند ؟؟ هر چند که می دونم ویندوز موبایلش نسبت به PPC های امروزی یه خورده ضعیف هست و 2003 هست

من تو GSMArena اطلاعاتی در مورد مقدار پردازندش و رام و رم ندیدم...می شه یه اطلاعاتی در این مورد هم بدید

ممنون

دوست من؛از هر لحاظ که فکر بکنید؛این پاکت پی سی ضعف داره؛سی پی یو متوسط؛رام و رم پایین؛ویندوز موبایل 2003 که قبلیت ارتقا نخواهد داشت؛ال سی 2.4 اینچ؛وی جی ای نبودن؛باطری ضعیف؛
لینک
پیشنهاد می کنم حتما" در انتخابتون تجدید نطر کنید؛پی دی ای های تک رو ببینید و همچنین همین بخش مشاوره رو؛
موفق باشید.

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام

ممنون

منم با آقا حامد موافقم ! ولی فکر می کنم بدنباشه از bahrain یه سوالی بپرسی ! سود نداشته باشه ضرر نمی کنی !

http://forum.persiantools.com/u14641.html

AmirSteve

Registered User
لایک‌ها
8
ممنون از راهنمایی...

من دنبال یه پاکت پی سی مناسب هستم....راستش در حال حاضر هزینه بالایی ندارم که یه پاکت پی سی خوب داشته باشم...دنبال یه پاکت سی می گردم که فقط در حد حرفه ای با موبایل کار کنم

الان 5700 نوکیا دارم که هم سیمبین هست و هم سرعت پردازش خوبی داره (369 مگاهرز) با رم64 و رام 128...دست کمی از یه پاکت پی سی نداره...منتها سیمبین رو اصلا نمی شه با ویندوز موبایل مقایسه کرد

یه پاکت پی سی خوب با قیمت مناسب چی پیشنهاد می کنید؟؟

با تشکر

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
سلام
دوست عزيز، چقدر ميخواي هزينه كني؟
در ضمن اگه واقعا به PPC نياز نداري پولتو صرف خريد PPC نكن...!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون از راهنمایی...

من دنبال یه پاکت پی سی مناسب هستم....راستش در حال حاضر هزینه بالایی ندارم که یه پاکت پی سی خوب داشته باشم...دنبال یه پاکت سی می گردم که فقط در حد حرفه ای با موبایل کار کنم

الان 5700 نوکیا دارم که هم سیمبین هست و هم سرعت پردازش خوبی داره (369 مگاهرز) با رم64 و رام 128...دست کمی از یه پاکت پی سی نداره...منتها سیمبین رو اصلا نمی شه با ویندوز موبایل مقایسه کرد

با تشکر
دوست من اگر از امکانات تلفنی دستگاه می خوای استفاده کنی،بهتره که سمت پاکت پی سی نیای؛فکر می کنم منظورت از کار کردن در حد یه حرفه ای با موبایل کار کردن با فونش بود دیگه چون تو ایران به بخش تلفنی دستگاه اصطلاحا" موبایل می گن؛
ضمنا" در زمینه پاکت پی سی ها اگر امکانات خوب بخواید قیمت هم بالا می ره؛مگر اینکه به دست دو اینها فکر کنید؛با توجه به موردی که گفتم؛از دید من بهتره که تو همون سیمبینها گوشیتون رو ارتقا بدید؛مگر اینکه خواسته های دیگری داشته باشید که اینجا نگفتید،

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید،فلیم از کیوتک 9000 و یا جسجار خیلی بهتره،اما یه مشکل اصلی داره،هنوز به لحاظ رادیویی تو ایران مشکل داره و رام جدیدی هم برای رفع این مشکل نیومده،بنابراین اگرتداخلات تلفن دستگاه زیاد اذیتتون نمی کنه،به نظر من بهترین پاکت پی سی هست(البته باید ببینید که خواسته هاتون از پاکت پی سی چی هست و چه نیازهایی دارید)
اما بین کیوتک 9000 و جسجار که هر دو یک دستگاه محسوب می شن،باید بگم فرقی نداره که کدوم رو انخاب کنید،فقط آیمیت ساپورت نرم افزاری بهتری داره؛
اما چرا فلیم باید انتخاب بشه(البته اگر وضعیت رادیویی دستگاه درست بشه)؛سی پی یو520 مگاهرتز و قوی؛رم 128؛رام 2 گیگ،شتاب دهنده گرافیکی جی فورس 5500؛وی جی ای بودن؛ال سی دی 3.6 اینچ؛باطری قوی،ساپورت نرم افزاری خوب او2 و ....
مزایای جسجار یا کیوتک 9000:وی جی ای بودن؛ال سی دی 3.5 اینچ؛سی پی یو 520 مگاهرتز و قوی؛داشتن کیبورد مناسب؛
معایب نسبت به فلیم:رم پایین؛رام پایین؛

سلام دوست من
از راهنماييت متشكرم ، اين مشكل راديوئي يعني چي من اگه اين گوشي را بگيرم به هر حال موبايل خودم را كنار نمي گذارم ولي مي شه باهاش صحبت كرد يا نه بالاخره
با تشكر

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز يكي از دوستانم يك S200 از جمهوري گرفت 348000 تومان خدايش مي ارزه

دوستاني كه Flame استفاده كردند مي شه بگند اين مشكل رادوئي چيه و چقدر ايجاد دردسر مي كنه ايا واقعا مسئله جديه يا نه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوست من
از راهنماييت متشكرم ، اين مشكل راديوئي يعني چي من اگه اين گوشي را بگيرم به هر حال موبايل خودم را كنار نمي گذارم ولي مي شه باهاش صحبت كرد يا نه بالاخره
با تشكر

ببینید؛اختلالات تلفنی داره؛تقریبا" نمی شه با تلفن صحبت کرد؛اگر شما گوشیتون رو می خواید نگه دارید و فلیم بگیرید مشکلی پیش نمی آد؛اما صرف این همه هزینه زیاد منطقی نیست؛شما می تونید گوشیتون رو داشته باشید و یه دل اکسیم ایکس 51 وی بگیرید که پی دی ای قوی هست.
ضمنا" از مهرداد هم تقاضا می کنم بیاد و توضیح بده که این اختلالات در چه حدی هست و آیا رام جدید هنوز نیومده؟؟؟

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
سلام
من یه پاکت پیسی می خوام که gps داشته باشه
قیمت هم حدود 700 تومان بشه
بقیه چیزاش خیلی مهم نیست خوب ولی هرچی بهتر باشه خوب خوبتره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
من یه پاکت پیسی می خوام که gps داشته باشه
قیمت هم حدود 700 تومان بشه
بقیه چیزاش خیلی مهم نیست خوب ولی هرچی بهتر باشه خوب خوبتره

eten x500 با قیمت زیر 500هزار تومان خارج از ایران هست ، دوبی هم هست ولی فکر کنم یه کم گرون تر

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
یعنی تو ایران گیر نمیاد
مدل دیگه هم هست که gps خوب باشه
حالا گرون تر باشه مشکلی نداره
با تشکر

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
45
سلام یکی می خواهم ترجیحا ویندوز 6 باش پولم هم 500 تومنه دوربینش هم 2 حداقل باشه ضعیف هم نباشه از i300 gsmar خوشم چنده حیف که 6 نداره

بالا