• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

vocian

Registered User
لایک‌ها
4
قربان فکر کنم منظورمو خوب نرسوندم چون 3 GSM با 3 Band تومنی سنار توفیر داره
او2 فلیم یه دستگاهی که از لحاظ سخت افزاری تری بند هستش
شما منظورتون اینکه با رامی که قرار ریلیز بشه، فلیم رو فور بندش کنه تا بتونه با خطهای ایران همخونی داشته باشه!؟
خوب منطقا یه رام چه کوک شده و چه ارجینال ریلیز شده هیچ وقت نمیتونه یه قطعه سخت افزاری اضافه کنه یا کمبودش رو ریلیتی جبران کنه
من میخام بدونم چطوری این اتفاق میتونه بیافته ؟
(البته شاید من بد حرفتون رو گرفتم):rolleyes:

آقا گیر دادیا:D این بندگان خدا چشم امیدشون به او 2 بسته است راضی میشی امیدشون رو نا امید کنی؟:(
همه داستان اینه که فلیم مشکل داره مثل اتم که مشکل داشت و اون زمان او2 یه رادیو آپگرید واسش گذاشت و مشکلش توی خاور میانه حل شد. حالا این دوستانمون هم فکر میکنن مشکل حل میشه که البته ما هم امیدواریم تاریخ تکرار بشه ولی تا رام نیاد هیچ چیز مشخص نیست. و البته اومدنش هم مشخص نیست. او 2 همچین شرکت خوش قولی هم نیست. حتی خیلی از مدیرانش اون زمان اذعان می کردن که ویندوز موبایل 6 برای اتم هم خواهد اومد ولی آخرش فلیم هم ویندوز موبایل 5 موند . اما ایشالا این دفعه هم مثل قبل مشکل او2 حل بشه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
بنده فکر می کنم این مشکل حل خواهد شد اگر شرکت او2 همانند اتم،آپگرید رام رو ارائه کنه و مشکل رادیویی رو از بین ببره؛
بنده خودم شیفته فلیم بوده و هستم؛اما الان کمی زود هست برای خرید؛قیمت دوبی مناسب هست؛اما مشکل اختلالات تلفنی هست،
ضمنا" هنوز برنامه هایی که بتونن از اکسلریتر گرافیکی فلیم استفاده کنن،خیلی کم هستن،در حقیقت این هم باید با گذر زمان حل بشه،(امیدوار هستم که حل خواهد شد)
امیدوارم او2 به فکر رام wm6 برای فلیم باشه که قطعا" با این امکانات تاثیر زیادی روی عملکرد فلیم خواهد گذاشت؛
موفق باشید.

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
آقا گیر دادیا:D این بندگان خدا چشم امیدشون به او 2 بسته است راضی میشی امیدشون رو نا امید کنی؟:(

امیدی که بخاد با ندونم کاریاش هی گند بزنه و بعد بخاد با سهل انگاریاش با یه رام ماست مالیش بکنه رو هی باید بهش گیر داد، هی گیر داد
من تو دهن این او2 میزنم من او2 ..!؟........!!!
ای بابا یکی منو از منبر بیاره پایین!
:D

داش حسین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داش حسین ، توی این فروم کسی خاطره ی خوشی از آی-تک ایکس باند نداره ... اون رو فراموش کنین
اما در مورد انتظارات شما اونم حول 500 تومن فکر نکنم چیز خوبی که لا اقل تا یه مدت آبرو داری کنه پیدا بشه
نظرت درباره ی q-tek 9100 چیه؟ تو سایت gsm دیدم قیمتش رو زده بود 475 تومن اگرچه دوربینش خوب نیست زیاد ولی چه کنیم دیگه, انگار چاره ی دیگه ای نیست:(.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بابا تورو خدا یکی بیاد بگه که ایم مشکلات رادیویی چیه ... شما ها که این همه پست می دید یه 2 کلمه هم بگید که اقا مثلا بعد از هر 2 دقیقه مکالمه قطع میشه .... یا چمی دونم SMS رو باید 10 بار سند کنی تا 1 دونش بره ... یا ....
این دیگه مشکلیه ...
همش میگین که نه مشکل حادی نداره .... فقط یه مقدار مشکلات رادیویی داره ...
حداقل در مورد اتم می دونستیم که اصلا تماس نمی شد گرفت .... فلیم هم همین طوریه یا نه ...؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بابا تورو خدا یکی بیاد بگه که ایم مشکلات رادیویی چیه ... شما ها که این همه پست می دید یه 2 کلمه هم بگید که اقا مثلا بعد از هر 2 دقیقه مکالمه قطع میشه .... یا چمی دونم SMS رو باید 10 بار سند کنی تا 1 دونش بره ... یا ....
این دیگه مشکلیه ...
همش میگین که نه مشکل حادی نداره .... فقط یه مقدار مشکلات رادیویی داره ...
حداقل در مورد اتم می دونستیم که اصلا تماس نمی شد گرفت .... فلیم هم همین طوریه یا نه ...؟

همونی که خودت گفتی عزیز:)

آنتن نداری آنتن میره و...:blush:

میگن با آپگرید جدید مشگل حل میشه و احتمالش هم بالاست چون سابقه داشته:rolleyes:

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
نظرت درباره ی q-tek 9100 چیه؟ تو سایت gsm دیدم قیمتش رو زده بود 475 تومن اگرچه دوربینش خوب نیست زیاد ولی چه کنیم دیگه, انگار چاره ی دیگه ای نیست:(.
من هم همین دستگاه رو دارم و کاملا راضی هستم ...
البته این به این خاطر هست که من آدم قانعی هستم ...

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بنده فکر می کنم این مشکل حل خواهد شد اگر شرکت او2 همانند اتم،آپگرید رام رو ارائه کنه و مشکل رادیویی رو از بین ببره؛
بنده خودم شیفته فلیم بوده و هستم؛اما الان کمی زود هست برای خرید؛قیمت دوبی مناسب هست؛اما مشکل اختلالات تلفنی هست،
ضمنا" هنوز برنامه هایی که بتونن از اکسلریتر گرافیکی فلیم استفاده کنن،خیلی کم هستن،در حقیقت این هم باید با گذر زمان حل بشه،(امیدوار هستم که حل خواهد شد)
امیدوارم او2 به فکر رام wm6 برای فلیم باشه که قطعا" با این امکانات تاثیر زیادی روی عملکرد فلیم خواهد گذاشت؛
موفق باشید.

آقا مي گي قيمت دبي مناسبه تو دبي چند قيمت داري ببينم اگه تفاوت زياده از اونجا تهيه كنم اينجا كه جناب رمضاني 1100000 قيمت گزاشتند حالا چطوري و ازكجا ا... اعلم

با تشكر

shasha_ara

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من در زمینه پاکت پی سی اطلاعات چندانی ندارم . میخواستم از بین مدلهای m500 و m1500 یکی رو انتخاب کنم.
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ به نظر شما از دور خارج نشدند؟

ممنون میشم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
ببخشید m1500 چیه ؟
اما اگه فقط و فقط میخواید پی پی سی معمولی داشته باشید ام500 بد نیست ...
شما گزینه های دیگهتونم بگید
توی این انتخاب ها باید تعداد گزینه های زیادی داشته باشید وقتی مشخصاتتون مد نظر ندارید

coloredpencil

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
7
سلام دوستان

من در زمینه پاکت پی سی اطلاعات چندانی ندارم . میخواستم از بین مدلهای m500 و m1500 یکی رو انتخاب کنم.
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ به نظر شما از دور خارج نشدند؟

ممنون میشم

چه برندی؟ منظورتون ایتن m500هست؟ این 1500!!!!! چیه ؟:blink: در کل بد نیست قبل از اقدام به خرید ترید کامپیلیت رو بخونید تا ذهنیت بهتری در مورد پاکت پی سی ها پیدا کنید:cool:...سپس با توجه به نیاز هایی که دارید تصمیم گیری کنید یا همینجا توقعاتتون رو از دوایس ایندتون بیان کنید + مقدار بودجه ای که واسه خریدش در نظر گرفتید... انشالله که بتونیم کمک کوچکی بهتون کنیم

http://www.forum.persiantools.com/t35068.html

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
امروز رمضانی بودم

یک چیزی که به عمرم هم ندیده بودم اونجا زیارت کردم ، اونم atom life سفید بود:blink::blink::blink:
جل الخالق

100هزار تومان هم گرون تر از لایف معمولی

زینک و فلیم و انواه اسمارت فون های اچ تی سی رو هم اورده بود

گرای این mio جدیده رو هم بهش دادم

در مجموع ، خیلی بازار تغییری نکرده

در ضمن ، اغوا کننده ترین دستگاه ، اعتراف می کنم که تاچ بود ، واقعا خوش دست هست ، واقعا پاسخ tactile عالی داره
فلیم هم که کشت ما رو برای بار هزارم با خم ابروش

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دانیال جان قیمت ها رو گرفتی؟؟؟:blush:

لایف سفید هم برا خودش افسانه ای هست:happy:

آقا بین خودمون باشه ولی تاچ یه نمه دخترونست:rolleyes:

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
45
سلام
میگم من از این تاچ خوشم آمد ولی یه ذره CPU اش کم نیست دلم TOUCH DUAL میخواد کی میاد ایران وچنده بین P6500,TYTN2,TOUCHDUAL کدوم رو بگیرم

shasha_ara

Registered User
لایک‌ها
0
هردو موردی که گفتم از شرکت eten هست. هر دوشو یکی از دوستان داره و میخواد بفروشه. حدود 250000 تومان.
من میخوام از موبایل و قسمت اینترنتش استفاده کنم. در ضمن فایل های pdf و آفیس رو هم لازم دارم. به نظر شما M500 با این قیمت و کاربری هایی که من نیاز دارم مناسبه؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
هردو موردی که گفتم از شرکت eten هست. هر دوشو یکی از دوستان داره و میخواد بفروشه. حدود 250000 تومان.
من میخوام از موبایل و قسمت اینترنتش استفاده کنم. در ضمن فایل های pdf و آفیس رو هم لازم دارم. به نظر شما M500 با این قیمت و کاربری هایی که من نیاز دارم مناسبه؟

دوست عزیز من تا بحال نشنیدم د m1500 رو میشه یه لینک بذارید؟؟؟:)

shasha_ara

Registered User
لایک‌ها
0
حتما اشتباه از من بوده. فکر کنم باید دوباره از دوستم سوال کنم .
با این شرایطی که گفتم نظرتون در مورد m500 چیه؟

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
:blink:آقاي دكتر اون لايف سفيد كه ديديد ليميتد اتم لايف هستش كه با wm6 عرضه ميشه ولي هنوز بلوتوثش 1.2 هست.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
میگم من از این تاچ خوشم آمد ولی یه ذره CPU اش کم نیست دلم TOUCH DUAL میخواد کی میاد ایران وچنده بین P6500,TYTN2,TOUCHDUAL کدوم رو بگیرم

این touch رونگیرین که بسیار اشتباه بزرگیه!
طبق اخرین گزارشها:D گویا cpu گوشی حتی اون افکت هایی که تو today داره رو هم به زور میتونه اجرا کنه!!
حالا این touch dual بهتره باز

بالا