• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
45
ایرانسل هم بخوره

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام یکی می خواهم ترجیحا ویندوز 6 باش پولم هم 500 تومنه دوربینش هم 2 حداقل باشه ضعیف هم نباشه از i300 gsmar خوشم چنده حیف که 6 نداره

سایت گیگا ویندوز موبایل 6 آپگرید مجانی برایش می ده ، در ضمن ایرانسل هم راحتباهاش کار می کنه
ولی من بودم 350 رو می گرفتم

h-g-h

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سایت گیگا ویندوز موبایل 6 آپگرید مجانی برایش می ده ، در ضمن ایرانسل هم راحتباهاش کار می کنه
ولی من بودم 350 رو می گرفتم

سلام به آقاي مدير
دو سوال :
1- چطور ميشه كاربر فعال شد ؟
2-چطور ميشه مثلا يه تردو از زير مجموعه نرم افزار به زير مجموعه سخت افزار برد

مرسي از لطفتون

آدرس ترد من :
http://forum.persiantools.com/t92706.html

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببینید؛اختلالات تلفنی داره؛تقریبا" نمی شه با تلفن صحبت کرد؛اگر شما گوشیتون رو می خواید نگه دارید و فلیم بگیرید مشکلی پیش نمی آد؛اما صرف این همه هزینه زیاد منطقی نیست؛شما می تونید گوشیتون رو داشته باشید و یه دل اکسیم ایکس 51 وی بگیرید که پی دی ای قوی هست.
ضمنا" از مهرداد هم تقاضا می کنم بیاد و توضیح بده که این اختلالات در چه حدی هست و آیا رام جدید هنوز نیومده؟؟؟

رئيس تو بگو از كجا يك دل اکسیم ایکس 51 وی بگیرید من ميرم مي گيرم راستي من دارم مي رم دبي اونجا هم پيدا نمي شه تخم اين پاكت پي سي ها را ملخ خورده

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اگر 650 کمتر گیر بیاد ...

زنگ زدم امروز به رمضانی

گفت که خیلی با کیفیت گیگابایت راحت نیستند:blink:
من البته از آی تک باند واقعا شاکی بودم ، ولی ندیدم کسی از دستگاه گیگابایت ایراد کیفیت بگیره

حالا باید صبر کرد ببینیم قیمت جهانی ش چند اعلام می شه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام به آقاي مدير
دو سوال :
1- چطور ميشه كاربر فعال شد ؟
2-چطور ميشه مثلا يه تردو از زير مجموعه نرم افزار به زير مجموعه سخت افزار برد

مرسي از لطفتون

آدرس ترد من :
http://forum.persiantools.com/t92706.html

علیک سلام

این پست جاش توی مسایل مربوط به تاپیک با گپ و گفتگو هست.

1.کاربر فعالی رو بر اساس فعالیت کاربران ، توسط مدیران به ادمین های سایت پیشنهاد داده می شن
2.این از اختیارات شما نیست ، ترد تون رو اگر دیدم که مربوط نیست ، منتقل می کنم

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
رئيس تو بگو از كجا يك دل اکسیم ایکس 51 وی بگیرید من ميرم مي گيرم راستي من دارم مي رم دبي اونجا هم پيدا نمي شه تخم اين پاكت پي سي ها را ملخ خورده
والا من اینقدر درگیر کارهای خودم شدم؛که وقت سر زدن به بازار رو نداشتم؛درسته من هم شنیدم که به سختی گیر میاد؛با فروشندگان معروفی که در ترد معرفی فروشندگان اومده تماس داشتید؟
من هم اگر فرصت بشه سوال می کنم ببینم جریان ایکس 51 وی چگونه هست؛دوستان هم در این رابطه نظر بدن؛
مرسی

Mahbod_v

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان يك جوانمردي پيدا بشه به ما بگه اين مشكل رادئويي )O2 Flame حل شده مي شه ازش تو ايران استفاده كرد يا نه

سپاس گزار

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوستان يك جوانمردي پيدا بشه به ما بگه اين مشكل رادئويي )O2 Flame حل شده مي شه ازش تو ايران استفاده كرد يا نه

سپاس گزار

من امروز رفته بودم پیش این یارو رمضانی ...
کلا این بابا رو به عنوان فروشنده قبول ندارم ... یارو فکر میکنه کیه ... برخوردشون با مشتری افتضاحه ... توهین نمی کنند ولی هیچ وقت به دل مشتری هم نمی شینند ...
ازش در مورد فلیم سئوال کردم ... داشت می داد 1000000 تومن :blink::blink::(
بعد هم می گفت تاحالا مشکل نتورک یا همون مشکل رادیویی رو نداشت ...
حالا منم نمی دونم این مشکلات رادیویی این گوشی تا چه حد ازار دهنده است ....

_Hamed_

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من امروز رفته بودم پیش این یارو رمضانی ...
کلا این بابا رو به عنوان فروشنده قبول ندارم ... یارو فکر میکنه کیه ... برخوردشون با مشتری افتضاحه ... توهین نمی کنند ولی هیچ وقت به دل مشتری هم نمی شینند ...
اون برخورد رمضاني از 100تا توهين بدتره... همچين خودشونو ميگيرند كسي ندونه فكر ميكنه سهامدار ارشد O2 هستند...
ازش در مورد فلیم سئوال کردم ... داشت می داد 1000000 تومن :blink::blink::(
پول خون باباشو ميگيره...

بعد هم می گفت تاحالا مشکل نتورک یا همون مشکل رادیویی رو نداشت ...
هيچ بقالي نميگه ماستم ترشه...

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1

سپاس گزار

دوست عزیز من 02 فلیم دارم و مشکل آنتن دهیش به علت 3باند بودنشه...
منتظر رام جدیدی هستیم اما واقعا از لحاظ سی پی یو و lcd vga و گرافیک تصویری و مموری حرف نداره
من این مشکل آنتن دهی رو کمی با نرم افزار باند سوییچ کنترل و کمش کردم اما خوب رام جدیدو حتما میخاد

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
منتظر رام جدیدی هستیم اما واقعا از لحاظ سی پی یو و lcd vga و گرافیک تصویری و مموری حرف نداره
من این مشکل آنتن دهی رو کمی با نرم افزار باند سوییچ کنترل و کمش کردم اما خوب رام جدیدو حتما میخاد

اتم هم اوائل مشکل مشابهی داشت که با اومدن رام جدید حل شد؛

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71

بابا تورو خدا یکم بیشتر توضیح بدید ....
چه مشکلات رادیویی داره این فلیم ... منظورتون از 3 بانده بودن فلیم چیه ؟
اگه منظورتون GSM900, GSM1800, GSM1900, UMTS2100 ـه که باید بگم من الان 1100 نوکیا رو دارم با این مشخصات : GSM 900 / GSM 1800
هیچ مشکلی هم نداره ... فلیم علاوه بر 2 مورد فوق مورد GSM1900 و UMTS2100 رو هم داره ...
لطفا یکم بیشتر توضیح بدید ... مشکلاتتون تو مکالمه های طولانیه یا چیز دیگه ایه؟
ممنون

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6

قربان بنده یه چیزی رو متوجه نشدم
شما میگین چون او2 فلیم تری بند هستش مشکل رادیویی داره
ولی منتظر رام جدید هستین

یعنی منظورتون اینکه رام جدیدی که میخاد بیاد فلیم رو به فور بند مجهز میکنه!؟

داش حسین

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر آقایون و خانومها در کل بروبکس pt.
اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم.من میخوام یه پاکت pc بخرم که موبایل هم باشه زیر 500 تومن دست دومش هم در همین قیمت باشه ایرادی نداره .دوربینش خوب باشه همچنین کیفیت و بلندی صداش.
لطف کنید نظرتون رو درباره ی i-teq xbond هم بفرمایید.
فقط لطف کنید حتما" جواب بدید چون خیلی عجله دارم مسئله مرگ و زندگیه.:p
با تشکر

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام بر آقایون و خانومها در کل بروبکس pt.
اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم.من میخوام یه پاکت pc بخرم که موبایل هم باشه زیر 500 تومن دست دومش هم در همین قیمت باشه ایرادی نداره .دوربینش خوب باشه همچنین کیفیت و بلندی صداش.
لطف کنید نظرتون رو درباره ی i-teq xbond هم بفرمایید.
فقط لطف کنید حتما" جواب بدید چون خیلی عجله دارم مسئله مرگ و زندگیه.:p
با تشکر
داش حسین ، توی این فروم کسی خاطره ی خوشی از آی-تک ایکس باند نداره ... اون رو فراموش کنین
اما در مورد انتظارات شما اونم حول 500 تومن فکر نکنم چیز خوبی که لا اقل تا یه مدت آبرو داری کنه پیدا بشه

s_s00002007

Registered User
لایک‌ها
1
قربان بنده یه چیزی رو متوجه نشدم
شما میگین چون او2 فلیم تری بند هستش مشکل رادیویی داره
ولی منتظر رام جدید هستین

یعنی منظورتون اینکه رام جدیدی که میخاد بیاد فلیم رو به فور بند مجهز میکنه!؟

در جواب دوستان .فلیم به لحاظ استفاده برنامه نویسان رام از نوع جدید و phone band selection به صورت 3G , 2.5 G
مشکلات رادیویی در آنتن دهی بروز بده.
اما این به آن معنی نیست که آنتن نده بلکه اختلال آنتن دهی باعث قطع . و ... بشه .هر رامی پس از ریلیز شدن نیاز به upgrade داره اکثر رام 2005 مشکل دارن اینم بگم رام جدیدش رو تست و 02 اعلام کرده پس از تست ریلیز خواهد شد .
نکته جالب اینکه یکی از دوستان تونسته xp 98 , لینوکس رو رو فلیم نصب کنه که یکی از قابلیت های گرافیکی و ساختاری فلیم رو نشون میده.

aryandc

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
45
سلام آقا ویندوز 6 باشه دوربین 2 500 تئمن راستی PC6500 چنده

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
در جواب دوستان .فلیم به لحاظ استفاده برنامه نویسان رام از نوع جدید و phone band selection به صورت 3G , 2.5 G
مشکلات رادیویی در آنتن دهی بروز بده.
اما این به آن معنی نیست که آنتن نده بلکه اختلال آنتن دهی باعث قطع . و ... بشه .هر رامی پس از ریلیز شدن نیاز به upgrade داره اکثر رام 2005 مشکل دارن اینم بگم رام جدیدش رو تست و 02 اعلام کرده پس از تست ریلیز خواهد شد .
نکته جالب اینکه یکی از دوستان تونسته xp 98 , لینوکس رو رو فلیم نصب کنه که یکی از قابلیت های گرافیکی و ساختاری فلیم رو نشون میده.

قربان فکر کنم منظورمو خوب نرسوندم چون 3 GSM با 3 Band تومنی سنار توفیر داره
او2 فلیم یه دستگاهی که از لحاظ سخت افزاری تری بند هستش
شما منظورتون اینکه با رامی که قرار ریلیز بشه، فلیم رو فور بندش کنه تا بتونه با خطهای ایران همخونی داشته باشه!؟
خوب منطقا یه رام چه کوک شده و چه ارجینال ریلیز شده هیچ وقت نمیتونه یه قطعه سخت افزاری اضافه کنه یا کمبودش رو ریلیتی جبران کنه
من میخام بدونم چطوری این اتفاق میتونه بیافته ؟
(البته شاید من بد حرفتون رو گرفتم):rolleyes:

بالا