سلام یکی می خواهم ترجیحا ویندوز 6 باش پولم هم 500 تومنه دوربینش هم 2 حداقل باشه ضعیف هم نباشه از i300 gsmar خوشم چنده حیف که 6 نداره
سایت گیگا ویندوز موبایل 6 آپگرید مجانی برایش می ده ، در ضمن ایرانسل هم راحتباهاش کار می کنه
ولی من بودم 350 رو می گرفتم
ببینید؛اختلالات تلفنی داره؛تقریبا" نمی شه با تلفن صحبت کرد؛اگر شما گوشیتون رو می خواید نگه دارید و فلیم بگیرید مشکلی پیش نمی آد؛اما صرف این همه هزینه زیاد منطقی نیست؛شما می تونید گوشیتون رو داشته باشید و یه دل اکسیم ایکس 51 وی بگیرید که پی دی ای قوی هست.
ضمنا" از مهرداد هم تقاضا می کنم بیاد و توضیح بده که این اختلالات در چه حدی هست و آیا رام جدید هنوز نیومده؟؟؟
اگر 650 کمتر گیر بیاد ...
سلام به آقاي مدير
دو سوال :
1- چطور ميشه كاربر فعال شد ؟
2-چطور ميشه مثلا يه تردو از زير مجموعه نرم افزار به زير مجموعه سخت افزار برد
مرسي از لطفتون
آدرس ترد من :
http://forum.persiantools.com/t92706.html
والا من اینقدر درگیر کارهای خودم شدم؛که وقت سر زدن به بازار رو نداشتم؛درسته من هم شنیدم که به سختی گیر میاد؛با فروشندگان معروفی که در ترد معرفی فروشندگان اومده تماس داشتید؟رئيس تو بگو از كجا يك دل اکسیم ایکس 51 وی بگیرید من ميرم مي گيرم راستي من دارم مي رم دبي اونجا هم پيدا نمي شه تخم اين پاكت پي سي ها را ملخ خورده
دوستان يك جوانمردي پيدا بشه به ما بگه اين مشكل رادئويي )O2 Flame حل شده مي شه ازش تو ايران استفاده كرد يا نه
سپاس گزار
اون برخورد رمضاني از 100تا توهين بدتره... همچين خودشونو ميگيرند كسي ندونه فكر ميكنه سهامدار ارشد O2 هستند...من امروز رفته بودم پیش این یارو رمضانی ...
کلا این بابا رو به عنوان فروشنده قبول ندارم ... یارو فکر میکنه کیه ... برخوردشون با مشتری افتضاحه ... توهین نمی کنند ولی هیچ وقت به دل مشتری هم نمی شینند ...
پول خون باباشو ميگيره...ازش در مورد فلیم سئوال کردم ... داشت می داد 1000000 تومن :blink::blink:![]()
هيچ بقالي نميگه ماستم ترشه...بعد هم می گفت تاحالا مشکل نتورک یا همون مشکل رادیویی رو نداشت ...
دوستان يك جوانمردي پيدا بشه به ما بگه اين مشكل رادئويي )O2 Flame حل شده مي شه ازش تو ايران استفاده كرد يا نه
سپاس گزار
دوست عزیز من 02 فلیم دارم و مشکل آنتن دهیش به علت 3باند بودنشه...
منتظر رام جدیدی هستیم اما واقعا از لحاظ سی پی یو و lcd vga و گرافیک تصویری و مموری حرف نداره
من این مشکل آنتن دهی رو کمی با نرم افزار باند سوییچ کنترل و کمش کردم اما خوب رام جدیدو حتما میخاد
منتظر رام جدیدی هستیم اما واقعا از لحاظ سی پی یو و lcd vga و گرافیک تصویری و مموری حرف نداره
من این مشکل آنتن دهی رو کمی با نرم افزار باند سوییچ کنترل و کمش کردم اما خوب رام جدیدو حتما میخاد
داش حسین ، توی این فروم کسی خاطره ی خوشی از آی-تک ایکس باند نداره ... اون رو فراموش کنینسلام بر آقایون و خانومها در کل بروبکس pt.
اگه لطف کنید منو راهنمایی کنید ممنون میشم.من میخوام یه پاکت pc بخرم که موبایل هم باشه زیر 500 تومن دست دومش هم در همین قیمت باشه ایرادی نداره .دوربینش خوب باشه همچنین کیفیت و بلندی صداش.
لطف کنید نظرتون رو درباره ی i-teq xbond هم بفرمایید.
فقط لطف کنید حتما" جواب بدید چون خیلی عجله دارم مسئله مرگ و زندگیه.
با تشکر
قربان بنده یه چیزی رو متوجه نشدم
شما میگین چون او2 فلیم تری بند هستش مشکل رادیویی داره
ولی منتظر رام جدید هستین
یعنی منظورتون اینکه رام جدیدی که میخاد بیاد فلیم رو به فور بند مجهز میکنه!؟
در جواب دوستان .فلیم به لحاظ استفاده برنامه نویسان رام از نوع جدید و phone band selection به صورت 3G , 2.5 G
مشکلات رادیویی در آنتن دهی بروز بده.
اما این به آن معنی نیست که آنتن نده بلکه اختلال آنتن دهی باعث قطع . و ... بشه .هر رامی پس از ریلیز شدن نیاز به upgrade داره اکثر رام 2005 مشکل دارن اینم بگم رام جدیدش رو تست و 02 اعلام کرده پس از تست ریلیز خواهد شد .
نکته جالب اینکه یکی از دوستان تونسته xp 98 , لینوکس رو رو فلیم نصب کنه که یکی از قابلیت های گرافیکی و ساختاری فلیم رو نشون میده.