• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خدمت همه دوستان
اول از همه می خوام از اقا حسین که کمک بزرگی به من کردند تشکر کنم
راستش دوستان چند وقتیه دنبال یک گوشی ایده ال می گردم که به پول من بخوره
پس از حدود 2 ماه گشتن توی فروم های مختلف و پرس جو گوشی eten glofish x600 را انتخاب کردم و تصمیمم برای خرید قطعی بود توی چند تا سایت خرید هم گشتم ولی هیچ کدام به ایران ارسال نمی کردند به جز یک سایت داخل کشور اندونزی که خرید از اونا کمی ریسک بود!
با یکی از دوستانم توی امریکا تماس گرفتم و این دوست عزیز ما بر عکس چیزایی که توی اینترنت خونده بودم شروع کرد به بد گفتن از این گوشی ( طبق گفته خودش این گوشی را پس از یک هفته پس داده ) این دوست من چند مورد نقص گفت که با اهمیت ترین انها خط دهی بد این گوشی بود ایا این درسته؟
بعد از اون قضیه توی همین فروم معرفی یکی دیگر از گوشی های ایتن را دیدم که اونا نوشته بودند با همراه اول کار نمی کنه ایا این هم درسته؟
توی فروم ایتن یوزر فایلی بود که گفته شده بود سرعت گوشی را افزایش میده همه یوزر ها توی اون سایت راضی بودند ولی این دوست عزیز (فکر کنم معروف بودند به دکتر ) گفتند که جواب نداده به ایشون!!!!
با توجه به اینکه بودجه من 350 تا 400 هست ایا هنوزم به این گوشی فکر کنم؟
چون اگر تمام امکانات این گوشی در حد 50 % معمولی هم کار کنه برام مهم نیست فقط خط دهی اون خوب باشه
راستش این اولین تجربه من از گوشی های ویندوز موبایل هست و خیلی دوست دارم با سیستم عامل این گوشی ها هم دست و پنجه نرم کنم ولی فقط امکان خرید این گوشی را (به صورت نو) و با مشخصات بالا دارم
حالا شما می گید چند سال دیگه هم صبر کنم و برم گوشی که در الویت دوم برام قرار داره ( SE p1) بگیرم یا می تونم از همین گوشی ایتن استفاده کنم دقت کنید خط دهیش برام مهمه!
مرسی از کمکتون راستی کسی قیمت این گوشی را در دبی داره؟
توی امریکا 300 $ هستش ولی 60 $ هزینه پست بهم می خوره ! دبی چه قیمته ؟ می ارزه از دبی بخرم یا از امریکا بگم برام بفرستند؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
خدمت همه دوستان
پس از حدود 2 ماه گشتن توی فروم های مختلف و پرس جو گوشی eten glofish x600 را انتخاب کردم و تصمیمم برای خرید قطعی بود توی چند تا سایت خرید هم گشتم ولی هیچ کدام به ایران ارسال نمی کردند به جز یک سایت داخل کشور اندونزی که خرید از اونا کمی ریسک بود!
با یکی از دوستانم توی امریکا تماس گرفتم و این دوست عزیز ما بر عکس چیزایی که توی اینترنت خونده بودم شروع کرد به بد گفتن از این گوشی ( طبق گفته خودش این گوشی را پس از یک هفته پس داده ) این دوست من چند مورد نقص گفت که با اهمیت ترین انها خط دهی بد این گوشی بود ایا این درسته؟
بعد از اون قضیه توی همین فروم معرفی یکی دیگر از گوشی های ایتن را دیدم که اونا نوشته بودند با همراه اول کار نمی کنه ایا این هم درسته؟
توی فروم ایتن یوزر فایلی بود که گفته شده بود سرعت گوشی را افزایش میده همه یوزر ها توی اون سایت راضی بودند ولی این دوست عزیز (فکر کنم معروف بودند به دکتر ) گفتند که جواب نداده به ایشون!!!!
چون اگر تمام امکانات این گوشی در حد 50 % معمولی هم کار کنه برام مهم نیست فقط خط دهی اون خوب باشه
راستش این اولین تجربه من از گوشی های ویندوز موبایل هست و خیلی دوست دارم با سیستم عامل این گوشی ها هم دست و پنجه نرم کنم ولی فقط امکان خرید این گوشی را (به صورت نو) و با مشخصات بالا دارم
حالا شما می گید چند سال دیگه هم صبر کنم و برم گوشی که در الویت دوم برام قرار داره ( SE p1) بگیرم یا می تونم از همین گوشی ایتن استفاده کنم دقت کنید خط دهیش برام مهمه!
توی امریکا 300 $ هستش ولی 60 $ هزینه پست بهم می خوره ! دبی چه قیمته ؟ می ارزه از دبی بخرم یا از امریکا بگم برام بفرستند؟

اپراتوری که ایشون ازش استفاده میکنن چی هست؟!
اینور اب مساله انتن دهی برمیگرده به اپراتور. گوشی من که با rogers هست زیر زمین هم انتن فول میده, اما گوشی دوستام که با اپراتورهای دیگه ای هستن حتی تو طبقه پنجم هم انتن نمیدن کلا!!!(اپراتورشون GSM نیست).
فکر نمیکنم با همراه اول مشکل داشته باشه ولی بهرحال کسانی که eten دارن بهتر میتونن نظر بدن در این مورد. منظورتون در مورد P1همون X1 بود؟! یا SE P1 که WM نیست رو میگین!؟ اگه منظورتون X1 هست که باید بگم اصلا ارزش صبر کردن و فکر کردن نداره (در مقایسه با X600) (اگرم منظورتون P1 بود که دیگه.....).
قیمتی هم که گیر اوردین خیلی خوبه (البته دسته دوشم پیدا میشه با 200$ و کمتر).

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
اپراتوری که ایشون ازش استفاده میکنن چی هست؟!
اینور اب مساله انتن دهی برمیگرده به اپراتور. گوشی من که با rogers هست زیر زمین هم انتن فول میده, اما گوشی دوستام که با اپراتورهای دیگه ای هستن حتی تو طبقه پنجم هم انتن نمیدن کلا!!!(اپراتورشون GSM نیست).
فکر نمیکنم با همراه اول مشکل داشته باشه ولی بهرحال کسانی که eten دارن بهتر میتونن نظر بدن در این مورد. منظورتون در مورد P1همون X1 بود؟! یا SE P1 که WM نیست رو میگین!؟ اگه منظورتون X1 هست که باید بگم اصلا ارزش صبر کردن و فکر کردن نداره (در مقایسه با X600) (اگرم منظورتون P1 بود که دیگه.....).
قیمتی هم که گیر اوردین خیلی خوبه (البته دسته دوشم پیدا میشه با 200$ و کمتر).

ممنون دوست عزیز اپراتور ایشون را می پرسم اعلام می کنم
بله منظورم se p1 بود چون بودجه من در WM فقط به این گوشی می رسه که خیلی دوست دارم با این سیستم عامل
کار کنم اگر مشکل خط دهی یا مشکل همراه اول داشته باشه مجبورم برم p1 بخرم
مرسی

chel30

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من با پول تقریبا 350000 تومن چه پاکت پی سی می تونم بخرم؟
اگه برم دبی با چه قیمتی می تونم بخرم؟؟;) ;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام دوستان
من با پول تقریبا 350000 تومن چه پاکت پی سی می تونم بخرم؟
اگه برم دبی با چه قیمتی می تونم بخرم؟؟;) ;)

یه نمه بیشتر به تاچ معمولی فکر کن

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
خدمت همه دوستان
کسی نمی تونه کمکی به من بکنه؟
ایا این گوشی با همراه اول مشکل داره خط دهی ان چطوره؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
کسی نمی تونه کمکی به من بکنه؟
ایا این گوشی با همراه اول مشکل داره خط دهی ان چطوره؟

اول از همه وظیفه بود عزیز .

بعدش اینکه ببین عزیزم این پاکت پسی ها اگر آنلاک بشه مشگلی نداره و میتونه با مخابرات اینجا کار کنه البته استثنا هم وجود داره مثل فلیم ولی به نظرم مشگلی نداشته باشه این گوشی

ولی من یه پیشنهاد دیگه هم دارم با قیمتی که شما مد نظرتون هست و اون هم خرید یه تاچ معمولی هست که تو همین ایران میتونید با حدود 400-430 بخرید و صد البته نگران خط دهی بدش هم نباشید و همینطور از ساپورت htc هم میتونید کمال استفاده رو ببرید

موفق باشید:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

بعدش اینکه ببین عزیزم این پاکت پسی ها اگر آنلاک بشه مشگلی نداره و میتونه با مخابرات اینجا کار کنه البته استثنا هم وجود داره مثل فلیم ولی به نظرم مشگلی نداشته باشه این گوشی

ولی من یه پیشنهاد دیگه هم دارم با قیمتی که شما مد نظرتون هست و اون هم خرید یه تاچ معمولی هست که تو همین ایران میتونید با حدود 400-430 بخرید و صد البته نگران خط دهی بدش هم نباشید و همینطور از ساپورت htc هم میتونید کمال استفاده رو ببرید

حاج حسین خیلی مخلصیم ولی touch معمولی رو با x600 مقایسه میکنی؟!:rolleyes:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
حق 100% باشماست ولی آخه با چه قیمتی میشه اینور خرید x600 رو؟؟؟؟؟

بعد این دوستمون صحبت 350 میکنه

اخه خودشون گفتن که دوستشون تو امریکا x600 رو با قیمت 300$ پیدا کرده!! یعنی کمتر از300 تومن!
(منم خودم خیلی تعجب کردم ! البته گفتن که گویا دوستشون گوشی دست دوم پیدا کرده)

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
اخه خودشون گفتن که دوستشون تو امریکا x600 رو با قیمت 300$ پیدا کرده!! یعنی کمتر از300 تومن!
(منم خودم خیلی تعجب کردم ! البته گفتن که گویا دوستشون گوشی دست دوم پیدا کرده)

با سلام و تشکر خدمت شما و جناب اقای فرانکشتاین
نه دسته دوم نیست گوشی نو هستش
این دوست من به واسطه پدرش(دقیق نمی دونم چه کاره است) گوشی ها را زیر قیمت و البته نو( طبق گفته خودشون) می تونند بخرند و این گوشی را نو خرید داشته که پس از یک هفته فروخته
قیمت 300 دلار قیمت چندان پایینی هم نیست که تعجب کردید شما توی گوگل سرچ بزنید متوجه منظورم میشید
ولی همونجور که گفتم تا 350 بیشتر پول ندارم پس گوشی touch 440 تومانی هم منتفی هستش مگر اینکه دست دوم از دبی خرید داشته باشم که با توجه به ریسک بالایه این کار و اینکه خودم امکان سفر ندارم (به علت سربازی) باید از طریق رابط (برادرم ) خرید کنم که ایشون هم اصلا در این ضمینه سر رشته ای ندارند هم منتفی هستش
تنها راه برای من خرید این گوشی از ایالات متحده هستش که توی توضیحی که اقایی معروف به دکتر(در تاپیک m800 بود فکر کنم ) ارایه فرمودند این گوشی با همراه اول ایران کار نکرده و ایشون از ایرانسل استفاده نموده اند !
با توجه به اینکه هیچ وقت نمی شه حرف یک نفر را ملاک قرار داد من اینجا این سوال را مطرح کردم تا ببینم بقیه دوستان چه نظری دارند!
با تشکر

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
با سلام و تشکر خدمت شما و جناب اقای فرانکشتاین
نه دسته دوم نیست گوشی نو هستش
این دوست من به واسطه پدرش(دقیق نمی دونم چه کاره است) گوشی ها را زیر قیمت و البته نو( طبق گفته خودشون) می تونند بخرند و این گوشی را نو خرید داشته که پس از یک هفته فروخته
قیمت 300 دلار قیمت چندان پایینی هم نیست که تعجب کردید شما توی گوگل سرچ بزنید متوجه منظورم میشید
ولی همونجور که گفتم تا 350 بیشتر پول ندارم پس گوشی touch 440 تومانی هم منتفی هستش مگر اینکه دست دوم از دبی خرید داشته باشم که با توجه به ریسک بالایه این کار و اینکه خودم امکان سفر ندارم (به علت سربازی) باید از طریق رابط (برادرم ) خرید کنم که ایشون هم اصلا در این ضمینه سر رشته ای ندارند هم منتفی هستش
تنها راه برای من خرید این گوشی از ایالات متحده هستش که توی توضیحی که اقایی معروف به دکتر(در تاپیک m800 بود فکر کنم ) ارایه فرمودند این گوشی با همراه اول ایران کار نکرده و ایشون از ایرانسل استفاده نموده اند !
با توجه به اینکه هیچ وقت نمی شه حرف یک نفر را ملاک قرار داد من اینجا این سوال را مطرح کردم تا ببینم بقیه دوستان چه نظری دارند!
با تشکر

البته تا جایی که من یادمه ایشون X800 دارن نه X600....شما لینک این حرفشون رو میشه بدین؟ احتمالا منظور همون X800 بودش....که اونم مشکلش حل شد بعدا (register و اینچیزا).
PS: یعنی این دوست شما تو امریکا اشنا داره و میتونه گوشی نو و ارزون گیر بیاره؟! میتونین بی زحمت یه اشنایی بدین مارو با ایشون؟!:rolleyes:

navidkh

Registered User
لایک‌ها
0
البته تا جایی که من یادمه ایشون X800 دارن نه X600....شما لینک این حرفشون رو میشه بدین؟ احتمالا منظور همون X800 بودش....که اونم مشکلش حل شد بعدا (register و اینچیزا).
PS: یعنی این دوست شما تو امریکا اشنا داره و میتونه گوشی نو و ارزون گیر بیاره؟! میتونین بی زحمت یه اشنایی بدین مارو با ایشون؟!:rolleyes:

بله منم منظورم همون x800 بود اشتباه m 800 نوشتم خوب پس مشکل ریجستر بوده! مرسی
در مورد دوستم هم چشم ازشون می پرسم در صورتی که خودشون مشکلی نداشتند ایمیلشون را همین جا می ذارم
(ای کاش سایت دکمه تشکر داشت)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
بله منم منظورم همون x800 بود اشتباه m 800 نوشتم خوب پس مشکل ریجستر بوده! مرسی
در مورد دوستم هم چشم ازشون می پرسم در صورتی که خودشون مشکلی نداشتند ایمیلشون را همین جا می ذارم
(ای کاش سایت دکمه تشکر داشت)

خواهش میکنم.
بله اون مشکل رجیستر هست که گویا فقط هم مربوط به x800 نبوده....ولی با یه بار مخابرات رفتن حل میشه گویا.
(به دوستتونم سلام برسونین:D)

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3

مخلص مدیر بزرگوار... ایکس 600 و 650 هردو در ایران با هر دو اپراتور کار می کنند. خیال همه راحت.
ایکس 600 دبی به قیمت 1599 درهم گیر میاد. اتم معمولی هم گویا گیر میاد به سختی... اتم به پول خودمون 370 میشه.
دوست عزیز اگر میخواهید زیر 300 خرید کنید می تونید ایکس 500 معمولی رو بخرید . حدود 300 تومن باید بشه دبی. همون ایکس 600 هست تقریبا...
دیگه اینکه یکی دو مدل از اچ پی های قدیمی هم هست که توصیه نمیشه. وضعیت آنتن دهی پالم در ایران رو نمیدونم ولی مدل تریو 750 رو هم میشه گیر آورد ولی وای فای نداره...

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
htc cruise دست دوم تميزش چند بخرم خوبه

گروز نو حدود 630 که نمی ارزه به نظر من... کشورهای حاشیه خلیج گویا یه افت قیمتی داشته (مطمئن نیستم)
تمیز حداکثر 400 .

mohsenz65

Registered User
لایک‌ها
1
مرسي دوستان
من خودم 300 ميخوام بدم
با اين قيمت دست دوم بهتر از كروز گيرم مياد .

بالا