• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به تاچ پرو فکر کنید به نظر من حقیر

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
منم با تاچ پرو موافقم . البته به امنیا هم می تونی فکر کنی . تاپیک هر دو شون هست و همین طور کسانی که دارنشون اگه سوالی داشتین می تونین از دوستان سوال کنین .
یه چیز دیگه ببینین از دستگاهتون چه انتظاری دارین ؟ اسکرین وی جی ای می خواین یا نه ؟ دوربین براتون مهمه یا نه ؟ حافظه چی ؟ اصلا به کیبورد براتون ملزوم هست یا نه ؟ و سایر نکات ریز ودرشت دیگه ...

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام به خدا سر درد گرفتم حقیقتا" سرم درد گرفت ، چند روزه دارم گوشی های مختلف رو بررسی میکنم ، از touch VIVA شروع شد و به Diamond و I900 کشیده شد ، یکی میاد دیاموند رو قهوه ای میکنه یکی دیگه یه حالی به سامسونگ میده میزنه کلشو زیر سئوال میبره ، من با اینکه بشدت از سامسونگ متنفرم اما از این ای 900 خوشم اومده اونم در حد عاشق و معشوقی ، میخوام بدونم اخرش چی ؟؟ یه سری چیزا داره که دیاموند خوابشم نمیبینه ، فیلم هم ازش تو یوتیوب زیاد دیدم بنظرم سرعتش عالیه . اما این صفحه و رزولوشنش منو داره دیونه میکنه ، میخوام بدونم دقیقا" چی رو از دست میدیدم ، دوربینش و هاردش بنظرم عالی هستن جی سنسور و ... هم که از دیاموند بهتره ، داشتن سی پی یو بهتر و ادیتور فیلم حرفه ای و دوربین عکاسی خفن ( که توسط اینجانب بعنوان یکی که تو عکاسی دیجیتال غوطه وره تائید می شه) ، منوی زشت و بدنه قشنگش و ....
اخرش چه کنم ؟؟ سر از دیونه خونه در نیارم ، حرف اخر رو اول بزنید ، منظقی و دقیق ، من خودم یه عمر پیشنهاد دادم ، بعضی وقتا رو یه چیزی گیر الکی میدادیم( البته بعد که دوباره بررسی میکردیم متوجه میشدیم) ، با توجه به تفاوت قیمتی که هست با دیاموند من نهایتا" چه کنم ؟؟ ممنونم از همهگ

راستی این تسک منجر ( همون نوار استارت) ویندوزش قهوه ایه !!! ایا مشکی نمیشه ؟ یا رنگ دیگه ؟؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
سلام!

بعد عمری موبایل بازی و ور رفتن با انواع اسمارت فونها از امکانات و سیستم عامل بسته این نوع گوشی ها خسته شدم واسه همین تصمیم گرفتم دنیای پاکت پی سی رو تجربه کنم:blush:

فعلا" 2 تا انتخاب دارم : Omnia & Diamond

خب از اونجایی که تا حالا پاکت پی سی نداشتم زیاد از لغات و کلمات تخصصی سر در نمیارم :D

امکانات مالتی مدیا مثل دوربین و پخش موزیک برام مهمه البته به دوربین قوی تو موبایل اعتقادی ندارم ، فقط فلش که تو امنیا هست و تو دایموند نیست کفه ترازو رو کمی به سمت امنیا کج میکنه :p

دوستان میتونن نقاط قوت و ضعف اساسی هر مدل رو بگن و بگن برای یه تازه کار کدوم بهتره؟:happy:

Tnx

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام!

بعد عمری موبایل بازی و ور رفتن با انواع اسمارت فونها از امکانات و سیستم عامل بسته این نوع گوشی ها خسته شدم واسه همین تصمیم گرفتم دنیای پاکت پی سی رو تجربه کنم:blush:

فعلا" 2 تا انتخاب دارم : Omnia & Diamond

خب از اونجایی که تا حالا پاکت پی سی نداشتم زیاد از لغات و کلمات تخصصی سر در نمیارم :D

امکانات مالتی مدیا مثل دوربین و پخش موزیک برام مهمه البته به دوربین قوی تو موبایل اعتقادی ندارم ، فقط فلش که تو امنیا هست و تو دایموند نیست کفه ترازو رو کمی به سمت امنیا کج میکنه :p

دوستان میتونن نقاط قوت و ضعف اساسی هر مدل رو بگن و بگن برای یه تازه کار کدوم بهتره؟:happy:

Tnx

سلام دوست عزیز
خدمت شما عرض شود که :
من ASUS 525 دارم (آواتارم )
پس نصبت به هیچ یک از مدل ها تعصب ندارم که بخوام خوردش کنم ...
htc یک چیز دیگه هست نسبت به سامسونگ، سامسونگ تجربه زیادی در ppc نداره، اما htc بیشترین تجربش در ppc بوده.
از لحاظ ظاهر : omnia تا حدودی 1 شبه آیفون حساب میشه و از اونطرف diamond یک گوشی خیلی ظریف و شیک و البته به نظر من، 1 کم دخترونه هست
ساپورت htc نصبت به سامسونگ خیلی بهتر هست
صفحه 3.2 اینچی اومنیا نصبت به صفحه 2.8 اینچی htc بزرگتر هست البته مشکلات خاص خودش را هم داره، مثلا همه برنامه ها روش اجرا نمیشند !
البته برنامه های بسیاری برای رزولوشن اومنیا نوشته شدند و در کل رزولوشن ها داره از اون 240 در 320 سابق که به qvga معروف بود خارج میشه
اما اون 2.8 هست و اکثر برنامه ها برای اون سایز نوشته میه !
از نظر دیگه، دایموند 4 گیگ حافظه داخی غیر قابل ارتقا داره
اما اومنیا هم آپشن 8 گیگ داره هم 16 گیگ !

با وجود همه اینها، با وجود 1 سری برتری diamond من omnia را با وجود سامسونگ بودن پیشنهاد میدم !

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
سلام به خدا سر درد گرفتم حقیقتا" سرم درد گرفت ، چند روزه دارم گوشی های مختلف رو بررسی میکنم ، از touch VIVA شروع شد و به Diamond و I900 کشیده شد ، یکی میاد دیاموند رو قهوه ای میکنه یکی دیگه یه حالی به سامسونگ میده میزنه کلشو زیر سئوال میبره ، من با اینکه بشدت از سامسونگ متنفرم اما از این ای 900 خوشم اومده اونم در حد عاشق و معشوقی ، میخوام بدونم اخرش چی ؟؟ یه سری چیزا داره که دیاموند خوابشم نمیبینه ، فیلم هم ازش تو یوتیوب زیاد دیدم بنظرم سرعتش عالیه . اما این صفحه و رزولوشنش منو داره دیونه میکنه ، میخوام بدونم دقیقا" چی رو از دست میدیدم ، دوربینش و هاردش بنظرم عالی هستن جی سنسور و ... هم که از دیاموند بهتره ، داشتن سی پی یو بهتر و ادیتور فیلم حرفه ای و دوربین عکاسی خفن ( که توسط اینجانب بعنوان یکی که تو عکاسی دیجیتال غوطه وره تائید می شه) ، منوی زشت و بدنه قشنگش و ....
اخرش چه کنم ؟؟ سر از دیونه خونه در نیارم ، حرف اخر رو اول بزنید ، منظقی و دقیق ، من خودم یه عمر پیشنهاد دادم ، بعضی وقتا رو یه چیزی گیر الکی میدادیم( البته بعد که دوباره بررسی میکردیم متوجه میشدیم) ، با توجه به تفاوت قیمتی که هست با دیاموند من نهایتا" چه کنم ؟؟ ممنونم از همهگ

راستی این تسک منجر ( همون نوار استارت) ویندوزش قهوه ایه !!! ایا مشکی نمیشه ؟ یا رنگ دیگه ؟؟

سلام به شما
همونایی که تو پست بالایی گفتم + اینا :دی
همه چیزشو میتونید عوض کنید از جمله رنگ تسک منیجر

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
از نظر من همه ی حرفهای محمد تائیده فقط یه چیزی من اضافه کنم اونم اینکه اومینیا اینقدر هم که ما میگیم بد نیست ، بخاطر قیمت ، و دوربین و مموری داخلی ارزش فکر کردن رو داره

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
ممنونم بچه ها اما این جمله شما
از نظر من همه ی حرفهای محمد تائیده فقط یه چیزی من اضافه کنم اونم اینکه اومینیا اینقدر هم که ما میگیم بد نیست ، بخاطر قیمت ، و دوربین و مموری داخلی ارزش فکر کردن رو داره
ایا تمام تکنولوژی ها یی رو که داره و بعضا" از دیاموند هم پیشرفته تره رو نادیده میگیرید؟ البته این مستقیما" با شما نیست ها من بصورت کلی میگم و منظورم اینه که بغییر از دوربین و هارد داخلی ویژگی های دیگه هم داره که باعث پیشی گرفتنش میشه Value of price نسبت به دیاموند یکی دیگه از مزایاشه . این قضیه نرم افزار هم رو لطفا" دقیق بفرمائید که اجرا میشن یا نه ، اگه فقط یکم از صفحه خالی بمونه که اشکالی نداره. .

بازم از همه ممنونم دست همه درد نکنه.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
ممنونم بچه ها اما این جمله شما

ایا تمام تکنولوژی ها یی رو که داره و بعضا" از دیاموند هم پیشرفته تره رو نادیده میگیرید؟ البته این مستقیما" با شما نیست ها من بصورت کلی میگم و منظورم اینه که بغییر از دوربین و هارد داخلی ویژگی های دیگه هم داره که باعث پیشی گرفتنش میشه Value of price نسبت به دیاموند یکی دیگه از مزایاشه . این قضیه نرم افزار هم رو لطفا" دقیق بفرمائید که اجرا میشن یا نه ، اگه فقط یکم از صفحه خالی بمونه که اشکالی نداره. .

بازم از همه ممنونم دست همه درد نکنه.

من مشاور خوبی نیستم در این مورد چون یه نمه تعصب دارم رو دیاموند ولی خوب برنامه که تقریبا 90% قابل اجرا هست و مشگلی از نظر برنامه ندارید ، تو 4-5 ماه دیگه هم که هیچ مشگلی وجود نداره در این رابطه از سی پی یو این عزیز هم نمیشه به سادگی گذشت ، همین طور ، صداش و دوربین ولی خوب باید ببینید به چی نیاز دارید

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
از راهنمایی محمد عزیز و حسین خان ممنونم

با توجه به داشتن فلش و همچنین صفحه کلید کامل ، تاپ پرو انتخاب بهتری به نظر میاد فقط قیمتش برای من زیادی گرونه :(

جای امیدواری هست که تا تابستون به 600 تومن برسه؟

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
راستی! تو کیفیت و وضوح LCD کدوم یکی بهتره؟ امنیا یا دایموند؟

هر دو Vga هستن؟ فرق Vga , qvga در چیه؟

یه چیز دیگه! این flow navigation یا یه همچین چیزی که تو دایموند وجود داره و همه ازش تعریف میکنن چیه و آیا امنیا هم همینو داره؟:blush:

پ.ن: HHU کی درست میشه؟:rolleyes:

Last edited:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
با تشکر از حسین جان
عرض شود که نخیر
هر دو vga نیستند، اومنیا wvga هست ص هم به خاطر wide هست.
فرق vga و qvga در وضوح تصویر هست
vga وضوح تصویرش 2 برابر qvga هست
اما برنامه ها را جدیدا برای wvga هایی مثل اومنیا هم مینویسند
hu هم به زودی ایشاللا باز میشه
اما هر از گاهی هم باز هستا
از یکی از این 3 آدرس استفاده کنید
www.handheldusers.com/forum/index.php
www.handheldusers.net/forum/index.php
www.handheldusers.ir/forum/index.php

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
راستی در مورد تاچ پرو :
عرض شود که اگر بخوایین تا تابستون صبر کنید، امکان داره قیمتش به اون حد برسه
البته 1 مساله هست
اونم اینکه
چند مدتی هست که تنوع ppc ها زیاد شدند و هر روز 1 مدل جدید با 1 تکنولوژی جدید که به این راحتی ها نمیشه از خیرش گذشت روانه بازار میشه

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
سلام
راستی! تو کیفیت و وضوح LCD کدوم یکی بهتره؟ امنیا یا دایموند؟

هر دو Vga هستن؟ فرق Vga , qvga در چیه؟

یه چیز دیگه! این flow navigation یا یه همچین چیزی که تو دایموند وجود داره و همه ازش تعریف میکنن چیه و آیا امنیا هم همینو داره؟

این تاچ فلو تری دی هست که در واقع یک نوع روش و شمایل برای کار با منو ها هست در واقع طریقه کار با منو هست . که تو یسری از مدل ها تاچ فلو هست و توی یه سری دیگه مثل دیاموند تاچ فلو تری دی هستش. بله امنیا هم تاچ هست و منوی مخصوص به خودش رو داره در واقع اون منوهای زشت سامسونگیش رو داره.

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
منوهای زشت !!؟!؟!؟!؟!؟!
قابل تغییر هستند همشونا !
البته اگر رام نوشته باشند براش که 100% نوشتند !!!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
میبینم که محمد جان در نبود استاد مشورت "سیاوش" خوب اینجا رو داری اداره میکنی
خدا قوت برادر
=-=-=-=

عرض شود که فویو جان همونطور که در یوتوب دیدی منوهای امنیا قابلیت کاستومایز شدن رو داره !
ولی خوب اون صفحه عجیب و من در آوردی سامسونگه که کمی مشکل ساز شده
همیطوریش سر دیسپلی های کیو وی جی ای با وی جی ای کلی مشکل بودش که این دبل کیو وجی ای هم به اینها اضافه شد

در کل امنیا گوشی ایده عالیه اگه نبود اسلات قلم برات اهمیتی نداره و یا دیسپلی غیر استانداردش که برنامه کمتری رو ساپورت میکنه و یا نبود پورت استاندارد یو اس بی باز هم برات اهمیتی نداره
میتونی روش حتما حساب کنی
(کی میتونه بیخیال اون سی پی یو و دوربین خفن با اون قیمتش بشه!، فک کنم الان باید 600 تومنی باشه)

Last edited:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
خدا قوت برادر
=-=-=-=

عرض شود که فویو جان همونطور که در یوتوب دیدی منوهای امنیا قابلیت کاستومایز شدن رو داره !
همیطوریش سر دیسپلی های کیو وی جی ای با وی جی ای کلی مشکل بودش که این دبل کیو وجی ای هم به اینها اضافه شد

در کل امنیا گوشی ایده عالیه اگه نبود اسلات قلم برات اهمیتی نداره و یا دیسپلی غیر استانداردش که برنامه کمتری رو ساپورت میکنه و یا نبود پورت استاندارد یو اس بی باز هم برات اهمیتی نداره
میتونی روش حتما حساب کنی
(کی میتونه بیخیال اون سی پی یو و دوربین خفن با اون قیمتش بشه!، فک کنم الان باید 600 تومنی باشه)

کی من !؟
نه بابا
من 1 تار موی آقا سیاوش و خیلی از دوستان دیگه هم نمیشم !به هر حال ممنون از شما
بعدشم غیر استاندارد نیست که !!!
پس hd با 3.5 اینچ lcd ، چیه اگر این غیر استاندارد هست !؟
صفحات دارند از اون 1نواختی رزولوشن و سایز خارج میشن و این خیلی خوبه !
باز هم تاکید میکنم که زمان مناسبی برای خریدن ppc نیست، (به نظر من ) البته اگر میخوایین استفاده طولانی مدت کنید، اگر مایه دارید (جدی میگم ) و میتونید هر موقعی خواستید هرچیزی بخرید، الان خرید کنید، اما اگر مثل من باید پول جمع کنید، 1 کم صبر کنید، هم بیشتر جمع میشه، هم مدلهای باورنکردنی تری میان :دی

phoyo_live

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
13
با تشکر از محمد عزیز فرمایشاتشون تائید میشه
قیمت تو گوشی شاپ با گارانتی معمولی برای 8 گیگ 550 و برای 16 گیگ 588 و با گارانتی ماکروتل 645 هزار تومان هستش .

محمد جان در مورد مدلهای اینده یکم توضیح میدی ؟؟ من خیلی وقته صبر کردم دیگه داره عمرم تلف میشه ، یکم هم باید به کیفیت زندگی اهمیت داد تا کمیتهاش ، من که دیگه توانایی صبر کردن ندارم

خدا قوت برادر
=-=-=-=

میتونی روش حتما حساب کنی

البته اینطوری که من مطالعه کردم سیستم نویگیشن تاچ امنیا بسیار راحت و یوزابیلیتی ان بسیار مناسب است ، بطوریکه بنظر من نیاز ش رو به استایل کم میکنه من اینو اشکال نمیبینم. اما دیسپلی زشت رو شدیدا" تائید میکنم .

بالا