به تاچ پرو فکر کنید به نظر من حقیر
به تاچ پرو فکر کنید به نظر من حقیر
يه توضيخ مختصر هم در مورد مشخصات اين مدل بديد ممنون ميشم.
سلام!
بعد عمری موبایل بازی و ور رفتن با انواع اسمارت فونها از امکانات و سیستم عامل بسته این نوع گوشی ها خسته شدم واسه همین تصمیم گرفتم دنیای پاکت پی سی رو تجربه کنم:blush:
فعلا" 2 تا انتخاب دارم : Omnia & Diamond
خب از اونجایی که تا حالا پاکت پی سی نداشتم زیاد از لغات و کلمات تخصصی سر در نمیارم
امکانات مالتی مدیا مثل دوربین و پخش موزیک برام مهمه البته به دوربین قوی تو موبایل اعتقادی ندارم ، فقط فلش که تو امنیا هست و تو دایموند نیست کفه ترازو رو کمی به سمت امنیا کج میکنه
دوستان میتونن نقاط قوت و ضعف اساسی هر مدل رو بگن و بگن برای یه تازه کار کدوم بهتره؟:happy:
Tnx
سلام به خدا سر درد گرفتم حقیقتا" سرم درد گرفت ، چند روزه دارم گوشی های مختلف رو بررسی میکنم ، از touch VIVA شروع شد و به Diamond و I900 کشیده شد ، یکی میاد دیاموند رو قهوه ای میکنه یکی دیگه یه حالی به سامسونگ میده میزنه کلشو زیر سئوال میبره ، من با اینکه بشدت از سامسونگ متنفرم اما از این ای 900 خوشم اومده اونم در حد عاشق و معشوقی ، میخوام بدونم اخرش چی ؟؟ یه سری چیزا داره که دیاموند خوابشم نمیبینه ، فیلم هم ازش تو یوتیوب زیاد دیدم بنظرم سرعتش عالیه . اما این صفحه و رزولوشنش منو داره دیونه میکنه ، میخوام بدونم دقیقا" چی رو از دست میدیدم ، دوربینش و هاردش بنظرم عالی هستن جی سنسور و ... هم که از دیاموند بهتره ، داشتن سی پی یو بهتر و ادیتور فیلم حرفه ای و دوربین عکاسی خفن ( که توسط اینجانب بعنوان یکی که تو عکاسی دیجیتال غوطه وره تائید می شه) ، منوی زشت و بدنه قشنگش و ....
اخرش چه کنم ؟؟ سر از دیونه خونه در نیارم ، حرف اخر رو اول بزنید ، منظقی و دقیق ، من خودم یه عمر پیشنهاد دادم ، بعضی وقتا رو یه چیزی گیر الکی میدادیم( البته بعد که دوباره بررسی میکردیم متوجه میشدیم) ، با توجه به تفاوت قیمتی که هست با دیاموند من نهایتا" چه کنم ؟؟ ممنونم از همهگ
راستی این تسک منجر ( همون نوار استارت) ویندوزش قهوه ایه !!! ایا مشکی نمیشه ؟ یا رنگ دیگه ؟؟
ایا تمام تکنولوژی ها یی رو که داره و بعضا" از دیاموند هم پیشرفته تره رو نادیده میگیرید؟ البته این مستقیما" با شما نیست ها من بصورت کلی میگم و منظورم اینه که بغییر از دوربین و هارد داخلی ویژگی های دیگه هم داره که باعث پیشی گرفتنش میشه Value of price نسبت به دیاموند یکی دیگه از مزایاشه . این قضیه نرم افزار هم رو لطفا" دقیق بفرمائید که اجرا میشن یا نه ، اگه فقط یکم از صفحه خالی بمونه که اشکالی نداره. .از نظر من همه ی حرفهای محمد تائیده فقط یه چیزی من اضافه کنم اونم اینکه اومینیا اینقدر هم که ما میگیم بد نیست ، بخاطر قیمت ، و دوربین و مموری داخلی ارزش فکر کردن رو داره
ممنونم بچه ها اما این جمله شما
ایا تمام تکنولوژی ها یی رو که داره و بعضا" از دیاموند هم پیشرفته تره رو نادیده میگیرید؟ البته این مستقیما" با شما نیست ها من بصورت کلی میگم و منظورم اینه که بغییر از دوربین و هارد داخلی ویژگی های دیگه هم داره که باعث پیشی گرفتنش میشه Value of price نسبت به دیاموند یکی دیگه از مزایاشه . این قضیه نرم افزار هم رو لطفا" دقیق بفرمائید که اجرا میشن یا نه ، اگه فقط یکم از صفحه خالی بمونه که اشکالی نداره. .
بازم از همه ممنونم دست همه درد نکنه.
راستی! تو کیفیت و وضوح LCD کدوم یکی بهتره؟ امنیا یا دایموند؟
هر دو Vga هستن؟ فرق Vga , qvga در چیه؟
یه چیز دیگه! این flow navigation یا یه همچین چیزی که تو دایموند وجود داره و همه ازش تعریف میکنن چیه و آیا امنیا هم همینو داره؟
میبینم که محمد جان در نبود استاد مشورت "سیاوش" خوب اینجا رو داری اداره میکنی
خدا قوت برادر
=-=-=-=
عرض شود که فویو جان همونطور که در یوتوب دیدی منوهای امنیا قابلیت کاستومایز شدن رو داره !
ولی خوب اون صفحه عجیب و من در آوردی سامسونگه که کمی مشکل ساز شده
همیطوریش سر دیسپلی های کیو وی جی ای با وی جی ای کلی مشکل بودش که این دبل کیو وجی ای هم به اینها اضافه شد
در کل امنیا گوشی ایده عالیه اگه نبود اسلات قلم برات اهمیتی نداره و یا دیسپلی غیر استانداردش که برنامه کمتری رو ساپورت میکنه و یا نبود پورت استاندارد یو اس بی باز هم برات اهمیتی نداره
میتونی روش حتما حساب کنی
(کی میتونه بیخیال اون سی پی یو و دوربین خفن با اون قیمتش بشه!، فک کنم الان باید 600 تومنی باشه)
میبینم که محمد جان در نبود استاد مشورت "سیاوش" خوب اینجا رو داری اداره میکنی
خدا قوت برادر
=-=-=-=
عرض شود که فویو جان همونطور که در یوتوب دیدی منوهای امنیا قابلیت کاستومایز شدن رو داره !
ولی خوب اون صفحه عجیب و من در آوردی سامسونگه که کمی مشکل ساز شده
همیطوریش سر دیسپلی های کیو وی جی ای با وی جی ای کلی مشکل بودش که این دبل کیو وجی ای هم به اینها اضافه شد
در کل امنیا گوشی ایده عالیه اگه نبود اسلات قلم برات اهمیتی نداره و یا دیسپلی غیر استانداردش که برنامه کمتری رو ساپورت میکنه و یا نبود پورت استاندارد یو اس بی باز هم برات اهمیتی نداره
میتونی روش حتما حساب کنی
(کی میتونه بیخیال اون سی پی یو و دوربین خفن با اون قیمتش بشه!، فک کنم الان باید 600 تومنی باشه)