• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

naceh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به دوستان عزيز
من مي خواستم يك pda phone براي خودم بخرم كه از نظر شكل و امكانات شبيه dell axim v50 باشه و حدود 500 هزار تومان هم مي خواهم هزينه كنم
ممنون از راهنما ييتان;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به دوستان عزيز
من مي خواستم يك pda phone براي خودم بخرم كه از نظر شكل و امكانات شبيه dell axim v50 باشه و حدود 500 هزار تومان هم مي خواهم هزينه كنم
ممنون از راهنما ييتان;)

با این قیمت و امکانات و شبیه اون فکر نکنم چیزی گیر بیارید....ولی حالا چرا این مدل؟؟

pocketpclover

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام استادان عزیز
من قصد خرید یه پاکت پیسی آیمیت 6150 imate ultimate رو دارم البته این دستگاه رو به پیشنهاد یکی از دوستام که خودش پاکت پیسی داره می خوام بخرم و ایشون توصیه کردن از این سایت راهنمائی بخوام .
من قیمت نوی این دستگاه رو تو جمهوری دیدم 560 هزار تومن بود ولی من اینقدر پول ندارم می خوام کارکرده شو بخرم حول و حوش 350 هزار تومن پول دارم و بیشتر کیفیت رزولیشن برام مهمه و tv out هم که داشته باشه و بشه از host usb هم استفاده کرد.
به نظر اساتید این سایت چجور دستگاهی هست؟ باتریش چقدر جواب میده؟ آخرین ویندوز موبالی که براش هست چیه؟
اگر راهنمائی کنید ممنونم میشم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام استادان عزیز
من قصد خرید یه پاکت پیسی آیمیت 6150 imate ultimate رو دارم البته این دستگاه رو به پیشنهاد یکی از دوستام که خودش پاکت پیسی داره می خوام بخرم و ایشون توصیه کردن از این سایت راهنمائی بخوام .
من قیمت نوی این دستگاه رو تو جمهوری دیدم 560 هزار تومن بود ولی من اینقدر پول ندارم می خوام کارکرده شو بخرم حول و حوش 350 هزار تومن پول دارم و بیشتر کیفیت رزولیشن برام مهمه و tv out هم که داشته باشه و بشه از host usb هم استفاده کرد.
به نظر اساتید این سایت چجور دستگاهی هست؟ باتریش چقدر جواب میده؟ آخرین ویندوز موبالی که براش هست چیه؟
اگر راهنمائی کنید ممنونم میشم.

با این قیمت اگر گوشی سالم باشه میصرفه

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
کلا اصلا فکر نمیکردم با وجود گوشیهای به این خوبی دیگه این Ultimate ها دست دومش تو ایران طرفداری داشته باشه:rolleyes:

JK بود سیاوش :D:D:D

علیرضا جان دست دوم که هیچی نوش هم طرفدار داره و هم قیمت دایموند هم هست و ارزون هم نشده و طرداران بسیار با شخصیتی مثل خودم داره ;):happy:

harei

Registered User
لایک‌ها
8
علیرضا جان دست دوم که هیچی نوش هم طرفدار داره و هم قیمت دایموند هم هست و ارزون هم نشده و طرداران بسیار با شخصیتی مثل خودم داره ;):happy:

سلام
صل علي محمد درود بر سياوش .
آره سياوش جان منم از طرفداراي اين ppc محترم (6150) هستم . تازه در اينكه شما داراي شخصيت محترم و دوست داشتني هستي شكي نيست.
مگه اين Ultimate بيچاره چشه كه ديگه كسي سراغش نره تازه WM6.1 هم كه براش اومده با كيفيت صفحه بسيار خوب و در خور توجه و cpu نرمال و كيفيت ساخت بسيار خوب.تو علاالدين ultimate 8150 رو با 4 ماه كاركرد و داراي گارانتي تحليل گر داده ها 410 هزار تومن براي فروش گذاشتن.
يا علي.

Aren

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان نظر شما در مورد تاچ ویوا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پردازندش کم نمی اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا توی باز کردن بازی های 50 مگی (حالا بالاترو کار نداریم)
و کلا ی نظری بدید ببینیم آیا ما این گوشی روبگیریم یا نه :blink:
موسیقی واسم خیلی مهم بعد برنامه و بازی:D

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان نظر شما در مورد تاچ ویوا چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پردازندش کم نمی اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مثلا توی باز کردن بازی های 50 مگی (حالا بالاترو کار نداریم)
و کلا ی نظری بدید ببینیم آیا ما این گوشی روبگیریم یا نه :blink:
موسیقی واسم خیلی مهم بعد برنامه و بازی:D

گوشي زياد جالبي نيست:D

Aren

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی می گید نخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بستگی به بودجه تون داره

Aren

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بود جه تا 450 تمنه
ویوا یا ی چیز دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

touch.1387

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:cap:با سلام دوستان کسی راجع به نوکیا n810 اطلاعاتی نداره به من بده ؟
خیلی ممنون میشم اگر جوابم را بدید :upsided:

Aren

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بفرما دوست عزیز:
کامپیوتر جیبی نوکیا مدل N810 Internet Tablet نیز به بازار معرفی شد. این دستگاه به شکل بسیار کارآمدی طراحی شده است و حدودا 221.2 گرم نیز وزن دارد.

از ویژگی‌های نوکیا N810 می‌توان به امکاناتی مانند صفحه‌نمایش لمسی WVGA، سیستم Wi-Fi، صفحه کلید، GPS، حافظه داخلی 2 گیگابایتی و شیار مخصوص کارت حافظه miniSD اشاره کرد. عرضه این دستگاه به فروش‌گاه‌ها و بازارهای جهانی به مرور زمان صورت خواهد گرفت و برای شروع در شهرهای شیکاگو و نیویورک توزیع می‌شود. حدود قیمت آن نیز 480 دلار پیش‌بینی شده است.

کامپیوتر جیبی نوکیا مدل N810 ویژگی‌های خاص خودش را دارد و در اینترنت تبلت‌های موجود، جدیدترین مدلی‌است که تاکنون معرفی شده است. شایان ذکر است این دستگاه اولین مدلی‌ است که به قابلیت‌های GPS و صفحه کلید کشویی QWERTY مجهز است.

نوکیاN810 برخلاف دیگر مدل‌های نوکیا یک گوشی هوشمند نیست. اما به سیستم Wi-Fi (802.11b/g) مجهز شده و امکان اتصال به گوشی‌های موبایل با استفاده از بلوتوث نیز میسر است. در عین حال، به صفحات وب نیز دست‌رسی خواهید داشت؛ شما می‌توانید تصاویر ویدیویی تماشا کنید و به قابلیت‌های دیگری مانند آن نیز دست‌رسی دارید.

پردازش‌گر به کار رفته در نوکیاN810 از نوع 400 MHz OMAP 2420 است. هم‌چنین، از برنامه‌های Palm OS نیز پشتیبانی می‌شود. نوکیاN810 نیز مانند مدل نوکیا N800 به صفحه نمایش لمسی 4.13 اینچی WVGA (480×800 پیکسلی) مجهز می‌باشد، اما میزان درخشانی این صفحه نمایش نسبت به مدل قبلی آن افزایش یافته است.

عمر باتری این دستگاه نیز با کاربری‌های خاص کم‌تر از 4 ساعت است. وقتی صحبت از کاربری‌های خاص می‌شود منظور همان مرور صفحات اینترنتی یا بازی است. اما اگر تنها به موسیقی گوش کنید، این مدت زمان به 10 ساعت افزایش خواهد یافت.
دوربین یک‌تکه، mini USB 2.0، کلید قفل سخت‌افزار و نقشه‌های همراه با GPS از دیگر ویژگی‌هایی است در کامپیوتر جیبی نوکیا N810 دیده می‌شود.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یعنی می گید نخریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اصلا" منظورم این نیست؛نمی دونم تا حالا پاکت پی سی داشتید یا نه؛اگر برای بار اول هست و بودجه شما هم که گفتید تا حدودی محدود هست؛به نظر من برای شش ماه تا یک سال داشتن این گوشی نه تنهت بد نیست بلکه با ورود به دنیای پاکت پی سی ؛باعث مشخص شدن انتظارات و علائق شما شده و درنهایت بعد گذشت این مدت زمان؛شما با توجه به انتظارات و توقعات واقعی تر دست به انتخاب خواهید زد؛اونوقت می تونید با اطمینان بیشتر مبلغ بالاتری را با شناخت بیشتر و تکیه گاه مطمئن تری به دستگاه دلخواه خودتون اختصاص بدید؛
بنابراین به همه اونهایی که برای اولین بار وارد دنیای پاکت پی سی می شن توصیه می شه؛
موفق باشید.

NEWVGAc12

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام....
میشه یه کمک به من هم بکنید ؟؟؟؟؟
من تو فکر Imate Ultimate 9502 هستم البته از HTC Touch Pro خوشم میاد ولی به دلیل بی خودی گرون بدون اون و کو چیک بودن بسیار زیاد ال سی دی می خوام 9502 بخرم ....
توی بخش سخت افزار خوندم نوشته بود که یکی از دوستان با Ultimate خودش مشکل داره به خاطر همین یکم مشکوک شدم به نظر شما تو همین حدود قیمت چه گوشی بخرم بهتر هست ؟؟؟؟:happy::happy:
1- ویندوز موبایل 6.1 به بالا
2-ال سی دی 640 -480
3- سی پی یو حداقل 400

بالا