• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
من فک میکنم در خریدش شک نکنید
الان تو این بازاری که همه دنبال پرو و یا اچ دی هستند ، یونیک بودن برای خودش میتونه کلی کلاس بیار! :D

محمد جان وی جی ای و کوِئرتر وی جی ای و واید وی جی ای مربوط به تعداد پیکسلهای یک دیوایسه نه سایز دیسپلی
اچ دی با اینکه دیسپلی 3.8 اینچی داره ولی بازهم یک وی جی ای حساب میشه
reference to wikipedia

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
وای
مملو سوتی داد !
اونم کلفت ! :))
درسته کاملا، ببخشید اشتباه کردم !
میدونم رزولوشن هست، اما یادم نبود که hd، wvga نیست !!!
مرسی از یادآوریتون !
راستی ببخشید قربان، وات ایز یور نیم !؟ (اعضای اینجا را درست نمیشناسم، ببخشید ! )

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
با تشکر از محمد عزیز فرمایشاتشون تائید میشه
قیمت تو گوشی شاپ با گارانتی معمولی برای 8 گیگ 550 و برای 16 گیگ 588 و با گارانتی ماکروتل 645 هزار تومان هستش .

محمد جان در مورد مدلهای اینده یکم توضیح میدی ؟؟ من خیلی وقته صبر کردم دیگه داره عمرم تلف میشه ، یکم هم باید به کیفیت زندگی اهمیت داد تا کمیتهاش ، من که دیگه توانایی صبر کردن ندارم

.
ارادت دارم
البته در مورد کمیت موافقم، اینطوری باشه، آدم هیچ وقت نباید چیزی بخره، چون فرداش، 1 چیز جدید میاد و 1 ماه بعدش، چیزی که خریده، از رده خارج میشه :دی

فایل های ضمیمه

• htc-max-4g-1.jpg
    htc-max-4g-1.jpg
    26.5 KB · نمایش ها: 14

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
والا منم خودم خیلی وقت بود که نمیومدم اینجا و خیلی از دنیای پاکت پی سی دور بودم
ایشالا از هفته ای بعد (رسما) سعی میکنم که فعالیتمو بیشتر کنم! (یاد بگیر سیاستو هر جوری بود اون کلمه "سعی میکنم" رو تو جملم استفاده کردم که یوقتی هم اگه فعالیتم کم شد یه بهانه ای واسه خودم داشته باشم! :دی )

محمد جان ما که قبلا با هم خاطراتی تو همین پی تی داشتیم، چطور شد که جواد رو از یادت بردی؟

=-=-=-=

راستی استاد من کجاست
چند وقیته نه تویه پی تی ظهور کرده و نه تویه اچ یو؟
کجایی سیاوش جان؟ دیگه خبری از بیسوادای پی تی نمیگیری!

=-=-=-=

اسپم زدن هم عالمی داره ها
کی میشه منم اینجا بن بشم، بعد منم مثه علیرضا(بخاطر بن شدنش نه بخاطر اسپمینگ) اینجا معروف بشم

Last edited:

M☼HAMMAD

Registered User
لایک‌ها
15
پست شما رو من پاک کردم محمد جان ، لطفا مراعات کن ، و اسپم تو تایپیک مشاوره نکن ، احوال پرسی و چاق سلامتی در تردد گفتگوی آزاد هست.

موفق باشی

Last edited by a moderator:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
=-=-=-=

راستی استاد من کجاست
چند وقیته نه تویه پی تی ظهور کرده و نه تویه اچ یو؟
کجایی سیاوش جان؟ دیگه خبری از بیسوادای پی تی نمیگیری!

=-=-=-=

اسپم زدن هم عالمی داره ها
کی میشه منم اینجا بن بشم، بعد منم مثه علیرضا(بخاطر بن شدنش نه بخاطر اسپمینگ) اینجا معروف بشم

سلام بر داش جواد بزرگ و سالار. چوب کاریمون می کنی ها. ما استادیم یا شما؟ :rolleyes:

آقا این سامسونگامنیا هم خیلی خز شده جواد جون. یونیک کجا بود بابا. البته برادر دایموند که دیگه روی کا750 رو سفید کرد رفت پی کارش. این آلتیمیت زاقارت ما هزار تا عیب داره ولی خز نشد حد اقل!
دوستان آخرین قیمت اچ دی رو دارن؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
چوب کاری چیه بابا
دیگه خواجه حافظ شیرازی هم فهمیده که تو یه پا استادی
یا به قولی ! تو خودشی، خود خودشی، همونی که من میخاستم!... :D

=-=-=-=

والا سیاوش جان بشدت حرفم رو در مورد یونیک بودن آمنیا سامسونگ پس میگیریم
من اصلا فک نمیکردم یه گوشی مهندسی سازی که این همه قناصی و مشاء با آیفون داره! (اقا برنخوره خواهشا، من به ایده و نظر کسی هیچ وقت توهین نمیکنم؛ اینا نظرات شخصی خودمه در مورد این گوشی) اینهمه طالب داشته باشه و بتونه به این سرعت روند خز شدگی رو طی کنه

این قیمت اچ دی هم خیلی تالرنسی بالایی داره دیگه از 860 پایتخت بگیر تا 940 همون پایتخت تو علاالدین هم اگه حرفی نزنم سنگین ترم، قیمت تاچ پرو هم بطرز عجیبی برگشت، قیمتش الان شده 790 تا 800 چه گارانتی یاس چه پرشین تله کام حالا علت این چیه الله و اعلم

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
مرسی داش جواد از لطفت. امروز تنها گوشی ای که تست نکرده بودم یعنی اچ دی رو بالاخره از نزدیک دستم گرفتم و تست کردم. نه خیلی خوب بود و نه بد. همه چیزش در حد متوسط بود. ضمن اینکه با این ورژن رادیویی که داشت همون طور که قبلا کاوه گفته بود صداش اکو داشت. به نظرم خوش دست بود. البته من از گوشی های بزرگ خوشم میاد اما در کل از آلتیمیت خودم خیلی ظریف تر و نازک تر بود. اما در کل اصلا پشیمون نیستم که قیدش رو زدم. در کل به جز سایز اسکرین هیچ مطلب برجسته ای به نظرم نداشت. مساله سوراخ سافت ریست هم که واقعا جای تشکر و قدردانی داشت!:f34r:

harei

Registered User
لایک‌ها
8
با سلام
من فكر مي كنم خريد يه پاكت پيسي براي يه شخص بيشتر از 90 درصد به بودجه شخص برميگرده چرا كه جداي از بعضي از خصوصيات پايه اي از نظر كاربردي همه در يك طيف كاري هستند و نكته ديگر Multifunctional بودن دستگاه هست كه در تصميم گيري جهت خريد يه پاكت پيسي دخيل هست مانند داشتن امكاناتي نظير GPS و Wifi ، دوربين و ... به عنوان مثال يك پاكت پيسي مانند Everex E900 ( كه ميتوان كاركرده اون رو با 100 الي 120 هزار تومن تهيه كرد )بسياري از احتياجات يك كاربر جهت استفاده از سيستم عامل windows mobile را فراهم مي كنه ليكن ساير خصوصيات مثل دوربين و صدا در اين ميان مطرح هست كه اين پاكت پيسي دچار ضعف شديد در اين مسائل هست كه اين موضوع رو مي شود در مورد همه پاكت پيسي ها تعميم داد ليكن آنچه در اين ميان حائز اهميت هست اين است كه بيشتر كاربران پاكت پيسي در كشور ما دانشجويان هستند كه همين مقدار خصوصيات كفايت امر ميكند .
حضور دستگاههاي جديد كه مي توان به جرات گفت هيچكدام از آنها عاري از نقص نيستند( سياستهاي يك سيستم فروش مداوم و هوشيارانه ) بيشتر جنبه ‍جذب مشتري (كه يكي از مباحث بسيار مهم در مديريت بازايابي هست) دارند به عنوان مثال Htc Diamond كه يكي از پرفروشترين پاكت پيسي ها در چند ماه اخير بوده نيز عاري از عيب نيست و شايد دستگاه ديگري مانند htc touch Hd نيز به همين منوال هست لذا دوستاني كه براي با اول قصد خريد يك پاكت پيسي رو دارند با مد نظر قرار دادن بودجه خود در گام اول و بعد كاربرد هاي ضروري و اوليه رو به عنوان فاكتورهاي مهم ( مثلا داشتن Resoulation بالا جهت e-book خواندن) ليست كنند و از انتخابهاي نچندان محدود اقدام به خريد كنند نكته آخر و بسيار مهم كه بايد مد نظر داشت پيشتيباني پس از فروش برند مورد نظر است كه مي تواند تمامي آيتمهاي فوق را بشدت تحت تاثير قرار دهد.
يا علي.:)

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
با سلام
من فكر مي كنم خريد يه پاكت پيسي براي يه شخص بيشتر از 90 درصد به بودجه شخص برميگرده چرا كه جداي از بعضي از خصوصيات پايه اي از نظر كاربردي همه در يك طيف كاري هستند و نكته ديگر Multifunctional بودن دستگاه

....

يا علي.:)

:f34r:

منو یاد صفحات اقتصادی این روزنامه ها میندازه :blink:

=.=.=.=.=.=.=.=.=

آقا یه سوال فنی الان مطرح شد ،

اول اینکه برای Web Browsing صفحه ی Omnia بهتره یا Diamond

دوم اینکه این HTC نمیخواد گوشی جدید بده بیرون ، که یکم قیمت این HD درست شه !

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:f34r:

منو یاد صفحات اقتصادی این روزنامه ها میندازه :blink:

=.=.=.=.=.=.=.=.=

آقا یه سوال فنی الان مطرح شد ،

اول اینکه برای Web Browsing صفحه ی Omnia بهتره یا Diamond

دوم اینکه این HTC نمیخواد گوشی جدید بده بیرون ، که یکم قیمت این HD درست شه !

به دلیل ابعاد ال سی دی حتما اومنیا بهت

چرا همین اچ دی میخواد بده با کیبورد مثل همین تاچ پرو

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به دلیل ابعاد ال سی دی حتما اومنیا بهت

حسین جان البته ابعاد امنیا بهتره و مشکل اسکرول کردن کمتره یه خورده اما در عوض مشکل شکستگی فونت ها خیلی بیشتره ار دایموند. من شخصا دایموند رو با اسکرین وی جی ای در این مورد ترجیح میدم.:blush:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

این گوشی قطعی شده؟! (لینکی چیزی داری ازش یا پیشبینی میکنی؟!)

ممنون حسین جان :D

بعد سیاوش ، این شکستگی فونت چیه ؟

مربوط به کیفیت WVGA امنیا میشه.
حالا خود سیاوش بیشتر توضیح میده:D

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
ممنون حسین جان :D

بعد سیاوش ، این شکستگی فونت چیه ؟

دوست عزیز همون طور که میدونید کیفیت اسکرین دایموند vga هستش یعنی 640 در 480
اسکرین امنیا wqvga است. خود کیو وی جی ای : 320 در 240 است و وایدش 480 در 320 که این افزایش رزولوشن با افزایش طول اسکرین خنثی میشه و همون کیفیت کیو وی جی ای رو میده... خب حالا شما فونت ها رو در یک سایز مساوی با این دو رزولوشن نگاه کنید با یک ضرب و تقسیم ساده متوجه تفاوت محسوس اون ها میشید. فونت ها در اسکرین کیو وی جی ای حالت بریده بریده و شکسته دارند که در اسکرین وی جی ای این مساله خیلی کمتر میباشد.

پ ن : علیرضا حالا که پرو داری با وی جی ای چطوری؟! :rolleyes:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
پ ن : علیرضا حالا که پرو داری با وی جی ای چطوری؟! :rolleyes:

هنوز که دستم نرسیده. با توجه به تعطیلات کریسمس احتمالا حالا حالا ها هم(!) به دستم نمیرسه.
ولی امیدوارم همونطور که تو گفتی به مشکلی برنخورم:D

pishgam

Registered User
لایک‌ها
0
من از يكي از سايتهاي اينترنتي كه گوشي هاش را با تخفيف مي فروخت چند مدل انتخاب كردم و چون اشنا حارج از كشور نداشتم به يكي از اين شركتهايي كه اجناس را مي خرند و 20 روزه درب منزل تحويل مي دهند ارسال اردند و انها هم يك ليست قيمت به من دادند

گوشي ها هم golfish x600 و hp ipaq 612 و zinc II و hp ipaq 912 و o2 orbit و toshiba g910 هستند

1)ايا اين قيمتهايي كه اين شركت به من داده ارزش داره كه اين مدلها را بخرم؟:D

2) اگر يكي از اين گوشي ها خريداري شد ايا مطمئنا در داخل ايران جواب مي ده يا نه ؟:wacko:

لينك گوش ها و قيمت اين شركت

http://www.selectgsm.com/eten-glofiish-x600-unlocked-phone-mobile-phone-c-249-p-1-pr-16673.html
430.000T

http://www.selectgsm.com/hp-ipaq-612-navigator-unlocked-phone-mobile-phone-c-249-p-2-pr-16758.html

710.000T

http://www.selectgsm.com/mwg-zinc-ii-unlocked-phone-mobile-phone-c-249-p-2-pr-16810.html

710.000T

http://www.selectgsm.com/hp-ipaq-912-messenger-unlocked-phone-mobile-phone-c-249-p-2-pr-16808.html

730.000T

http://www.selectgsm.com/o2-xda-orbit-artemis-unlocked-phone-mobile-phone-c-249-p-2-pr-16592.html

799.000T

http://www.selectgsm.com/toshiba-g910-unlocked-phone-mobile-phone-c-249-p-3-pr-16790.html

799.000T

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من لینک ها رو ندیدم ولی لازم هم نیست ببینم چون با این مدلهای که شما گفتید و با این قیمت اصلا نمیصرفه ، چون تو همین رنج قیمت چیزهای خیلی خوبی میتونید از همین جا بخرید....

موفق باشید

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نظر منم اصلا نمی صرفه با همین 800 شما می خوای هزینه کنی میتونی بهترین ها رو داشته باشی !!!

بالا