سلام....
میشه یه کمک به من هم بکنید ؟؟؟؟؟
من تو فکر Imate Ultimate 9502 هستم البته از HTC Touch Pro خوشم میاد ولی به دلیل بی خودی گرون بدون اون و کو چیک بودن بسیار زیاد ال سی دی می خوام 9502 بخرم ....
توی بخش سخت افزار خوندم نوشته بود که یکی از دوستان با Ultimate خودش مشکل داره به خاطر همین یکم مشکوک شدم به نظر شما تو همین حدود قیمت چه گوشی بخرم بهتر هست ؟؟؟؟:happy::happy:
1- ویندوز موبایل 6.1 به بالا
2-ال سی دی 640 -480
3- سی پی یو حداقل 400
سلام؛
فکر می کنم شما دوست دارید که دستگاهتون حتما" کیبورد داشته باشه؛اما از دید من در شرایط فعلی تاچ اچ دی بهترین انتخاب هست؛
خیلی مواقع در تردهای مشاوره این بحث بوده که میان و میگن انتظارات خودتون رو مشخص کنید؛این بحثی بوده که خیلی وقت پیش من در همین تاپیک مشاوره روش تاکید داشتم؛اما حالا یه نکته دیگه علاوه بر این موضوع که کلیشه خیلی دوستان دیگه شده باید عرض کنم؛استفاده از پاکت پی سی تاثیر چشمگیری در نوع انتظارات داره؛به همین خاطر یکی از سوالات من این هست که تا حالا پاکت پی سی داشتید؟
من با آلتیمیت ها کار نکردم؛اما شنیده های من از این دستگاه چندان جالب نیست؛اگر به کیبورد فکر نمی کنید و از طرفی می تونید بودجه تون رو افزایش بدید؛در خرید اچ دی شک نکنید؛
در ارتباط با رزولوشن ال سی دی هم باید عرض کنم که هرچند با افزایش سایز ال سی دی تا ثیر رزولوشن کمتر می شه؛اما بزرگ بودن سایز ال سی دی برای من خیلی اهمیت داره؛مگر اینکه به خواندن ایبوک اهمیت ندید؛
سی پی یو حداقل 400 هم موردی کلی است؛چون 400 اینتل که قدیمی هست رو با 400 کوالکام نمی شه مقایسه کرد؛
مهمترین نکته ای که شما باید مشخص کنید این هست که به داشتن کیبورد علاقه دارید یا نه؛به بزرگ بودن ال سی دی اهمیت می دید یا نه و از ظاهر تاپ پرو خوشتون میاد و یا تاچ اچ دی؛
موفق باشید.