• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام دوستان.
یکی از دوستان بنده تا همین چند روز پیش می خواست یه پاکت پی سی imate بخره، ولی انگار به جاش تصمیم گرفته یه گوشی موبایل Samsung i900 omnia بخره و میگه به نظر من همه ویژگی های یه imate رو داره به اضافه یه دوربین قوی تر و مشخصات بهتر.
میشه لطفا به سوالات زیر یکی از دوستان حرفه ای جواب بده:
1. میشه بفرمایید اصولا ویژگی یی که یه پاکت پی سی رو از یه گوشی موبایل ویندوز دار مثل گوشی مورد نظر دوستمون متمایز می کنه بفرمایید؟ آیا یه imate چیز خاصی اضافه داره نسبت به اون مدل گوشی سامسونگ؟
2. نظرتون رو راجع به گوشی فوق الذکر می فرمایید؟ من خودم بررسی کردم و به نظرم تنها ویژگی نسبتا ضعیفش رزولوشن نسبتا پایین صفحه اش بود (نسبت به مدل های خوب imate البته)
3. اگر مدل خاص و سورپریزی مد نظرتون هست می فرمایید؟ ترجیحا گوشی هم باشه، محدودیت مالی شدیدی هم نداره دوستم، ولی دیگه خیلی هم نمی خواد خرج کنه. مثلا تا 600 - 500 تومن یا یه کوچولو بیشتر (البته سامسونگ انگار چهارصد و خرده ای است)
ممنون میشم سریع تر راهنمایی کنید، تا قبل از عید می خواد خرید کنه. :)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام دوستان.
یکی از دوستان بنده تا همین چند روز پیش می خواست یه پاکت پی سی imate بخره، ولی انگار به جاش تصمیم گرفته یه گوشی موبایل Samsung i900 omnia بخره و میگه به نظر من همه ویژگی های یه imate رو داره به اضافه یه دوربین قوی تر و مشخصات بهتر.
میشه لطفا به سوالات زیر یکی از دوستان حرفه ای جواب بده:
1. میشه بفرمایید اصولا ویژگی یی که یه پاکت پی سی رو از یه گوشی موبایل ویندوز دار مثل گوشی مورد نظر دوستمون متمایز می کنه بفرمایید؟ آیا یه imate چیز خاصی اضافه داره نسبت به اون مدل گوشی سامسونگ؟
2. نظرتون رو راجع به گوشی فوق الذکر می فرمایید؟ من خودم بررسی کردم و به نظرم تنها ویژگی نسبتا ضعیفش رزولوشن نسبتا پایین صفحه اش بود (نسبت به مدل های خوب imate البته)
3. اگر مدل خاص و سورپریزی مد نظرتون هست می فرمایید؟ ترجیحا گوشی هم باشه، محدودیت مالی شدیدی هم نداره دوستم، ولی دیگه خیلی هم نمی خواد خرج کنه. مثلا تا 600 - 500 تومن یا یه کوچولو بیشتر (البته سامسونگ انگار چهارصد و خرده ای است)
ممنون میشم سریع تر راهنمایی کنید، تا قبل از عید می خواد خرید کنه. :)

سلام؛
امنیا هم پاکت پی سی هست؛البته نفرمودید چه مدلی از آیمیت؛
1-اصولا" امنیا و مدلهای آیمیتی که ویندوز پروفشنال دارند(نه استاندارد)به لحاظ سیستم عامل فرقی ندارند؛فقط باید به فیچرهای این دو دستگاه دقت کرد و بر حسب نیاز انتخاب کرد؛شما نفرمودید کدام مدل آیمیت؛
2-البته رزولوشن پایین قطعا" در کیفیت تاثیر گذار خواهد بود؛اما قطعا" انرژی کمتری از باطری خواهد کشید؛ضمن اینکه جای قلم روی دستگاه تعبیه نشده است؛
3- تو این رنح قیمتی به امنیا و سونی اریکسون اکسپریا می تونید فکر کنید؛
موفق باشید؛

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
سلام به برادر مجتبی.
ای و الله بابا در عرض 16 دقیقه! :wacko: :happy:
زیاد تحقیق نکرده بود و مدل خاصی از imate رو مد نظر نداشت، ولی کلا دوست دارم بدونم اگر الآن خودتون می خواستید خرید کنید چی می خریدید؟ روی قیمت هم خیلی حساس نباشید کلا دو سه تا دستگاه در دو سه رنج قیمت معرفی کنید اگه ممکنه. :)
در مورد رزولوشن من فکر می کنم اگر رزولوشن صفحه پایین باشه موقع استفاده از اینترنت وایرلس و باز کردن صفحه های اینترنت هی باید صفحه رو چپ و راست و بالا پایین کنی (البته من اصلا تجربه کار با پاکت پی سی رو ندارم)، هر چند زود تموم نشدن باتری هم بسیار ویژگی مهمی است.
دو سوال هم برام پیش اومد:
1. امنیا هم ویندوز پروفشنال داره دیگه نه؟ اگه یادم باشه قبلا Smartphone و PocketPC دو دستگاه متفاوت محسوب می شدند. این در واقع کدومش میشه؟
2. اسم مدل سونی که فرمودید Experia است؟
ممنون. :)

Last edited:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام به برادر مجتبی.
ای و الله بابا در عرض 16 دقیقه! :wacko: :happy:
زیاد تحقیق نکرده بود و مدل خاصی از imate رو مد نظر نداشت، ولی کلا دوست دارم بدونم اگر الآن خودتون می خواستید خرید کنید چی می خریدید؟ روی قیمت هم خیلی حساس نباشید کلا دو سه تا دستگاه در دو سه رنج قیمت معرفی کنید اگه ممکنه. :)
در مورد رزولوشن من فکر می کنم اگر رزولوشن صفحه پایین باشه موقع استفاده از اینترنت وایرلس و باز کردن صفحه های اینترنت هی باید صفحه رو چپ و راست و بالا پایین کنی (البته من اصلا تجربه کار با پاکت پی سی رو ندارم)، هر چند زود تموم نشدن باتری هم بسیار ویژگی مهمی است.
دو سوال هم برام پیش اومد:
1. امنیا هم ویندوز پروفشنال داره دیگه نه؟ اگه یادم باشه قبلا Smartphone و PocketPC دو دستگاه متفاوت محسوب می شدند. این در واقع کدومش میشه؟
2. اسم مدل سونی که فرمودید Experia است؟
ممنون. :)

والا شانس شما بود؛
راستش من امروز یه امنیا اسپشیال ادیشن گرفتم؛:D
خیر؛موضوع روزلوشن با توجه به اسکرین 3.2 اینچی این هست که ممکنه هنگام اجرای برخی برنامه ها؛زیر اسکرین فضای خالی دیده بشه؛و اینکه با اون وضعیت دید بهتر فونتها هنگام خوندن کتاب رو نداره(که اگر وی جی ای یا واید وی جی ای بود خیلی بهتر بود)البته نرم افزاری برای رفع این مشکل وجود داره؛
1- بله؛ویندوز موبایل پروفشنال؛در ویندوز موبایل 6 به دو نام استاندارد(اسمارت فون قدیم)و پروفشنال(پاکت پی سی قدیم اگر اشتباه نکنم) تبدیل شدن؛امنیا هم پروفشنال هست؛
2- بله؛
خواهش می کنم؛

mahi58

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
11,289
دستت درد نکنه. :happy:
پس دیگه فکر کنم با خیال راحت بشه بهش توصیه کرد همون i900 Special Edition رو ابتیاع کنه و نسبت به خرید آی میت چیزی از دست نمیده. البته پزشک است و فکر کنم کتاب خوندن هم براش خیلی مهم باشه. :D
الآن رفتم تو کار اکسپریا ببینم راجع به اون چی نوشتن.
دستتون درد نکنه بابت کمک سریع.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دستت درد نکنه. :happy:
پس دیگه فکر کنم با خیال راحت بشه بهش توصیه کرد همون i900 Special Edition رو ابتیاع کنه و نسبت به خرید آی میت چیزی از دست نمیده. البته پزشک است و فکر کنم کتاب خوندن هم براش خیلی مهم باشه. :D
الآن رفتم تو کار اکسپریا ببینم راجع به اون چی نوشتن.
دستتون درد نکنه بابت کمک سریع.

بهشون بفرمایید مطالبی که در مورد پاکت پی سی ها هم در این فروم و هم در فرومهای مشابه هست رو به دقت بخونند؛عجله نکنند؛
من خودم علاقمند به خر ید اچ دی بودم؛اما محدودیت مالی داشتم؛
موفق باشید؛

Last edited:

siavash78

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
3
به راهنمایی های مجتبی اضافه کنم که به دایموند هم میتونید فکر کنید. خصوصا اینکه وی جی ای هستش. ضمنا ایکس پریا از نظر رزولوشن به امنیا برتری داره.

jonathan0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اهل فن ها
میتونید به من در مورد i-teq x-bond
یک کم اطلاعات بدید؟ میخوام دست دومشو بگیرم 200 تومن.اسکرینش کوچیکه انگار ولی؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه اهل فن ها
میتونید به من در مورد i-teq x-bond
یک کم اطلاعات بدید؟ میخوام دست دومشو بگیرم 200 تومن.اسکرینش کوچیکه انگار ولی؟

تو تردد خودش اطلاعات خوبی هست دربارش ولی از من میشنوی نگیر

jonathan0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون.میشه لینک خودشو برام بذارین.تازه واردم.

jonathan0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو تردد خودش اطلاعات خوبی هست دربارش ولی از من میشنوی نگیر

پی ام دادم براتون جواب میدین؟
دوستان من با 200 تومن دست دوم چی بخرم که واسه ای-بوک خوب باشه و اسکرینش هم بزرگ باشه ؟

navid_k

Registered User
لایک‌ها
43
پی ام دادم براتون جواب میدین؟
دوستان من با 200 تومن دست دوم چی بخرم که واسه ای-بوک خوب باشه و اسکرینش هم بزرگ باشه ؟

اگر phone نبودنش مشکلی نداره برات axim x51v بهترین گزینه با این قیمت برای کاری هست که شما میخوای.
یک ترو تمیزش رو جناب دنی برای فروش گذاشته اینجا
http://forum.persiantools.com/t122911.html

Elend

Registered User
لایک‌ها
30
دوستان آنلاک PDA ها مثل موبایله؟ یا ...

xpga

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ETEN V900 را تو ايران كسي روئت كرده ؟
قيمت ؟
جايي هست نو و يا دست دوم داشته باشه ؟
ممنون ميشم راهنمائيم كنيد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من خودم ندیدم، ولی میگفتن رمضانی یه مدت آورده بود تو علائدین، البته سفارش بدی برات راحا میتونن بیارند، ولی یادت باشه اگر این TV رو کنار بزاری گزینه های خیلی خوبی برا انتخاب داری

smhabibi

Registered User
لایک‌ها
0
من می خوام HTC X7510 بگیرم، نظرتون چیه؟ می ارزه به این قیمت.

شرکت یاس: 1.150 میلیون

شرکت پرشین دیتا: 1.250 میلیون

1 دستگاه HTC S310 +کتاب راهنمای فارسی - پک نرم افزاری

+نقشه GPS تهران , همراه با یکسال گارانتی ایران

در ضمن از کدام شرکت بگیرم؟ شرکت یاس / شرکت پرشین؟
100 هزار تومان اضافه برای اون پک اضافی () می ارزه؟

دوستانی که HTC X7510 دارند، نظری دارند؟ این مدل را پیشنهاد میکنید؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اگه بکی برا چه کاری میخوای استفاده کنی ، خیلی بهتر میتونی انتخاب کنی، ببین کلا از اصتیلش خوشت آمده؟؟

از چی خوشت آمده، بگو ،طبق مواردی که نیاز داری انتخاب کنیم،

ولی در کل گوشی بد نیست ولی خوب کاملا بر میگرده به موارد استفاده از گوشی

یعنی اگر من بودم خرید یه HD یا دیاموند با یه NETBOOK رو به این ترجیح میدادم

smhabibi

Registered User
لایک‌ها
0
اگه بکی برا چه کاری میخوای استفاده کنی ، خیلی بهتر میتونی انتخاب کنی، ببین کلا از اصتیلش خوشت آمده؟؟

از چی خوشت آمده، بگو ،طبق مواردی که نیاز داری انتخاب کنیم،

ولی در کل گوشی بد نیست ولی خوب کاملا بر میگرده به موارد استفاده از گوشی

یعنی اگر من بودم خرید یه HD یا دیاموند با یه NETBOOK رو به این ترجیح میدادم

با تشکر از پاسخ شما.
من برای کار و استفاده از آن در مسافرت (داخل و خارج کشور) ، استفاده از office و outlook
برای presentation هم می خوام استفاده کنم. از GPS هم همینطور
و همچنین به عنوان تلفن همراه می خواهم استفاده کنم.

هزینه برای لپ تاپ + HD تقریباٌ بالای 2 میلیون می شود؟ درسته؟
چون لپ تاپ مورد نیاز من بایستی سبک و دارای CPU و RAM و کارت گرافیی بالای باشد. چون نرم افزار cat و Cattia روی آن بایستی داشته باشم.
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر

بالا