• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با تشکر از پاسخ شما.
من برای کار و استفاده از آن در مسافرت (داخل و خارج کشور) ، استفاده از office و outlook
برای presentation هم می خوام استفاده کنم. از GPS هم همینطور
و همچنین به عنوان تلفن همراه می خواهم استفاده کنم.

هزینه برای لپ تاپ + HD تقریباٌ بالای 2 میلیون می شود؟ درسته؟
چون لپ تاپ مورد نیاز من بایستی سبک و دارای CPU و RAM و کارت گرافیی بالای باشد. چون نرم افزار cat و Cattia روی آن بایستی داشته باشم.
منتظر راهنمایی شما هستم
با تشکر

دوست عزیز لپ تاپی که من به شما میگم نزدیک 400 تومان هست شما lenovo s10 رو سرچ کن منظور من رو متوجه میشید و مطمئن باشید خیلی کامل تر از ادونتج هست

در مورد گوشی هم رو HD شک نکنید

موفق باشید

smhabibi

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز لپ تاپی که من به شما میگم نزدیک 400 تومان هست شما lenovo s10 رو سرچ کن منظور من رو متوجه میشید و مطمئن باشید خیلی کامل تر از ادونتج هست

در مورد گوشی هم رو HD شک نکنید

موفق باشید

s10 جواب کار مرا نمی دهد. cpu ضعیف است.
یعنی 7510 را نگیرم؟ می خوام حتی المکان دو تا خرید نکنم. لطفا راهنمایی کنید. چیز دیگه ای پیشنهاد کنید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
یعنی 7510 را نگیرم؟ می خوام حتی المکان دو تا خرید نکنم. لطفا راهنمایی کنید. چیز دیگه ای پیشنهاد کنید.

یعنی شما فکر میکنید که سی پی یو ادونتج از اس 10 قوی تره!!

اگر اینجوری فکر میکنید ، مطمئن باشید اشتباه فکر میکنید .تازه من مقدار مموری و هارد رو با هم مقایسه نکردم ، .....

راستش اگر کار شما رو اس 10 راه نمیندازه ، من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه که هم گوشی باشه هم از اس 10 از نظر سی پی یو قوی تر باشه

3chip

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

من مي خواهم S10 بگيريم چرا سي .پي . يو ش ضعيفه مگه 2 هسته اي نيست ( آخه ايسر اينتل اتم 2 هسته ايست )

راستي s10 رو مي فروشي امروز قيمت گرفتم با يكسال گارانتي سازگار 420 هزار تومان

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
قیمت این مدل که واقعا روزی عوض میشه یکی از دوستام 1 هفته پیش 460 گرفته بود فکر کنم 8 گیگ رو البته با گارانتی فول

بهترین جا هم برا خرید ، برا سری امینیا علائدین، ولی اگر اچ تی سی میخوای بگیری برو پایتخت

موفق باشی رفیق

smhabibi

Registered User
لایک‌ها
0
یعنی شما فکر میکنید که سی پی یو ادونتج از اس 10 قوی تره!!

اگر اینجوری فکر میکنید ، مطمئن باشید اشتباه فکر میکنید .تازه من مقدار مموری و هارد رو با هم مقایسه نکردم ، .....

راستش اگر کار شما رو اس 10 راه نمیندازه ، من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه که هم گوشی باشه هم از اس 10 از نظر سی پی یو قوی تر باشه

من S10 را با نوت بوک سونی Z570 یا SR190 مقایسه می کنم. x7510 را با PDA ها باید مقایسه کرد.

MehdiOmnia

Registered User
لایک‌ها
215
یه اومینا میخواستم تو رنج 35 تا 380
کسی چیزی داره
سالم و تمیزه بدون هنگ و خش و خط
یه چیز خوب دیگه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز جای این حرفها تو بازارچه هست.

لطفا اونجا پست بدید.

با تشگر

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید
من تمرکز کرده بودم رو خرید گوشی ولی میخوام ببینم میتونم با توجه به نیازم یه ppc یا pda یا هر چی اسمشه تهیه کنم (هیچ اطلاعاتی ندارم ):blush:
قیمت تا 250 اگر دست دو سالم اساتید توصیه کنن هم میگیرم
wifi داشته باشه
تا 8 گیگ مموری رو ساپورت کنه
فون بودن برام مهم نیست
برای دیکشنری میخوام (دیکشنری های خوبی برای ppc پیداکردم همین من رو جذب کرد )
بتونم کارهای روزانمو توش بنویسم و بهم یاد آوری کنه
صفحش 2.8 به بالا باشه که بتونم pdf , غیره رو بخونم (میدونم به راحتی نمیشه ولی خوب از گوشی بهتره )
صفحه کلید اصلا نیاز ندارم
نظرتون راجع به touch vivaچیه ?
ببخشید اگر از مرحله پرتم :D
Last edited:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان لطفا من رو راهنمایی کنید
من تمرکز کرده بودم رو خرید گوشی ولی میخوام ببینم میتونم با توجه به نیازم یه ppc یا pda یا هر چی اسمشه تهیه کنم (هیچ اطلاعاتی ندارم ):blush:
قیمت تا 250 اگر دست دو سالم اساتید توصیه کنن هم میگیرم
wifi داشته باشه
تا 8 گیگ مموری رو ساپورت کنه
فون بودن برام مهم نیست
برای دیکشنری میخوام (دیکشنری های خوبی برای ppc پیداکردم همین من رو جذب کرد )
بتونم کارهای روزانمو توش بنویسم و بهم یاد آوری کنه
صفحش 2.8 به بالا باشه که بتونم pdf , غیره رو بخونم (میدونم به راحتی نمیشه ولی خوب از گوشی بهتره )
صفحه کلید اصلا نیاز ندارم
نظرتون راجع به touch vivaچیه ?
ببخشید اگر از مرحله پرتم :D
اگر دنبال یه PDA حرفه ای هستی که کارت رو از هر نظر راه بندازه و صد البته تلفن نداشته باشه به DELL فکر کن

میتونی دست 2 ش رو گیر بیاری تو همین سایت احتمالا

به کار شما هم میاد

از نظر کارایی و سی پی یو و.... واقعا مثبت هست از نظر من

ویوا رو راستش یادم نیست وای فای داره یا نه ولی تا جایی که یادم هست داشت.

اونم انتخاب بدی نمیتونه باشه یه مزیتی که داره اینه که فون داره ولی اونی که من پیشنهاد دادم فون نداره

موفق باشی

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
تشکر از پاسخت
آخه هر چی فکر میکنم فون استفاده ای برای من نداره یعنی کار دیگه ای غیر از تماس و sms میشه انجام داد باهاش؟ (در ایران )که اونم گوشی هست :D
این مدل دل که میگین چی هست و کجا میتونم پیدا کنم تو سایت ؟مغازه ها چطور جایی هست برم ببینم ؟
راستی بعضی از دوستان تو پست های قدیمی تر اچ پی رو هم معرفی کرده بودن ipaq 211 فکر کنم قیمتش چطوره به پول من میخوره ؟ (نوش که قطعا نه دست دو چی؟)
تشکر که راهنمایی میکنید ببینم من هم میتونم به جمع PDA دار ها بپیوندم :rolleyes:

Last edited:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تشکر از پاسخت
آخه هر چی فکر میکنم فون استفاده ای برای من نداره یعنی کار دیگه ای غیر از تماس و sms میشه انجام داد باهاش؟ (در ایران )که اونم گوشی هست :D
این مدل دل که میگین چی هست و کجا میتونم پیدا کنم تو سایت ؟مغازه ها چطور جایی هست برم ببینم ؟
راستی بعضی از دوستان تو پست های قدیمی تر اچ پی رو هم معرفی کرده بودن ipaq 211 فکر کنم قیمتش چطوره به پول من میخوره ؟ (نوش که قطعا نه دست دو چی؟)
تشکر که راهنمایی میکنید ببینم من هم میتونم به جمع PDA دار ها بپیوندم :rolleyes:

حسین به خوبی راهنمایی کرد؛خوشبختانه شما از کسانی هستید که همه دستگاهها رو با ه یکجا نمی خوان(خودم برعکسم)به همین دلیلپیشنهاد می کنم حتما" دل اکسیم بگرید که حسین هم پیشنهاد داد؛تاچ ویوا هم وای فای داره؛اما یکی از قویترین نان فون ادیشنها همین دل اکسیم هست که با اسکرین 3.5 اینچی و سی پی یو 620 مگاهرتزی نیازهای شما رو کاملا" برطرف می کنه،با سرچی کوچک در اینترنت می تونید برخی آگهی های فروش این دستگاه را در سایتها و فروها پیدا کنید؛

farzad13

Registered User
لایک‌ها
0
حسین به خوبی راهنمایی کرد؛خوشبختانه شما از کسانی هستید که همه دستگاهها رو با ه یکجا نمی خوان(خودم برعکسم)به همین دلیلپیشنهاد می کنم حتما" دل اکسیم بگرید که حسین هم پیشنهاد داد؛تاچ ویوا هم وای فای داره؛اما یکی از قویترین نان فون ادیشنها همین دل اکسیم هست که با اسکرین 3.5 اینچی و سی پی یو 620 مگاهرتزی نیازهای شما رو کاملا" برطرف می کنه،با سرچی کوچک در اینترنت می تونید برخی آگهی های فروش این دستگاه را در سایتها و فروها پیدا کنید؛
تشکر از هر دو عزیز که پاسخ دادن
والا من دارم دنبال اکسیم میگردم ولی خوب هنوز دست دو مناسب پیدا نکردم آگهی های اینجا و ایستگاه رو هم چک کردم ولی خوب چنگی به دل نمیزنه (حالا نگین با این پولش موشک هم میخواد :D )
راستی الان تا چه قیمتی میارزه اکسیم رو بگیرم ؟
و برای خرید به چه نکاتی دقت کنم که کلاه سرم نره لینکی هم اگر برای راهنمایی باشه ممنون میشم اولین تجربه PDA ام هست و بسیار ناشی !!!!!!!!
از HP IPAQ 211 خیلی خوشم اومده اون با این قیمت پیدا نمیشه دست دو ؟ کلا چجوریاس این مدل (خودمم دارم مدام اطلاعاتم رو بالا میبرم ولی خوب هم اکنون نیازمند اطلاعات سبزتتان هستیم :p )

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
تشکر از هر دو عزیز که پاسخ دادن
والا من دارم دنبال اکسیم میگردم ولی خوب هنوز دست دو مناسب پیدا نکردم آگهی های اینجا و ایستگاه رو هم چک کردم ولی خوب چنگی به دل نمیزنه (حالا نگین با این پولش موشک هم میخواد :D )
راستی الان تا چه قیمتی میارزه اکسیم رو بگیرم ؟
و برای خرید به چه نکاتی دقت کنم که کلاه سرم نره لینکی هم اگر برای راهنمایی باشه ممنون میشم اولین تجربه PDA ام هست و بسیار ناشی !!!!!!!!
از HP IPAQ 211 خیلی خوشم اومده اون با این قیمت پیدا نمیشه دست دو ؟ کلا چجوریاس این مدل (خودمم دارم مدام اطلاعاتم رو بالا میبرم ولی خوب هم اکنون نیازمند اطلاعات سبزتتان هستیم :p )
فکر می کنم باشه؛بیشتر بگردید؛ در مورد اچ پی هم دستگاه خوبی هست؛مشخصات خوبی دارد اما در ایران پیدا می شود یا نه بنده خبر ندارم؛در هر صورت انتخاب بهتری نسبت به اکسیم هم هست؛قیمت جهانی در حدود 350 تا 400 دلار هست اینطور که من دیدم؛اما در ایران با چه قیمیتی وجود دارد(اصلا" در بازار هست؟)بنده نمی دانم؛

mhm007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید من چند تاسوال از بچه ها داشتم
من میخواستم آیفون بخرم میخواستم بدونم توی جعبه لوازم باید ساخته کجا باشه یعنی باتری و خود گوشی و .. یعنی همه آمریکایی
آیفون که توایران نمایندگی نداره چون ما تحریمیم س این گارانتی واسه چیه

واینکه ازکجابخرم امکان تقلبی بودنش کمتره اگه کسی تجرربه داره بگ
خیلی خیلی ممنونم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوست عزیز َ،اینجا بخش پاکت پسی هست لطفا به بخش موبایل رجوع کنید

overdose

Registered User
لایک‌ها
9
به نظر شما imate ultimate 9502 بگیرم یا htc touch hd?
یه قیمت جدید هم بدین.....

بالا