• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
Eten M700 شايد با تايتن تفاوت زيادي نداشته باشه اگه بعضيا تو سرش نزنن اما خيلي جذاب تر و ... هست نصبت به تايتن
htc tytn
ASUS p525 به خاطر كيبورد مسخرش كه شكلشو به سيمبين تغيير داده
i-mate jasjar

بابا، این جس جر چاق و بدقواره هست درست، دوربینش 1.3 هست بازم درست، ولی دیگه خیلی ستم شد بهش
217.gif
یادمون نباید بره، هنوزم جز معدود فون ادیشن هایی هستش که هم صفحه اش اینچی 3.5و VGA هستش و هم کی بورد کیورتی داره...

بعدم در مورد اینکه m700 از هرمیس جذابتره، کبوتر جون، کاملاً مخالفم
18.gif
280.gif

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
بابا، این جس جر چاق و بدقواره هست درست، دوربینش 1.3 هست بازم درست، ولی دیگه خیلی ستم شد بهش
217.gif
یادمون نباید بره، هنوزم جز معدود فون ادیشن هایی هستش که هم صفحه اش اینچی 3.5و VGA هستش و هم کی بورد کیورتی داره...

بعدم در مورد اینکه m700 از هرمیس جذابتره، کبوتر جون، کاملاً مخالفم
18.gif
280.gif

خب در مقابل اين گوشي هاي جديد جس جار داره عقب مي افته. واقعيت تلخه اما باور كردنش راه رو صاف ميكنه:D

خب فرهاد جان اين هرميس( تايتن) جون من يه نگاه بهش بنداز دوباره . مثل جم جاس جم جمين ... تكراري ميشه خب !!! اما اين :wub: ام 700 اوووممم :rambo: اينجوريه :p جون من يه نگاه بهش بكن :D

راستي از بابت كبوتر ممنونم :p

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نظر من:

كيبورد دار ها

Eten M700 شايد با تايتن تفاوت زيادي نداشته باشه اگه بعضيا تو سرش نزنن :D اما خيلي جذاب تر و ... هست نصبت به تايتن
htc tytn
ASUS p525 به خاطر كيبورد مسخرش :D كه شكلشو به سيمبين تغيير داده
i-mate jasjar
o2 zinc
hp 6915/25/45
htc p4350

و بدون کی بوردها:
نظرم همچون نظر فرهاد جون
O2 flame
asus p535
o2 atom exec
htc trinity
hp 6828 = O2 atom
eten m600+
Eten G500+
hp 6818

البته باید به این موضوع توجه داشت که asus p525 , بعد از جسجار, سریعترین ppc توی بازاره!!!!
تازه p535 از این هم سریعتر خواهد بود!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
با تشکر از همه دوستان
در مقایسه بین p525 و tytn باید گفت که 525 از سرعت بالاتر .کیفیت ساخت بالاتر بهره میبره ولی کیبرد کامل نداره که به قول pda2k یکمی شبیه این smartphone ها شده و نسبت به تایتین خدمات پس از فروش -قطعات -و ساپرت
برای rom ... نداره
البته اینو هم بگم که تایتین یک سری امکانات داره مثل 3g و انواع روشهای وصل شدن به شبکه داره که اصلا به درد ایران نمیخوره و امکان داره پول بابت چیزی بدی که اصلا استفاده نداره . علت محبوبیت هم در خارج به همین دلیله ولی ایا برای ما خریدش معقوله ؟؟
به علاوه اینکه این تایتین یکسری مشکل داره یا شاید بهتره گفت داشته مثل مشکل کالیبر lcd و کنده شدن پلاستیک نگه دارنده قلم
ولی با این وجود اگه مشکلی واسه تایتین پیش بیاد میشه دادش گارانتی ولی 525 چی ؟؟؟ میشه ؟؟؟
حالا شما بگید کدوم ؟

در مقایسه بین m700 , تایتین باید گفت که هنوز زوده بشه قضاوت کرد چون 700 نیومده و نمیدونیم چی از اب در میاید
ولی طبق بنچ مارک ها که از لحاظ سرعت مثل هم یا کمی بیشتر به نفع 700
طراحی : تایتین
خدمات نرمافزاری و سخت افزاری : تایتین
حالا شما یگید کدوم ؟

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
دوستان سلام
خسته نباشید
ببینید شما ها چرا GPS دستگاه هایی مثل m700 , ... رو اصلا در نظر نمی گیرید
با GPS این دستگاه ها و نرم افزار های باحالی که واسه مسیر یابی داره می تونین کلی حال کنین
بعد در مورد دستگاه های HTC:
این چه وضعشه
برداشته یه مدل جک مینی یو اس بی مسخره ساخته که با حالت استانداردی که دستگاه های قبلیش داشتند فرق می کنه به قول معروف نا متقارنه یعنی عملا اگر هم از ppc بخواین به عنوان cooldisk استفاده کنین فقط باید کابل مخصوص خودش همراتون باشه در حالی که دستگاه های قبلیه HTC مثل جمین و ... همه از مینی یو اس بی استاندارد 12 پین متقارن استفاده می کردند که اکثر دوربین ها mp3 player ها و .... با این جک استاندارد به pc وصل می شدند.
بعد هم (البته به روایت از دوستان) اگه یه خورده صبر کنین، 1 ماه از 2007 بگذره هم دستگاه های جدید تر می اد هم قیمت قبلی ها افتش رو می کنه
دستگاه های جدید HTC هیچ کدوم اصلا برای گوش کردن از هندز فری جک 2.5 mm رو ندارن از همون جک mini usb شون استفاده می کنند
جک تبدیل برای usb به 2.5 اومدن اومده ولی من تو ایران ندیدم
اگه یکم دیگه هم صبر کنین ( با اینکه شخصا از h-mate متنفرم ) K-Jar هم ریلیز میشه
اونم 64/128 مثل همه دستگاه های HTC ه با این تفاوت که یه فلیپ داره مثل jasjar که خودش کار یه lcd protector توپ رو انجام می ده
در کل که راجع به GPS هم یکم بیشتر فکر کنید
من که خیلی دوست دارم دستگاهی که می گیرم gps دار باشه
موفق باشید

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به علاوه اینکه این تایتین یکسری مشکل داره یا شاید بهتره گفت داشته مثل مشکل کالیبر lcd و کنده شدن پلاستیک نگه دارنده قلم
ولی با این وجود اگه مشکلی واسه تایتین پیش بیاد میشه دادش گارانتی ولی 525 چی ؟؟؟ میشه ؟؟؟
رسول جان، اگه دستگاه شما گارانتی اکسون باشه، مشکلی نخواهید داشت (چون نمی تونن که بگن شما خرابش کردید) ، بعدم شما باید موقع خرید تایتن دقت کنید که شماره سریال دستگاه (که روی جعبه هست) باید HT640 یا HT641 به بالا باشه، در اینصورت مشکل screen alignment به احتمال خیلی زیاد، براتون پیش نمی یاد

در مقایسه بین m700 , تایتین باید گفت که هنوز زوده بشه قضاوت کرد چون 700 نیومده و نمیدونیم چی از اب در میاید
ولی طبق بنچ مارک ها که از لحاظ سرعت مثل هم یا کمی بیشتر به نفع 700

اشتباه می کنید رسول جان اتفاقاً از لحاظ بنچ مارک ها tytn سرتره.
به نظر من tytn از لحاظ طراحی سرتره از ام700 (با اینکه ام700 نازک تره)
بعد، کیفیت عکس های تایتن خیلی بهتره
بعد، tytn یه جاگ ویل داره که خیلی باحاله!!
بعد، ساپورت سخت افزاری رو اگه بزاریم کنار، ساپورت نرم افزاری tytn خیلی بهتره از ام700!
در عوض، ام700 باریکتره (ونتیجتاً واسه خیلیا بهتره) ، gps داره (عمدتاً واسه تهرانیا می تونه به درد بخوره) ، و قیمتش از tytn کمتره. البته از htc tytn. درست گفتید، تایتن به خاطر ساپورت 3g HSDPA قیمتش بالاست نسبتاً ، درصورتی که الان ایتن ام700 رو با یه مموری یک گیگ پیش فروش می کنن 700 دلار، یعنی به زودی قیمت خود دستگاه می شه حدود 600 دلار. الان قیمت htc tytn که فکتوری آنلاکد هستش، 689 دلاره. ولی از نظر قیمت، خیلی ها می گیرن یکی از n تا دستگاهی که پلتفرم هرمیس رو دارن آنلاک می کنن و به قیمت کمتری می فروشن ولی این دستگاه ها معمولاً پاشون به ایران باز نمی شه...!

در کل، به نظر من، قیمت نهایی دستگاه تعیین کننده س، ولی همیشه در نظر داشته باشید که قیمتی که دستگاه دست ما می رسه، هیچ شباهتی با قیمت واقعی دستگاه نداره. اگه ام700 خارج از tytn ارزون تر بشه، دلیل نداره همین اتفاق توی ایران بیفته.
الان Mio A701 قیمتش 550 دلاره، در صورتی که رمضانی داره می فروشش 800 هزار تومن، یعنی حدود 840 دلار!!!
asus p525 اول قیمتش 650 تومن بود، بعد زرتی بردش بالا شد شد 770 تومن!!!
خلاصه، الان با این وضع بازار و این وضع رجیستر شدن و نشدن گوشی ها، و این وضع وارد کننده ها که هر قیمتی می دن، قیمت ها اصلاً واقعی نیست، و مایی که توی ایران خرید می کنیم هم مجبوریم به همین بسازیم! من اگه مطمئن بودم که به زودی به خاطر اومدن دستگاه های جدید توی دسامبر2006 و ژانویه ی 2007 قیمت دستگاه های دیگه توی ایران می خوابه، اصلاً به فکر نمی افتادم که بگم از خارج چیزی برام بیارن، ولی اصلاً اطمینانی به این امر نیست.

برداشته یه مدل جک مینی یو اس بی مسخره ساخته که با حالت استانداردی که دستگاه های قبلیش داشتند فرق می کنه به قول معروف نا متقارنه یعنی عملا اگر هم از ppc بخواین به عنوان cooldisk استفاده کنین فقط باید کابل مخصوص خودش همراتون باشه در حالی که دستگاه های قبلیه HTC مثل جمین و ... همه از مینی یو اس بی استاندارد 12 پین متقارن استفاده می کردند که اکثر دوربین ها mp3 player ها و .... با این جک استاندارد به pc وصل می شدند.
امیر جان، کاملاً موافقم باهتون، این کار HTC فوق العاده مسخره اس، ولی خوب در نظر بگیرید که htc بزرگترین تولید کننده pda جهانه و الان خودش وارد بازار شده و همه دستگاه هاش رو باهمین پورت داده بیرون پس به زودی تبدیل هاش هم زیاد می شن!
هر چند، اصلاً نیازی به تبدیل نیست، اکثراً کسایی که می خوان یه هدفون دلخاه از خودشون بزارن، هندزفری اوریجینال دستگاه رو دستکاری می کنن. بعدم یه سری دیگه هستن که می رن سراغ هدست های استریوی بلوتوث.
ببینید شما ها چرا GPS دستگاه هایی مثل m700 , ... رو اصلا در نظر نمی گیرید
با GPS این دستگاه ها و نرم افزار های باحالی که واسه مسیر یابی داره می تونین کلی حال کنین
امیر جان، این نظر منه البته، ولی از gps های built in فقط به دوصورت می شه استفاده کرد: یکی به صورت تفریحی برای مدت کوتاه، یکی هم موقعی که یه منبع تغذیه (مثلاً با car charger) همراهتون باشه. البته موافقم gps رو نباید دست کم گرفت، ولی اگه developer باشین! چون مثلاً واسه یکی مث من توی مشهد، به جز استفاده ی تفریحیش (Pocket trainer , ...) دیگه استفاده ی دیگه ای که نداره!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
فرهاد جان
اشتباه می کنید رسول جان اتفاقاً از لحاظ بنچ مارک ها tytn سرتره.
یادم نیست کجا دیدم ولی پیداش کردم میزارم -شما هم لینک رو بزار

حتمال خیلی زیاد،
بازم احتمالا ؟؟؟
186.gif

قیمت tytn الان چنده ؟ با گارانتی ؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
یادم نیست کجا دیدم ولی پیداش کردم میزارم -شما هم لینک رو بزار
http://smartmania.cz/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=160
بازم احتمالا ؟؟؟
قیمت tytn الان چنده ؟ با گارانتی ؟؟؟
گفتم احتمال خیلی زیاد، به خاطر اینکه بعضی ها حتی با جمین که کار می کنن مشکل Screen Alignment براش پیش می یاد، چون احتمال ظریف و ضعیف دیگه برمی گرده به شانس بد
26.gif

ولی اینطور که می گن دستگاه های با شماره سریال HT640 به بعد کلاً صفحه نمایششون عوض شده و از لحاظ رنگ و اینا هم بهتر شدن. قیمت هم راستش ندارم...یکی امروز به من گفت 870
33.gif

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
870 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه خبره من خودم 720 با گارانتی قیمت داشتم واقعا این قیمت *** تو ***ه
101.gif

اون از 525 که از 650 به 770 رسید
105.gif

نخواستیم اصلا
221.gif

یک سوال : اگه من بدم خالم از انگلیس واسم 525 یا tytn بفرسته اینجا به مشکلی بر نمیخورم ؟
رجیستر میشه ؟؟؟ unlock باید بشه ؟ چطور ؟ اصلا میصرفه ؟
254.gif

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به سلامتی p525 ما امروز رسید با یه زد حال بزرگ: مبلغ 102$ هم پستچی ازمون گرفت که ملوم نیست تکس رو چند درصد حساب کردن!!!
شیکه و کلاسه کارش بالاس :d اما زیاد تو دست نمیاد که اونم شاید به خاطر اینه که من عادت دارم یه پاره آجر(همون hp) رو دستم بگیرم:D
جعبه رو هم که باز کردم دیدم کاتالوگو همه چیش به زبون آلمانیه( یعنی احتمالا باید آلمانی باشه!!) واسه همین مجبور شدم همه چیشو از سایت asus به انگلیسی دانلود کنم. یه چیزه دیگه که خیلی مشکوک میزنه باطریشه که سطحش یه کم ناصاف هست و برآمدگی داره!! خدا کنه قلابی نباشه!!
حالا یه کم باهاش کار کنم ببینم کاراییش چطوره:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به سلامتی p525 ما امروز رسید با یه زد حال بزرگ: مبلغ 102$ هم پستچی ازمون گرفت که ملوم نیست تکس رو چند درصد حساب کردن!!!
شیکه و کلاسه کارش بالاس :d اما زیاد تو دست نمیاد که اونم شاید به خاطر اینه که من عادت دارم یه پاره آجر(همون hp) رو دستم بگیرم:D
جعبه رو هم که باز کردم دیدم کاتالوگو همه چیش به زبون آلمانیه( یعنی احتمالا باید آلمانی باشه!!) واسه همین مجبور شدم همه چیشو از سایت asus به انگلیسی دانلود کنم. یه چیزه دیگه که خیلی مشکوک میزنه باطریشه که سطحش یه کم ناصاف هست و برآمدگی داره!! خدا کنه قلابی نباشه!!

مبارک حالشو ببری:)

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
امیر جان، این نظر منه البته، ولی از gps های built in فقط به دوصورت می شه استفاده کرد: یکی به صورت تفریحی برای مدت کوتاه، یکی هم موقعی که یه منبع تغذیه (مثلاً با car charger) همراهتون باشه. البته موافقم gps رو نباید دست کم گرفت، ولی اگه developer باشین! چون مثلاً واسه یکی مث من توی مشهد، به جز استفاده ی تفریحیش (Pocket trainer , ...) دیگه استفاده ی دیگه ای که نداره!

سلام
وقت بخیر
من در مورد مصرف باطری GPS built in زیاد اطلاعاتی ندارم
ولی باور کن هر جا که باشی می تونی ازش استفاده کنی حتی مشهد
ببین فرض کن رفتی کوهی جنگلی جایی که خیلی دور از شهری و خدایی نکرده زبونم لال گم شدی
اگه GPS دستگاهت با یه سری نرم افزار مسیر یاب براه باشه سه سوته مسیر رو پیدا می کنی
حداقل برای 1 دقیقه کار کردن واسه اینگکه بفهمی کجا هستی فکر نکنم باطری آنچنانی مصرف کنه
بعد تو تهران هم به نظرم خیلی می تونه مفید باشه
این هم نظر منه : شاید 50% ترافیک تهران بخاطر ندونستن مسیر درست و صحیحه وقتی دستگاهت gps داشته باشه و مسیر رو هم تا حدودی داشته باشی خیلی کارت راحت میشه
حداقل تعیین مسیرت به راحتی انجام می شه
حالا اگر اطلاعات خاصی در مورد مصرف باطری در حین استفاده از GPS built in داری به ما هم بگو لطفا
ترجیحا با ذکر منبع باشه که عالی میشه
موفق باشید

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
امیر جان، کاملاً موافقم باهتون، این کار HTC فوق العاده مسخره اس، ولی خوب در نظر بگیرید که htc بزرگترین تولید کننده pda جهانه و الان خودش وارد بازار شده و همه دستگاه هاش رو باهمین پورت داده بیرون پس به زودی تبدیل هاش هم زیاد می شن!
هر چند، اصلاً نیازی به تبدیل نیست، اکثراً کسایی که می خوان یه هدفون دلخاه از خودشون بزارن، هندزفری اوریجینال دستگاه رو دستکاری می کنن. بعدم یه سری دیگه هستن که می رن سراغ هدست های استریوی بلوتوث.

فرهاد جان به عکس ها و لینک های زیر نگاه کن
فکر می کنی تا کی به ایران بیان؟
همممممممم؟
اگه بیان آدم می تونه رو ارتمیس هم یکم فکر کنه هر چند بعضی از ریویو ها نوشتن که کار با اون رولر (گلوله توپی وسط) خیلی راحت یا بقول معروف user friendly نیست

12552.jpg

Part 1

Part 2

منبع : http://www.mobilefun.co.uk

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان به عکس ها و لینک های زیر نگاه کن
فکر می کنی تا کی به ایران بیان؟
همممممممم؟
اگه بیان آدم می تونه رو ارتمیس هم یکم فکر کنه هر چند بعضی از ریویو ها نوشتن که کار با اون رولر (گلوله توپی وسط) خیلی راحت یا بقول معروف user friendly نیست

12552.jpg

Part 1

Part 2

منبع : http://www.mobilefun.co.uk

امیر جان، دومی رو که کلاً بیخیال شو:blush: خاطرتون هست که چه بلایی سر جک هندزفری دستگاه من اومد...! اینم کافیه دستگاه یه بار از دستتون بیفته یا دستتون محکم بخوره بهش، تا کلاً جم هندزفری و شارژ و یو اس بی و ... همه یک ضرب انالله بشن!!!

ولی اولیه ، چون سیم داره و جداست جالب تره، و اگه بخواین حتماً از هندزفری سیم دار استفاده کنین و نخواین که لحیم کاری کنین و اینا، این تنها راه حله...شاید بگید به رمضانی براتون بیاره!؟ شایدم همین الان توی علائدین پیدا شه؟! نمی دونم به خدا
162.gif
می تونید هم از یکی از همین فروشگاه ها که شیپینگ بین المللی دارن یا از ebay بخرید فقط یه تبدیل ممکنه 20 هزار تومن درآد!!!

در ضمن آرتمیس چیز جیگر و ظریف و مامانیه ها:happy: ...فقط یه کم مشکل cpu داره
164.gif

ولی باور کن هر جا که باشی می تونی ازش استفاده کنی حتی مشهد
ببین فرض کن رفتی کوهی جنگلی جایی که خیلی دور از شهری و خدایی نکرده زبونم لال گم شدی
اگه GPS دستگاهت با یه سری نرم افزار مسیر یاب براه باشه سه سوته مسیر رو پیدا می کنی
امیر جان، من اگه آدم کوه و دشت و جنگا برویی بودم که به فکر خریدن ایرانسل نمی افتادم:D بعدم مشکل مشکل همون برناه های مسیر یابه آخه که واسه مشهدش نیست!!! البته یه جا یه پستتون رو دیدم که پرسیده بودین می شه به برنامه یاد داد یانه، جواب سوالتون رو پیدا کردین؟ اگه اونطوری بشه خیلی خوبه خب...
برای تهرانم من کاملاً موافقم خیلی عالیه، ولی من توی همین فروم بود فکر می کنم که دیدم ، ظاهراً تنها شرکتی که دائم نقشه هاش رو آپدیت می کنه فقط برای دستگاه های gps خودشون نقشه هارو می ریزه (یعنی مثلاً نقشه ها و برنامه هاش برای wm نیست...)
73.gif
اگرم باشه و به صورت غیر کرک شده بخوایم استفاده کنیم حداقل یه 100هزار تومنی فکر کنم باید بسلفیم..
161.gif
39.gif

بعد الان فرصت نیست منبع رو پیدا کنم، ولی تاجایی که یادم می یاد جی پی اس تقریباً اندازه ی وای فای از باطری استفاده می کرد، یعنی کلاً حدود 2.5-3 ساعت (اگه تو یه روز سرد با وای فای جمین به یه شبکه وایرلس وصل شید، انقد از گرمای دستگاهتون لذت می برین که نگو:happy: )
درصورتی که دستگاه های gps جدا ، اکثراً 8-9 ساعت جواب می دن (قیمت هاشونم از 60دلار به بالاست، بعد مثلاً روی سقف ماشین هم نصب می شن)
خوب باشید و خوش:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

آقا مبارکــــــــه مبارکه!:happy:
فک کنم آخر قیمتش همون حدودای ایران در اومد نه؟:wacko:
ببین، به جون خودم، اگه از امروز هفته ای 10-15 عکس داغوون mail نکنی ها ، هرچی دیدی از چش خود دیدی:f34r:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
870 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چه خبره من خودم 720 با گارانتی قیمت داشتم واقعا این قیمت *** تو ***ه
101.gif

اون از 525 که از 650 به 770 رسید
105.gif

نخواستیم اصلا
221.gif

254.gif

کاملاً موافقم!!
311.gif

یک سوال : اگه من بدم خالم از انگلیس واسم 525 یا tytn بفرسته اینجا به مشکلی بر نمیخورم ؟
رجیستر میشه ؟؟؟ unlock باید بشه ؟ چطور ؟ اصلا میصرفه ؟

:f34r:

ولی خوب در این مورد با frenkstein یه مشورت بکنید حتماً:cool:

بالا