به علاوه اینکه این تایتین یکسری مشکل داره یا شاید بهتره گفت داشته مثل مشکل کالیبر lcd و کنده شدن پلاستیک نگه دارنده قلم
ولی با این وجود اگه مشکلی واسه تایتین پیش بیاد میشه دادش گارانتی ولی 525 چی ؟؟؟ میشه ؟؟؟
رسول جان، اگه دستگاه شما گارانتی اکسون باشه، مشکلی نخواهید داشت (چون نمی تونن که بگن شما خرابش کردید) ، بعدم شما باید موقع خرید تایتن دقت کنید که شماره سریال دستگاه (که روی جعبه هست) باید HT640 یا HT641 به بالا باشه، در اینصورت مشکل screen alignment به احتمال خیلی زیاد، براتون پیش نمی یاد
در مقایسه بین m700 , تایتین باید گفت که هنوز زوده بشه قضاوت کرد چون 700 نیومده و نمیدونیم چی از اب در میاید
ولی طبق بنچ مارک ها که از لحاظ سرعت مثل هم یا کمی بیشتر به نفع 700
اشتباه می کنید رسول جان اتفاقاً از لحاظ بنچ مارک ها tytn سرتره.
به نظر من tytn از لحاظ طراحی سرتره از ام700 (با اینکه ام700 نازک تره)
بعد، کیفیت عکس های تایتن خیلی بهتره
بعد، tytn یه جاگ ویل داره که خیلی باحاله!!
بعد، ساپورت سخت افزاری رو اگه بزاریم کنار، ساپورت نرم افزاری tytn خیلی بهتره از ام700!
در عوض، ام700 باریکتره (ونتیجتاً واسه خیلیا بهتره) ، gps داره (عمدتاً واسه تهرانیا می تونه به درد بخوره) ، و قیمتش از tytn کمتره. البته از htc tytn. درست گفتید، تایتن به خاطر ساپورت 3g HSDPA قیمتش بالاست نسبتاً ، درصورتی که الان ایتن ام700 رو با یه مموری یک گیگ پیش فروش می کنن 700 دلار، یعنی به زودی قیمت خود دستگاه می شه حدود 600 دلار. الان قیمت htc tytn که فکتوری آنلاکد هستش، 689 دلاره. ولی از نظر قیمت، خیلی ها می گیرن یکی از n تا دستگاهی که پلتفرم هرمیس رو دارن آنلاک می کنن و به قیمت کمتری می فروشن ولی این دستگاه ها معمولاً پاشون به ایران باز نمی شه...!
در کل، به نظر من، قیمت نهایی دستگاه تعیین کننده س، ولی همیشه در نظر داشته باشید که قیمتی که دستگاه دست ما می رسه، هیچ شباهتی با قیمت واقعی دستگاه نداره. اگه ام700 خارج از tytn ارزون تر بشه، دلیل نداره همین اتفاق توی ایران بیفته.
الان Mio A701 قیمتش 550 دلاره، در صورتی که رمضانی داره می فروشش 800 هزار تومن، یعنی حدود 840 دلار!!!
asus p525 اول قیمتش 650 تومن بود، بعد زرتی بردش بالا شد شد 770 تومن!!!
خلاصه، الان با این وضع بازار و این وضع رجیستر شدن و نشدن گوشی ها، و این وضع وارد کننده ها که هر قیمتی می دن، قیمت ها اصلاً واقعی نیست، و مایی که توی ایران خرید می کنیم هم مجبوریم به همین بسازیم! من اگه مطمئن بودم که به زودی به خاطر اومدن دستگاه های جدید توی دسامبر2006 و ژانویه ی 2007 قیمت دستگاه های دیگه
توی ایران می خوابه، اصلاً به فکر نمی افتادم که بگم از خارج چیزی برام بیارن، ولی اصلاً اطمینانی به این امر نیست.
برداشته یه مدل جک مینی یو اس بی مسخره ساخته که با حالت استانداردی که دستگاه های قبلیش داشتند فرق می کنه به قول معروف نا متقارنه یعنی عملا اگر هم از ppc بخواین به عنوان cooldisk استفاده کنین فقط باید کابل مخصوص خودش همراتون باشه در حالی که دستگاه های قبلیه HTC مثل جمین و ... همه از مینی یو اس بی استاندارد 12 پین متقارن استفاده می کردند که اکثر دوربین ها mp3 player ها و .... با این جک استاندارد به pc وصل می شدند.
امیر جان، کاملاً موافقم باهتون، این کار HTC فوق العاده مسخره اس، ولی خوب در نظر بگیرید که htc بزرگترین تولید کننده pda جهانه و الان خودش وارد بازار شده و همه دستگاه هاش رو باهمین پورت داده بیرون پس به زودی تبدیل هاش هم زیاد می شن!
هر چند، اصلاً نیازی به تبدیل نیست، اکثراً کسایی که می خوان یه هدفون دلخاه از خودشون بزارن، هندزفری اوریجینال دستگاه رو دستکاری می کنن. بعدم یه سری دیگه هستن که می رن سراغ هدست های استریوی بلوتوث.
ببینید شما ها چرا GPS دستگاه هایی مثل m700 , ... رو اصلا در نظر نمی گیرید
با GPS این دستگاه ها و نرم افزار های باحالی که واسه مسیر یابی داره می تونین کلی حال کنین
امیر جان، این نظر منه البته، ولی از gps های built in فقط به دوصورت می شه استفاده کرد: یکی به صورت تفریحی برای مدت کوتاه، یکی هم موقعی که یه منبع تغذیه (مثلاً با car charger) همراهتون باشه. البته موافقم gps رو نباید دست کم گرفت، ولی اگه developer باشین! چون مثلاً واسه یکی مث من توی مشهد، به جز استفاده ی تفریحیش (Pocket trainer , ...) دیگه استفاده ی دیگه ای که نداره!