• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آقا من بهم برخورد!!
32.gif
21.gif
حالا مگه شو و فیلم نگاه کردن چشه!؟ حالا خارجیا از فرت علافی و گیجی تو انتخاب طریقت گذارن وقت فراغت و انتخاب شیوه ی لهو ولعبشون خل بازی در می یارن و با بازی با ppc اینقدر حال می کنن دلیل نمی شه که ما نخوایم اپیزودای desperate housewivesمون رو 4تا 4تا بریزیم روی مموریا و نشینیم و نبینیم و حال نکنیم
45.gif
بماند که هنوز باید منتظریم بمونیم تا Flame بود، تا بعد 4تا بازی پدرمادر بزنن که از پس اون امکانات گرافیکی خوفناک دستگاه در بیاد
51.gif

اونام دلشون میخواد ولی نمیتونن مثه ما ارشیو کامل فرندز رو بخرن 30 تومن..:lol: مشگلشون همینه والا نگرششون عوض میشه بحتم..:cool:

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
اونام دلشون میخواد ولی نمیتونن مثه ما ارشیو کامل فرندز رو بخرن 30 تومن..:lol: مشگلشون همینه والا نگرششون عوض میشه بحتم..:cool:

چرا بابا:D اگه از لحاظ کپی رایت باشه , اینجا هم همه شون از اینترنت هرچی بخوان می گیرن مثلا من چند روز پیش فیلم borat رو از یکی از همین forum های خارجی دانلود کردم سایتش اینه: www.projectw.org هیشکی نمیره مثلا 50$ پول بده دی وی دی شو بخره!!سرعت دانلود اونقدر بالاس که هرچی بخوای رو راحت می شه دانلود کرد

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
چرا بابا:D اگه از لحاظ کپی رایت باشه , اینجا هم همه شون از اینترنت هرچی بخوان می گیرن مثلا من چند روز پیش فیلم borat رو از یکی از همین forum های خارجی دانلود کردم سایتش اینه: www.projectw.org هیشکی نمیره مثلا 50$ پول بده دی وی دی شو بخره!!سرعت دانلود اونقدر بالاس که هرچی بخوای رو راحت می شه دانلود کرد

خوب..اونجا بیشتر رپید میزارن..رپید هم که دنگ و فنگش 10 برابر شده..:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
رمضانی: Sandisk MicroSD 2GB
90 هزار تومن:wacko:
1گیگ هم 32 تومن!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
رمضانی: Sandisk MicroSD 2GB
90 هزار تومن:wacko:
1گیگ هم 32 تومن!

يادم باشه برم با اين رمضاني يه حرفي بزنم :mad:
اين چه وضع قيمت اون از گوشي اون از مموري و...:blink:

ولي داش فرهاد شما كه مشهدي آمار اينورو داري:rolleyes: ماشاالله به پشته كارت;) :D

راستي اون WM يوزرت منو گشته:lol: :D :rolleyes: :santa: :wub:

djpifpaf

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به تمام اساتید
ما بعد از 6 ماه تصمیم گرفتیم که بلاخره بریم این p525 رو بخریم اما با همون مشکلی که میدونید($)مواجه شدیم...!!:blink:
به نظر شما عزیزان کی قیمت های این رمضانی به قبل بر میگرده:wacko: :)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به تمام اساتید
ما بعد از 6 ماه تصمیم گرفتیم که بلاخره بریم این p525 رو بخریم اما با همون مشکلی که میدونید($)مواجه شدیم...!!:blink:
به نظر شما عزیزان کی قیمت های این رمضانی به قبل بر میگرده:wacko: :)

شما كه قرار بود جاسجر بخري كه دوست عزيز:blink:

فكر نكنم حالا حالا ها بياره پائين ولي ميرم با عمو رمضاني صحبت ميكنم ببينم چي ميگه به بچه هاي pt همون 650 ميده:cool: (فكر نكنم:p )

djpifpaf

Registered User
لایک‌ها
0
شما كه قرار بود جاسجر بخري كه دوست عزيز:blink:

فكر نكنم حالا حالا ها بياره پائين ولي ميرم با عمو رمضاني صحبت ميكنم ببينم چي ميگه به بچه هاي pt همون 650 ميده:cool: (فكر نكنم:p )

والا این جسجار رو به هرکسی گفتیم یه جوری من رو از خریدش منصرف کردن که اگه دست کسی هم ببینم بترسم دستم بگیرمش:blink: :lol:
دیگه تصمیم خود رو گرفتم که این p525 رو بخرم(این یه واقعیت هست که اگه برای گوشی یا پی دی ای صبر کنی قاطی میکنی:wacko: )
هر موقع خواستی بری یه پی ام به من هم بزن که باهات همراه شیم تا بلکه این موجود دوست داشتنی رو از انتظار برای خریده شدن نجات بدیم:blink: :D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
والا این جسجار رو به هرکسی گفتیم یه جوری من رو از خریدش منصرف کردن که اگه دست کسی هم ببینم بترسم دستم بگیرمش:blink: :lol:
دیگه تصمیم خود رو گرفتم که این p525 رو بخرم(این یه واقعیت هست که اگه برای گوشی یا پی دی ای صبر کنی قاطی میکنی:wacko: )
هر موقع خواستی بری یه پی ام به من هم بزن که باهات همراه شیم تا بلکه این موجود دوست داشتنی رو از انتظار برای خریده شدن نجات بدیم:blink: :D

كي مخ شما شما رو زده كه جاسجر بده من همين جا به مباهله دعوت ميگنمش:lol:

ولي جنس دست 2 رو من به هيچ كس توصيه نميكنم:p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
يادم باشه برم با اين رمضاني يه حرفي بزنم :mad:
اين چه وضع قيمت اون از گوشي اون از مموري و...:blink:

ولي داش فرهاد شما كه مشهدي آمار اينورو داري:rolleyes: ماشاالله به پشته كارت;) :D

راستي اون WM يوزرت منو گشته:lol: :D :rolleyes: :santa: :wub:

والـــــا، می گم این p525 اون روزای اول 650 بود هـــــا...می گه آره بچه های بخش فروش قیمتشو اشتباه گذاشته بودن:blush: حالا بماند که خودمون بودیم و دکتر گلمون که هی این رمضانی رو هل دادیم بره p525 بیاره:hmm:

منم آخه می دونی حسین جان، می خوام tytn بگیرم، هی زنگ می زنم ببینم قیمتا در چه حاله:happy:

بعدم چشات قشنگ می بینه:D :cool:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
والـــــا، می گم این p525 اون روزای اول 650 بود هـــــا...می گه آره بچه های بخش فروش قیمتشو اشتباه گذاشته بودن:blush: حالا بماند که خودمون بودیم و دکتر گلمون که هی این رمضانی رو هل دادیم بره p525 بیاره:hmm:

منم آخه می دونی حسین جان، می خوام tytn بگیرم، هی زنگ می زنم ببینم قیمتا در چه حاله:happy:

فرهاد
302.gif
چه قيمت هست TyTn !?

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18

بر نخوره ها به كسي اما من از اين كيبورد Tytn اصلا خوشم نمياد شايد به خاطر اين باشه كه از كا جم خوشم نمياد :D

نميدونم چي شده عاشق اين گوشي Eten Goldfish M700 َشدم . :blush:

فرهاد جون اين دو تا گوشي Tytn و Eten goldfish M700 مزيت اوني رو بهتره نصبت به اون يكي چيه ؟؟؟

به قول DvD man جون :D قيمت اين TYTN چند هست . برو اين رمضاني رو اقبال كن كه Eten goldfish m 700 بياره . شما كه واردي :D قربونت فرهاد جون :D
1.jpg
a4.jpg
M1917A.jpg

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد
302.gif
چه قيمت هست TyTn !?
رمضانی که نداره... ولی آخرین بار قیمتش 750 بود، الانم که گرون کرده، خودش گفت اگه داشت قیمتش حدود 800 بود...jasjam هم فکر می کنم همین حدود قیمت باشه یکم بیشتر...

البته تو us خیلی ارزون تره:f34r: می خوام بگم بیارن کار نکرد فوقش یه ایرانسل می خرم:D

بر نخوره ها به كسي اما من از اين كيبورد Tytn اصلا خوشم نمياد شايد به خاطر اين باشه كه از كا جم خوشم نمياد :D

نميدونم چي شده عاشق اين گوشي Eten Goldfish M700 َشدم . :blush:

فرهاد جون اين دو تا گوشي Tytn و Eten goldfish M700 مزيت اوني رو بهتره نصبت به اون يكي چيه ؟؟؟

به قول DvD man جون :D قيمت اين TYTN چند هست . برو اين رمضاني رو اقبال كن كه Eten goldfish m 700 بياره . شما كه واردي :D قربونت فرهاد جون :D
1.jpg
a4.jpg
M1917A.jpg

عزیزم تایتن به این قشنگی!!!:D :happy:
ولله الان glofiish x500 اومده، 590 دلار، قیمت خیلی خوبیه، ولی داشتم تو سایت eten-users.net می گشتم دیدم چند نفری خریدن و شدیداً ناراضی بودن اشکال زیاد داره، بعد فکرم رفت سراغ m700 (تا چند روز دیگه ریلیز می شه)، توی همون eten-users یه لینک بود از یه ریویو، یخورده ای گند زده بود راستش:blush: خودت برو آی میت جان (بابا بیخیال!!! این اسمو شریفو آخر نگفتی:wacko: ) اونجارو یه نگاه بکن ریویو رو پیدا می کنی... دوتا موضوع خیلی مسئله دار وجود داشتش، یکی اینکه کیفیت عکس هاش خوب نبود، یکی هم اینکه بنچ مارک هاش توی tcpmp افتضاح از کار در اومده بود...بعدم خوبی این تایتن اینه که الان رو بورسه(!)، بعد نکه این xda-developers همه htcکارن، سه سوته مشکلاتشو حل می کنن، من که خیلی حال می کنم باهاشون مثلاً از چند روز پیش 500دلار جمع کردن تا بدن به اولین برنامه نویسی که مشکلات بلوتوث دستگاه با a2dp حل کنه و بلوتوث استک widecomm رو پیاده کنه واسه تایتن:f34r: و قول می دم تا یکی دوماه دیگه هم واسش رام wm 6.0 می زارن:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اول از همه به فرهاد تبریک می گم بابت امضای جالب ش ، من هم با اجازه اش به امضام اضافه می کنم (فکر می کنم هرکس موافق هست باید این کار رو بکنه)

الان که به دور و برم نگاه می کنم ، می بینم از روزی که من با پی دی ای فون ادیشن ها آشنا شدم ، خیلی اوضاع در همین ایران هم فرق کرده ، هر کس دست تو جیب ش می کنه یک جمین حداقل در می آره ، اگر خیلی خوش شانس باشه که یک اتم!!!

بعد می گم فرهاد جان من حتما می روم و مرور های ام700 رو می خونم ، اما بهتر بود اینجا لینک می دادی، در کل ای تن همیشه به ساخت یک دستگاه که سخت افزارش بسیار با ثبات هست مشهوره ، ممکنه دوربینش آشغال باشه ، یا رادیوش به درد ایران نخوره ، ولی مثلا سازگاری سی پی یو با سیستم عامل عالیه
البته تا دستم نگیرم ام700رو در موردش حرف نخواهم زد.گرچه به عنوان دستگاه کی بورد کیوورتی دار ، حسابی در صدر لیست این رده پی دی ای من هست

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اول از همه به فرهاد تبریک می گم بابت امضای جالب ش ، من هم با اجازه اش به امضام اضافه می کنم (فکر می کنم هرکس موافق هست باید این کار رو بکنه)

الان که به دور و برم نگاه می کنم ، می بینم از روزی که من با پی دی ای فون ادیشن ها آشنا شدم ، خیلی اوضاع در همین ایران هم فرق کرده ، هر کس دست تو جیب ش می کنه یک جمین حداقل در می آره ، اگر خیلی خوش شانس باشه که یک اتم!!!

بعد می گم فرهاد جان من حتما می روم و مرور های ام700 رو می خونم ، اما بهتر بود اینجا لینک می دادی، در کل ای تن همیشه به ساخت یک دستگاه که سخت افزارش بسیار با ثبات هست مشهوره ، ممکنه دوربینش آشغال باشه ، یا رادیوش به درد ایران نخوره ، ولی مثلا سازگاری سی پی یو با سیستم عامل عالیه
البته تا دستم نگیرم ام700رو در موردش حرف نخواهم زد.گرچه به عنوان دستگاه کی بورد کیوورتی دار ، حسابی در صدر لیست این رده پی دی ای من هست

دکتر جون شما لطف داری، من اول فکر کردم پی تی باز قاطی کرده، نگو شما انگیزه بخش همه شدی واسه این امضاها:D

بعدم دست شما درد نکنه دیگه، یعنی جمین جواد شده، اونم در اون حد!؟ :blink: :rolleyes:

بعد ایــــــــن لینک ریویو، انگلیسی نیستش، تنها چیزی که می شد راحت فهمید یکی همون کیفیت عکسش و یکی هم اون جدول بنچ مارک های tcpmpش بود... ولی خودمونیم ها، قیمت های ppc ها داره خیلی خوب می شه کم کم، eten که مدت هاست قیمت دستگاه هاش همه اومده پایین و به یه حد معقولی رسیده، اچ تی سی هم که خودش وارد بازار شده و به وعده ش عمل کرده و خوب قیمت هارو آورده پایین... راستی تا دوسه هفته ی دیگه p535 می یاد، بعدشم که Flame و zync و ...
51.gif
43.gif

* اینم یه ریویو ترجمه شده به انگلیسی از ام700

masoodtabatabai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من به علت خرید ماشین می خوام atom خودمو بفروشم کسی خواست تماس بگیره در حد آک با گارانتی09131406483

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها میگم که ای i-mate JAMin با این Texas Instruments OMAP850 200 MHz processor ضعیفه یا قوی . حتی من توی سایت های خارجی خوندم که هم مردم بهش به این خاطر فهش هم دادن :D
بعد من اصلا نفهمیدم فرق این باQtek S200 تو چی هست ؟ البته باز هم قیمت هر دوشون بالاست که !!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
بچه ها میگم که ای i-mate JAMin با این Texas Instruments OMAP850 200 MHz processor ضعیفه یا قوی . حتی من توی سایت های خارجی خوندم که هم مردم بهش به این خاطر فهش هم دادن :D
بعد من اصلا نفهمیدم فرق این باQtek S200 تو چی هست ؟ البته باز هم قیمت هر دوشون بالاست که !!!

من جان يه دور اينجا رو بخوني دقيقا همين بحث ها شده و دقيقا همين سوال ها كه شما پرسيديد:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

1. جفتشون یکین. فقط محصولات آی میت رو یه 10-20 هزار تومنی شاید گرونتر بدن اینور و اونور. ولی به نظر من اس200 بهتر از جمینه. چون جمین با اینکه عربی شده ولی فارسی رو ساپورت نمی کنه و آخر باید روش فارسی ساز بریزی و ظاهراً از سرعت کلی کم می کنه، ولی اس200 از اول روش عربی نیست...
2. سی پی یو 200، اگه بخوای با دستگاه زیاد کشتی بگیری ، اعصاب خورد کن می شه.. ولی اگه با دستگاه دوستانه برخورد کنی و چند تا هک رجیستری روهم انجام بدی، سرعتش خوب و قابل تحمله;) (با سری p سونی اریکسون کار کردی؟! این جمین از همه ی اونا سرعتش بیشتره!:f34r: )
3. ولی هیچی تایتن نمی شه
241.gif

بالا