• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

moein_lootii

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نظرم بهترین کار اینه که شما اگه واقعا به ppc نیاز داریدیه مدل بدون gsm اونو بخرین و اگه موبایل خواستین یه گوشی سیمبین بخرین

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نظرم بهترین کار اینه که شما اگه واقعا به ppc نیاز داریدیه مدل بدون gsm اونو بخرین و اگه موبایل خواستین یه گوشی سیمبین بخرین

قربان اگه ایشون ppc بخرن دیگه چه نیازی می مونه واسه یه گوشی سیمبین؟!

علیرضا خان، خوش اومدید به سایت، آقا حسین درست می گن، کارهایی که یه لپ تاپ براتون می کنه رو هیچوقت یه پاکت پی سی نمی تونه انجام بده، شما فقط در یک صورت باید ppc بگیرید اونم اینکه از لحاظ حمل و نقل با لپ تاپ مشکل داشته باشین، وگرنه حتی tytn با کیبورد کاملش و سرعت مناسبش، می تونه خیلی ازدیتتون کنه، حداقل در یک زمینه، اونم خالی شد سریع شارژ باطری در صورت استفاده از wifi ...

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

كاميار جان اصلا برات نميصرفه از اونور بياري حتي دوبي چون اينور بايد كمرگي بدي و سند گمرگ رو ببري مخابرات و فعال كنند اينجا

ولي آمار خريد ميخواي داشته باشي از عليرضا كه تو كاناداست كه تو همين فروم هم هست بپرس كه تازه يه 525 خريده(مباركش باشه:) )

ولي من قبلا پرسيدم نميصرفه:blush:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام بر همگي

اين اولين پست من در اين وب سايت است.من بنا بر دلايل شغلي نياز دارم تا هميشه در اينترنت آنلاين باشم . لذا به فكر افتادم تا يك پاكت پي سي خريداري نمايم. با توجه به قيمت بالاي اين دستگاه ها لطفا دوستاني كه سابقه كار با اين دستگاه ها را دارند بنده را راهنمايي كنند. موارد ذيل را از دستگاه خود انتظار دارم.

1- كاركرد تحت شبكه Workgroup توسط wifi و به اشتراك گذاردن بعضي فايلها (Share ) و استفاده از فايلهاي share شده همكاران در دستگاه هاي متصل به اين شبكه (pc or notebook) ، همچنين قابليت پرينت تحت شبكه در يك پرينتر كه share شده است . ضمنا از آنجايي كه شبكه ما داراي wep key ميباشد بايستي قابليت اتصال به آن رانيز داشته باشد .
2- آنلاين بودن در ياهو و ام اس ان به طور دائمي .
3- امكان چك كردن ايملهاي خود با outlook .
4- استفاده از ديكشنري با امكانات پيشرفته مخصوص advanced students .
5- امكان تايپ فارسي در ورد يا برنامه هاي ديگر. همچنين امكان اضافه كردن فونت به اين دستگاه.

و ... جهت برنامه هاي ديگر( بجز گيم كه اصلا تمايلي براي آن ندارم) قابليت اضافه نمودن داشته باشد .

با توجه به اين موارد برخي دوستان دستگاه ها زير را پيشنهاد نمودند .

http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
به قيمت 850.000 تومان

http://www.gsmarena.com/asus_p525-1738.php
به قيمت 750.000 تومان

http://www.gsmarena.com/qtek_9600-1588.php
به قيمت 790.000 تومان

كه اين آخري به دليل امكانات بسيار زيادش خيلي جالب توجه بود.
http://www.mobinaute.com/mobinaute/article.php?id=20060716150716

اما شايد به اندازه اي كه پول بابتش پرداخت ميشه كارايي نداشته باشه. از دوستان عزيز كه تجربه كار با اين دستگاه ها را دارند تقاضا دارم راهنمايي بفرماييد كه آيا اين دستگاه ها ارزش دارند يا كه بايستي يك كم بيشتر خرج كرد و مثلا يك لپ تاپ دل مثل اين را خريد.

http://www.parslaptop.com/dell-inspiron-640m-p-545.html

از اينكه وقت گذاشتيد و اين مطلب را مطالعه نموديد تشكر ميكنم. بسيار ممنون خواهم بود اگر راهنمايي بفرماييد.

سلام
مطالبی رو که مطرح کردید،و انتظاراتی که از پی پی سی ها انتظار زیادی است،حقیقتش اوائل که منم با پی پی سی آشنا شدم،انتظارات زیادی داشتم،فرانک و دوست خوبم فرهاد،به خوبی به شما راهنماییها رو کردن،من فکر می کنم که هنوز خیلی مونده که اون امکاناتی رو که شما می خواین رو پی پی سی پیاده کنن،به اونجا هم مطمئنن خواهیم رسید،در حال حاضر بهترین تصمیم،خرید یه لپ تاپ هست،اگر سایز برای شما مهم هست می تونید از تبلت پی سی استفاده کنید،(مثل من)یه تبلت 10 اینچی کارتون رو راه می ندازه،که دوستان من تو بخش لپ تاپ می تونن شما رو راهنمایی کنن،
موفق باشید.:happy:

meysam_20

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من خيلي وقته اين بحثها رو دنبال مي كنم چون از ppcخيلي خوشم اومده حالا تصميم گرفتم يكي بخرم ولي تنها مشكل بودجه دارم كه نهايت 550 هزار تومن نتونستم جمع كنم (اينم كم پولي نيستا:D ) حالا از اساتيد ميخوام نظر بدن كه اصلا با اين پول برم دنبال ppc يا نه اگه برم چي بگيرم البته من بيشتر براي تلفن كردن نميخوام استفاده كنم كاراي ديگه مثل كتاب خوندن تا فيلم ديدن .من يه گوشي سيمبين دارم كه خيلي خسته كننده شده واسم حالا مي خوام ويندوز رو هم تجربه كنم
راستي كسي تو مشهد جايي رو سراغ نداره كه بشه از اونجا خريد

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
من خيلي وقته اين بحثها رو دنبال مي كنم چون از ppcخيلي خوشم اومده حالا تصميم گرفتم يكي بخرم ولي تنها مشكل بودجه دارم كه نهايت 550 هزار تومن نتونستم جمع كنم (اينم كم پولي نيستا:D ) حالا از اساتيد ميخوام نظر بدن كه اصلا با اين پول برم دنبال ppc يا نه اگه برم چي بگيرم البته من بيشتر براي تلفن كردن نميخوام استفاده كنم كاراي ديگه مثل كتاب خوندن تا فيلم ديدن .من يه گوشي سيمبين دارم كه خيلي خسته كننده شده واسم حالا مي خوام ويندوز رو هم تجربه كنم
راستي كسي تو مشهد جايي رو سراغ نداره كه بشه از اونجا خريد

آقا من خودم مشهدی هستم اما اصلا از مشهد نخر برو تهران بگیر!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا من خودم مشهدی هستم اما اصلا از مشهد نخر برو تهران بگیر!!

آره اینجوری حدود صد تومن ارزونتر در میاد!:) حتماً هم با ماشین بری ، تو راه برگشتم اگه حوصله داشتی یه تصادف درست حسابی بکن 2.5m ضرر بده:happy: juuuuust kiddin'...;)

علیرضا،خوبی؟:happy: آقا می گن که 525 گرفتی؟!:cool:
خوووووفــــه؟؟؟
اچ پی رو چکار کردی؟!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آره اینجوری حدود صد تومن ارزونتر در میاد!:) حتماً هم با ماشین بری ، تو راه برگشتم اگه حوصله داشتی یه تصادف درست حسابی بکن 2.5m ضرر بده:happy: juuuuust kiddin'...;)

علیرضا،خوبی؟:happy: آقا می گن که 525 گرفتی؟!:cool:
خوووووفــــه؟؟؟
اچ پی رو چکار کردی؟!

هنوز دستم نرسیده یه هفته پیش دیگه از شدت وسوسه زیاد از gsmarena سفارش دادم که جمعه ship می شه 2 شنبه اینا میرسه احتمالا!! ولی گوشی خریدن از روی عکس و بدون از نزدیک دیدن (حتی یه بار!!!) خیلی ظلمه!!:Dاچ پی رو هم به توصیه آقا حسین فعلا نگه داشتم گرچه فکر نمی کنم اصلا کسی ازم بخره!!:Dتو با s200 چی کا میکنی؟ اوضاع بر وقف مراده؟!!:D
راستی ما شدیدن منتظر مقایسه شما هستیم حسین جان!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
هنوز دستم نرسیده یه هفته پیش دیگه از شدت وسوسه زیاد از gsmarena سفارش دادم که جمعه ship می شه 2 شنبه اینا میرسه احتمالا!! ولی گوشی خریدن از روی عکس و بدون از نزدیک دیدن (حتی یه بار!!!) خیلی ظلمه!!:Dاچ پی رو هم به توصیه آقا حسین فعلا نگه داشتم گرچه فکر نمی کنم اصلا کسی ازم بخره!!:Dتو با s200 چی کا میکنی؟ اوضاع بر وقف مراده؟!!:D

سلام علي كار خوبي كردي كه نكر داشتي اچ پي رو يا هموني كه گفتم (خواهر برادر زياد:p ) يا اينكه نگر دار حالشو ببر لازم ميشه :)

ولي مقايسه هم چشم من atom , atomexec آمادس ولي اين p525 دوستم كه دانشجو هست دستم نيومده هر وقت كه آمد سريعا اقدام ميشه:)

rembo_chess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام .من تا بحال خواننده مطالب كامل بودم و از حسن نظر شما خصوصا مدير (جناب دكتر) متشكرم.ولي دقيق نفهميدم براي خريد كدام ppc مناسب است ابتدا imate pda2 داشتم كه بد نبود بعد qtek 9000 خريدم كه باينكه از بعضي فابليت هاي آن راضي بودم ولي بهنگام استفاده تلفن سكته ميكرد انقدر سرعتش پايين مي آمد.خلاصه آخر تصميم گرفتم ppcبدون gsm بگيرم , hx4700 گرفتم.حالا با خواندن مطالب شما نميدانم دوباره ppc با امكانات gsm بگيرم.لطفا بفرمائيد شما با استفاده از كدام ppc داراي gsm براحتي همه برنامه ها را استفاده مي كنيد.با كمال احترام :wacko:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام .من تا بحال خواننده مطالب كامل بودم و از حسن نظر شما خصوصا مدير (جناب دكتر) متشكرم.ولي دقيق نفهميدم براي خريد كدام ppc مناسب است ابتدا imate pda2 داشتم كه بد نبود بعد qtek 9000 خريدم كه باينكه از بعضي فابليت هاي آن راضي بودم ولي بهنگام استفاده تلفن سكته ميكرد انقدر سرعتش پايين مي آمد.خلاصه آخر تصميم گرفتم ppcبدون gsm بگيرم , hx4700 گرفتم.حالا با خواندن مطالب شما نميدانم دوباره ppc با امكانات gsm بگيرم.لطفا بفرمائيد شما با استفاده از كدام ppc داراي gsm براحتي همه برنامه ها را استفاده مي كنيد.با كمال احترام :wacko:

سلام عزيز:)

من نميدونم مدهايي كه نوشتيد درست نوشتيد يا نه :blink:

ولي دو مدلي كه داشتيد جزو قوي ترين پي دي اي هاي هستند كه تا بحال آمدن:blush:

منظورتون از سكته كردن چي هست؟؟؟
و اينكه شما موقع صحبت كردن چه كار ديگه اي انجام ميداديد با گوشي؟؟؟؟:blink:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ایول!!:lol: می گن 765 دلار آب خورده؟ دلار کانادا یا us ؟ :-؟ حالا گارانتیم داره یا مرخصه ازون جهت!؟ ولی پیشاپیش تبریکات مارو پذیرا باش، یه شیشلیک طلبمون!!:happy: اینی که گرفتی دوربینشم چیز ماهیه، حتماً از کلاس و درس و مدرسه و لارن و...عکس بگیر هرروز بفرست ما حسرت بخوریم:happy:
اس200 بنده حالش خوبه، سلام رسوند، الان تهرانه، 10-15 روز پیش دادمش دست طلای ریاضی(حسام فیروزی) ببره تهران، احتمالاً یه هفته دیگه طلای ادبیات برش گردونه!!:D :wacko:

حسین جان ماهم منتظریم!!! حتماً 10-15 تا عکس توی فضای باز و بسته و نور کم و زیاد هم بگیر باهشون بصورت مقایسه ای;) :)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
ایول!!:lol: می گن 765 دلار آب خورده؟ دلار کانادا یا us ؟ :-؟ حالا گارانتیم داره یا مرخصه ازون جهت!؟ ولی پیشاپیش تبریکات مارو پذیرا باش، یه شیشلیک طلبمون!!:happy: اینی که گرفتی دوربینشم چیز ماهیه، حتماً از کلاس و درس و مدرسه و لارن و...عکس بگیر هرروز بفرست ما حسرت بخوریم:happy:
اس200 بنده حالش خوبه، سلام رسوند، الان تهرانه، 10-15 روز پیش دادمش دست طلای ریاضی(حسام فیروزی) ببره تهران، احتمالاً یه هفته دیگه طلای ادبیات برش گردونه!!:D :wacko:

حسین جان ماهم منتظریم!!! حتماً 10-15 تا عکس توی فضای باز و بسته و نور کم و زیاد هم بگیر باهشون بصورت مقایسه ای;) :)

نه بابا دلار امریکا! آخه قیمت اصلیش 678 $ USD بود که می شد تقریبا برابر قیمت ایرانش ولی shiping زیاد شد ( به خاطر دهات کوچیکی که ما توش زندگی می کنیم!:D) گارانتی هم گفته 2 سال داره حالا تا چه قدر درست باشه رو خدا می رونه:cool: s200تو چیش شده؟! خدا بد نده!؟ ولی من در کل فقط با ppc هایی حال می کنم که آنتن داشته باشن!! یکی از دلایلی هم که این hp رو نگه داشتم به خاطر آنتنش بود! نمی دونم چرا این ppc های جدید هیچ کدوم آنتن ندارن:( :f34r:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
نه بابا دلار امریکا! آخه قیمت اصلیش 678 $ USD بود که می شد تقریبا برابر قیمت ایرانش ولی shiping زیاد شد ( به خاطر دهات کوچیکی که ما توش زندگی می کنیم!:D) گارانتی هم گفته 2 سال داره حالا تا چه قدر درست باشه رو خدا می رونه:cool: s200تو چیش شده؟! خدا بد نده!؟ ولی من در کل فقط با ppc هایی حال می کنم که آنتن داشته باشن!! یکی از دلایلی هم که این hp رو نگه داشتم به خاطر آنتنش بود! نمی دونم چرا این ppc های جدید هیچ کدوم آنتن ندارن:( :f34r:

آنتن؟! تو ازون بُنجُلک بالای اچ پیت واقعاً خوشت می یومد؟!
48.gif
بابا، تودیگه کی هستی!!!
210.gif

اس200 من سوکت هندزفریش مرحوم شده بود دادم ببرن گارانتی... راستی ببین، این اس200 هم آنتن نداره دیگه، توی جاهای صعب الآنتن(!) ، قشنگ کل یه نوکیا6131 و se کا700 رو خوابوند، نگران نباش حتماًٌ هم آنتن دهیش خوبه، هم وای فایش:cool:

rembo_chess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب FrankenStein از لطف شما متشكرم. من هم qtek 9000 ,imate pda2 داشتم.مشكل اينجا بود وقتي چند برنامه نصب ميكردم مثل spb plus ,arabzit,qnote,.... سرعت دستگاه پايين مي يومد.خب اگر نبايد چيزي نصب كنيم خب پس چه جوري استفاده بايد كرد.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جناب FrankenStein از لطف شما متشكرم. من هم qtek 9000 ,imate pda2 داشتم.مشكل اينجا بود وقتي چند برنامه نصب ميكردم مثل spb plus ,arabzit,qnote,.... سرعت دستگاه پايين مي يومد.خب اگر نبايد چيزي نصب كنيم خب پس چه جوري استفاده بايد كرد.

rembo ی عزیز، یه توصیه ی کوچولو از من، spb pocket plus رو نریزید!:rolleyes:
اگه واسه ی بستن برنامه هاس، از AEButton Plus استفاده کنید و بس.

rembo_chess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب X_Farhad شما از چه ppc استفاده مي كنيد.ببخشيد چه مدلي رو پيشنهاد مي كنيد.آيا hx4700 مناسب تر از مدلهاي فون اديشن هست يا خير.متشكر ميشم از راهنماي شما سود ببرم:rolleyes:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جناب X_Farhad شما از چه ppc استفاده مي كنيد.ببخشيد چه مدلي رو پيشنهاد مي كنيد.آيا hx4700 مناسب تر از مدلهاي فون اديشن هست يا خير.متشكر ميشم از راهنماي شما سود ببرم:rolleyes:

رمبوی عزیز من s200 دارم
44.gif

اگه واقعاً 9000 اذیتتون می کرده، به نظرمن بهتره صبر کنید تا o2 Flame بیاد;)
و راستش در زمینه ی pda های non phone edition زیاد اطلاع ندارم و هرچی که بگم...
176.gif

این آقا حسین (frenkstein ) ولی خیلی وارده در این زمینه حرفشونو گوش بدید
238.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
رمبوی عزیز من s200 دارم
44.gif

اگه واقعاً 9000 اذیتتون می کرده، به نظرمن بهتره صبر کنید تا o2 Flame بیاد;)
و راستش در زمینه ی pda های non phone edition زیاد اطلاع ندارم و هرچی که بگم...
176.gif

این آقا حسین (frenkstein ) ولی خیلی وارده در این زمینه حرفشونو گوش بدید
238.gif

چاگرتيم فرهاد جون لطف داريد شما:)
ما هرچي بلديم از شما ودوستان ديگست:rolleyes:

ببين رامبو جان گوشيايي كه شما داشتيد جزو غول ترين گوشيايي بود كه آمده :blush:

من چندتا سوال دارم از شما جسارت نباشه فقط ميخوام بدونم:)

شما ميدونيد soft reset چي هست
ميدونيد مموري دستگاه چجوري خالي ميشه؟؟
ميدونيد برا ريختن برنامه ها رو گوشي ميشه برنامه ها رو رو استورج كارت نصب كرد؟؟؟
ميدونيد مقدار مموري گوشيتون چقدر هست(خاليش)؟؟؟

ببين عزيز اين گوشيهايي كه شما داشتيد جزو قوي ترين گوشيهايي بود كه از نظر cpu آمده من از قضا پاكت پيسي زياد داشتم ودارم با همه نوع هم كار كردم از imate pocket pc بگيريد تا به atomexec برسيد و...:cool:

اگر راستشو بكم تو هيچ كدوم جز 2-3 مورد jamin وk-jam به مشگل نخوردم اونم من زيادي انتظار دارمممم:blush:

در ضمن اين برنامه هايي كه شما استفاده ميگرديد در حد يقول دوقول هست برا همچين گوشيايي :rolleyes:

ولي گوشيايي كه فون اديشن نباشن مسلما قوي ترن اينو خودم كار كردم ديدم مثلا 320 mhz acer راحت پرونده اي atom , jam,eten,pda2k,... ميبنده كه كاملا طبيعيه چون اصلا از cpu براي پردازش بخش مخابراتي گوشي هزينه نميكنه در حال حاضر ميتونم بگم كه dell 51 يكي از خوف ترين pda هست كه خودم نه ولي دانيال كه استفاده كرده ميكه كه حرف دانيال هم برا من حجت (دانيال همون دكتر همون مدير بخش):)

ولي باور كنيد كه شما اصلا خودتون رو .... كنيد نياز به cpu بالاتر از 416 نداريد حالا شما كه سي پي يو هاي بالاي 500 داشتيد :blush: خودتون پيدا كنيد پرتغال فروش رو....:)

ولي باز من اينو ميگم كه همه چيز را همگان دانند:)

بااحترام زياد نسبت به شما دوست عزيزم:)

بالا