moein_lootii
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 85
- لایکها
- 0
به نظرم بهترین کار اینه که شما اگه واقعا به ppc نیاز داریدیه مدل بدون gsm اونو بخرین و اگه موبایل خواستین یه گوشی سیمبین بخرین
به نظرم بهترین کار اینه که شما اگه واقعا به ppc نیاز داریدیه مدل بدون gsm اونو بخرین و اگه موبایل خواستین یه گوشی سیمبین بخرین
اِهِم!
اینجا!
سلام بر همگي
اين اولين پست من در اين وب سايت است.من بنا بر دلايل شغلي نياز دارم تا هميشه در اينترنت آنلاين باشم . لذا به فكر افتادم تا يك پاكت پي سي خريداري نمايم. با توجه به قيمت بالاي اين دستگاه ها لطفا دوستاني كه سابقه كار با اين دستگاه ها را دارند بنده را راهنمايي كنند. موارد ذيل را از دستگاه خود انتظار دارم.
1- كاركرد تحت شبكه Workgroup توسط wifi و به اشتراك گذاردن بعضي فايلها (Share ) و استفاده از فايلهاي share شده همكاران در دستگاه هاي متصل به اين شبكه (pc or notebook) ، همچنين قابليت پرينت تحت شبكه در يك پرينتر كه share شده است . ضمنا از آنجايي كه شبكه ما داراي wep key ميباشد بايستي قابليت اتصال به آن رانيز داشته باشد .
2- آنلاين بودن در ياهو و ام اس ان به طور دائمي .
3- امكان چك كردن ايملهاي خود با outlook .
4- استفاده از ديكشنري با امكانات پيشرفته مخصوص advanced students .
5- امكان تايپ فارسي در ورد يا برنامه هاي ديگر. همچنين امكان اضافه كردن فونت به اين دستگاه.
و ... جهت برنامه هاي ديگر( بجز گيم كه اصلا تمايلي براي آن ندارم) قابليت اضافه نمودن داشته باشد .
با توجه به اين موارد برخي دوستان دستگاه ها زير را پيشنهاد نمودند .
http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
به قيمت 850.000 تومان
http://www.gsmarena.com/asus_p525-1738.php
به قيمت 750.000 تومان
http://www.gsmarena.com/qtek_9600-1588.php
به قيمت 790.000 تومان
كه اين آخري به دليل امكانات بسيار زيادش خيلي جالب توجه بود.
http://www.mobinaute.com/mobinaute/article.php?id=20060716150716
اما شايد به اندازه اي كه پول بابتش پرداخت ميشه كارايي نداشته باشه. از دوستان عزيز كه تجربه كار با اين دستگاه ها را دارند تقاضا دارم راهنمايي بفرماييد كه آيا اين دستگاه ها ارزش دارند يا كه بايستي يك كم بيشتر خرج كرد و مثلا يك لپ تاپ دل مثل اين را خريد.
http://www.parslaptop.com/dell-inspiron-640m-p-545.html
از اينكه وقت گذاشتيد و اين مطلب را مطالعه نموديد تشكر ميكنم. بسيار ممنون خواهم بود اگر راهنمايي بفرماييد.
سلام
من خيلي وقته اين بحثها رو دنبال مي كنم چون از ppcخيلي خوشم اومده حالا تصميم گرفتم يكي بخرم ولي تنها مشكل بودجه دارم كه نهايت 550 هزار تومن نتونستم جمع كنم (اينم كم پولي نيستا ) حالا از اساتيد ميخوام نظر بدن كه اصلا با اين پول برم دنبال ppc يا نه اگه برم چي بگيرم البته من بيشتر براي تلفن كردن نميخوام استفاده كنم كاراي ديگه مثل كتاب خوندن تا فيلم ديدن .من يه گوشي سيمبين دارم كه خيلي خسته كننده شده واسم حالا مي خوام ويندوز رو هم تجربه كنم
راستي كسي تو مشهد جايي رو سراغ نداره كه بشه از اونجا خريد
آقا من خودم مشهدی هستم اما اصلا از مشهد نخر برو تهران بگیر!!
آره اینجوری حدود صد تومن ارزونتر در میاد! حتماً هم با ماشین بری ، تو راه برگشتم اگه حوصله داشتی یه تصادف درست حسابی بکن 2.5m ضرر بده:happy: juuuuust kiddin'...
علیرضا،خوبی؟:happy: آقا می گن که 525 گرفتی؟!
خوووووفــــه؟؟؟
اچ پی رو چکار کردی؟!
هنوز دستم نرسیده یه هفته پیش دیگه از شدت وسوسه زیاد از gsmarena سفارش دادم که جمعه ship می شه 2 شنبه اینا میرسه احتمالا!! ولی گوشی خریدن از روی عکس و بدون از نزدیک دیدن (حتی یه بار!!!) خیلی ظلمه!!اچ پی رو هم به توصیه آقا حسین فعلا نگه داشتم گرچه فکر نمی کنم اصلا کسی ازم بخره!!تو با s200 چی کا میکنی؟ اوضاع بر وقف مراده؟!!
راستی ما شدیدن منتظر مقایسه شما هستیم حسین جان!
سلام .من تا بحال خواننده مطالب كامل بودم و از حسن نظر شما خصوصا مدير (جناب دكتر) متشكرم.ولي دقيق نفهميدم براي خريد كدام ppc مناسب است ابتدا imate pda2 داشتم كه بد نبود بعد qtek 9000 خريدم كه باينكه از بعضي فابليت هاي آن راضي بودم ولي بهنگام استفاده تلفن سكته ميكرد انقدر سرعتش پايين مي آمد.خلاصه آخر تصميم گرفتم ppcبدون gsm بگيرم , hx4700 گرفتم.حالا با خواندن مطالب شما نميدانم دوباره ppc با امكانات gsm بگيرم.لطفا بفرمائيد شما با استفاده از كدام ppc داراي gsm براحتي همه برنامه ها را استفاده مي كنيد.با كمال احترام :wacko:
هنوز دستم نرسیده یه هفته پیش دیگه از شدت وسوسه زیاد از gsmarena سفارش دادم که جمعه ship می شه 2 شنبه اینا میرسه احتمالا!! ولی گوشی خریدن از روی عکس و بدون از نزدیک دیدن (حتی یه بار!!!) خیلی ظلمه!!اچ پی رو هم به توصیه آقا حسین فعلا نگه داشتم گرچه فکر نمی کنم اصلا کسی ازم بخره!!تو با s200 چی کا میکنی؟ اوضاع بر وقف مراده؟!!
راستی ما شدیدن منتظر مقایسه شما هستیم حسین جان!
ایول!!:lol: می گن 765 دلار آب خورده؟ دلار کانادا یا us ؟ :-؟ حالا گارانتیم داره یا مرخصه ازون جهت!؟ ولی پیشاپیش تبریکات مارو پذیرا باش، یه شیشلیک طلبمون!!:happy: اینی که گرفتی دوربینشم چیز ماهیه، حتماً از کلاس و درس و مدرسه و لارن و...عکس بگیر هرروز بفرست ما حسرت بخوریم:happy:
اس200 بنده حالش خوبه، سلام رسوند، الان تهرانه، 10-15 روز پیش دادمش دست طلای ریاضی(حسام فیروزی) ببره تهران، احتمالاً یه هفته دیگه طلای ادبیات برش گردونه!! :wacko:
حسین جان ماهم منتظریم!!! حتماً 10-15 تا عکس توی فضای باز و بسته و نور کم و زیاد هم بگیر باهشون بصورت مقایسه ای
نه بابا دلار امریکا! آخه قیمت اصلیش 678 $ USD بود که می شد تقریبا برابر قیمت ایرانش ولی shiping زیاد شد ( به خاطر دهات کوچیکی که ما توش زندگی می کنیم!) گارانتی هم گفته 2 سال داره حالا تا چه قدر درست باشه رو خدا می رونه s200تو چیش شده؟! خدا بد نده!؟ ولی من در کل فقط با ppc هایی حال می کنم که آنتن داشته باشن!! یکی از دلایلی هم که این hp رو نگه داشتم به خاطر آنتنش بود! نمی دونم چرا این ppc های جدید هیچ کدوم آنتن ندارن :f34r:
جناب FrankenStein از لطف شما متشكرم. من هم qtek 9000 ,imate pda2 داشتم.مشكل اينجا بود وقتي چند برنامه نصب ميكردم مثل spb plus ,arabzit,qnote,.... سرعت دستگاه پايين مي يومد.خب اگر نبايد چيزي نصب كنيم خب پس چه جوري استفاده بايد كرد.
جناب X_Farhad شما از چه ppc استفاده مي كنيد.ببخشيد چه مدلي رو پيشنهاد مي كنيد.آيا hx4700 مناسب تر از مدلهاي فون اديشن هست يا خير.متشكر ميشم از راهنماي شما سود ببرم
رمبوی عزیز من s200 دارم
اگه واقعاً 9000 اذیتتون می کرده، به نظرمن بهتره صبر کنید تا o2 Flame بیاد
و راستش در زمینه ی pda های non phone edition زیاد اطلاع ندارم و هرچی که بگم...
این آقا حسین (frenkstein ) ولی خیلی وارده در این زمینه حرفشونو گوش بدید