• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام!

من كلي گشتم از لحاظ منطقي به اين نتيجه رسيدم يكي از مدل‌هاي سري 6900 از HP رو بگيرم. چون اولا سرعتش خوبه، ثانياى LCD ش بزرگه و بدرده من مي‌خوره و ثالثاً GPS داره كه خيلي دوستش دارم!!‌:happy:
حالا اگه از لحاظ تجربي خداهاي اين امر نظر ديگه اي دارن لطف مي‌كنن ضعف‌هاي اين دستگاه رو به من بگن؟
ممنون مي‌شم زودتر چون عجله دارم.

مرسي
پاشا

شما آزاد هستيد كه انتخاب بكنيد و لازم به ذكر است كه من عاشق hp هستم ولي دوست عزيز شما چگونه مي توانيد همچين گوشي نخراشيده و نتراشيده اي رو دستتون بگيريد با اون دوربين 1.3 جاي بسي سوال استتتت

كمي در مورد برندهاي ديگر فكور باشيد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام به همه دوستان و زحمت کشان این فروم
این پست اول من تو این فروم :blush: قبل از اینکه پست بدم تمام مباحث این قسمت رو خوندم و از
نظرات تمامی بزگانی چون دکتر -FrankenStein-فرهاد-مجتبی و... استفاده کردم :rolleyes:

(راستی دکتر جان فکر کنم ما با هم همکاریم :rolleyes: من الان استاژرم شما باید از من بالاتر باشین یک جا
خوندم امتحان پره داشتین :wacko: )

من تا حالا با symbian کار میکردم ولی از این به بعد بنا به اقتضای کارم میخواستم یک ppc بخرم
طبق پست اول شما دکتر جان شرایطم رو می نویسم :

1-بودجه خرید : 600-700 تومن (راستش زور بهم داره بیشتر از این پول بدم :blush: :lol: )
2-بنا به پیشنهاد شما دوستان : htc tytn و خانواده اش jasjam....
asus p525
o2 xda atom (راستی منظور دوستان atom خالی یا atom exec ???????? )
3-مطالب ترد رو خواندم
4-تقریبا هیچی :blush: :p

خودم یه مقایسه کردم تفاوت های اساسی رو مینویسم :

111.jpg

قیمت رو شما بگین که دسترسی به رمضانی دارین:happy:

راستش من خودم نظرم رو TYTN چ.ن کیبردش رو خیلی دوست دارم اصولا هر چی گوشیم قسمت متحرک داشته باشه خوشم میاد تاشو - کیبرد کشویی - JOG WHEEL ..... :blush: ولی مثا اینکه دوستان میگن TYTN تو ایران کاربرد نداره !!!! یعنی پولم را دارم میریزم دور ؟؟؟؟

خواستم ببینم شما دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنین با توجه به :
قیمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمات پس از فروش چه از لحاظ گارانتی چه از لحاظ ساپرت خود سایت واسه UPDATE ......
دوام گوشی چون راستش پول ندارم که زود به زود گوشی عوض کنم
مشکل خاصی هر کدوم از این ها ندارن ؟؟؟؟

راستی نظرتون درباره htc trinty که availbleهست و htc p4350 که داره میاد چیه ؟؟؟؟
شما trinty رو ندیدین ؟؟؟؟؟ قیمت ؟؟؟؟

با تشکر رسول

بای

دوست عزيز اگر شما دنبال كيبورد هستيد كه به جاسجر فكر كنيد
اگر مهم نيست كه به ايسوس و اتم و حتي ايتن فكر كنيد
واگر فون براي شما مهم نيست بر روي دل شك نكنيد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام در مورد تفاوتهای اتم اگزک و پی 525 ،علاوه بر سی پی یو که مهمترین تفاوت به نظر من هست،صفحه نمایش اتم اگزک 256k هست و به نظر من(بر خلاف بعضی دوستان که می گن چندان این تفاوت مشهود نیست)تاثیر مشهودی داره،رام اتم اگزک 192 مگ هست(64 مگ بیشتر از پی 525)،اتم اگزک بر خلاف پی 525 دارای پورت اینفرارد هست،همچنین اتم اگزک دارای فناوری اج هست،البته تو ایران عملا" کاربردی نداره،اتم اگزک 20 گرم از پی 525 سبک تر هست،دوست من که اس 200 داره،پی 525 رو از نزدیک دیده بود و می گفت که خیلی بزرگ هست،جتی نسبت به اس 200،احتمالا" می دونید که اتم کوچکترین پی پی سی بوده و احتمالا" هنوز هم هست،اتم اگزک رادیو اف ام داره،شاید کم اهمیت باشه،اما بعضی جاها حسابی به کار آدم میاد،و در نهایت یکی از مهمترین ویژگیهای اتم و اتم اگزک اینه که از باطری قدرتمند 1530 میلی آمپری استفاده می کنه،که این باطری به خصوص در اتم معمولی بسیار ارضا کننده هست،و مثلا" در ایسوس پی 535 به نوعی ضعف محسوب می شه،دوستان من هم نمی دونم چرا در خرید پی پی سی اصلا" به باطری توجه نمی کنن،در صورتی که یکی از کوارد مهم هست،
در مورد سافت کی ها هم به قول دکتر،اتم ها به طور مادر زادی این نقیصه رو دارن و البته من که مشکلی احساس نمی کنم،
ضمنا" اگر براتون فون بودن مهم نیست به اکسیم ایکس 51 هم فکر کنید،سی پی یو 624 مگاهرتزی اون واقعا" کم نظیره،
موفق باشید.

مجتبي جان كه استاده خودم باشي فكر كنم كه كمي نامردي در حق 525 كردي
به دلايل عديده بنده 192 مك را حسن نميدانم و حتي در ايران كه از wifi و اينترنت بر روي گوشيها كمتر استفاده ميشود را يك چيز اضافي ميدانم... (از مصرف باطري بگير شما تا به الگوريتم بازخواني داده ها از روي رم و مشگل بسيار بزرگ سرعت در 2005 و احتياج نداشتن رم خالي براي اجراي برنامه بر روي 2005وحتي كند كردن دستگاه بخاطر مديريت حافظه و...)
جفا در حق 525 هست كه در مورد بلندي صدا او را دست كم گرفته(ضعف pda ها)
و جفا است كه نگاهي به بنچ مارگهاي موجود بين گوشيها نندازيم كه لازم به ذكر هست كه نه فقط مدل 525 كه اكثر ايسوس ها از اين حسن خدا داده بهره كامل و وافي را برده اند

ولي استاد خدمت شما عارض هستم كه به زودي در اين مكان مقايسه اي بين 525 و اتم و اتم اگزگ انجام ميدهم
با عگس و تستهاي كه برا خودمان مهم استتتت
از قبل كمال تشكر را از دوستان به عمل مي اورم

چه حالي ميده ادبي صحبت كردن ن ن ن ن ن ...

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبي جان كه استاده خودم باشي فكر كنم كه كمي نامردي در حق 525 كردي
به دلايل عديده بنده 192 مك را حسن نميدانم و حتي در ايران كه از wifi و اينترنت بر روي گوشيها كمتر استفاده ميشود را يك چيز اضافي ميدانم... (از مصرف باطري بگير شما تا به الگوريتم بازخواني داده ها از روي رم و مشگل بسيار بزرگ سرعت در 2005 و احتياج نداشتن رم خالي براي اجراي برنامه بر روي 2005وحتي كند كردن دستگاه بخاطر مديريت حافظه و...)
جفا در حق 525 هست كه در مورد بلندي صدا او را دست كم گرفته(ضعف pda ها)
و جفا است كه نگاهي به بنچ مارگهاي موجود بين گوشيها نندازيم كه لازم به ذكر هست كه نه فقط مدل 525 كه اكثر ايسوس ها از اين حسن خدا داده بهره كامل و وافي را برده اند

ولي استاد خدمت شما عارض هستم كه به زودي در اين مكان مقايسه اي بين 525 و اتم و اتم اگزگ انجام ميدهم
با عگس و تستهاي كه برا خودمان مهم استتتت
از قبل كمال تشكر را از دوستان به عمل مي اورم

چه حالي ميده ادبي صحبت كردن ن ن ن ن ن ...
سلام فرانک جان،فکر می کنم اسم شما حسین باشه اگر اشتباه نکنم،تو زمینه مسائل فنی،می دونم که به پای شما و سایر اساتید نمی رسم،اما در مورد رام بالا،نکته ای که جدیدا" مشاهده می شه،اینه که اکثر پی پی سی های جدید با رام های بالا(اکثرا" 256 )عرضه می شه،اگر اینهایی که فرمودید،ضعف هست،پس این موضوع را چگونه می توان توجیه کرد؟
در مورد رویو شما،بی صبرانه منتظر هستم و خوشحالم که شما زحمت می کشید و این کار رو انجام می دید،دوست دارم که نتایج رو ببینم ،حقیقتش من با ایسوس کار نکردم،اما یه چیزیو خوب می دونم،اونم اینکه همیشه نباید به رویو های به خصوص خارجی تکیه کرد،کار با خود پی پی سی خیلی مسائل رو روشن می کنه،
امیدوارم که زودتر رویو شما رو ببینم،در پایان هم باز هم می گم،بنده هر چی بلد هستم از این فروم و دوستانی مثل شماست،
موفق باشید.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام فرانک جان،فکر می کنم اسم شما حسین باشه اگر اشتباه نکنم،تو زمینه مسائل فنی،می دونم که به پای شما و سایر اساتید نمی رسم،اما در مورد رام بالا،نکته ای که جدیدا" مشاهده می شه،اینه که اکثر پی پی سی های جدید با رام های بالا(اکثرا" 256 )عرضه می شه،اگر اینهایی که فرمودید،ضعف هست،پس این موضوع را چگونه می توان توجیه کرد؟
در مورد رویو شما،بی صبرانه منتظر هستم و خوشحالم که شما زحمت می کشید و این کار رو انجام می دید،دوست دارم که نتایج رو ببینم ،حقیقتش من با ایسوس کار نکردم،اما یه چیزیو خوب می دونم،اونم اینکه همیشه نباید به رویو های به خصوص خارجی تکیه کرد،کار با خود پی پی سی خیلی مسائل رو روشن می کنه،
امیدوارم که زودتر رویو شما رو ببینم،در پایان هم باز هم می گم،بنده هر چی بلد هستم از این فروم و دوستانی مثل شماست،
موفق باشید.

چاكر دوست عزيز و گلم آقا مجتبي هستيم:)

لازم به ذكر است كه بنده گفتم كه دليل وجود رام هاي بالا در پاكت پي سي ها وجود بكار گيري wifi و net است كه با داشتن و استفاده از اين نوع تكنولوژي نياز به يك حافظه اي بالا در دستگاه ضروريست لازم به ذكر است كه در اين نوع استفاده ها اطلاعات برروي حافظه اي اصلي نشسته و مشگل نبود فضا ايجاد ميكند بدين منظور براي بر طرف كردن اين موضوع دست به دامان اين حجمها هستند:blink:
ولي شما فكر كن كه اين موضوع (wifi ,net) براي ما مطرح نباشد :p

انوقت شما خود براين گفته صحه ميگذاريد كه هرچه حجم حافظه بالا تر باشد(به خصوص سخت افزاري) به دليل پروسس و مديريت اطلاعات نياز به وقت بيشتر و همين طور مصرفه باطري بيشتر است و همين طور كم كردن سرعت دستگاه :wacko:

اما همه اين چيزها را يك امتحان حل ميكند اميد وارم هرچه زودتر گوشيهاي فوق به دستم برسد

لازم به ذكر است كه من تابحال بنچ مارك دومدل 525 و اتم اگزگ رو باهم نديدم:blink:

اسم من هم حسين مي باشد
:happy:

AmirPasha

Registered User
لایک‌ها
0
فرانك عزيز، ممنون از جواب (در مورد HP)
اگه مشكل فقط زشتي دستگاه و دوربينش هست، واسم زياد اهميت نداره. چون استفادة دوربيني ازش ندارم و با نخراشيده بودنش هم مي‌تونم كنار بيام. ولي ظاهراً بقيه چيزاش خوبه، ضمن اينكه GPS هم كه داره ديگه!حالا شايد شما بهتر ضعف‌هاي ديگه‌ش رو بدونين!
مرسي

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام به همه دوستان و زحمت کشان این فروم
این پست اول من تو این فروم :blush: قبل از اینکه پست بدم تمام مباحث این قسمت رو خوندم و از
نظرات تمامی بزگانی چون دکتر -FrankenStein-فرهاد-مجتبی و... استفاده کردم :rolleyes:

(راستی دکتر جان فکر کنم ما با هم همکاریم :rolleyes: من الان استاژرم شما باید از من بالاتر باشین یک جا
خوندم امتحان پره داشتین :wacko: )

من تا حالا با symbian کار میکردم ولی از این به بعد بنا به اقتضای کارم میخواستم یک ppc بخرم
طبق پست اول شما دکتر جان شرایطم رو می نویسم :

1-بودجه خرید : 600-700 تومن (راستش زور بهم داره بیشتر از این پول بدم :blush: :lol: )
2-بنا به پیشنهاد شما دوستان : htc tytn و خانواده اش jasjam....
asus p525
o2 xda atom (راستی منظور دوستان atom خالی یا atom exec ???????? )
3-مطالب ترد رو خواندم
4-تقریبا هیچی :blush: :p

خودم یه مقایسه کردم تفاوت های اساسی رو مینویسم :

111.jpg

قیمت رو شما بگین که دسترسی به رمضانی دارین:happy:

راستش من خودم نظرم رو TYTN چ.ن کیبردش رو خیلی دوست دارم اصولا هر چی گوشیم قسمت متحرک داشته باشه خوشم میاد تاشو - کیبرد کشویی - JOG WHEEL ..... :blush: ولی مثا اینکه دوستان میگن TYTN تو ایران کاربرد نداره !!!! یعنی پولم را دارم میریزم دور ؟؟؟؟

خواستم ببینم شما دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنین با توجه به :
قیمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمات پس از فروش چه از لحاظ گارانتی چه از لحاظ ساپرت خود سایت واسه UPDATE ......
دوام گوشی چون راستش پول ندارم که زود به زود گوشی عوض کنم
مشکل خاصی هر کدوم از این ها ندارن ؟؟؟؟

راستی نظرتون درباره htc trinty که availbleهست و htc p4350 که داره میاد چیه ؟؟؟؟
شما trinty رو ندیدین ؟؟؟؟؟ قیمت ؟؟؟؟

با تشکر رسول

بای

سلام، دوست عزیز، اولاً که مقدمتان گلباران:happy: دومن که بنده در حضور اساتید و اهالی فن اینجا هنوز خیلی جا دارم واسه بزرگ شدن:blush:

اینجا دوستان دیگه خوب همه چی رو توضیح دادن، من یه نظر کوچیک تکمیلی بدم و برم:f34r:
ببینید، مهمترین نکته اینکه، الان قیمت ها شدیـــــــــداً به هم ریخته و غیر منطقیه، هرکی هرچی دلش خواست می ده، رمضانیم که از آب گل آلود ماهی می گیره... 3-4 روز پیش زنگ زدم بهش گفت tytn نداره، اتم هم نداره، جسجر هم نداره، دوسه تا دیگه ام پرسیدم نداش، پی525 رو گفت داره ، البته با یه قیمت نامعقول، 700 تومن:wacko:
من می گم قبل از اینکه تصمیم بگیرید چی می خواین بگیرین ارزون ترین قمیت هارو پیدا کنید! البته قیمت که می گیرید ببینید اصلاً رجیستر شده هست گوشی یا نه این رمضانی که می گفت رجیستر نشده 525ش... رجیستر گوشیم الان ظاهراً سخته..یا شاید غیر ممکن!

بعد، به شخصه، عجیب از 525 خوشم اومده بود تا چند وقت پیش، می خواستم اس200 رو بدم و یه 525 بگیرم، ولی دوتا نکته نظرمو عوض کرد، اول اینکه نقطه ی قوتش در نظر من که دوربینش بود با عکسایی که آقا حسین گذاشتن، معلوم شد که واقعاً قوت! و برتری نداره به باقی دوربینا... بعدم گارانتــــی:wacko: این اس200 بنده که گارانتی هم داشت اینقد ازیتم کرد، حالا اگه پی525 ی که تا وقتی gsmarena وارد لیستش نکرده بود هیچکس حتی اسمشو نشنیده بود رو گرفتید، و به یه مشکلی برخوردین، خر بیار، باقالی ببر دوبی:blink:

اگه کیبرد براتون مهم نیست و با قیمت حدود 750 پیدا کردین، به نظر من atom exec خیلی چیز خوبیه! و اگه با قیمت حدود 650 پیدا کردین atom هم خیلی خوبه!
ای تن جی500 هم به نظر من خیلی چیز خوبیه! هم gps داره هم سی پی یو خوبه و کلاً دستگاه قویه همم اینکه قیمتش منطقیه نسبتاً! ولی وای فای نداره و دوربینش 1.3 هست و سنگینم هست.

ولی یه چیزی، دوستان اینجا واااااقعاً به tytn کم لطفی می کنن:blush: تایتن رو یه زمانی رمضانی می داد 750، اگه همون حدود یا ارزون تر پیدا کردین خیلی چیز خوبی هستش! چون با Jasjam یکی هستش مشکل قطعات یدکی براش پیش نمی یاد، کیبورد کاملش می تونه خیلی به کار بیاد، وزن و سایزش معقوله، سی پی یوش هم که 400 سامسونگه و خوبه انصافاً ، بعدم htc هستش:cool: یعنی xda-developers پشتشه، این خیلیه خودش!!! بعدم سخت افزار قوی یی داره، هیچ بعید نیست که بزودی اساتید xda-developers یه آپدیتی بدن که امکان gps اضافه بشه به دستگاه!!!
البته یه اشکالی داره این tytn ، اکثراً صفحش بعد چند وقت مشکل calibration براش پیش می یاد! که می تونه عند اعصاب خورد کن باشه! که اونم راه حل مشکلش رو توی xda-developers نوشتن! راستی دوربینش هم مثل اس200 هست، یعنی کیفیتش خیلی خوبه، به علاوه این یه led هم داره (بالاخره!!). خلاصه که من جدیداً عقشم پریده رو این:happy:

درضمن p3450 رو به کل بیخیال شین، همون k-jam ــه، با قطر کمتر و دوربین2مگ! این htc یه اشکال کارش اینه که مث اسب حال می کنه با این ti omap850 ها، خدا ازشون نگذره:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرانك عزيز، ممنون از جواب (در مورد HP)
اگه مشكل فقط زشتي دستگاه و دوربينش هست، واسم زياد اهميت نداره. چون استفادة دوربيني ازش ندارم و با نخراشيده بودنش هم مي‌تونم كنار بيام. ولي ظاهراً بقيه چيزاش خوبه، ضمن اينكه GPS هم كه داره ديگه!حالا شايد شما بهتر ضعف‌هاي ديگه‌ش رو بدونين!
مرسي

امیر پاشا خان، اچ پی ها خیلی بی ریختن!!!
بعدم اگه تو ایران پیدا شن، عجیب گرونن!
اولاً که به نظرم بهتره صبر کنید قیمتا بخوابن!
دوماً که یه pda بگیرید، با یه gps receiver جدا! خیلی جالب تره، یعنی بهتر جواب می ده، کاربردشم بیشتره، بعدم موقع کار کردن با ppc اینجوری می تونین دوبرابر زمان از gps استفاده کنین;)
البته نظر نهایی نظر شماست، شاید شما built in بخواید که مثلاً اگه ورزشکار باشید نظرتون کاملاً بجاست!:)

راستی دوستان ppc که می خواید بگیرید سعی کنید edge دارشو بگیرید، این ایرانسل انگاری جداً یه کارایی می خواد بکنه:-؟

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
سلام در مورد تفاوتهای اتم اگزک و پی 525 ،علاوه بر سی پی یو که مهمترین تفاوت به نظر من هست،صفحه نمایش اتم اگزک 256k هست و به نظر من(بر خلاف بعضی دوستان که می گن چندان این تفاوت مشهود نیست)تاثیر مشهودی داره،رام اتم اگزک 192 مگ هست(64 مگ بیشتر از پی 525)،اتم اگزک بر خلاف پی 525 دارای پورت اینفرارد هست،همچنین اتم اگزک دارای فناوری اج هست،البته تو ایران عملا" کاربردی نداره،اتم اگزک 20 گرم از پی 525 سبک تر هست،دوست من که اس 200 داره،پی 525 رو از نزدیک دیده بود و می گفت که خیلی بزرگ هست،جتی نسبت به اس 200،احتمالا" می دونید که اتم کوچکترین پی پی سی بوده و احتمالا" هنوز هم هست،اتم اگزک رادیو اف ام داره،شاید کم اهمیت باشه،اما بعضی جاها حسابی به کار آدم میاد،و در نهایت یکی از مهمترین ویژگیهای اتم و اتم اگزک اینه که از باطری قدرتمند 1530 میلی آمپری استفاده می کنه،که این باطری به خصوص در اتم معمولی بسیار ارضا کننده هست،و مثلا" در ایسوس پی 535 به نوعی ضعف محسوب می شه،دوستان من هم نمی دونم چرا در خرید پی پی سی اصلا" به باطری توجه نمی کنن،در صورتی که یکی از کوارد مهم هست،
در مورد سافت کی ها هم به قول دکتر،اتم ها به طور مادر زادی این نقیصه رو دارن و البته من که مشکلی احساس نمی کنم،
ضمنا" اگر براتون فون بودن مهم نیست به اکسیم ایکس 51 هم فکر کنید،سی پی یو 624 مگاهرتزی اون واقعا" کم نظیره،
موفق باشید.

با تشکر از اقا مجتبی :)
یه سوال از شما دارم صفحه ی اتم که 2.7 اینچه مشکلی پیش نمیاره ؟؟؟ نسبت به بقیه ی ppc ها کوچیک تر به نظر نمیاد؟؟؟

در مورد سایز p525 فکر کنم این عکس کمک کننده باشه:

get.php

در مورد Dell هم باید بگم که من دنبال یه Phone Edition هستم!

راستی حیف که Soft Key و کلید Windows نداره:p خیلی میتونست در حالت One Hand Control کمک کننده باشه!
در مورد باتری هم حق با شماست من اصلا توجه نکرده بودم:f34r:
راستی این اتم خودش keyboad داره یا باید واسش خرید ؟؟؟

دوست عزيز اگر شما دنبال كيبورد هستيد كه به جاسجر فكر كنيد
اگر مهم نيست كه به ايسوس و اتم و حتي ايتن فكر كنيد
واگر فون براي شما مهم نيست بر روي دل شك نكنيد

ممنون از جوابت
من دنبال کیبورد هستم ولی سایز jasjar برای من خیلی بزرگه:wacko:
پس اگه میشه نظرتون رو درباره ی Tytn بدین نمیدونم چرا تو این فروم همه با Tytn مشکل دارن!:blink:

من دنبال یه Phone Edition هستم پس Dell واسه من مطرح نیست

بی صبرانه منتظر مقایسه ای که میخواین بکنین هستم:rolleyes:

یه نفر لطف کنه قیمت این 3 مدل گوشی رو به من بده :

HTC Tytn
O2 atom exec
Asus p525

راستی این دکتر کجاست؟ نکنه کشیک اضافه خورده:cool::p

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام دوست عزیز:)

اصلا ÷یشنهاد خرید گوشی غیر ایران رو به کسی نمکنم:blush:
تمام ppc ها چیزای که شما میخواهید انجام میدن جز picmessage
ین جا هم گوشی خوب گیرمیاد همه مدل هم هست و شما هم انتخابهای زیادی دارید با ÷ولی هم که شما دارید من ÷یشنهاد خرید ETEN 600 رو به شما میدم به مبلغ 570000 تومان

یه حرف دیگه هم به دوستان بزنم فکر نکنم کسی گفته باشه اونم اینکه از این به بعد هرکی pda میخواد بخره بفکر cpu samsung باشه;)

:blink: :blink: :blink:
کجا به همچین قیمتی می دش حسین جان؟؟؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
icon12.gif
آقا دمت گرم يعني بايد همينو بخريم ديگه :D
اول كه تو كف X500 بوديم حالا اين اومده
آقا فرهاد شما كه اول معرفي كردي يه خبري از قيمتش و موجودي توي ايران رو هم لطف كني خيلي خيلي عالي ميشه
دكتر جون نظرت در موردش چيه ؟ كي ميتونه قيمت بگيره ؟ بعد اگه مقدور بود خريداري كنه براي من ؟
Eten Goldfish M700
eten_m700c.jpg

[/B][/SIZE]

فک می کنم هنوز به بازار نیومده!:-؟

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
سلام، دوست عزیز، اولاً که مقدمتان گلباران:happy: دومن که بنده در حضور اساتید و اهالی فن اینجا هنوز خیلی جا دارم واسه بزرگ شدن:blush:

اینجا دوستان دیگه خوب همه چی رو توضیح دادن، من یه نظر کوچیک تکمیلی بدم و برم:f34r:
ببینید، مهمترین نکته اینکه، الان قیمت ها شدیـــــــــداً به هم ریخته و غیر منطقیه، هرکی هرچی دلش خواست می ده، رمضانیم که از آب گل آلود ماهی می گیره... 3-4 روز پیش زنگ زدم بهش گفت tytn نداره، اتم هم نداره، جسجر هم نداره، دوسه تا دیگه ام پرسیدم نداش، پی525 رو گفت داره ، البته با یه قیمت نامعقول، 700 تومن:wacko:
من می گم قبل از اینکه تصمیم بگیرید چی می خواین بگیرین ارزون ترین قمیت هارو پیدا کنید! البته قیمت که می گیرید ببینید اصلاً رجیستر شده هست گوشی یا نه این رمضانی که می گفت رجیستر نشده 525ش... رجیستر گوشیم الان ظاهراً سخته..یا شاید غیر ممکن!

بعد، به شخصه، عجیب از 525 خوشم اومده بود تا چند وقت پیش، می خواستم اس200 رو بدم و یه 525 بگیرم، ولی دوتا نکته نظرمو عوض کرد، اول اینکه نقطه ی قوتش در نظر من که دوربینش بود با عکسایی که آقا حسین گذاشتن، معلوم شد که واقعاً قوت! و برتری نداره به باقی دوربینا... بعدم گارانتــــی:wacko: این اس200 بنده که گارانتی هم داشت اینقد ازیتم کرد، حالا اگه پی525 ی که تا وقتی gsmarena وارد لیستش نکرده بود هیچکس حتی اسمشو نشنیده بود رو گرفتید، و به یه مشکلی برخوردین، خر بیار، باقالی ببر دوبی:blink:

اگه کیبرد براتون مهم نیست و با قیمت حدود 750 پیدا کردین، به نظر من atom exec خیلی چیز خوبیه! و اگه با قیمت حدود 650 پیدا کردین atom هم خیلی خوبه!
ای تن جی500 هم به نظر من خیلی چیز خوبیه! هم gps داره هم سی پی یو خوبه و کلاً دستگاه قویه همم اینکه قیمتش منطقیه نسبتاً! ولی وای فای نداره و دوربینش 1.3 هست و سنگینم هست.

ولی یه چیزی، دوستان اینجا واااااقعاً به tytn کم لطفی می کنن:blush: تایتن رو یه زمانی رمضانی می داد 750، اگه همون حدود یا ارزون تر پیدا کردین خیلی چیز خوبی هستش! چون با Jasjam یکی هستش مشکل قطعات یدکی براش پیش نمی یاد، کیبورد کاملش می تونه خیلی به کار بیاد، وزن و سایزش معقوله، سی پی یوش هم که 400 سامسونگه و خوبه انصافاً ، بعدم htc هستش:cool: یعنی xda-developers پشتشه، این خیلیه خودش!!! بعدم سخت افزار قوی یی داره، هیچ بعید نیست که بزودی اساتید xda-developers یه آپدیتی بدن که امکان gps اضافه بشه به دستگاه!!!
البته یه اشکالی داره این tytn ، اکثراً صفحش بعد چند وقت مشکل calibration براش پیش می یاد! که می تونه عند اعصاب خورد کن باشه! که اونم راه حل مشکلش رو توی xda-developers نوشتن! راستی دوربینش هم مثل اس200 هست، یعنی کیفیتش خیلی خوبه، به علاوه این یه led هم داره (بالاخره!!). خلاصه که من جدیداً عقشم پریده رو این:happy:

درضمن p3450 رو به کل بیخیال شین، همون k-jam ــه، با قطر کمتر و دوربین2مگ! این htc یه اشکال کارش اینه که مث اسب حال می کنه با این ti omap850 ها، خدا ازشون نگذره:(

سلام فرهاد جان
ممنون از حسن توجهت
خوشحالم که پیش دوستانی مثل شما ها هستم:blush::rolleyes:
منم دقیقا نظرم رو p525 بود ولی با این چیزی که در مورد گارانتی گفتین ترس ورم داشت
220.gif
217.gif
216.gif
223.gif

شما که میگین اتم اگزک چیزی خوبیه مگه اون گارانتی داره؟ قطعات یدکی واسش پیدا میشه؟!
تفاوت عمده ی اتم اگزک نسبت به اتم معمولی غیر از cpu چیه؟
من این 100 تومن اضافی رو بابته چی دارم میدم؟!
در مورد tytn هم قبل از اینکه این پست شما رو ببینم گفتم که دوستان کم لطفی میکنن
اگر tytn مشکل خدمات و قطعات نداشته باشه خیلی گزینه ی خوبی میتونه باشه
این xda-developers چیه که مشکل کالیبریشن رو حل کرده؟!

بازم ممنون

فک می کنم هنوز به بازار نیومده!:-؟

Coming Soon

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
:blink: :blink: :blink:
کجا به همچین قیمتی می دش حسین جان؟؟؟

به عشق دوستان 5 شنبه رفته بوديم گوشي بخريم براي دوستان ديگر حاصل كار يك اتم اگزگ شد به قيمت 770 و يك 525 شد به قيمت 650 و بقيه قيمت ها هم كه گفتم:rolleyes:

ولي خدمت دوستان گل بگم كه يه سري سوني آورده كه جدا ديدن داره شايد خودم....:blush:

جالبي كار اينجا هست كه محافظ ال سي دي تموم كرده بود:(

و نكته بسيار جالب اينكه قيمتي كه رمضاني ميده شما هيچ جا گير نمياري:D

و اما يه نكته بكم كه جواب همه بچه ها رو بدم در باره jasjam و اين كه من اولين پيشنهاد دهنده اي اين گوشي بودم اگه يادتون باشه ولي لازم به ذكر است كه اين گوشي يه مشگل سخت افزاري داشت اونم اينكه فاصله پشت ال سي دي به كيبورد خيلي كم يعني مستقيم فشار مياره و بعد يه مدت ال سي دي رو خم ميكنه نه اينكه خم ميكنه يعني ... ديديد رو lcd ماشين حساب فشار مياريد چه جوري ميشه بعد يه مدت گوشه هاي lcd اين جوري ميشه البته من خودم نديدم همچين چيزي ولي يه جا خوندم;)

راستي الان رمضاني همه چيز داره...:rolleyes:

k4k4_siah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام

من تصمیم گرفتم یه pda بخرم ولی گیج شدم. لطفا کمکم کنید

cpu با سرعت بالا -lcd بزرگ (بالای 3 اینچ)-کیفیت صداش خوب باشه-ساپورت نرم افزاری اش خوب باشه

gsm ام ساپورت کنه- واسه من کیفیت دوربین مهم نیست

قیمتش ام مهم نیست

مرسی

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
شما که میگین اتم اگزک چیزی خوبیه مگه اون گارانتی داره؟ قطعات یدکی واسش پیدا میشه؟!
آره اون همه چی براش هست:)
در مورد tytn هم قبل از اینکه این پست شما رو ببینم گفتم که دوستان کم لطفی میکنن
اگر tytn مشکل خدمات و قطعات نداشته باشه خیلی گزینه ی خوبی میتونه باشه
این xda-developers چیه که مشکل کالیبریشن رو حل کرده؟!
اینجا رو یه نگاه بندازید:-؟

ایول پس قیمت ها باز خوب شده:)
حسین جان من فکر می کنم گفته بودن این فاصله زیاد هستش، مشکلش هم همون کالیبریشن بود :-؟
راستی، پی525 رو با گارانتی داد؟ رجیستر شده س؟
بعد ام600 رو رمضانی می ده 570 ؟؟؟
بعد ای تن جی 500 رو قیمت دارین؟
بعد سونی که گفتین همون umpc ــه هست منظورت حسین جان؟ که سیم کارت هم می خورد؟! اگه آره ( :eek: ) چند؟!؟!؟!

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
فرهاد جان این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟؟؟
من چند صفحه رو خوندم ولی متوجه نشدم که چطور مشکل رو حل کردن!!!!!!!
187.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آره اون همه چی براش هست:)

اینجا رو یه نگاه بندازید:-؟

ایول پس قیمت ها باز خوب شده:)
حسین جان من فکر می کنم گفته بودن این فاصله زیاد هستش، مشکلش هم همون کالیبریشن بود :-؟
راستی، پی525 رو با گارانتی داد؟ رجیستر شده س؟
بعد ام600 رو رمضانی می ده 570 ؟؟؟
بعد ای تن جی 500 رو قیمت دارین؟
بعد سونی که گفتین همون umpc ــه هست منظورت حسین جان؟ که سیم کارت هم می خورد؟! اگه آره ( :eek: ) چند؟!؟!؟!

فرهاد جان من چيز ديگه خونده بودم حالا ميگردم لينك ميدم ولي اينجا هم كه راضي نبودن:(

بله همه با گارانتي بود و ريجيستر شده:)

آقا شرمنده من اشتباه كردم گوشي هاي mio رو آورده:cool:

سوني هم مثل اينكه داشت اگه يادم باشه :)

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
ّبا سلام وخسته نباشید به این همه استاد!!
من میخوام این k-jam رد کنم،دل به دریا بزنمو یه i-teq bond بگیرم.اگه فکر میکنید اشتباه دارم میکنم نظرتونو بگید.البته دلیل این انتخابم cpu 416mhz باند هست و صد البته داشتن شماره گیر،اگرچه به پای کیبورد k-jam نمیرسه ولی خوب واسه من همینم مهمه،در غیر اینصورت بی شک اتم انتخاب میکردم.
ضمنا،فکر میکنید gsmart بهتر باشه؟از کجا میتونم گیرش بیارم؟ دست 2 جایی دارن؟ممنون.

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
اینم یه عکس جالب عجب قولیه این 525 در مقابل atom

]چقدررررررر lcd این 2تا اندازشون فرق داره ؟؟؟؟ 2.7 با 2.8 اینقدر اختلاف داره ؟؟؟؟؟
فکر کنم از s200 هم lcdیش کوچکتر باشه ؟؟!!

get.php

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با تشکر از اقا مجتبی :)
یه سوال از شما دارم صفحه ی اتم که 2.7 اینچه مشکلی پیش نمیاره ؟؟؟ نسبت به بقیه ی ppc ها کوچیک تر به نظر نمیاد؟؟؟

در مورد سایز p525 فکر کنم این عکس کمک کننده باشه:
چرا،متاسفانه صفحه نمایش کوچیکش کمی اذیت می کنه،اما به هر حال کوچکترین پی پی سی دونبا ست دیگه،یا باید جسجار گرفت که ال سی دی بزرگ داره،اما وزن و ابعاد زیاد و یا اتم،
]چقدررررررر lcd این 2تا اندازشون فرق داره ؟؟؟؟ 2.7 با 2.8 اینقدر اختلاف داره ؟؟؟؟؟
فکر کنم از s200 هم lcdیش کوچکتر باشه ؟؟!!
دقیقا" همینطوره،ال سی دیش نسبت به اس 200 و پی 525 قدری کوچکتره،من از اتم به همراه کیف و کیبورد عنسهایی گرفتم که تو ترد xda o2 atom می تونید ببینید،

بالا