• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با سلام

من تصمیم گرفتم یه pda بخرم ولی گیج شدم. لطفا کمکم کنید

cpu با سرعت بالا -lcd بزرگ (بالای 3 اینچ)-کیفیت صداش خوب باشه-ساپورت نرم افزاری اش خوب باشه

gsm ام ساپورت کنه- واسه من کیفیت دوربین مهم نیست

قیمتش ام مهم نیست

مرسی
خوب فکرمی کنم با این تفاسیر،شما یه جسحار بگیرید،راضیتون کنه،صفحه 3.5 اینچ و سی پی 520 مگاهرتز،فکر می کنم راضیتون کنه،

h_arian

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام خدمت اساتيد بزرگوار
يه چند تا سوال قبل از خريد دارم كه اگر محبت كنيد راهنمايي بفرماييد بسيار ممنون ميشم

- چرا در i-mate JAMin علي رغم اينكه دو سال جديدتر از JAM هست سرعت processor پايين‌تره در واقع نصفه ( 200MHz در برابر 416MHz ) ؟
-آيا به نظر شما اين تفاوت سرعت براي user محسوس هست و محدوديتي براي اجراي application ها ايجاد مي‌كنه و يااحيانا فقط architecture پردازنده تغيير كرده و اعداد مذكور ملاك خوبي براي مقايسه performance نيستند؟
-آيا OS هيچيك به ديگري برتري داره؟ (Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC در JAMin و Microsoft Windows Mobile 2003 SE PocketPC در JAM)
-با توجه به اينكه JAMin داراي مزيت برخورداري از تكنولوژي EDGE و WLAN و Bluetooth v2.0 وباتري Li-Po هست نسبت به JAM و جديدتره ولي سرعت پردازندش نصفه JAM هستش (بدون در نظر گرفتن اختلاف دوربينهاشون) شما كدوم رو توصيه ميكنيد؟​

k4k4_siah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا تا دیروز می خواستم jasjar بخرم ولی وقتی benchmark اشو خوندم و با axim x51v مقایسه کردم دیدم خیلی با هم فرق دارن انگار pda هایی که gsm دارن بازدهشون پایین تره

نظر شما چیه؟

فکر کنم باید قید gsm و بزنم و یه dell بگیرم

قیمت اشم از جسجار 350 تا ارزونتره

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام خدمت اساتيد بزرگوار
يه چند تا سوال قبل از خريد دارم كه اگر محبت كنيد راهنمايي بفرماييد بسيار ممنون ميشم

- چرا در i-mate JAMin علي رغم اينكه دو سال جديدتر از JAM هست سرعت processor پايين‌تره در واقع نصفه ( 200MHz در برابر 416MHz ) ؟
-آيا به نظر شما اين تفاوت سرعت براي user محسوس هست و محدوديتي براي اجراي application ها ايجاد مي‌كنه و يااحيانا فقط architecture پردازنده تغيير كرده و اعداد مذكور ملاك خوبي براي مقايسه performance نيستند؟
-آيا OS هيچيك به ديگري برتري داره؟ (Microsoft Windows Mobile 5.0 PocketPC در JAMin و Microsoft Windows Mobile 2003 SE PocketPC در JAM)
-با توجه به اينكه JAMin داراي مزيت برخورداري از تكنولوژي EDGE و WLAN و Bluetooth v2.0 وباتري Li-Po هست نسبت به JAM و جديدتره ولي سرعت پردازندش نصفه JAM هستش (بدون در نظر گرفتن اختلاف دوربينهاشون) شما كدوم رو توصيه ميكنيد؟​

1-چون بستگی به کاربرد کاربران میسازند دستگاه رو
2-دربازیهای سنگین و دیدن فیلم خودشو نشون میده
3-از نظر من 2003 خیلی بهتر بود به خاطر سرعتش اما به شما ÷یشنهاد 2005 رو میدم
4-شما بین این 2 حتما جمین رو بردار

موفق باشید:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
اتفاقا تا دیروز می خواستم jasjar بخرم ولی وقتی benchmark اشو خوندم و با axim x51v مقایسه کردم دیدم خیلی با هم فرق دارن انگار pda هایی که gsm دارن بازدهشون پایین تره

نظر شما چیه؟

فکر کنم باید قید gsm و بزنم و یه dell بگیرم

قیمت اشم از جسجار 350 تا ارزونتره

اگر قید تلفن رو میزنید روی دل شک نکنید برا خودش هیولایی:)

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
فرانک عزیز
یکی از دوستام زنگ زده بود رمضانی 525 رو داشت ولی بدون گارانتی رجیستر شده میداد 750 !!!!
به شما همچین قیمت و خدماتی میده یا اینجوری شده
29.gif
33.gif

به شما 650 با گارانتی گفته بود !!!!!!!!!!!!!!!
tytn=720
o2 exec=770

مثل اینکه o2 stealth هم اورده بود !!!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
فرانک عزیز
یکی از دوستام زنگ زده بود رمضانی 525 رو داشت ولی بدون گارانتی رجیستر شده میداد 750 !!!!
به شما همچین قیمت و خدماتی میده یا اینجوری شده
29.gif
33.gif

به شما 650 با گارانتی گفته بود !!!!!!!!!!!!!!!
tytn=720
o2 exec=770

مثل اینکه o2 stealth هم اورده بود !!!

فکر کنم فهمیده طلبه زیاد داره برده بالا واگر نه من 4 یا5 شنبه بود قیمت کردم 650 :rolleyes:

h_arian

Registered User
لایک‌ها
0

1-چون بستگی به کاربرد کاربران میسازند دستگاه رو
2-دربازیهای سنگین و دیدن فیلم خودشو نشون میده
3-از نظر من 2003 خیلی بهتر بود به خاطر سرعتش اما به شما ÷یشنهاد 2005 رو میدم
4-شما بین این 2 حتما جمین رو بردار

موفق باشید:)

من به خاطر پاسخ شماره 2 و 3 شما داشتم متقاعد مي‌شدم كه JAM رو بگيرم ولي در 4 نقض شد! لطف مي‌كنيد توضيح بديد كه پس چرا JAMin رو پيشنهاد كرديد؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد جان این مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری ؟؟؟
من چند صفحه رو خوندم ولی متوجه نشدم که چطور مشکل رو حل کردن!!!!!!!
187.gif

مشکل سخت افزاریه:f34r:
صفحه ی 20 اینا بود فکر می کنم :-؟

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جواباتون حسین و فرهاد جان

حسین جان بی صبرانه منتظر مرور مقایسه شما بین atom,tytn,525 هستیم
17.gif
17.gif

فرهاد جان اگه این مشگل سخت افزاری رو نگفته بودین تا الان گرفته بودم
188.gif

k4k4_siah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیروز یه مقاله در مورد 6 windows mobile خوندم انگار قرار به زودی به بازار بیاد.

این ویندوز تا اونجاییکه من خبر دارم تو یه نسخه قراره منتشر شه

در مورد ارتقا نسخه 5 به 6 هنوز هیچی معلوم نیست ولی فکر کنم بشه

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

من به خاطر پاسخ شماره 2 و 3 شما داشتم متقاعد مي‌شدم كه JAM رو بگيرم ولي در 4 نقض شد! لطف مي‌كنيد توضيح بديد كه پس چرا JAMin رو پيشنهاد كرديد؟

دوست عزيز من يه زماني يه تز هاي ميدم كه تو هيچ دكوني پيدا نميشه :rolleyes: :lol:

كلا من يه حقيقت رو گفتم اونم اينكه سرعت جم بالا تره ولي تو گوشي كه همه چيز سرعت نيست مخ من خرابه ولي طبيعشو فكر كني jamin كامل تر از jam هست بگذاريم از اينكه win2005 واقعا از نظر من يه عقب رفت محسوب ميشه ولي شما هم رو اين حرفاي من زياد دقت نكن چون من جور ديگه pda ميخوام و شما ...

مثلا شايد جالب باشه براتون من خفن ترين pda كه باهاش كار كردم يه عدد acer بوده كه به هر كي بكي ميخنده ولي خوب ....;) :happy:

شما اگه فقط انتخابت رو jam ,jamin هست همون jamin رو انتخاب كن :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ممنون از جواباتون حسین و فرهاد جان

حسین جان بی صبرانه منتظر مرور مقایسه شما بین atom,tytn,525 هستیم
17.gif
17.gif

فرهاد جان اگه این مشگل سخت افزاری رو نگفته بودین تا الان گرفته بودم
188.gif

رسول جان اگه من بودم، و اندازه ی شما با slider حال می کردم، حتماً tytn رو می گرفتم:cool:
اون اشکال یه چیز رایج هستش، یا شایدم بوده، ولی روی خیلی از دستگاه ها هم هیچوقت پیش نیومده، الانم که راه حلش رو نوشتن... هرچی هس تاپیک مربوطه توی xda-dev از حالت استیکی در اومده.. یعنی not an issue anymore ..;)

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
اگه بخوام یه اتم اکس دی ای یا یه گوشی هم سطح اون مثل Giga یا Asus از دبی یا آمریکا بگیرم چقدر اختلاف داره با اینجا؟ میصرفه همچین کاری؟
اگه وارد کردم ظاهرا اینجا کار نمیدن درسته؟ یا اینکه فقط واسه واردات عمده است و میشه استفاده کرد؟

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از راهنمایت فرهاد جان
فکر کنم همون بهتره که asus بگیرم به ریسکش نمی ارزه
ولی این جناب رمضانی قیمت هرو وحشتناک کشیده بالا !!!
asus رو از 650 به 750 و امروز به 770 رسونده !!!!
الان اصلا نمی ارزه خریدن

alireza517

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بر همگي

اين اولين پست من در اين وب سايت است.من بنا بر دلايل شغلي نياز دارم تا هميشه در اينترنت آنلاين باشم . لذا به فكر افتادم تا يك پاكت پي سي خريداري نمايم. با توجه به قيمت بالاي اين دستگاه ها لطفا دوستاني كه سابقه كار با اين دستگاه ها را دارند بنده را راهنمايي كنند. موارد ذيل را از دستگاه خود انتظار دارم.

1- كاركرد تحت شبكه Workgroup توسط wifi و به اشتراك گذاردن بعضي فايلها (Share ) و استفاده از فايلهاي share شده همكاران در دستگاه هاي متصل به اين شبكه (pc or notebook) ، همچنين قابليت پرينت تحت شبكه در يك پرينتر كه share شده است . ضمنا از آنجايي كه شبكه ما داراي wep key ميباشد بايستي قابليت اتصال به آن رانيز داشته باشد .
2- آنلاين بودن در ياهو و ام اس ان به طور دائمي .
3- امكان چك كردن ايملهاي خود با outlook .
4- استفاده از ديكشنري با امكانات پيشرفته مخصوص advanced students .
5- امكان تايپ فارسي در ورد يا برنامه هاي ديگر. همچنين امكان اضافه كردن فونت به اين دستگاه.

و ... جهت برنامه هاي ديگر( بجز گيم كه اصلا تمايلي براي آن ندارم) قابليت اضافه نمودن داشته باشد .

با توجه به اين موارد برخي دوستان دستگاه ها زير را پيشنهاد نمودند .

http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
به قيمت 850.000 تومان

http://www.gsmarena.com/asus_p525-1738.php
به قيمت 750.000 تومان

http://www.gsmarena.com/qtek_9600-1588.php
به قيمت 790.000 تومان

كه اين آخري به دليل امكانات بسيار زيادش خيلي جالب توجه بود.
http://www.mobinaute.com/mobinaute/article.php?id=20060716150716

اما شايد به اندازه اي كه پول بابتش پرداخت ميشه كارايي نداشته باشه. از دوستان عزيز كه تجربه كار با اين دستگاه ها را دارند تقاضا دارم راهنمايي بفرماييد كه آيا اين دستگاه ها ارزش دارند يا كه بايستي يك كم بيشتر خرج كرد و مثلا يك لپ تاپ دل مثل اين را خريد.

http://www.parslaptop.com/dell-inspiron-640m-p-545.html

از اينكه وقت گذاشتيد و اين مطلب را مطالعه نموديد تشكر ميكنم. بسيار ممنون خواهم بود اگر راهنمايي بفرماييد.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام بر همگي

اين اولين پست من در اين وب سايت است.من بنا بر دلايل شغلي نياز دارم تا هميشه در اينترنت آنلاين باشم . لذا به فكر افتادم تا يك پاكت پي سي خريداري نمايم. با توجه به قيمت بالاي اين دستگاه ها لطفا دوستاني كه سابقه كار با اين دستگاه ها را دارند بنده را راهنمايي كنند. موارد ذيل را از دستگاه خود انتظار دارم.

1- كاركرد تحت شبكه Workgroup توسط wifi و به اشتراك گذاردن بعضي فايلها (Share ) و استفاده از فايلهاي share شده همكاران در دستگاه هاي متصل به اين شبكه (pc or notebook) ، همچنين قابليت پرينت تحت شبكه در يك پرينتر كه share شده است . ضمنا از آنجايي كه شبكه ما داراي wep key ميباشد بايستي قابليت اتصال به آن رانيز داشته باشد .
2- آنلاين بودن در ياهو و ام اس ان به طور دائمي .
3- امكان چك كردن ايملهاي خود با outlook .
4- استفاده از ديكشنري با امكانات پيشرفته مخصوص advanced students .
5- امكان تايپ فارسي در ورد يا برنامه هاي ديگر. همچنين امكان اضافه كردن فونت به اين دستگاه.

و ... جهت برنامه هاي ديگر( بجز گيم كه اصلا تمايلي براي آن ندارم) قابليت اضافه نمودن داشته باشد .

با توجه به اين موارد برخي دوستان دستگاه ها زير را پيشنهاد نمودند .

http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_exec-1625.php
به قيمت 850.000 تومان

http://www.gsmarena.com/asus_p525-1738.php
به قيمت 750.000 تومان

http://www.gsmarena.com/qtek_9600-1588.php
به قيمت 790.000 تومان

كه اين آخري به دليل امكانات بسيار زيادش خيلي جالب توجه بود.
http://www.mobinaute.com/mobinaute/article.php?id=20060716150716

اما شايد به اندازه اي كه پول بابتش پرداخت ميشه كارايي نداشته باشه. از دوستان عزيز كه تجربه كار با اين دستگاه ها را دارند تقاضا دارم راهنمايي بفرماييد كه آيا اين دستگاه ها ارزش دارند يا كه بايستي يك كم بيشتر خرج كرد و مثلا يك لپ تاپ دل مثل اين را خريد.

http://www.parslaptop.com/dell-inspiron-640m-p-545.html

از اينكه وقت گذاشتيد و اين مطلب را مطالعه نموديد تشكر ميكنم. بسيار ممنون خواهم بود اگر راهنمايي بفرماييد.

سلام عليرضا جان :)

خوش آمدي :rolleyes:

چون احساس كردم كه هزينه برات مهم و اگر بخواي وقتي خريدي پسش بدي چون مطمئنا ارضاتون نميكنه لازم به ذكر شد كه به شما يه توضيحي بدم:blush:

من تعصب رو ppc دارم ولي سعي ميكنم خيلي به سمت مخالف حركت كنم و شما رو راهنمايي كنم قبلش هم از استادهاي خودم تو اين قسمت ميخوام كه نظرشونو بدن:)

علي جان در يك كلام اون چيزي كه كس اي كه ppc ندارند در بارش فكر ميكنن كاملاغلط(اكثرا):blink:
اصلا وبه هيچ عنوان و عمرا و ... جاي pc رو نميگيره

حتي كارگرفتن ازش در حد كامپيوتر(كه خوابشو بايد ديد;) )هرچقد ساده (مثل چك ميل) خسته كننده و طولاني و يه نمه ناجوره (البته نظر منه)

خيلي زود رنگ و لواب قديمو (از نظر دوست داشتني بودن) از دست ميده (البته براي كار بردهاي شما)
و.....

بايد زود برم خانه دوستم تا خانمم نيومده خونه چون نميذاره قليون بگشم:( :) :D :lol: :wacko: ;) :f34r: :blink:

ولي اين هم بكم كه كلي حسن داره كه بعدا ميكم ولي بدرت شما اصلا نميخوره از نظر من:)

موفق باشيد

بالا