• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
آنتن؟! تو ازون بُنجُلک بالای اچ پیت واقعاً خوشت می یومد؟!
48.gif
بابا، تودیگه کی هستی!!!
210.gif

اس200 من سوکت هندزفریش مرحوم شده بود دادم ببرن گارانتی... راستی ببین، این اس200 هم آنتن نداره دیگه، توی جاهای صعب الآنتن(!) ، قشنگ کل یه نوکیا6131 و se کا700 رو خوابوند، نگران نباش حتماًٌ هم آنتن دهیش خوبه، هم وای فایش:cool:

آقا من آنتنو واسه آنتن بودن دوست دارم !:D اصلامبایل بدون آنتن جلال و شکوه نداره!!;)

rembo_chess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب FrankenStein من مثل شما استاد نيستم و فقط خواستم از تجربيات شما استفاده كنم.راجع به سوالهاي شما هم
1- والا چند برنامه دارم كه soft reset انجام مي ده.
2- براي خالي كردن مموري گوشي هم resco explorer 2005 دارم.
3- در win 2003 مي توان از داخل كامپيوتر مسير نصب رو عوض كرد و در win 2005 از داخل ppc مسير نصب رو روي حافظه جانبي قرار مي دي.
4- مقدار حافظه همه ppc هم در منوي Start-->Setting-->System--Memory مشخصه

براي من جالبه كه شما با ppc چيكار ميكردين كه هيچ موردي نداشته چون خود qtek9000 چندين patch براي از بين رفتن باگ هاي گوشي داده.
شايد شما از كل 520 mhz سرعت آن 10 mhz آن را استفاده مي كردين كه هيچ مشگلي نديديد.
به هرحال با راهنمائي دوستان امروز htc tytn خريدم و از تمامي دوستان كه در اين صفحه كمال لطف را داشتند متشكرم.
best regards
rembo

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جناب FrankenStein من مثل شما استاد نيستم و فقط خواستم از تجربيات شما استفاده كنم.راجع به سوالهاي شما هم
3- در win 2003 مي توان از داخل كامپيوتر مسير نصب رو عوض كرد و در win 2005 از داخل ppc مسير نصب رو روي حافظه جانبي قرار مي دي.

براي من جالبه كه شما با ppc چيكار ميكردين كه هيچ موردي نداشته چون خود qtek9000 چندين patch براي از بين رفتن باگ هاي گوشي داده.
شايد شما از كل 520 mhz سرعت آن 10 mhz آن را استفاده مي كردين كه هيچ مشگلي نديديد.
به هرحال با راهنمائي دوستان امروز htc tytn خريدم و از تمامي دوستان كه در اين صفحه كمال لطف را داشتند متشكرم.
best regards
rembo

رمبو جان، مبارکتون باشه، یه لطفی می کنید؟؟ چند تا عکس در فضای باز و بسته به صورت معمولی و ماکرو و با فلش و بدون فلش می تونید بگیرید و آپلود کنید؟
بعد بلندی صدای tytn چقدره؟ نسبی بگین مثلاً نسبت به nokia n73 یا sony ericsson w550
به مشکل خاصی تاحالا برخورد نکردین باهش؟

درضمن من پیشنهاد می کنم ایـــن و ایـــن تاپیک رو از اول بخونید، واسه من که خیلی به کار اومد و اطلاعات اولیه و لازم رو من از توی همین فروم یاد گرفتم، البته بعضی مطالبش یخورده قدیمیه و مشکلاتی مطرح شده که دیگه در مصلاً tytn وجود نداره، ولی بازم ارزش خوندن رو دارن:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

best regards
rembo

سلام رامبو جان :)

مبارك عزيز انشاالله كه فيش موبايلت هميشه كم بيادددددد:)

شما كه ديگه خودت استادي عجيب برام به مشگل ميخورديد:blink:

من هم راستش فكر كنم كه از cpu گوشيم بشتر از حد استفاده ميكنم آخه جز برنامه هايي كه شما ميگفتيد چيزاي ديگه هم روش بود تازه فيلم هم ميديدم بدون كنورت كردن همچنين در حال ديدن فيلم هم اگوليزي كه ريخته بودم فعال بود و همين طور ساعت آنالوك با گرافيگ بالا كه تو صفحه بود و...
ولي به مشگل نخوردم راستش ديگه نميدونم والا:blush:

ولي در كل مبارك عزيز :)

موفق باشي

rembo_chess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب X_Farhad متشكرم . عكس هم چشم امشب انجام ميدم در كنار چند گوشي.سرعتش با توجه به ppc ديگه بهتره.صداي آن از n73 , n91 كمي كمتر است ولي از qtek9000 بلندتر است.كيفيت تصوير خوبي دارد ولي نه مثل .
hx4700 ----- ايراد بزرگش نداشتن اسلات sd --------- دوربين با كيفيت ... قربان امشب همه جور تست انجام ميدم به مورد خاصي برخورد كردم مي نويسم.
جناب FrankenStein از شما هم متشكرم.

rembo_chess

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا برخلاف توضيحات توي سايت htc tytn اينفرا رد آن CIR نيست و SIR كه انگار تمام وارداتي ها اينطوري هستند.چون رمضاني - نوآوران و تجارت الكترونيك همه SIR داشتند:eek:

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0

بدون شرح!!!!

bench_3.jpg

bench_4.jpg

bench_5.jpg

bench_6.jpg

bench_7.jpg

و اما سخنی چند از دوست عزیزم فرهاد در وصف tytn و p525 :

1- p525 قطرش کمتر و خوش دست تره از tytn عوضش tytn صفحه کلید qwerty داره. کدوم یکی؟
2- p525 دوربینش autofocus داره. یعنی می تونید مثلاً به عنوان اسکنر استفاده کنید! عوضش کیفیت کلی عکس ها توی tytn بیشتره
3- آنتن دهی tytn تضمین شده ست(اس200 آنتن دهیش عالیه و این مدل بالاتر از s200 ــه ، اگه پس رفت نکرده باشن، اینم باید در همون حد باشه) . p525 رو نمی دونم
4- توی همون عکس های ریویو یی که لینک دادین اگه نگاه کنید، می بینید که روی p525 از اول کلی برنامه های خوب و باحال نصب شده. واسه tytn باید خودتون بریزید!
5- p525 مموری miniSD می خوره که قیمتش تقریباً نصف microSD هستش

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4

بدون شرح!!!!

bench_3.jpg

bench_4.jpg

bench_5.jpg

bench_6.jpg

bench_7.jpg

و اما سخنی چند از دوست عزیزم فرهاد در وصف tytn و p525 :

1- p525 قطرش کمتر و خوش دست تره از tytn عوضش tytn صفحه کلید qwerty داره. کدوم یکی؟
2- p525 دوربینش autofocus داره. یعنی می تونید مثلاً به عنوان اسکنر استفاده کنید! عوضش کیفیت کلی عکس ها توی tytn بیشتره
3- آنتن دهی tytn تضمین شده ست(اس200 آنتن دهیش عالیه و این مدل بالاتر از s200 ــه ، اگه پس رفت نکرده باشن، اینم باید در همون حد باشه) . p525 رو نمی دونم
4- توی همون عکس های ریویو یی که لینک دادین اگه نگاه کنید، می بینید که روی p525 از اول کلی برنامه های خوب و باحال نصب شده. واسه tytn باید خودتون بریزید!
5- p525 مموری miniSD می خوره که قیمتش تقریباً نصف microSD هستش

ماشالاااا!!!! چه می کنه این P525!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

ای بابا:happy: قدیم همین حدود قیمتا بودا:blush: حالا الان چند هس 1گیگ و 2گیگ مایکرو؟
73.gif

ولی خدایی رسول جان خوب کاری کردی اینجا نوشتی، گفتم که بروبچ کاردرست تر از من این اطراف زیادن، لااقل اشتباه های آبروبر آدم رو تصحیح می کنن:D

ماشالاااا!!!! چه می کنه این P525!!

چه حـــالی می کنیا تو
51.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
ای بابا:happy: قدیم همین حدود قیمتا بودا:blush: حالا الان چند هس 1گیگ و 2گیگ مایکرو؟
73.gif

ولی خدایی رسول جان خوب کاری کردی اینجا نوشتی، گفتم که بروبچ کاردرست تر از من این اطراف زیادن، لااقل اشتباه های آبروبر آدم رو تصحیح می کنن:D

چه حـــالی می کنیا تو
51.gif

اون جمله جزو افعال معکوس بود.:lol:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=902536&postcount=367

Micro معمولا 30-50% گرونتره ولی انجا قیمت مینی SD و SD رو یکی حساب میکنن..چون خود SD خیلی کمتر استفاده داره مگه دستگاهی از SDIO بخواد استفاده کنه...

بدی میکرو اینکه تکنولوژی تولید ظرفیتهای بالاش دست سن دیسکه و به این راحتی ازش نمیگذره..:(:hmm:

من ترجیح میدم دستگاهی استفاده کنم که CF هم بخوره چون درسته باطری خوب مصرف میکنه ولی واسه من استفادش تو دستگاهی دیگه هم داشته باشه مهمه..

اون انکس رو واسه این بهش علاقمند شدم که SD میخورد..اینطوری RS-MMC هام هم بدون استفاده نمیمونه..:lol:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اون جمله جزو افعال معکوس بود.:lol:

http://forum.persiantools.com/showpost.php?p=902536&postcount=367

Micro معمولا 30-50% گرونتره ولی انجا قیمت مینی SD و SD رو یکی حساب میکنن..چون خود SD خیلی کمتر استفاده داره مگه دستگاهی از SDIO بخواد استفاده کنه...

بدی میکرو اینکه تکنولوژی تولید ظرفیتهای بالاش دست سن دیسکه و به این راحتی ازش نمیگذره..:(:hmm:

من ترجیح میدم دستگاهی استفاده کنم که CF هم بخوره چون درسته باطری خوب مصرف میکنه ولی واسه من استفادش تو دستگاهی دیگه هم داشته باشه مهمه..

اون انکس رو واسه این بهش علاقمند شدم که SD میخورد..اینطوری RS-MMC هام هم بدون استفاده نمیمونه..:lol:

آها
275.gif

البته رکس عزیز اون قیمت هایی که شما گذاشتی یخورده ای غیر طبیعی می زنن ها:blush: 2گیگ مینی روکه بچه های همین فروم از رمضانی می خرن به 40 تومن؟
73.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
آها
275.gif

البته رکس عزیز اون قیمت هایی که شما گذاشتی یخورده ای غیر طبیعی می زنن ها:blush: 2گیگ مینی روکه بچه های همین فروم از رمضانی می خرن به 40 تومن؟
73.gif

میدونم...اونا تخیلی نیستن.اتفاقا به قیمت هستن..دقت کن محصول ترنسند هستن..که بمراتب از سن دیسکم گرونتره.( البته سرعتشم حرف نداره)

من SD معمولی 2 گیگ رو قبل از گرون شدن میخریدم 23-24...الان 32 یکم بالا پایین..مینی رو فکر کنم حدود 40 بشه خرید..مایکرو رو ولی نمیشه با پولا خرید...:(

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
میدونم...اونا تخیلی نیستن.اتفاقا به قیمت هستن..دقت کن محصول ترنسند هستن..که بمراتب از سن دیسکم گرونتره.( البته سرعتشم حرف نداره)

من SD معمولی 2 گیگ رو قبل از گرون شدن میخریدم 23-24...الان 32 یکم بالا پایین..مینی رو فکر کنم حدود 40 بشه خرید..مایکرو رو ولی نمیشه با پولا خرید...:(

32 ؟! چه خوب، از کجا، مارکی؟
73.gif

البته از نظر سرعت که فرقی نمی کنه چندان واسه ppc ها!
38.gif
هم؟
73.gif

راستی حالا نمی دونی مایکروی 2gb چنده؟
39.gif

rax

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
2,351
32 ؟! چه خوب، از کجا، مارکی؟
73.gif

البته از نظر سرعت که فرقی نمی کنه چندان واسه ppc ها!
38.gif
هم؟
73.gif

راستی حالا نمی دونی مایکروی 2gb چنده؟
39.gif

جای خاصی نمیخرم..هر جا قیمتش را بده..:D یه دوستی دارم قبلا وارد کننده همین رما بود بعضی اوقات با اون مشورت میکنم...

والا از نظر سرعت واسه یه دستگاه قدیمی شاید فرق نکنه ولی واسه یه دستگاه جدید بعید میدونم..گرچه اونی که 700 تومن یه هندهلد میخره واسش 40-50 تومن پول 2 گیگ مینی درست و حسابی انقدر تو چشم نمیزنه...در مرتبه بالاتر وقتی بخوای بازی از روش ران کنی( که معمولا حجم بالا مموری رو انو ر اب اینکارو باهاش میکنن کسی روش شو نمیریزه تو خیابون نیگا کنه .. کپی رایت سرشون میشه..:lol: واسه همین بازی استفاده میکن) ولی موزیک رو موافقم فرقی ندارن از نظر سرعت براش..

میکرو رو تا بحال اصلا قیمت نکردم..هیچی نداشتم که بکارم بیاد...ولی اگه دوستان پایه باشن 10-20 تا دونه بخواین دسته جمعی زیر قیمت دنیا ( انقدر پایین که فکرشم نکنید) براتون میتونم جور کنم...:blink:

اقا این جمله بالایی شوخی نبودا:cool: مایکرو و مینی اگه افر بدید رو تعداد زیاد میشه با قیمت خیلی خوب تهیه کرد..;)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
( که معمولا حجم بالا مموری رو انو ر اب اینکارو باهاش میکنن کسی روش شو نمیریزه تو خیابون نیگا کنه .. کپی رایت سرشون میشه.. واسه همین بازی استفاده میکن)

آقا من بهم برخورد!!
32.gif
21.gif
حالا مگه شو و فیلم نگاه کردن چشه!؟ حالا خارجیا از فرت علافی و گیجی تو انتخاب طریقت گذارن وقت فراغت و انتخاب شیوه ی لهو ولعبشون خل بازی در می یارن و با بازی با ppc اینقدر حال می کنن دلیل نمی شه که ما نخوایم اپیزودای desperate housewivesمون رو 4تا 4تا بریزیم روی مموریا و نشینیم و نبینیم و حال نکنیم
45.gif
بماند که هنوز باید منتظریم بمونیم تا Flame بود، تا بعد 4تا بازی پدرمادر بزنن که از پس اون امکانات گرافیکی خوفناک دستگاه در بیاد
51.gif

بالا