• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام خدمت دوستان عزيز

چند وقتيه دنبال يه پي دي اي مي گردم مهمترين مساله هم واسم كيفيت صداي بالا و راحتي و خوش دستي و سرعت مناسب و در نهايت قيمت دور و بر 500 تومنه در ضمن كار خيلي حرفه اي هم ازش نمي خوام
نظرم رو imate jamin بود ولي اكثر ريويو ها نوشته كه كيفيت صداي خوبي نداره! s200 چطوره؟
مي خواستم لطف كنين و يه دستگاه مناسب معرفي كنيد
و اينكه اصلا با اين پول خريدن يك پي دي اي عاقلانه است يا نه؟
يك سوالي كه داشتم اين مدل هايي كه كي بورد ندارن تايپ سخت نيست باهاش؟

مرسي

با اجازه ی آقا حسین گل، من این یه بار عقیده م با شما کاملاً متفاوته:rolleyes:
من خودم اس200 دارم، کیفیت صداش (هندزفری) اوال خیلی افتضاح به نظر می یومد و دلسردم کرده بود، ولی از وقتی که یه هدفون کریتیو 630 گرفتم و برنامه ی pocketmusic رو هم نصب کردم، کیفیت صداش عالی شد، وااقعاً عالی شد، حتی بهتر از کیفیت صدای w800 ام . اینو با تمام تعصبی که روی SE دارم می گم:happy:
بعدم با این پولی که شما دارید، اگه اولویتتون در مشخصه های pda ی که می خرید، کیفیت صدا و تصویر باشه، اس200 با یه مموری 2گیگ بهترین انتخابه، ولی تحت شرایطی.
اگه بخواید با اس200 فیلم و میوزیک ویدئو نگاه کنید، حتماً باید اون هارو ری انکود کنید و بیتریتشون رو بیارید پایین. این پایین آوردن بیتریت می تونه بدون از دست دادن ذره ای از کیفیت تصویر باشه. ولی لازمه اش (و تنها قسمت سختی کارش) اینه که باید کلیپ هارو تبدیل کنید به divx . این کار انجامش با برنامه ی pocket divx encoder شدیداً آسون و راحته. ولی بعضی موقع ها به مشکل می خورید و باید از gordian knot استفاده کنید.
البته در نظر داشته باشید که اگه یه pda قوی تر، مثل tytn بگیرید، می تونید مثلاً ازیـــنجا، فیلم های divx رو بخرید و بدون تبدیل کردن توی دستگاهتون نگاهشون کنید! این یه برتری واضحه. ولی لازمه ی شماره ی یکش، صرف بودجه ی بیشتره!;)
در کل، من فکر می کنم اگه بتونین بیشتر هزینه کنین asus p525 و htc tytn و o2 atom exec گزینه های خوبی هستن. اگر نه، همین اس200 هم چیز خیلی خوبیه:happy:

*درضمن اگه می خواین یه تجربه ی موسیقایی(!) خیلی خیلی خفن داشته باشین، پیشنهاد می کنم جای اون هدفون کریتیو، یه هدست بلوتوث استریوی سونی اریکسون بگیرین (یکم گرونه ولی:blush: )

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با اجازه ی آقا حسین گل، من این یه بار عقیده م با شما کاملاً متفاوته:rolleyes:
من خودم اس200 دارم، کیفیت صداش (هندزفری) اوال خیلی افتضاح به نظر می یومد و دلسردم کرده بود، ولی از وقتی که یه هدفون کریتیو 630 گرفتم و برنامه ی pocketmusic رو هم نصب کردم، کیفیت صداش عالی شد، وااقعاً عالی شد، حتی بهتر از کیفیت صدای w800 ام . اینو با تمام تعصبی که روی SE دارم می گم:happy:
بعدم با این پولی که شما دارید، اگه اولویتتون در مشخصه های pda ی که می خرید، کیفیت صدا و تصویر باشه، اس200 با یه مموری 2گیگ بهترین انتخابه، ولی تحت شرایطی.
اگه بخواید با اس200 فیلم و میوزیک ویدئو نگاه کنید، حتماً باید اون هارو ری انکود کنید و بیتریتشون رو بیارید پایین. این پایین آوردن بیتریت می تونه بدون از دست دادن ذره ای از کیفیت تصویر باشه. ولی لازمه اش (و تنها قسمت سختی کارش) اینه که باید کلیپ هارو تبدیل کنید به divx . این کار انجامش با برنامه ی pocket divx encoder شدیداً آسون و راحته. ولی بعضی موقع ها به مشکل می خورید و باید از gordian knot استفاده کنید.
البته در نظر داشته باشید که اگه یه pda قوی تر، مثل tytn بگیرید، می تونید مثلاً ازیـــنجا، فیلم های divx رو بخرید و بدون تبدیل کردن توی دستگاهتون نگاهشون کنید! این یه برتری واضحه. ولی لازمه ی شماره ی یکش، صرف بودجه ی بیشتره!;)
در کل، من فکر می کنم اگه بتونین بیشتر هزینه کنین asus p525 و htc tytn و o2 atom exec گزینه های خوبی هستن. اگر نه، همین اس200 هم چیز خیلی خوبیه:happy:

*درضمن اگه می خواین یه تجربه ی موسیقایی(!) خیلی خیلی خفن داشته باشین، پیشنهاد می کنم جای اون هدفون کریتیو، یه هدست بلوتوث استریوی سونی اریکسون بگیرین (یکم گرونه ولی:blush: )

چاكرتيم استاد

ولي فكر كنم اين دوستمون منظورش با هد فون نبود بدون اون بود
بعدشم شما بخواي 50-60 تومان هزينه اي هدفون كني كه همون اولش بدون در دسر اينكه بخواي فيلم ببين و...
كيفيتو بياري پائين و سي پي يو كه خودت ميدوني .. ميري يه چيز ديگه ميخري

ولي از اينا گذشته فرهاد جان من 3 مدل imate داشتم به يه چيز رسيدم كه اميد وارم هيچ وقت بهش نرسي
اونم اينكه بعد يه مدت كه آهنگ با اسپيگرش گوش ميدي بازرش يا همون آمپلي فايرش ميسوزه

ايني كه دارم بهت ميكم تجربه اي من نيستا چندتا از بچه هاي همين فرم براشون اين اتفاق افتاده مثل دودي من

طرفه هاي ماهم كه همه بچه ها يكي دو تاي pda دارند همشون به اين درد رسيدن اونم فقط آي ميت به خصوص جم و جمين s200 هم از اين قضيه استثنا نيست

يادم s200 رفيقم همين جوري شده بود برده بوديم درستش كنيم يارو ميگفت ميخواي اسپيكر و بازرشو عوض كنم با يه گوشي ديگه .... جات خالي مرده بودم از خنده

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آها، ازون جهت، نه خوب اسپیکر جمین که مالی نیست:blush: ولی با هندزفری، حرف نداره:) بعدم هندزفری اونقدرهام گرون نیستا!! خوبش که همینی باشه که من گفتم، 15-16 تومنه. یه تبدیل 2.5 به 3.5 هم لازمه که من پیشنهاد می کنم هرکی خواست بگیره ازون مدلی بگیره که دکتر یه زمانی توی hitech عکسشو گذاشته بود، که یه وقت اون بلایی که سر من اومد سر شما نیاد...!
بعدم به هر صورت اگه آدم بخواد با آهنگ و موسیقی توی دستگاهش حال کنه، هر ppcیی هم که بخره بالاخره مجبوره یه هندزفری جدا براش بخره دیگه;) حالا هندزفری اتم خداس، اون بحثش جداس:happy: ولی حتی اونم ایرباد نیست و به پای یه 630 یا 635 کریتیو نمی رسه!
البته، من حرف شمارو کاملاً تایید می کنم واسه فیلم دیدن و بازی و کلاً از دستگاه جون کشیدن گزینه های بهتر از اس200 خیلی زیادن، ولی واسه خیلیا مثل خودم، کو پوووول...:wacko:

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
icon12.gif
آقا دمت گرم يعني بايد همينو بخريم ديگه :D
اول كه تو كف X500 بوديم حالا اين اومده
آقا فرهاد شما كه اول معرفي كردي يه خبري از قيمتش و موجودي توي ايران رو هم لطف كني خيلي خيلي عالي ميشه
دكتر جون نظرت در موردش چيه ؟ كي ميتونه قيمت بگيره ؟ بعد اگه مقدور بود خريداري كنه براي من ؟
Eten Goldfish M700
eten_m700c.jpg

glofishM700.jpg

DSC02469.jpg

DSC02632.jpg

DSC02542.jpg

icon12.gif

Eten M700
200611151624M700.jpg

Memoria 128MB Flash ROM y 64MB SDRAM
Procesador a 400 MHz
Windows Mobile 5.0
Cámara de 2.0 mega pixels y zoom 4x
Reproductor de MP3
Receptor GPS
ROM 128 Мб
RAM 64 Мб

Eten M700
Report
Spb Benchmark Indices

Spb Benchmark index 399.51
CPU index 1577.84
File system index 165.01
Graphics index 2947.44
ActiveSync index 3962.04
Platform index 323.44

AmirPasha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.
من مي‌خواستم يه Packet PC بگيرم. اين قسمت انجمن رو هم خوندم ولي نتونستم راهنمايي‌هايي كه مي‌خواستم رو پيدا كنم (شايد بلد نبودم پيدا كنم) حالا ممنون مي‌شم كمكم كنين.

بودجه‌اي كه دارم تا 650 هزارتومنه. استفاده‌اي هم كه مي‌خوام ازش داشته باشم در حد ريختن يه سري برنامه‌هاي پزشكي‌ايه و كارهاي عادي. در ضمن مي‌خوام موبايل هم باشه. كيفيت دوربينش هم واسم اهميت نداره ولي دوست دارم كيفيت پخش صوتي‌ش خوب باشه.
چيزي كه مدِ نظر خودم بود K-Jam بود. ولي يه جا خوندم كه اين دستگاه نمي‌تونه «دست خط» رو تشخيص بده و تبديلش كنه به Font. درسته؟! بعد اكثرا اين PPC ها سرعت CPU شون تو مايه‌هاي 400-500 هست، مال اين 200! يعني خيلي بده؟ فرقش زياده؟
اگه كسي اطلاعاتش قويه و مي‌دونه با اين پول چي مي‌تونم بگيرم ممنون مي‌شم راهنمائيم كنه.

مرسي.
پاشا
:f34r:

kelark

Pocket PC کاربر فعال- فروشنده معتبر
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام.
من مي‌خواستم يه Packet PC بگيرم. اين قسمت انجمن رو هم خوندم ولي نتونستم راهنمايي‌هايي كه مي‌خواستم رو پيدا كنم (شايد بلد نبودم پيدا كنم) حالا ممنون مي‌شم كمكم كنين.

بودجه‌اي كه دارم تا 650 هزارتومنه. استفاده‌اي هم كه مي‌خوام ازش داشته باشم در حد ريختن يه سري برنامه‌هاي پزشكي‌ايه و كارهاي عادي. در ضمن مي‌خوام موبايل هم باشه. كيفيت دوربينش هم واسم اهميت نداره ولي دوست دارم كيفيت پخش صوتي‌ش خوب باشه.
چيزي كه مدِ نظر خودم بود K-Jam بود. ولي يه جا خوندم كه اين دستگاه نمي‌تونه «دست خط» رو تشخيص بده و تبديلش كنه به Font. درسته؟! بعد اكثرا اين PPC ها سرعت CPU شون تو مايه‌هاي 400-500 هست، مال اين 200! يعني خيلي بده؟ فرقش زياده؟
اگه كسي اطلاعاتش قويه و مي‌دونه با اين پول چي مي‌تونم بگيرم ممنون مي‌شم راهنمائيم كنه.

مرسي.
پاشا
:f34r:

من به شما پیشنهاد میکنم که hp ipaq rw6818 بهترین گزینست ... قیمتش هم فکر کنم 670 باشه ...

در مورد K-jam هم فکر کنم اشتباه فکر میکنین ... این شرکت Texas Instruments که Cpu های این Unit رو میزنه یک شرکت بزرگ و قدیمی هست توی یه مقاله ای خوندم که همین سی پی یو کا جم و جمین اندازه یه سی پی یو 360 اینتل جواب میده .... درکل اساتید اینجا خیلی هست .

سجاد

Registered User
لایک‌ها
2
با سلام .
خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید .قبلا اشاره کنم که تمام مطالب شما را خواندم و چند سوال داشتم ..

1- قابلیت هایی که لازم دارم :
الف) خواندن pdf . ب) قابلیت ضبط صدای استاد سرکلاس دررس.پ)گوش دادن به موسیقی. ت)هارد بالا (حافظه بالا). ث)قابلیت اتصال به اینترنت. ج)قابلیت ارتباط با لپ تاپ و موبایلهای دیگر(روابط اجتماعی خوبی داشته باشد!).چ)office windows.) ح)قابلیت تلفن همراه معمولی تماس گرفتن وsms ارسال و دریافت. بلوتوث . خ) مقداری جان سختی!. د)

2- یکی از دوستان من در حال سفر به مالزی است و میخواهم که بهش بگم از اونجا واسم بخره.فکر کنم ارزونتره میخواستم بپرسم که قابلیت موبایلش توی ایران کار میکنه ؟

3-قیمت هم تا500 الی600 دلار (اگه گزینه بسیار توپی باشه +100دلار دیگه) اگر هم با قیمت پایین تر هم گیر میاد که چه بهتر!! 600 دلار سقف سقف پول است!!

4- سوال مهم اصلا خرید از مالزی توصیه می شود یا نه؟؟

اگر امکان دارد چند مدل حداکثر 3 مدل به من معرفی کنید .چون دوستم دوشنبه عازم است.
مورد اورجانسی! است.خواهش میکنم خیلی سریع جواب بدین!
قبلا از همه تشکر میکنم.

*من دانشجوی عمران هستم (فوق) شاید به انتخاب بهتر کمکم کند!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
با سلام .
خواهشمندم بنده را راهنمایی کنید .قبلا اشاره کنم که تمام مطالب شما را خواندم و چند سوال داشتم ..

1- قابلیت هایی که لازم دارم :
الف) خواندن pdf . ب) قابلیت ضبط صدای استاد سرکلاس دررس.پ)گوش دادن به موسیقی. ت)هارد بالا (حافظه بالا). ث)قابلیت اتصال به اینترنت. ج)قابلیت ارتباط با لپ تاپ و موبایلهای دیگر(روابط اجتماعی خوبی داشته باشد!).چ)office windows.) ح)قابلیت تلفن همراه معمولی تماس گرفتن وsms ارسال و دریافت. بلوتوث . خ) مقداری جان سختی!. د)

2- یکی از دوستان من در حال سفر به مالزی است و میخواهم که بهش بگم از اونجا واسم بخره.فکر کنم ارزونتره میخواستم بپرسم که قابلیت موبایلش توی ایران کار میکنه ؟

3-قیمت هم تا500 الی600 دلار (اگه گزینه بسیار توپی باشه +100دلار دیگه) اگر هم با قیمت پایین تر هم گیر میاد که چه بهتر!! 600 دلار سقف سقف پول است!!

4- سوال مهم اصلا خرید از مالزی توصیه می شود یا نه؟؟

اگر امکان دارد چند مدل حداکثر 3 مدل به من معرفی کنید .چون دوستم دوشنبه عازم است.
مورد اورجانسی! است.خواهش میکنم خیلی سریع جواب بدین!
قبلا از همه تشکر میکنم.

*من دانشجوی عمران هستم (فوق) شاید به انتخاب بهتر کمکم کند!

سلام دوست عزیز:)

اصلا ÷یشنهاد خرید گوشی غیر ایران رو به کسی نمکنم:blush:
تمام ppc ها چیزای که شما میخواهید انجام میدن جز picmessage
ین جا هم گوشی خوب گیرمیاد همه مدل هم هست و شما هم انتخابهای زیادی دارید با ÷ولی هم که شما دارید من ÷یشنهاد خرید ETEN 600 رو به شما میدم به مبلغ 570000 تومان

یه حرف دیگه هم به دوستان بزنم فکر نکنم کسی گفته باشه اونم اینکه از این به بعد هرکی pda میخواد بخره بفکر cpu samsung باشه;)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من به شما پیشنهاد میکنم که hp ipaq rw6818 بهترین گزینست ... قیمتش هم فکر کنم 670 باشه ...

در مورد K-jam هم فکر کنم اشتباه فکر میکنین ... این شرکت Texas Instruments که Cpu های این Unit رو میزنه یک شرکت بزرگ و قدیمی هست توی یه مقاله ای خوندم که همین سی پی یو کا جم و جمین اندازه یه سی پی یو 360 اینتل جواب میده .... درکل اساتید اینجا خیلی هست .

دوست عزیز با ÷یشنهادت موفقم:rolleyes:

ولی در مورد cpu مخالفم لازم به دوستان بکم که حکایت این cpu های دوهسته ای اینه که مثل جمین یا اس200 از دو مخ 195 mhz استفاده شده که یک مخ process سیستم مخابراتی گوشی رو سا÷ورت میکنه و اون یکی هسته سا÷ورت نرم افزاری گوشی رو به دست داره :blink:

شنیدید که مثل cpu جمین قدرت 400mhz داره ولی دقت کنید هیچ وقت تو بنچ مارکها حتی دو سوم کارای جم یا اتم یا ... نداره چون فقط از یه هستش داره کار میگشه و اصلا طراحی برا کارهای حرفه ای و سنگین نیست ;)

ولی اگه دقت کنید میبینید که تقریبا اولین pda با دوربین 2 مک بود ودلیلش اینکه اصلا برا کارهای دیگه ای طراحی شده بود که .....:wacko:

ولی باز به دوستان توصیه میکنم که به فکر cpu های سامسونک باشید:)

موفق باشید راستی این دکتر هم که می بینید ÷یداش نیست در حال به دنیا آوردن بچه ها از شکم مادراشون هستتتت:lol:

دانیال قاطی نکنی که آمار دادم خیلی ها ازم ÷رسیدن;)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا كسي در مورد اين گوشي Eten m700 نظري نداره ؟
FrankenStein
خبري از اين گوشي نداري ؟ اگه يكي بخواد بخره اونم 2 تاشو بايد چيكار كنههههههههه ؟ :blink: اطلاعاتتون رو بريزيد بيروننننن:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا كسي در مورد اين گوشي Eten m700 نظري نداره ؟
FrankenStein
خبري از اين گوشي نداري ؟ اگه يكي بخواد بخره اونم 2 تاشو بايد چيكار كنههههههههه ؟ :blink: اطلاعاتتون رو بريزيد بيروننننن:happy:

سلام عزیز :)
من علاقه ای به ای تن ندارم برا همین آمارشو ندارم ولی هر چی بخوای به خصوص اینکه 2 تا میخوای به رمضانی سفارش بده میاره:rolleyes:

ولی 2 تا نکته بکم اول اینکه من کمکم دارم عاشق cpu سامسونک میشم و تبریک میکم به این انتخابت فقط برا اینکه cpu سامسونک داره:p

ولی دوست عزیز تابحال به جنس بدنه ای تن دست زدید؟؟؟:(

واقعا اسفناک:( (البته اونهایی که من دستم گرفتم) نمیدونم چرا اینجوریه فکر کنم با اینکه قیمت تموم شدشون بیاد ÷ائین:blink:

ولی آقا من تو ریویوها چیزی از ایتن ندیدم (همین طور تجربه شخصیم) مگر درباره cpu

باز دانیال بهتر میدونه چون خودش ای تن داره آمارشم مسلما داره:)

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام عزیز :)
من علاقه ای به ای تن ندارم برا همین آمارشو ندارم ولی هر چی بخوای به خصوص اینکه 2 تا میخوای به رمضانی سفارش بده میاره:rolleyes:
ولی 2 تا نکته بکم اول اینکه من کمکم دارم عاشق cpu سامسونک میشم و تبریک میکم به این انتخابت فقط برا اینکه cpu سامسونک داره:p
ولی دوست عزیز تابحال به جنس بدنه ای تن دست زدید؟؟؟:(
واقعا اسفناک:( (البته اونهایی که من دستم گرفتم) نمیدونم چرا اینجوریه فکر کنم با اینکه قیمت تموم شدشون بیاد ÷ائین:blink:
ولی آقا من تو ریویوها چیزی از ایتن ندیدم (همین طور تجربه شخصیم) مگر درباره cpu
باز دانیال بهتر میدونه چون خودش ای تن داره آمارشم مسلما داره:)

ممنون از اينكه زود جواب دادي
آقا دانيال. دكتر جون قيمتش رو به ما بگو و ما رو راحت كن تا بگيريم .

حالا رمضاني { كه شمارش رو ندارم
(شيراز كجا تهران كجا) } بگم و بياره . رجيستر شده و رديف مياره ؟

AmirPasha

Registered User
لایک‌ها
0
سلام!

من كلي گشتم از لحاظ منطقي به اين نتيجه رسيدم يكي از مدل‌هاي سري 6900 از HP رو بگيرم. چون اولا سرعتش خوبه، ثانياى LCD ش بزرگه و بدرده من مي‌خوره و ثالثاً GPS داره كه خيلي دوستش دارم!!‌:happy:
حالا اگه از لحاظ تجربي خداهاي اين امر نظر ديگه اي دارن لطف مي‌كنن ضعف‌هاي اين دستگاه رو به من بگن؟
ممنون مي‌شم زودتر چون عجله دارم.

مرسي
پاشا

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان و زحمت کشان این فروم
این پست اول من تو این فروم :blush: قبل از اینکه پست بدم تمام مباحث این قسمت رو خوندم و از
نظرات تمامی بزگانی چون دکتر -FrankenStein-فرهاد-مجتبی و... استفاده کردم :rolleyes:

(راستی دکتر جان فکر کنم ما با هم همکاریم :rolleyes: من الان استاژرم شما باید از من بالاتر باشین یک جا
خوندم امتحان پره داشتین :wacko: )

من تا حالا با symbian کار میکردم ولی از این به بعد بنا به اقتضای کارم میخواستم یک ppc بخرم
طبق پست اول شما دکتر جان شرایطم رو می نویسم :

1-بودجه خرید : 600-700 تومن (راستش زور بهم داره بیشتر از این پول بدم :blush: :lol: )
2-بنا به پیشنهاد شما دوستان : htc tytn و خانواده اش jasjam....
asus p525
o2 xda atom (راستی منظور دوستان atom خالی یا atom exec ???????? )
3-مطالب ترد رو خواندم
4-تقریبا هیچی :blush: :p

خودم یه مقایسه کردم تفاوت های اساسی رو مینویسم :

111.jpg

قیمت رو شما بگین که دسترسی به رمضانی دارین:happy:

راستش من خودم نظرم رو TYTN چ.ن کیبردش رو خیلی دوست دارم اصولا هر چی گوشیم قسمت متحرک داشته باشه خوشم میاد تاشو - کیبرد کشویی - JOG WHEEL ..... :blush: ولی مثا اینکه دوستان میگن TYTN تو ایران کاربرد نداره !!!! یعنی پولم را دارم میریزم دور ؟؟؟؟

خواستم ببینم شما دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنین با توجه به :
قیمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمات پس از فروش چه از لحاظ گارانتی چه از لحاظ ساپرت خود سایت واسه UPDATE ......
دوام گوشی چون راستش پول ندارم که زود به زود گوشی عوض کنم
مشکل خاصی هر کدوم از این ها ندارن ؟؟؟؟

راستی نظرتون درباره htc trinty که availbleهست و htc p4350 که داره میاد چیه ؟؟؟؟
شما trinty رو ندیدین ؟؟؟؟؟ قیمت ؟؟؟؟

با تشکر رسول

بای

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
این پست اول من تو این فروم :blush: قبل از اینکه پست بدم تمام مباحث این قسمت رو خوندم و از
نظرات تمامی بزگانی چون دکتر -FrankenStein-فرهاد-مجتبی و... استفاده کردم :rolleyes:

(راستی دکتر جان فکر کنم ما با هم همکاریم :rolleyes: من الان استاژرم شما باید از من بالاتر باشین یک جا

من تا حالا با symbian کار میکردم ولی از این به بعد بنا به اقتضای کارم میخواستم یک ppc بخرم

1-بودجه خرید : 600-700 تومن (راستش زور بهم داره بیشتر از این پول بدم :blush: :lol: )
asus p525
3-مطالب ترد رو خواندم

111.jpg

راستش من خودم نظرم رو TYTN چ.ن کیبردش رو خیلی دوست دارم اصولا هر چی گوشیم قسمت متحرک داشته باشه خوشم میاد تاشو - کیبرد کشویی - JOG WHEEL ..... :blush: ولی مثا اینکه دوستان میگن TYTN تو ایران کاربرد نداره !!!! یعنی پولم را دارم میریزم دور ؟؟؟؟

قیمت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمات پس از فروش چه از لحاظ گارانتی چه از لحاظ ساپرت خود سایت واسه UPDATE ......

با تشکر رسول

بای

p525 بلوتوث 2 داره!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

asus p525
3-مطالب ترد رو خواندم

111.jpg

با تشکر رسول

بای
سلام
به فروم خوش آمدید،در مقایسه ای که کردید،چند مشخصه به اشتباه ذکر شده،مموری اتم اگزک،مینی اس دی هست،شما بیه همراه اتم می تونید کیف و کیبورد رو تهیه کنید،ضمنا" اتم معمولی سی پی یو 416 دارد،اما اتم اگزک سی پی یو 520 مگاهرتز
چیزی که برای بنده در پی پی سی مهم هست،سی پی یوست،این موضوع رو بخصوص وقتی همکار یا دوستتان نیز پی پی سی داشته باشد،به عینه به چشم خواهید دید،در رابطه با پی پی سی هایی که ذکر کردید،پی 525 رو با توجه به اینکه فاقد کیبورد qwerty است،نباید زیاد در نظر بگیرید،گرچه پیشنهاد من به همه دوستان در شرایط موجود اتم اگزک و اگر می توانند صبر کنند ایسوس پی 535 هست،در مورد اینکه می گید بیشتر پول بدید براتون زور داره بگم که من در بدترین شرایط پی پی سی خودم رو خریدم،یعنی در شرایطی که یه آپارتمان خریدم اقدام به خرید کردم و حتی مقداری از سهامم رو فروحتم و الان بسیار از این تصمیمم راضی هستم،دوست و همکار بنده دقیقا" عکس من فکر کرد و الان به دنبال عوض کردن پی پی سی خود است،اگر خواستید پی پی سی بگیرید،بهترین رو با توجه به استفادتون بگیرید و شک نکنید،
موفق باشید.

rasoulrasoul

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون از جوابت
من تمام مشخصاته اتم اگزگ رو نوشتم
188.gif
ولی در مورد مموری درست میگید!
17.gif

در مورد p525 همین کیبورد هم بهتر از هیچیه !
اتم اگزگ چه ویژگی خاصی غیر از cpu نسبت به p525 داره؟؟
راستی چرا این اتم ها soft key ندارن؟؟
33.gif

اگه ppc بتونه بدون اذیت کردن مدت زیادی کار کنه من حاضرم 1 ملیون هم بدم
1.gif
187.gif

نظرتون در مورد tytn چیه؟
کسی نبود یه قیمت به من بده؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
ممنون از جوابت
من تمام مشخصاته اتم اگزگ رو نوشتم
188.gif
ولی در مورد مموری درست میگید!
17.gif

در مورد p525 همین کیبورد هم بهتر از هیچیه !
اتم اگزگ چه ویژگی خاصی غیر از cpu نسبت به p525 داره؟؟
راستی چرا این اتم ها soft key ندارن؟؟
33.gif

اگه ppc بتونه بدون اذیت کردن مدت زیادی کار کنه من حاضرم 1 ملیون هم بدم
1.gif
187.gif

نظرتون در مورد tytn چیه؟
کسی نبود یه قیمت به من بده؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موفق باشید
سلام در مورد تفاوتهای اتم اگزک و پی 525 ،علاوه بر سی پی یو که مهمترین تفاوت به نظر من هست،صفحه نمایش اتم اگزک 256k هست و به نظر من(بر خلاف بعضی دوستان که می گن چندان این تفاوت مشهود نیست)تاثیر مشهودی داره،رام اتم اگزک 192 مگ هست(64 مگ بیشتر از پی 525)،اتم اگزک بر خلاف پی 525 دارای پورت اینفرارد هست،همچنین اتم اگزک دارای فناوری اج هست،البته تو ایران عملا" کاربردی نداره،اتم اگزک 20 گرم از پی 525 سبک تر هست،دوست من که اس 200 داره،پی 525 رو از نزدیک دیده بود و می گفت که خیلی بزرگ هست،جتی نسبت به اس 200،احتمالا" می دونید که اتم کوچکترین پی پی سی بوده و احتمالا" هنوز هم هست،اتم اگزک رادیو اف ام داره،شاید کم اهمیت باشه،اما بعضی جاها حسابی به کار آدم میاد،و در نهایت یکی از مهمترین ویژگیهای اتم و اتم اگزک اینه که از باطری قدرتمند 1530 میلی آمپری استفاده می کنه،که این باطری به خصوص در اتم معمولی بسیار ارضا کننده هست،و مثلا" در ایسوس پی 535 به نوعی ضعف محسوب می شه،دوستان من هم نمی دونم چرا در خرید پی پی سی اصلا" به باطری توجه نمی کنن،در صورتی که یکی از کوارد مهم هست،
در مورد سافت کی ها هم به قول دکتر،اتم ها به طور مادر زادی این نقیصه رو دارن و البته من که مشکلی احساس نمی کنم،
ضمنا" اگر براتون فون بودن مهم نیست به اکسیم ایکس 51 هم فکر کنید،سی پی یو 624 مگاهرتزی اون واقعا" کم نظیره،
موفق باشید.

بالا