• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
البته درسته اما فکر نمیکنم همیشه اینطوری باشه مثلا الان aus که تازه وارد کار ppc ها شده واقعا نشون داده خیلی جدی در این زمینه فعالییت می کنه و یکی از بهترین ppc های روز رو تولید می کنه. (بدون هیچ ریسکی:lol: )

به اميد اينكه عزيز دلمون علي رضا گوشيش رو بكنه p535.
birgits_snill.gif

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا شماره این رمضانی رو بدید لطفا و قیمت s200 رو هم بگید با رم 2 گیگ sd ......

آیا برنامه ای هست فیلم برداریش بزرگتر بگیره اندازهش

الان s200 قده 208 .176 هست . بزرگتر بگیره

عجیبه دوربین 2 مگا همچین کیفیت فیلم برداری پایینی داره
در حالی که n70 اندازه فیلمش 4 . 5 برابره اینه .

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان به نظرتون می سرفه s200 نو بگیرم ؟!

یا اینو بگیرم jamin دست دوم خیلی تمیز ! با این قیمت و این همه لوازم ! البت همیگه محافظ ال سی دیش در نیماد این یعنی چه ؟!

یه دستگاه آیمیت جمین یک ماه کارکرده !!
بسیار تمیز بدون خط و خش
با جعبه (حتی جعبشم یه خط نداره )
سریال اصلی

لوازم جانبی
1-رم 2Gb کینگ استونه اصل و سرعت بالا با گارنتی مادام العمر تعویض
2-یک عدد کیف چرم اصل( Covertec) خریداری شده به قیمت 50.000 تومان ( نو )
3-محافظ صفحة نمايش 10.000
4-لوازم فابریک

قیمت با لوازم:
450

__
تا 420 430 هم راه میاد .

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
اقا کسی نیست به ما بگه این p525 قیمتش چنده؟حدودشم بگین خوبه.و اینکه کجا میتونم بگیرم؟ممنون.

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
اقا بلاخره تکلیف ما رو روشن کنین! غیر از مسله Ultimate که ما چاکرشیم که بیاد بلاخره صبر کنیم x800 بیاد یا p535 بگیرم ؟؟؟!

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
خوب من دیروز پایتخت بودم .. هر چی گشتم i300 رنگ مشکیش ( یا بهتر بگم نوک مدادی ) نبود و به هرکی میگفتم میگفت فقط همین رنگو داره ! 2 تا مغازه داشتن . که یکیشون گفت 620 هم میده ( همون قیمت رمضانی ) ولی از نزدیک که دیدمش رنگ سفیدش بیشتر اذیتم کرد ! در مورد lcd هم واقعا نسبت به یک ppc کوچیک بود. مثلا هم اندازه k800 سونی بود که اونم یخورده ناراحتم کرد ! ولی همه تعریف از قیمت و سرعت و امکاناتش میکردن ... در کل بیخیالش شدم . شاید رنگ مشکیش بیاد امکاناتشو به اندازه صفحه نمایشش ترجیح بدم و برم تو کارش ...

iteq XBond هم تعریف ازش زیاد میشد . LCD اون هم مثل GSmart بود. فقط GPS نداره ولی در عوض TV Tuner داره .. قیمت هم خوب 620 .. از لحاظ قیافه به نظر من از GSmart قشنگ تر بود .... اتم خودمون هم 610 میداد ....

بعد از این گشت و گذاد و کلی صحبت و دردو دل و راهنمایی با فروشندگان پایتخت از میرداماد کوبیدم جمهوری فقط برای فروشگاه رمضانی که وقتی وارد مغازش شدم برای بار دوم ( بله برای بار دوم ) با استقبال شدیدشون برخورد کردم که گفتند مغازه تعطیله و به هیچ سوالی جواب داده نمیشه !!!!! ( ساعت 6:30 عصر دیروز ) !!!!! واقعا نا امید شدم .. یعنی من حاظر شدم حتی 10 تا 20 تومن گرونتر هزینه کنم برم از پایتخت بخرم در عوض به والان مشتری درست جواب داده بشه و با آرامش و خونسردی مشتریو راه بندازه . نا اینکه مثل بقالی بخواد سریع جنس مشتریو بده و خداحافظ .. خلاصه اینم از تجربه دیروز !!!!

30naa

Registered User
لایک‌ها
3
iteq XBond هم تعریف ازش زیاد میشد . LCD اون هم مثل GSmart بود. فقط GPS نداره ولی در عوض TV Tuner داره .. قیمت هم خوب 620 .. از لحاظ قیافه به نظر من از GSmart قشنگ تر بود .... اتم خودمون هم 610 میداد ....
این تلویزیونش آنتن می خواد؟ کیفیتش چطوره با آنتی خودش؟ خروجی درست وحسابی داره؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
آره یه آنتن حدودا 20 سانتی بصورت جدا داره که میتونی بهش وصل کنی. در مورد کیفیتش من اطلاعی ندارم . تا حالا ندیدم...

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Dani جون سلام اقا من توی این Forum تازه کارم یه سوال غیر مرتبت با بحث تو ذهنم پیش اومد,اقا شما پزشک هستین؟شرمنده همه اگه سوال غیر حرفه ای پرسیدم.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

تا اونجایی که من کار کردم کانال 3 رو خوب میگرفت البته نه عالی ولی بد نبود بقیه دیگه تعریفی ندارند:blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
Dani جون سلام اقا من توی این Forum تازه کارم یه سوال غیر مرتبت با بحث تو ذهنم پیش اومد,اقا شما پزشک هستین؟شرمنده همه اگه سوال غیر حرفه ای پرسیدم.

بله عزیز این دانیال ما پزشک هستند انشاالله میخواد تخصص رو تو مغز و اعصاب بگیره (قبل از اینکه خودش...:D )

30naa

Registered User
لایک‌ها
3

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
آقا عجیب گیر کردم!
جسجار دست دو 650
i300 گیگا 650
اتم 610

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا می خوام برم پیش رمضانی s200 بگیرم...

بگم دکتر منو فرستاد یا دانیال یا کسی دیگه که تخفیف بده ؟

اول تاپیک رو خوندم نوشته بود دکتر دانیال هر کی گفته تخفیف داده :

SCREAM

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان به نظرتون می سرفه s200 نو بگیرم ؟!

یا اینو بگیرم jamin دست دوم خیلی تمیز ! با این قیمت و این همه لوازم ! البت همیگه محافظ ال سی دیش در نیماد این یعنی چه ؟!

یه دستگاه آیمیت جمین یک ماه کارکرده !!
بسیار تمیز بدون خط و خش
با جعبه (حتی جعبشم یه خط نداره )
سریال اصلی

لوازم جانبی
1-رم 2Gb کینگ استونه اصل و سرعت بالا با گارنتی مادام العمر تعویض
2-یک عدد کیف چرم اصل( Covertec) خریداری شده به قیمت 50.000 تومان ( نو )
3-محافظ صفحة نمايش 10.000
4-لوازم فابریک

قیمت با لوازم:
450

__
تا 420 430 هم راه میاد .

اگر اولین بارته میخوای PPC بخری خیلی هم برات جالبه اما اگر با یه PPC قوی کار کرده باشی این S200 و جمین و کلا Smrtphone هایی که CPUضعیف دارن (200 خیلی کمه) اصلا راضیت نمیکنه و کلا ضد حال میخوری و البته این در مقایسه های بعدی شما با دیگر پاکت پیسی ها کاملا خودنماسس میکنه
دغ میاره تا یه برنامه اجرا میکنه
کیفیت تاچاسکرنش هم به نظر من خوب نیست (سفته یه خورده خیلی باید فشار بدی !!!)

در کل به نظر من تو که میخوای 450 بدی به اون 150 بزار روش و یه O2 Atom بگیر 600 تومن
نباید 450 تومن رو فدای 150 هزارتومن کرد !!!!
همCPU قویتری داره 416 هم کیفیت اسکرینش بیشتر هم کیفیت صداش و کلا کلاس کاریش خیلی بالا تره
از مشکلات جمین و S200 سوختن اسپیکر های اون یا به گز گز افدادنشونه
اگر مثلا 1-2 ماه صبر کنی 150 بزاری روش هم گوشی نو خریدی هم امکانات بهتری نصیبت شده هم گوشی شما به روز تره
موفق باشی

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر اولین بارته میخوای PPC بخری خیلی هم برات جالبه اما اگر با یه PPC قوی کار کرده باشی این S200 و جمین و کلا Smrtphone هایی که CPUضعیف دارن (200 خیلی کمه) اصلا راضیت نمیکنه و کلا ضد حال میخوری و البته این در مقایسه های بعدی شما با دیگر پاکت پیسی ها کاملا خودنماسس میکنه
دغ میاره تا یه برنامه اجرا میکنه
کیفیت تاچاسکرنش هم به نظر من خوب نیست (سفته یه خورده خیلی باید فشار بدی !!!)

در کل به نظر من تو که میخوای 450 بدی به اون 150 بزار روش و یه O2 Atom بگیر 600 تومن
نباید 450 تومن رو فدای 150 هزارتومن کرد !!!!
همCPU قویتری داره 416 هم کیفیت اسکرینش بیشتر هم کیفیت صداش و کلا کلاس کاریش خیلی بالا تره
از مشکلات جمین و S200 سوختن اسپیکر های اون یا به گز گز افدادنشونه
اگر مثلا 1-2 ماه صبر کنی 150 بزاری روش هم گوشی نو خریدی هم امکانات بهتری نصیبت شده هم گوشی شما به روز تره
موفق باشی

سلام
ممنون رفیق واقعا توضیحاتت جامع بود خیلی ممنون .

اولین بار می خوام ppc بگیرم ...

نظرم هم روی همین s200 هست چون هم قیافه اش خوبه هم امکاناتش .و کلا سی پی یو برام مهم نیست چون کاری به اون صورت ندارم فوقش یه بازی یا برنامه ای بریزم بیشتر به خاطر تاچ اسکیرینش می خوامش . کاری به اون صورت ندارم

راستی رفیق اون که دست دوم می داد به این قیمت می صرفه یا نه ؟ ممنون میشم راهنمایی کنی .
این o2 atom که گفتی دوربینش چنده ؟

راستی از این مدل هم به شدت خوشم اومده قیمت ش رو می دونی ؟
175495_lhxpdp_m.jpg

من

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
167
بچه ها در آینده اصلا راهی هست که iphone رو توی ایران هم استفاده کرد . چون مثل اینکه تا سال 08 فقط توسط cingular به فروش میره

بالا