• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان لطفا منو هم راهنمایی کنید .
جسجار بگیرم یا اتن M700 ؟
این ایسوز پی 535 هم میگفتید خوبه ولی چون کیبرد نداره خوشم نیومد ازش .

قربان، کاش پست اول این ترد رو می خوندید، شما باید سه تا مورد رو اول مشخص کنید:
یکی نهایت بودجه تون برای دستگاه (+مموری+هندزفری)
یکی اینکه می تونید از خارج خرید کنید و با ایرانسل کنار بیاید یا نه
یکی هم اینکه انتظاراتتون از pda ی که می خرید چیه و بیشتر برای چه کاری ازش استفاده می کنید

در مورد سوالتون، جسجر در مقایسه با m700 :
دوبرابر وزن داره
صفحه ی 3.5 اینچی VGA داره در برابر اون یکی که 2.8 qvga داره
مصرف باطریش بالاست. در حالی که یکی از نقاط قوت ام700 power efficient بودنشه
هر دو دوربین هاشون مرخصه.
جسجر باید سریعتر باشه از m700 . ولی اگه اولین ppc تون هست اصلاً متوجه 'ش نمی شید.
m700 مموری میکرو اس دی می خوره که توی ایران هنوز گرونه.
m700 جی پی اس sirf 3 داره (بهترین و دقیق ترین نوع gps در حال حاضر برای دستگاه های portable)
جسجر گرونتره، توی اخبار بخش موبایل نوشته بودن که نوش قیمتش به 730 هم رسیده توی تهران، ولی بچه ها زیر 800 پیدا نکردن ظاهراً. m700 ولی اصلاً ایران پیدا نمی شه، باید از خارج تهیه کنید، قیمتش حدود 600-650 هزار تومنه

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
پيدا كنم
300.gif

Asus P535 رو زدم تو خال
83.gif
اينم واسه حسين جان
228.gif
من فکر نمیکنم تو تهران پیدا بشه ؟ یعنی پیدا میشه ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا i-teq --> X-BOND گوشی خ.بی هست قیمت چنده ؟
این بهتره یا s200

قربان من پستتون رو خوندم که جلوتر نوشته بودید فقط می خواید دستگاه تاچ اسکرین باشه و زیاد برنامه نصب نمی کنید، در این صورت S200 دستگاه خیلی مناسبیه. فقط اسپیکرش واقعاً ضعیفه، نباید عرقشو در آرید!! در عوض یکی از بهترین دوربین های 2mp پی پی سی هارو داره.
قیمتش هم حدود 450 باید باشه، با یه مموری 2 گیگ و یه ست هندزفری خوب می شه حدود 500
23.gif

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
به به فرهاد‌خان!:)
مبارکه انشالله (HTC Hermes)! چند خریدی؟ و از کجا؟:blush:

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جواب منو بدید ثواب داره ها :d

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
WoW خیلی عالیه!
راستی شما مشهدین، ایرانسل دارین!
مبارکه، انشالله به پای هم پیرشین.
راستی صداش چطوریاست؟ از اس200 که بهتر نیست!؟ :D
اگه میشه بی‌زحمت بگو این اسمایل‌ها رو هم از کجا میاری؟:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
WoW خیلی عالیه!
راستی شما مشهدین، ایرانسل دارین!
مبارکه، انشالله به پای هم پیرشین، راستی صداش چطوریاست؟ از اس200 که بهتر نیست!؟ :D

مرسی:) صداش روی a2dp با نصب یه دونه هک و چند تا تنظیم رجیستری از p990 هم بهتره، روی اسپیکر هم... s200 'م شد مرجع مقایسه؟؟
vahidrk.gif
صدای اسپیکرشم خیلی خوبه...
evil_grin.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
آقا، الان داشتم مشخصات این a200 رو دوباره نگاه می کردم، یه چیزی چشمم رو گرفت...

این اعجوبه سی پی یوش pxa272 ــه
wow.gif

یعنی واقعاً، واقعاً یه PE با سی پی یو pxa 272 520mhz و رام 192 رو می شه توی ایران حدود 360-70 خرید!!؟!
می دونم می دونم، پرفورمنس توی سی پی یو خلاصه نمی شه...

ولی شاید بشه این یه مورد رو استثنا قائل شد، چون این سی پی یو واقعاً محشره!!
یه دونه سامسونگ i-730 دستم رسیده، بنچ مارک هاش برق از سر آدم می پرونه!! می شه ظاهراً حتی موقع استریم کردن صدا روی a2dp ، فیلم های دایویکس رو تبدیل نکرده پخش کرد
291.gif
(نگید باز این قرتی بازی ها چیه!! معیار سنجش قدرت خوبیه به نظرمن...)
من حقیقت اول با این کار کردم، بعد با هرمیس، ... نمی دونم شاید مشکل از رام قدیمی پر آت و آشغال سینگیولار من باشه، ولی این کجا و آن کجا!
317cuie.gif

نتیجه اینکه...اول اینکه دوستانی که با ابعاد بزرگ مشکلی ندارن و بودجه شونم محدوده در خرید a200 شک نکنن...
دوم اینکه کسی از بروبچ هست عنصر نفوذی داشته باشه توی سام سرویس ..؟:wacko: فقط سرعتش نیست که منو گرفته آخه، این wm2003se ــه، ولی یکی دوماه قبل ازینکه discontinued بشه یه رام wm5 هم براش داده خود verizon ، بعدم کی بوردش با اینکه عالی نیست ولی شدیداً کار راه اندازه، اینفراردش "consumer IR" هست یعنی مخصوص کنترل دستگاه های صوتی تصویری طراحی شده و از فاصله های خیلی دور هم راحت جواب می ده، یه برنامه به نام MIT هم روش داره که با فشردن یه کلید فعال می شه، واقعاً یوزر فرندلی می کنه ویندوز موبایل رو، قسمت اتصال usb/charger ش هم مثل fast port های سونی اریکسونه، توی پکیجش هم یه باطری اکستندد هست از اول!! خلاصه ...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
اوه اوه !! بعدا این رجیستر شده هستش یا نه ؟
آره ظاهراً، ولی قیمت هاشون بسته به حال و احوالشون شدیداً نوسان داره، خودتون تماس بگیرید قیمت بگیرید بعد بگید از بروبچه های پی تی هستید قیمت تخفیف خورده ش روهم بگیرید، بازم دود از سرتون بلند می شه!!

به نقل از ebidooost :
سلام رفیق :p
شرمنده مزاحم شدم
قیمت س200 الان چنده از کجا تهیه کنم.
قیمت رم 2 گیگ چنده .....
دمت گرم

s200 حدود 450-470 هستش
مموری 2گیگ هم باید 30-35 باشه
فروشگاه رمضانی، 02166733000
مموری روهم از همونجا بگیرید بهتره
38.gif

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
آره ظاهراً، ولی قیمت هاشون بسته به حال و احوالشون شدیداً نوسان داره، خودتون تماس بگیرید قیمت بگیرید بعد بگید از بروبچه های پی تی هستید قیمت تخفیف خورده ش روهم بگیرید، بازم دود از سرتون بلند می شه!!

راستش بعد از اینکه رنگ مشکیه i300 رو پیدا نکردم فردا قصد داشتم برم یه اتم بگیرم .. ولی الان که نگاه میکنم میبینم امکانات 535 قابل مقایسه با اتم نیست . پروسسور صفحه 2.8 اینچی و GPS و دوربین بهتر... من که میخوام 600 پول بدم خوب منتظر میمونم این قیمتش بیاد پایین ! البته صبر زیادی میخواد که ما نداریم !! دوروبر 700 باید ببینم میده !

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
راستش بعد از اینکه رنگ مشکیه i300 رو پیدا نکردم فردا قصد داشتم برم یه اتم بگیرم .. ولی الان که نگاه میکنم میبینم امکانات 535 قابل مقایسه با اتم نیست . پروسسور صفحه 2.8 اینچی و GPS و دوربین بهتر... من که میخوام 600 پول بدم خوب منتظر میمونم این قیمتش بیاد پایین ! البته صبر زیادی میخواد که ما نداریم !! دوروبر 700 باید ببینم میده !
اتم چه قیمته الان؟

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام سال نو همگی مبارکDani جون ا ای ول,اقا بسی مایه سرفرازیه اشنایی با شما,اقا اگه قابل بدونین من هم intern هستم,پزشکی اهواز,واقعا ذوق کردم دیدم بچه ها پزشکی اینجان ,تو کار technology,در حقیقت خوره تکنولوزی

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

s200 حدود 450-470 هستش
مموری 2گیگ هم باید 30-35 باشه
فروشگاه رمضانی، 02166733000
مموری روهم از همونجا بگیرید بهتره
38.gif

فرهاد کی قیمت اس 200 رو این داده؟ مطمئن؟
من فکر کنم رمضانی چیز دیگه ای به من گفت ها دو هفته پیش ، با این حال مطمئنی؟

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
آقا این صدای M600+ چجوریاست؟ اگه یه مقایسه با یه پی‌پی‌سی دیگه انجام بدن دوستان ممنون میشم.

omidh81

Registered User
لایک‌ها
4
سلام دوستان
لطفا کسانی که گوشی M600+ دارن
pm بده

بالا