• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
بچه ها نظرتون راجع به AOK P061109 چیه؟
انتظار خاصی هم از گوشی ندارم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام سال نو همگی مبارکDani جون ا ای ول,اقا بسی مایه سرفرازیه اشنایی با شما,اقا اگه قابل بدونین من هم intern هستم,پزشکی اهواز,واقعا ذوق کردم دیدم بچه ها پزشکی اینجان ,تو کار technology,در حقیقت خوره تکنولوزی

خواهش می شه قربان ، خورگی از خودتونه
230.gif

تا قبل عید که 600 بود .

فکر کنم هنوزم همین باشه

آقا این صدای M600+ چجوریاست؟ اگه یه مقایسه با یه پی‌پی‌سی دیگه انجام بدن دوستان ممنون میشم.

افتضاح
31.gif

یه چیزی تو مایه های رادیو تک نفره ، با همه پی دی ای های دیگه ، راحت می شه مثل این واکمن ها قدیم بود ، تکی بدون هدفون آهنگ گوش کرد ، من برای یک پادکست ناقابل، باید گوشم رو بچسبونم به بدنه دستگاه

Ali90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا سلام،
من دیگه واقعاً گیج شدم.:wacko:
1 pocket pc خوب می خوام با قیمت زیر 800 هزار تومن.
چیزهایی که برام خیلی مهمه :
1- سرعت بالا (بیشتر از 400MHz)
2- دوربین حداقل 2 Mps
3- صفحه ی نمایش خیلی خوب با اندازه ی حدود 2.8 inch
4- صدای استریو
5- دارای Edge و WLAN

من خودم به نظرم O2 XDA Atom Life چیز خوبی باشه. هم چنین X-Bound I-Teq هم به نظر خوبه.
لطفاً من رو راهنمایی کنید.:happy:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا سلام،
من دیگه واقعاً گیج شدم.:wacko:
1 pocket pc خوب می خوام با قیمت زیر 800 هزار تومن.
چیزهایی که برام خیلی مهمه :
1- سرعت بالا (بیشتر از 400MHz)
2- دوربین حداقل 2 Mps
3- صفحه ی نمایش خیلی خوب با اندازه ی حدود 2.8 inch
4- صدای استریو
5- دارای Edge و WLAN

من خودم به نظرم O2 XDA Atom Life چیز خوبی باشه. هم چنین X-Bound I-Teq هم به نظر خوبه.
لطفاً من رو راهنمایی کنید.:happy:

دوست عزیز این دیگه گیج شدن و مشاوره نمیخواد که برو یه p535 بگیر ما رو هم دعا کن:)

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
آقایونه p535 باز . امروز زنگ زدم رمضانی . میگه اصلا p535 فعلا اینجا رجیستر نمیشه !!!
ای بابا . موندم چیکار کنم .. شاید رفتم امروز یه اتم گرفتم ! حیف که بعضی چیزایی که میخوام این اتم نداره ولی باز نسبت به بقیه این بهتره ...

راستی atom life مگه اینجا اومده ؟ لابد قیمت اینم فضاییه ؟!

Ali90

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز این دیگه گیج شدن و مشاوره نمیخواد که برو یه p535 بگیر ما رو هم دعا کن:)

P535 خوبه، فقط Edge و 3G نداره:(
باطریش هم ضعیفه!
چیز درست و حسابی دیگه ای می شناسید که تو ایران هم اومده باشه؟(با همون مشخصات):eek:

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا زنگ زدم رمضانی

قیمت s200 رو 455 گفت ... قیمت رم 2 گیگ هم 150 x رو 43 تومن !

گفت رم 50 x نداریم اما اینطور که من پرس و جو کردم رم کینگستون 2 گیگ 50 x با گارانتی 28 تومن هست ...

حالا می خوام بدونم این 50x با 150 x چه فرقی دارن می دونم سرعت 150 بیشتره اما تو گوشی چه اثراتی دارن واقعا زیاد میشه ..

شما پیشنهاد کدوم رو می گید که بگیرم ؟!

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
آقا زنگ زدم رمضانی

قیمت s200 رو 455 گفت ... قیمت رم 2 گیگ هم 150 x رو 43 تومن !

گفت رم 50 x نداریم اما اینطور که من پرس و جو کردم رم کینگستون 2 گیگ 50 x با گارانتی 28 تومن هست ...

حالا می خوام بدونم این 50x با 150 x چه فرقی دارن می دونم سرعت 150 بیشتره اما تو گوشی چه اثراتی دارن واقعا زیاد میشه ..

شما پیشنهاد کدوم رو می گید که بگیرم ؟!

طبق دلایلی پاکت پسی ها قدرت رید بیشتر از 66x رو ندارند و برای شما فرقی نمیگنه:blush:

البته تا اونجایی که من میدونم:)

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
افتضاح
31.gif

یه چیزی تو مایه های رادیو تک نفره ، با همه پی دی ای های دیگه ، راحت می شه مثل این واکمن ها قدیم بود ، تکی بدون هدفون آهنگ گوش کرد ، من برای یک پادکست ناقابل، باید گوشم رو بچسبونم به بدنه دستگاه

منم کم‌کم دارم مجاب میشم که یه اتم بگیرم
268.gif

خدایا به امید تو!
203.gif
فردا یا پس‌فردا پیش به سوی اتم!

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
افتضاح
31.gif

نفرماین دکتر:happy:
بنده به شخصه خیلی گوشی ها دستم بود
خیلی پی دی ای ها دست ملت دیدم

بلندی صدای M600+ همپایه کا 750 هستش
کیفیت صدای اسپیکرش (اغراق نباشه) واقعا عالیه
شاید منظورت M500 باشه که منم قبول دارم ، واقعا صداش مزخرفه:(

من که دارم با M600+ زندگی میکنم:D

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
طبق دلایلی پاکت پسی ها قدرت رید بیشتر از 66x رو ندارند و برای شما فرقی نمیگنه:blush:

البته تا اونجایی که من میدونم:)

البته این حرف ممکنه در نسل جدید پی پی سی ها نقض بشه.
در ضمن ، شما به ایکس ش کاری نداشته باش ، ولی به نظرم رمضانی یه کم پرت قیمت داده ، گفتن بازار رضا هم مموری باز زیاد داره ، امیدوارم کسی بتونه بهتون راهنمایی کنه که کجا بخرید از بازار رضا.

در مورد اس200 هم واقعا قیمت پرته ، به نظر من که هیوندایی واقعا شرف داره به این ، بازم روش فکر کنید ،هیچی از این کم نداره جز0.7مگاپیکسل در دوربین ، کلی هم بهش مزیت داره.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نفرماین دکتر:happy:
بنده به شخصه خیلی گوشی ها دستم بود
خیلی پی دی ای ها دست ملت دیدم

بلندی صدای M600+ همپایه کا 750 هستش
کیفیت صدای اسپیکرش (اغراق نباشه) واقعا عالیه
شاید منظورت M500 باشه که منم قبول دارم ، واقعا صداش مزخرفه:(

من که دارم با M600+ زندگی میکنم:D

قربان بنده حرفم به دلیل این بود که در ترد ای تن می گن که ام500 و ام600 از نظر سخت افزاری فرقی ندارن ، در ضمن هنوز هم ناله همه از مدل های حتی جدید تر مثل ام700 از صدای ضعیف به هواست ، حالا شما جدی می فرمایید که به اندازه کا 750 سونی اریکسون هست؟ می تونید با یک رکوردر یا همین پی سی تون ، یک تکه ضبط کنید که موبایل تون و یک کا 750 ، کنار هم یک آهنگ رو با حداکثر صدا پخش کنن؟

ممنون;)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
قربان بنده حرفم به دلیل این بود که در ترد ای تن می گن که ام500 و ام600 از نظر سخت افزاری فرقی ندارن ، در ضمن هنوز هم ناله همه از مدل های حتی جدید تر مثل ام700 از صدای ضعیف به هواست ، حالا شما جدی می فرمایید که به اندازه کا 750 سونی اریکسون هست؟ می تونید با یک رکوردر یا همین پی سی تون ، یک تکه ضبط کنید که موبایل تون و یک کا 750 ، کنار هم یک آهنگ رو با حداکثر صدا پخش کنن؟

ممنون;)

باشه فقط یکم وقت میخام
چون یه گوشی غیر این دو تا نیاز دارم که بتونم صدا ها رو از هم تمیز کنم;)

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10

ممنون;)
پیشنهاد جالبیه
باشه فقط یکم وقت میخام
چون یه گوشی غیر این دو تا نیاز دارم که بتونم صدا ها رو از هم تمیز کنم;)
بی‌صبرانه منتظریم جوادجان.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
دوستان یه سوال فوری . احتیاج به راهنمایی شما دارم:
یه P525 که نصفش به زبان چینی هست . آیا میشه به راحتی با تغییر BIOS به Full English تبدیل کرد ؟
اصلا باید BIOS آپدیت بشه یا به تغییر Firmware امکان پذیره ؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
دوستان یه سوال فوری . احتیاج به راهنمایی شما دارم:
یه P525 که نصفش به زبان چینی هست . آیا میشه به راحتی با تغییر BIOS به Full English تبدیل کرد ؟
اصلا باید BIOS آپدیت بشه یا به تغییر Firmware امکان پذیره ؟

بستگی به این داره که آیا دیگران در فروم های دیگر سعی کرده اند این کار رو با موفقیت بکنن یا نه

به صورت پیش فرض به دلایل اقتصادی ، هیچ شرکتی اجازه نصب بیش از یک زبان رام رو به شما نمی ده.ولی خیلی از برنامه نویس هایfreenlancer برداشتن و قفل های نرم افزاری سر این راه رو شکستن که بتونن هرجور دلشون خواست استفاده کنن
من در مورد ایسوس نمی دونم ، بهتره در کلوپ ایسوس این سئوال رو مطرح کنید
در ضمن ، هیچ رامی نصفش چینی نیست ، همش چینی هست

در آخر ، بایوس در ویندوزموبایل وجود نداره ، چیزی که هست ، رام هست که یک نسخه از ویندوز نصب نشده ، هارد کود می شه درش
حالا شما کجا این بایوس رو دیدید؟
معمولا بهش می گن ROM Update
یا ندرتا firmware update

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
بابا يکسی يک چيزی بخواره ديگه :)
ما منتظريم فعلاً برو بچ برن گوشی بخرن..ببينيم چی از آب در مياد بعد بشه نوبت خودم!
راستی فروم های خارجی رو نگاه ميکردم...ميگفتن دست نق دارين تا چند وقت ديگه کلی مدل جديد مياد...
منظور چه مدل هايی هست؟اين ultimate ها که 4-5 ماه ديگه انگار مياد...منظور همونا بوده يا يکسری ديگه؟!

راستی مدل های eten چی ها خوب هستن؟من هيچ تحقيقی در موردشون نکردم!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بابا يکسی يک چيزی بخواره ديگه :)
ما منتظريم فعلاً برو بچ برن گوشی بخرن..ببينيم چی از آب در مياد بعد بشه نوبت خودم!
راستی فروم های خارجی رو نگاه ميکردم...ميگفتن دست نق دارين تا چند وقت ديگه کلی مدل جديد مياد...
منظور چه مدل هايی هست؟اين ultimate ها که 4-5 ماه ديگه انگار مياد...منظور همونا بوده يا يکسری ديگه؟!

راستی مدل های eten چی ها خوب هستن؟من هيچ تحقيقی در موردشون نکردم!

قربان فکر کنم منظور خیلی ها ، فقط همین آلتیمیت ها نیست چون یک سری دستگاه در حال ریلیز شدن از تمامی سازنده ها هستن
HTC Omni
O2 Flame
Eten X800
Eten M900
Toshiba m600
و خیلی های دیگه و البته اینها که گفتم فقط high end ها رو در بر می گرفت

به نظر من هم خرید فعلا اگر عجله ندارید ، عاقلانه نیست ، نسخه اصلی ویندوز 6 ، از همین ماه آپریل روی دستگاه ها قابل دسترسی خواهد بود ، پس شاید بهتر باشه فعلا رو صبر پیشه کنید

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
آخه مشکل فعلی من اين هست که گوشی قبليم تقريباً ديگه کار نميکنه...در نتيجه مجبورم يک گوشی بخرم..
اين گوشی eten g500 گير مياد اينجا؟قيمتی کسی داره؟قيمت دبيش که خوب بود...خيلی مشکل خاصی هم من تو review ها نديدم....
نظر شما چيه؟

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا, یه سوال امکانش هست s200 تا تابستون یا تا پاییز افت قیمت کنه ؟ یا نه اگر افت قیمت کنه چقدر میاد پایین .

منظورم افت قیمت چشمیگره نه 5 . 10 تومن .
مثلا ممکنه شهریور ماه بشه 400 .؟

بالا