سلام سال نو همگی مبارکDani جون ا ای ول,اقا بسی مایه سرفرازیه اشنایی با شما,اقا اگه قابل بدونین من هم intern هستم,پزشکی اهواز,واقعا ذوق کردم دیدم بچه ها پزشکی اینجان ,تو کار technology,در حقیقت خوره تکنولوزی
تا قبل عید که 600 بود .
آقا این صدای M600+ چجوریاست؟ اگه یه مقایسه با یه پیپیسی دیگه انجام بدن دوستان ممنون میشم.
آقا سلام،
من دیگه واقعاً گیج شدم.:wacko:
1 pocket pc خوب می خوام با قیمت زیر 800 هزار تومن.
چیزهایی که برام خیلی مهمه :
1- سرعت بالا (بیشتر از 400MHz)
2- دوربین حداقل 2 Mps
3- صفحه ی نمایش خیلی خوب با اندازه ی حدود 2.8 inch
4- صدای استریو
5- دارای Edge و WLAN
من خودم به نظرم O2 XDA Atom Life چیز خوبی باشه. هم چنین X-Bound I-Teq هم به نظر خوبه.
لطفاً من رو راهنمایی کنید.:happy:
دوست عزیز این دیگه گیج شدن و مشاوره نمیخواد که برو یه p535 بگیر ما رو هم دعا کن
آقا زنگ زدم رمضانی
قیمت s200 رو 455 گفت ... قیمت رم 2 گیگ هم 150 x رو 43 تومن !
گفت رم 50 x نداریم اما اینطور که من پرس و جو کردم رم کینگستون 2 گیگ 50 x با گارانتی 28 تومن هست ...
حالا می خوام بدونم این 50x با 150 x چه فرقی دارن می دونم سرعت 150 بیشتره اما تو گوشی چه اثراتی دارن واقعا زیاد میشه ..
شما پیشنهاد کدوم رو می گید که بگیرم ؟!
افتضاح
یه چیزی تو مایه های رادیو تک نفره ، با همه پی دی ای های دیگه ، راحت می شه مثل این واکمن ها قدیم بود ، تکی بدون هدفون آهنگ گوش کرد ، من برای یک پادکست ناقابل، باید گوشم رو بچسبونم به بدنه دستگاه
افتضاح
یه چیزی تو مایه های رادیو تک نفره ، با همه پی دی ای های دیگه ، راحت می شه مثل این واکمن ها قدیم بود ، تکی بدون هدفون آهنگ گوش کرد ، من برای یک پادکست ناقابل، باید گوشم رو بچسبونم به بدنه دستگاه
طبق دلایلی پاکت پسی ها قدرت رید بیشتر از 66x رو ندارند و برای شما فرقی نمیگنه:blush:
البته تا اونجایی که من میدونم
نفرماین دکتر:happy:
بنده به شخصه خیلی گوشی ها دستم بود
خیلی پی دی ای ها دست ملت دیدم
بلندی صدای M600+ همپایه کا 750 هستش
کیفیت صدای اسپیکرش (اغراق نباشه) واقعا عالیه
شاید منظورت M500 باشه که منم قبول دارم ، واقعا صداش مزخرفه
من که دارم با M600+ زندگی میکنم
قربان بنده حرفم به دلیل این بود که در ترد ای تن می گن که ام500 و ام600 از نظر سخت افزاری فرقی ندارن ، در ضمن هنوز هم ناله همه از مدل های حتی جدید تر مثل ام700 از صدای ضعیف به هواست ، حالا شما جدی می فرمایید که به اندازه کا 750 سونی اریکسون هست؟ می تونید با یک رکوردر یا همین پی سی تون ، یک تکه ضبط کنید که موبایل تون و یک کا 750 ، کنار هم یک آهنگ رو با حداکثر صدا پخش کنن؟
ممنون
پیشنهاد جالبیهقربان بنده حرفم به دلیل این بود که در ترد ای تن می گن که ام500 و ام600 از نظر سخت افزاری فرقی ندارن ، در ضمن هنوز هم ناله همه از مدل های حتی جدید تر مثل ام700 از صدای ضعیف به هواست ، حالا شما جدی می فرمایید که به اندازه کا 750 سونی اریکسون هست؟ می تونید با یک رکوردر یا همین پی سی تون ، یک تکه ضبط کنید که موبایل تون و یک کا 750 ، کنار هم یک آهنگ رو با حداکثر صدا پخش کنن؟
ممنون
بیصبرانه منتظریم جوادجان.باشه فقط یکم وقت میخام
چون یه گوشی غیر این دو تا نیاز دارم که بتونم صدا ها رو از هم تمیز کنم
دوستان یه سوال فوری . احتیاج به راهنمایی شما دارم:
یه P525 که نصفش به زبان چینی هست . آیا میشه به راحتی با تغییر BIOS به Full English تبدیل کرد ؟
اصلا باید BIOS آپدیت بشه یا به تغییر Firmware امکان پذیره ؟
بابا يکسی يک چيزی بخواره ديگه
ما منتظريم فعلاً برو بچ برن گوشی بخرن..ببينيم چی از آب در مياد بعد بشه نوبت خودم!
راستی فروم های خارجی رو نگاه ميکردم...ميگفتن دست نق دارين تا چند وقت ديگه کلی مدل جديد مياد...
منظور چه مدل هايی هست؟اين ultimate ها که 4-5 ماه ديگه انگار مياد...منظور همونا بوده يا يکسری ديگه؟!
راستی مدل های eten چی ها خوب هستن؟من هيچ تحقيقی در موردشون نکردم!