• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
رمضانی i300 آورده ؟

اونوقت به چه قیمتی ؟

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
این i300 گزینه‌ی بدی نیست، اما صفحه‌اش خیلی کوچیکه.
نظرم بیشتر روی اتم (شما با تشدید بخونید) و ام600+ هستش، ام600+ رو جواد و فرهاد میگن بگیر و دکتر میگه نگیر
249.gif

اگه آقا جواد این تست صدای ام600+ رو واسه ما آپلود کنه ممنون میشم.
راستش دل خودم خیلی دنبال اتمه ولی نمیخوام مثل دفعه‌ی قبل گول ظاهر رو بخورم.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
نظرم بیشتر روی اتم (شما با تشدید بخونید) و ام600+ هستش، ام600+ رو جواد و فرهاد میگن بگیر و دکتر میگه نگیر
249.gif

اتم رو همچنان با تشدید بخوان
:D
ابعاد اتم واقعا راضی کننده هست ، من هر وقت که این اتم یک روز دستمه ، دیگه نمی تونم این ام500 رو توی دست نگه دارم
در ضمن ، تقریبا هیچی ام600پلاس نداره که در اتم افسوس نبودنش رو بخوری
البته نظر شخصی هست ها:lol:

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
اتم رو همچنان با تشدید بخوان
:D
ابعاد اتم واقعا راضی کننده هست ، من هر وقت که این اتم یک روز دستمه ، دیگه نمی تونم این ام500 رو توی دست نگه دارم
در ضمن ، تقریبا هیچی ام600پلاس نداره که در اتم افسوس نبودنش رو بخوری
البته نظر شخصی هست ها:lol:
247.gif
دکتر تیرخلاص رو زدی!
فقط یه مشکلی هست من تا بعد از 14م امکان خرید ندارم، یعنی کسی رو ندارم که اینکار رو واسم انجام بده، فقط یه پدربزرگ و مادربزرگ
301.gif
پیر دارم.
اگه دوستان کسی یا موسسه‌ای رو میشناسن که اینکار رو انجام بده ممنون میشم معرفی کنن.(به جز Shop.ir و Gooshishop.com چون اونها هم تا 14 نیستن)
البته این همه عجله به‌خاطر اینه که من یه مقدار بدشانسم و تا 14م یا خط تولید بسته میشه یا قیمت میره روی 800.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
249.gif

کامیار جان یه چیز میگم که خلاصه با 2 گروه مخالف باشم:wacko:

بدون شگ تو بنچ مارکها ام600 سر تره اونم با اختلاف تقریبا بالا اما یه چیز همین الان میگم حجت برا همه :)

در حال حاضر فقط حاضرم اتم خودم رو با p535 عوض کنم در غیر اینصورت گوشی رو در حدی نمیبینم که دل منو ببره

پ.ن:منظورم این نیست که از این گوشی کامل تر و قوی تر نیست ، ولی این گوشی تونست که دل منو...:happy:

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
فرهاد و دکتر و حسین و جواد و بقیه‌ی دوستان عزیز، تصمیم نهایی اتم است، انشالله و اگر مشکلی پیش نیاد به زودی یک فروند اتم اختیار میکنم!
302.gif

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
مبارکا باشه!
منم امروز يکم با atom ور رفتم.بد گزينه اي نيست.
a200 هم ديگه امروز خيلی رو مغزم نبود.انگار يکم سايز ش کوچيک تر شده تو اين چند روز :)
اون مغازه طبقه 3 پايتخت يک فروند g500+ داشت که به قيمت نجومی 620 ميداد،و البته ميگفت که تا 14 برام x500 مياد البته احتمالاً با قيمت نجومی!
علائدين هم بدلايل عجيبی امروز ساعت 3 تعطيل کرده بود.در بازار هم هيچ گونه kjam يا qtek 9100 نبود.
فکر کنم مجبور شم که يک kjam دست دو بگيرم واسه 2-3 ماهی تا ببينيم چی ميشه...

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
مبارکا باشه!
منم امروز يکم با atom ور رفتم.بد گزينه اي نيست.
a200 هم ديگه امروز خيلی رو مغزم نبود.انگار يکم سايز ش کوچيک تر شده تو اين چند روز :)
اون مغازه طبقه 3 پايتخت يک فروند g500+ داشت که به قيمت نجومی 620 ميداد،و البته ميگفت که تا 14 برام x500 مياد البته احتمالاً با قيمت نجومی!
علائدين هم بدلايل عجيبی امروز ساعت 3 تعطيل کرده بود.در بازار هم هيچ گونه kjam يا qtek 9100 نبود.
فکر کنم مجبور شم که يک kjam دست دو بگيرم واسه 2-3 ماهی تا ببينيم چی ميشه...
ممنون
در مورد علائدین منم قضیه رو شنیدم ولی یکی دو ساعت بعد طی تماسی که با رمضانی داشتم فهمیدم که به روی عموم بازه.
ولی دوست من تکرار تاریخ نکن! من اشتباه کردم و گفتم واسه چندماه S200 میگیرم ولی دیدم چندروز هم رقم زیادیه چه برسه به چندماه! دیگه K-Jam بماند که شواهد نشون دهنده‌ی سرعت کمتر اون نسبت به S200 هستش!

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
آقا كسي رفت رمضاني و ديد p535 رجيستر شده داشت حالا 750 790 800 :D ازش نگذره يه زنگ بزنه من ميخوامش
قربون دستتون

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان:
اقا با بودجه 800-900 تومن خفن ترین گوشی پیشنهادی که حرفی درش نباشه دوستان چی پیشنهاد میدن؟

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
فرهاد و دکتر و حسین و جواد و بقیه‌ی دوستان عزیز، تصمیم نهایی اتم است، انشالله و اگر مشکلی پیش نیاد به زودی یک فروند اتم اختیار میکنم!
302.gif

كاميار جان اولا كه شرمنده تا الان نتونستم بيام جواب بدم:blush:
چون الان شهرستان هستم و از كافي نت دارم پست ميدم (سر فرصت ميام اون دو تا صداي ضبط شده رو برات آپ و پي ام ميكنم)

دوما آقا شديدا مبــــاركه :D

قبل از اينكه مطالبمو بنويسم
عارضم كه بنده حالا حالا ها بايد خاك فروم رو بخورم ! :D تا بتونم به گرد پاي دكتر و بقيه دوستان برسم
بنده نه تجربه اي مثله دكتر دارم نه اطلاعاتشو

اينام يه جور دفايعيه است از طرف من براي ايتن:lol: (كه واقعا خيلي مظلوم واقع شده )
والاه الانم نميدونم چرا دكتر با ايتن آبش تو يه جوب نميره ! :(
پست دكتر رو ديدم خاستم يه طومار جواب بنويسم:happy:
كه حسين جان زحمت كشيد و كار منو خيلي كمتر كرد :blush: :

بدون شگ تو بنچ مارکها ام600 سر تره اونم با اختلاف تقریبا بالا اما یه چیز همین الان میگم حجت برا همه

در حال حاضر فقط حاضرم اتم خودم رو با p535 عوض کنم در غیر اینصورت گوشی رو در حدی نمیبینم که دل منو ببره

منم كه تا الان نگفتم M600+ بالاتر از اتم
ولي خوب مطمئنا كمتر از اونم نيست
بنچ ماركها كه گوياي احوال هستن:D

به نظر من ام 600 پلاس نسبت به قيمتش واقعا ارزش خريد داره
تا اتم با اون قيمت نجوميش:wacko:

اينم بگم حتي تو خيلي چيزاي ديگه ام 600 هم دست پيشي رو گرفته
براي من (به قول مجتبي عزيز) ورژن بلوتوث مهمه ، كه تويه ام 600 ورژنش 2 هستش و تويه اتم 1.2
چون من از هندزفري دي اس 970 استفاده ميكنم مصرف باطري برام مهمه كه توي بلوتث 2 واقعا از انرژي باطري خيلي كم استفاده ميشه از طرفي باند بيشتري براي انتقال اطلاعات داره
البته بنده اينطور فكر ميكنم كه بردش هم بيشتره

از طرفي تنها پاكت پي سي كه دوربينش از بقيه قابل تحمل تره همين ام 600 پلاسه
كه اينم حرفه من نيست تويه بيشتر سايتا و فرومها بهش اشاره كردن
(من نميدونم چرا اكثر سايتايي كه از ام 600 رويو گرفتن هيچ اشاره اي به فلاشش نكردن)

در آخر يه نكته اي هم در مورد هنگ كردن اضافه كنم
بنده تويه اين دو سه ماهي كه دارم از ام 600+ استفاده ميكنم شايد به غير از چند مورد نادر* چيزي به اسم هنگ روي پاكت پي سي نديدم

*اين موارد نادر كه دارم ميگم بر ميگرده به مشكلات كاربري و نرم افزاري (بيشتر از اين وقت توضيح دادن رو اين مسئله رو ندارم ، باشه مفصلا ميام توضيح ميدم)
والاه حتي اگه يه سوناتا هم زير پاتون باشه ولي به بد ترين نحو ازش كار بكشين خوب معلومه كه بالاخره يه روزي چهار چرخش هوا ميره
از لحاظ سخت افزاري پي پي سي بنده هيچ مشكلي نداشته و اميدوارم كه نداشته باشه

همين ، موفق باشين:lol:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
کامیار جان یه چیز میگم که خلاصه با 2 گروه مخالف باشم:wacko:

بدون شگ تو بنچ مارکها ام600 سر تره اونم با اختلاف تقریبا بالا اما یه چیز همین الان میگم حجت برا همه :)

پ.ن:منظورم این نیست که از این گوشی کامل تر و قوی تر نیست ، ولی این گوشی تونست که دل منو...:happy:

این همون موردی هست که همیشه به دوستانم چه در فروم و چه در خارج از فروم می گم؛دوستانی مثل حسین عزیز هستند که به دلیل کار با دستگاههای مختلفی از پی پی سی ها،تجربیات ارزشمندی از کار با هر کدوم دارند،من فکر می کنم که بحث بنچ مارک و این حرفا یه طرف،بحث تجربه شخصی هم یه طرف،
در هر صورت یه پیشنهاد به تمام دوستان،از تجربیات افرادی مثل آقا حسین نباید به سادگی گذشت،
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
داش جواد،
بنده هر چقدر هم که با ایتن خصومت داشته باشم ، به شما ارادت دارم.
عرض شود که نقطه قوت این ترد ، این است که هر کس مجاز است که نظر شخصی و تجربه اش رو با یک دستگاه در اختیار دیگران قرار بدهد.

بهروز ، بالاخره کار دست خودت دادی ، آخه اونم کی جم ؟ حالا چند دادن؟ :hmm:
بابا این هیوندایی چش بود؟ خودتم که می گی این چند روز قدش هم آب رفته

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
والا هنوز که نگرفتم.
اما امان از بی پولی!ميبينی يهو آدم مجبور ميشه به چه خفتی اونم خفت kjam يا jamin تن بده!
اما به هر حال تنها گزينه فعلی واسه من s200/qtek 9100/a200 هست.هيوندای تنها مشکلم باهاش ترس از خراب شدن و
پيدا کردن قطعه ها ديگه براش هست.وگرنه واقعاً ديگه با سايزش مشکل ندارم :)

در کل الان دارم مرحله توجيحی خودم رو طی ميکنم.امروز کاملاً خوب خودم رو توجيح کردم که jamin هم بد چيزی نيست ها.
فردا ميخوام برم واسه توجيح a200,شنبه ديگه بايد ببينيم چه ميکنيم.شايدم تاس بندازم :)
چون قصد دارم هر چی شد بخرم،شنبه ديگه بی گوشی خونه نيام :)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
والا هنوز که نگرفتم.
اما امان از بی پولی!ميبينی يهو آدم مجبور ميشه به چه خفتی اونم خفت kjam يا jamin تن بده!
اما به هر حال تنها گزينه فعلی واسه من s200/qtek 9100/a200 هست.هيوندای تنها مشکلم باهاش ترس از خراب شدن و

در کل الان دارم مرحله توجيحی خودم رو طی ميکنم.امروز کاملاً خوب خودم رو توجيح کردم که jamin هم بد چيزی نيست ها.
فردا ميخوام برم واسه توجيح a200,شنبه ديگه بايد ببينيم چه ميکنيم.شايدم تاس بندازم :)

دوست عزیز من اگر واقعا میخواستم گوشی بخرم و مشگل پول هم داشتم بدون شگ آ200 رو انتخاب میگردم جدا تو پرفورمنس ها جایگاهی این جمین و اس200 ندارند جفا در حق آ200 جداااا:blush:

ولی شما که میخواین 500-550 بدید ام600 هم انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه نسبت به جمین و اس200

در کل من آرزوی موفقیت میگنم براتون انشاالله که انتخاب خوبی داشته باشید:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
والا هنوز که نگرفتم.

a200
a200
a200

دوست عزیز من اگر واقعا میخواستم گوشی بخرم و مشگل پول هم داشتم بدون شگ آ200 رو انتخاب میگردم جدا تو پرفورمنس ها جایگاهی این جمین و اس200 ندارند جفا در حق آ200 جداااا:blush:

ولی شما که میخواین 500-550 بدید ام600 هم انتخاب خیلی خوبی میتونه باشه نسبت به جمین و اس200

در کل من آرزوی موفقیت میگنم براتون انشاالله که انتخاب خوبی داشته باشید:)

صد در صد تایید می شه قربان ،
ببینید ، اگر قرار به خرید اس200 باشه به نظر من ، حتی یک آی دو هم بهش ارجح هست. به نظر من ولی ، همون 400تومن رو خرج این جناب آ200 کن ، بقیه رو بذار جیبت ، مموری ش هم ارزون و تا 4 گیگ ساپورت داره

بیخودی فکر خرابی رو هم نکن ، توکل کن ، هیچی نمی شه:happy:

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
سلام خدمت جناب دکتر عزیز و بقیه اساتید

می خواستم یه قیمت نو از آیمیت جم بدونم و اینکه کارکرده این گوشی چقدر می ارزه؟؟
:cool: :cool:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام خدمت جناب دکتر عزیز و بقیه اساتید

می خواستم یه قیمت نو از آیمیت جم بدونم و اینکه کارکرده این گوشی چقدر می ارزه؟؟
:cool: :cool:

تا اونجایی که میتونید سمتش نرید:blush:

ولی قیمت آگش 450-30 فروش میره دست 2 هم اگر خیلی تمیز باشه 270-300 میدن البته اصلا نمیرزه(با این وجود سمتش نرید:blink: )

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
چرا؟:(
295 با رم 256 نمی ارزه برای خواهرم می خوام استفادش خیلی کمه در حد یه ماشین حساب مهندسیه ؟
الان هم N70 داره

بالا