• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی همه اين pocketpc ها رو ميشه سريالش رو عوض کرد؟
يعنی گوشی رجيستر نشده بگيرم و سريال گوشی فعليم رو بدم يا نه؟
تو فکرم خوب اگر بشه برم از دوبی بخرم گوشی بيارم تا از اين گرون فروش های اينجا؟
چون داره از اين g500+ خوشم مياد.و با قيمت 500 بنظرم بد چيزی نيست.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آقا, یه سوال امکانش هست s200 تا تابستون یا تا پاییز افت قیمت کنه ؟ یا نه اگر افت قیمت کنه چقدر میاد پایین .

منظورم افت قیمت چشمیگره نه 5 . 10 تومن .
مثلا ممکنه شهریور ماه بشه 400 .؟
دوست من،من فکر می کنم که دیگه از این پایینتر نیاد،قیمت کف اس 200 تو همین قیمتها هست،شما می دونید که جم چند وقت هست که قیمتش ثابت مونده و از این پایینتر نرفته،چند پی پی سی هست که به قیمت کف رسیده،یکی جم هست و دیگری اس 200 و تا حدودی جمین،
موفق باشید.

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست من،من فکر می کنم که دیگه از این پایینتر نیاد،قیمت کف اس 200 تو همین قیمتها هست،شما می دونید که جم چند وقت هست که قیمتش ثابت مونده و از این پایینتر نرفته،چند پی پی سی هست که به قیمت کف رسیده،یکی جم هست و دیگری اس 200 و تا حدودی جمین،
موفق باشید.

ممون از راهنمایت :cool: :cool:
پس رفتم تو کارش بعد از تعطیلات می خرمش :p :p

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
منم همچین سوالی داشتم، اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم.

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
بستگی به این داره که آیا دیگران در فروم های دیگر سعی کرده اند این کار رو با موفقیت بکنن یا نه

به صورت پیش فرض به دلایل اقتصادی ، هیچ شرکتی اجازه نصب بیش از یک زبان رام رو به شما نمی ده.ولی خیلی از برنامه نویس هایfreenlancer برداشتن و قفل های نرم افزاری سر این راه رو شکستن که بتونن هرجور دلشون خواست استفاده کنن
من در مورد ایسوس نمی دونم ، بهتره در کلوپ ایسوس این سئوال رو مطرح کنید
در ضمن ، هیچ رامی نصفش چینی نیست ، همش چینی هست

در آخر ، بایوس در ویندوزموبایل وجود نداره ، چیزی که هست ، رام هست که یک نسخه از ویندوز نصب نشده ، هارد کود می شه درش
حالا شما کجا این بایوس رو دیدید؟
معمولا بهش می گن ROM Update
یا ندرتا firmware update

سلام آقا دانیال . خیلی ممنون از راهنماییتون .. در هر صورت چه بشه چه نشه ما آخر رفتیم این p525 رو امروز گرفتیم ...

امروز به قصد خرید اتم رفتم پیشه رمضانی .. قضیه p525 هم قبلا بهم گفته بود که به زبان چینی هست ... وقتی رفتم پیش رمضانی و این p525 رو از نزدیک دیدم دیگه هیچ چیزی جلودارم نشد .. واقعا زیبا بود ... فقط همینم بود که رجیستر شده بود ولی خوب خودشم گفت که زبانش چینی هست... حالا همونجوری که گفتم تقریبا 70 درصد چینی هست . بعضی قسمتها مثلا وقتی به قسمت برنامه ها میری انگلیسی هست ولی منوها به کل چینی !!!! خلاصه از امروز که گرفتم به غیر از تماس و sms کار دیگه ای نتونستم باهاش انجام بدم ...

به رمضانی ( همان پسر جوان که فکر کنم فامیلیشون چیزه دیگست ) گفتم آیا میشه من رام اینو به انگلیسی تغییر بدم . گفت توی سایر PDA ها این مشکل بعضی وقتها بوده و خیلی راحت اونو کامل به انگلیسی تبدیل کردیم ولی در مورد این من هیچ تضمینی نمیکنم که بتونی ! گفتم خودتون تاحالا تلاش نکردید اینو انگلیسی کنید گفت یه بار فقط تونستیم به کمک یکی دیگه نصفیشو انگلیسی کنیم ( همونطوری که گفتم ) خلاصه این ریسکو کردم و به امید اینکه میتونم اونو به انگلیسی تبدیل کنم خریدم !!! ( تو عمرم اینقدر ریسک نکرده بودم )

خلاصه از شما هم یه آشناییت دادیم و کلی تعریف شمارو کرد و گفت خیلی پسر باحالیه . ما هم گفتیم همینطوره و ما هم به گردن ایشون خیلی حق داریم و خیلی چیزا از ایشون یاد گرفتیم ....

در کل من از فردا تحقیقامو شروع میکنم . از شما و دوستان هم خواهشمندم اگر نکته ای میدونید بهم بگید. توی سایت خودش و xda developers یه چیزایی پیدا کردم که فردا توی تاپیک خودش راجبش بحث میکنم و شما هم منو راهنمایی کنید ..
اینم آخرین ورژن فیرم ور p525 : برای شروع آیا کارم با این حل میشه ؟
http://support.asus.com/download/download.aspx?S%ADLanguage=en-us&model=P525

نمیدونم برای تغییر زبان همین تغییر firmware کفایت میکنه ؟

راستی گفت اگه هارد ریست کنی به کل دیگه چینی میشه و همین 2 تا کلمه انگلیسی هم نمیبینی !!!!!!!!

با تشکر .. تا فردا

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

قربان
این که شما بتونید آی ام ای آی یک دستگاه رو به دیگری بدید ، من خیلی وقت پیش دنبالش رو گرفتم ، اون طور که فهمیدم ، امکانش هست ، ولی یک چینی در xda dev برنامه شو نوشته و پولی ش کرده ، به علاوه برای اجراش یک قفل سخت افزاری هم باید بخرید که حدود 35دلار هست .مشکل اینجاس که فقط برای دستگاه های ساخت اچ تی سی امتحان شده بود
ولی کاملا کار می کرد ، یارو IMEI یک دستگاه رو کرده بود15تا صفر
:blink:

قربان جی 500 ضعف هاش فراوانه ، با این حال اگر نظرتون رو جلب کرده بگیرید ، ولی هنوزم می گم ، برای جیب جمع و جور ، در ایران الان فقط هیوندایی مورد مناسبی هست
موفق و پیروز باشید

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
خوب اين ضعف هاش چی ها هستن؟
فعلاً ميدونم مشکل wifi و بدبودن دوربين هست که با هيچ کدوم مشکل ندارم.چون نه استفاده کننده زياد دوربين هستم
و نه wifi...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در کل من از فردا تحقیقامو شروع میکنم . از شما و دوستان هم خواهشمندم اگر نکته ای میدونید بهم بگید. توی سایت خودش و xda developers یه چیزایی پیدا کردم که فردا توی تاپیک خودش راجبش بحث میکنم و شما هم منو راهنمایی کنید ..
انگلیسی کردن رام به طور کامل امکان پذیره و خیلی ها هم این کارو کردن، پست دوم این ترد رو بخونید:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=279777

اینم آخرین ورژن فیرم ور p525 : برای شروع آیا کارم با این حل میشه ؟
http://support.asus.com/download/download.aspx?S%ADLanguage=en-us&model=P525
نمیدونم برای تغییر زبان همین تغییر firmware کفایت میکنه ؟
خیر قربان. زیان دستگاه شما چینی هستش، و به خاطر همین در مرحله ی اول نصب رام جدید شما با یک ارور مواجه می شید. باید اول دستگاهتون رو cid unlock کنید. برای آپدیت کردن عجله نکنید..من اگه جای شما بودم اون ترد رو یه دور کامل می خوندم!:rolleyes:
دوستان در ادامه حتماً اشاره می کنن، یک سری مسائل رو هم جهت ایمنی بیشتر باید رعایت کنید!

قربان
این که شما بتونید آی ام ای آی یک دستگاه رو به دیگری بدید ، من خیلی وقت پیش دنبالش رو گرفتم ، اون طور که فهمیدم ، امکانش هست ، ولی یک چینی در xda dev برنامه شو نوشته و پولی ش کرده ، به علاوه برای اجراش یک قفل سخت افزاری هم باید بخرید که حدود 35دلار هست .مشکل اینجاس که فقط برای دستگاه های ساخت اچ تی سی امتحان شده بود
ولی کاملا کار می کرد ، یارو IMEI یک دستگاه رو کرده بود15تا صفر
:blink:

چینی بود دانیال جان؟ من یه نفر ترک رو دیدم که اینکارو انجام داده بود. کاملاً هم نرم افزاری بود، من برنامه ش رو سیو کردم، ولی فقط برای سه چهار تا دستگاه بود (ویزارد و پرافت و ..) و فقط هم برای چیپ های G3 . دستگاه های جدید (مثل مرحوم s200 خودم) همه G4 هستن.

این کار قطعاً امکان پذیره برای دولوپر ها. ولی خوب هیچ انسان عاقلی نمی آد برنامه ای مخصوص این کار بنویسه و پابلیش کنه:rolleyes:
IMEI Changing is going to get you (them, actually) SORE
واسه همین دوستان پیشنهاد می کنم قیدش رو بزنید. یه 2-3 سال صبر کنید انشالله درست می شه !!

263cylj.gif
oath.png
263cylj.gif

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
راستی قيمت خارجی x500 خيلی خوب هست.
البته نميدونم چرا اين gadgetsworld که مال دوبی هست اينهمه گرون ميده...اما قيمتش اکثر جاها در حد $600
هست.که با gps,wifi,edge واقعاً خوبه...
کسی اينجا نديده؟راستی اصلاً اين eten ها که ايران هستن گارانتی دارن؟يا وارد کننده خاصی براشون هست؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
انگلیسی کردن رام به طور کامل امکان پذیره و خیلی ها هم این کارو کردن، پست دوم این ترد رو بخونید:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=279777

خیر قربان. زیان دستگاه شما چینی هستش، و به خاطر همین در مرحله ی اول نصب رام جدید شما با یک ارور مواجه می شید. باید اول دستگاهتون رو cid unlock کنید. برای آپدیت کردن عجله نکنید..من اگه جای شما بودم اون ترد رو یه دور کامل می خوندم!
دوستان در ادامه حتماً اشاره می کنن، یک سری مسائل رو هم جهت ایمنی بیشتر باید رعایت کنید!

فرهاد جان مرسی از راهنماییت . با اجازت ادامه بحث توی تاپیک خودش باشه . . ممنون
http://forum.persiantools.com/t71899.html

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
فرهاد جان مرسی از راهنماییت . با اجازت ادامه بحث توی تاپیک خودش باشه . . ممنون
http://forum.persiantools.com/t71899.html

راستی چند گرفتی اين p525 رو؟
من الان زنگ زدم به اين رمضانی ميگفت اين جديدا مثل x500 و m700 اينجا register نميشه..
علتش چيه؟مخابرات نميکنه...يا اينکه دستگاه ها مشکل دارن؟

sunnyboy

Registered User
لایک‌ها
1
راستی چند گرفتی اين p525 رو؟
من الان زنگ زدم به اين رمضانی ميگفت اين جديدا مثل x500 و m700 اينجا register نميشه..
علتش چيه؟مخابرات نميکنه...يا اينکه دستگاه ها مشکل دارن؟
فقط همین P525 رو داشت که رجیستر شده بود ولی خوب مشکلش اینه که زبونش چینیه واسه همین کسی هم نمیخرید . یعنی این ریسکو نمیکرد که بخواد انگلیسیش کنه .
با این مشکلش میگفت 700 . گفتش اگه زبونش انگلیسی بود این قیمت بهت نمیدادم ! خلاصه آخر با کلی چونه و گل روی آقا دانیال ما 650 گرفتیم ...

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
عارضم خدمتتون که الوعده وفا
بنده هم صدای زنگ M600+ و هم K750 رو با گوشی 6630 رکورد کردم
ولی چون محیط کارم بستس اصلا فرقی احساس نکردم
منم بخاطر همین آپلودش نکردم (حالا اگه کسی خواست آپش میکنم)

ولی (الارقم میل باطنیم) باید یه سری اعترافاتی بکنم
80.gif

گوشی کا 750 یی که بنده دفعه قبل باهاش با گوشی خودم امتحان کرده بودم
برای اخویم بوده که برادرزاده کوچولو و گرامم زحمت کشیده و کل گوشی (صد البته اسپیکرش رو) عطاشو به لقاش بخشیده
52.gif

و من تا حالا فکر میکردم که صدای کا750 باید همین باشه
عارضم که چون اخویم در دست رس نبود
مجبور شدم از گوشی منشیمون کمک بگیرم
و اینجا بود که فرق صدای کا 750 رو با گوشی خودم فهمیدم !
صدای کا750 خیلی عالیه
211.gif

و با اینکه گوشی من تو این چلنچ بازنده بود ولی هنوزم که هنوزه صداشو بنده قبول دارم !
157.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

80.gif

برای اخویم بوده که برادرزاده کوچولو و گرامم زحمت کشیده و کل گوشی (صد البته اسپیکرش رو) عطاشو به لقاش بخشیده
52.gif

صدای کا750 خیلی عالیه
211.gif

و با اینکه گوشی من تو این چلنچ بازنده بود ولی هنوزم که هنوزه صداشو بنده قبول دارم !
157.gif

داش جواد جان ،
ما حرف شما رو قبول داریم
ولی منظور من از اینکه امتحان کنید ، یک کاری به این شکل بود : اولا که از موبایل استفاده نکنید ، یا از یک رکوردر -ام پی تری 3 پلیر که برای ضبط حرفه ای صداست استفاده کنید یا از یک میکروفون خوب ( من یک دونه سونی استریو دارم خیلی عالی هست) که به پی سی وصل شه استفاده کنید ، در هر صورت ، sampling خوب باشه
چون موبایل های معمول ،خیلی بیت ریت پایینی می دن.
بعد باید محیط کاملا ساکت باشه ، و یک چند دقیقه ضبط کنیدو وسطش قطع نکنید ، و مثلا دو دستگاه با هم و جدا جدا چک کنید

البته همان طور که گفتم ، اسپیکرش انتظار زیادی ازش نمی ره

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
داش جواد جان ،
ما حرف شما رو قبول داریم
ولی منظور من از اینکه امتحان کنید ، یک کاری به این شکل بود : اولا که از موبایل استفاده نکنید ، یا از یک رکوردر -ام پی تری 3 پلیر که برای ضبط حرفه ای صداست استفاده کنید یا از یک میکروفون خوب ( من یک دونه سونی استریو دارم خیلی عالی هست) که به پی سی وصل شه استفاده کنید ، در هر صورت ، sampling خوب باشه
چون موبایل های معمول ،خیلی بیت ریت پایینی می دن.
بعد باید محیط کاملا ساکت باشه ، و یک چند دقیقه ضبط کنیدو وسطش قطع نکنید ، و مثلا دو دستگاه با هم و جدا جدا چک کنید

البته همان طور که گفتم ، اسپیکرش انتظار زیادی ازش نمی ره

والاه دکتر فکر نکنم دیگه نیازی باشه
چون من تا حالا فکر میکردم صدای ک 750 باید در حد همین ایتن بنده باشه
162.gif

که شکر خدا دیروز صحنه را دیدم
39.gif

ولی دکتر به جد میگم صداش از کا 750 پایین تر هست ولی دیگه اینقدری که تو میگی ضعیف نیس
50.gif

این که دیگه گوشتو بچسبونی به تنه ای گوشی تا صداشو بشنوی تو کته من نمیره
162.gif

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
والاه دکتر فکر نکنم دیگه نیازی باشه
چون من تا حالا فکر میکردم صدای ک 750 باید در حد همین ایتن بنده باشه
162.gif

که شکر خدا دیروز صحنه را دیدم
39.gif

ولی دکتر به جد میگم صداش از کا 750 پایین تر هست ولی دیگه اینقدری که تو میگی ضعیف نیس
50.gif

این که دیگه گوشتو بچسبونی به تنه ای گوشی تا صداشو بشنوی تو کته من نمیره
162.gif

داش جواد جان بنده گفتم که دربست حرف شما رو قبول دارم

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10

80.gif

52.gif

صدای کا750 خیلی عالیه
211.gif

157.gif
داش جواد اگه یه لطف بکنی و فایل ضبط شده رو آپلود کنی ممنون میشم.

uxd863

Registered User
لایک‌ها
10
294.gif
همین الاناست که دیگه خودم رو حلق‌آویز کنم
113.gif

هرچی با خودم کلنجار رفتم که با 600-650 چه گوشی می‌تونم بگیرم که انتخاب اشتباهی نکرده باشم نتونستم یه تصمیم درست حسابی بگیرم!
از اونجایی که بنده قبلن حضرت S200 داشتم روی دو نکته خیلی حساس شدم، یکی سرعت یکی صدا (فرهاد درک میکنه عمق حساسیت رو
256.gif
)
حالا بعد از کلی تحقیق و تفحص به این نتیجه رسیدم که میتونم یکی از این انتخاب‌ها رو بخرم، O2 Atom XDA , Eten M600+ , Gigabyte i300. گیگابایت که حقیقتا صفحه‌ی خیلی کوچیکی داره و در رده‌ی سوم هست و همچنین تیری در تاریکیه که معلوم نیست خوب باشه یا بد!
اتم هم با اینکه صدای خوبی داره ولی هنوز از نظر سرعت توسط کسی تضمین نشده، میمونه ایتن که با CPU سامسونگ و رام 256 تقریبا سرعت رو تامین میکنه ولی زمزمه‌هایی مبنی بر صدای ضعیفش شنیدم.
حالا خواهشم اینه که دوستان با توجه به شرایط بنده که در زیر میگم یه PPC مناسب معرفی کنن یا اینکه در انتخاب بین این 3گزینه کمکم کنن.
1.قیافه واسم مهمه و همچنین سایز
2.سرعت و صدا هم تضمین شده باشه
3.حداقل تا 1سال دیگه احتیاح به تعویض نداشته باشم
4.امکان خرید از خارج رو ندارم
5.دسترسی به ایرانسل هم ندارم
6. 600-650 تومن بودجه دارم
267.gif

7. ممنون

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
(فرهاد درک میکنه عمق حساسیت رو )
کاملاً
bgrfreak.gif

من بودم m600+ می گرفتم...ولی رمضانی می گفت دیگه نداره...حیف، واقعاً حیف که این i300 هم صفحه اش اینقدر کوچیکه...
Atom با مورد 1 و 2 که نوشتی خیلی مطابقت داره! صداش عالیه ، خیلی هم خوشگله و خوش قدو قواره!

ولی ببین، رفتی اونجا حتماً اول بپرس ببین ازین گوشی های به حساب ایراد دار داره یا نه (مثل 525 چینی!!) ، احتمالاً با یه تخفیف درست حسابی بتونی بگیریشون. البته خیلی روش حساب باز نکن...بسته به شانس و اقباله دیگه!
newwink.gif

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
اتم سرعتش نبايد کم باشه ها.lag ميگفتن داره اما خوب تا جايی که ما فهميديم تعداد زيادی rom update بيرون براش امده که شايد مشکل حل شده باشه تا الان.
منم خودم هم موندم چی بگيرم.البته با بودجه 500 و مشکلی هم با دست دو گرفتن خيلی ندارم.
فعلاً دنبال اينم ببينم چرا x500 اينجا نيست،اگر از دبی بگيرم مشکلی پيش مياد واسه رجيستر کردنش يا نه.
اما g500+ و m600+ بنظر خوب ميان.i300 هم طراحی زيبايی داره حالا بايد ببينم صفحه کوچيکش اذيت ميکنه يا نه...

بالا