• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Simpson

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حالا به نظر شما کدومش بهتره؟ S200 یا Stealth؟
میگن S200 سی پی یوش Dual Core هست. پس اگه اینطوری باشه زیاد فرقی تو cpu اونها نیست.
Edge که زیاد تو ایران بدرد نمیخوره.(البته 15 فروردین معلوم میشه که ایرانسل چه تعرفه ای براش میذاره)
کیفیت صدای Stealth خیلی بیشتر از S200 هست. 192 به 40
صدای Stealth استریو و صدای S200 مونو.
Stealth صفحه کلید داره که باعث راحتی شماره گیری و SMS میشه.
Stealth دارای Wi-Fi 802.11b/g و S200 دارای Wi-Fi 802.11b هست.
باتری Stealth صد میلی آمپر بیشتر از S200 هست. البته مصرف باتری Stealth بیشتره.
Java گوشی Stealth ورژن 2 هست و S200 ورژن 1.

با این حساب فکر کنم Stealth بهتر از S200 باشه.

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
میگن S200 سی پی یوش Dual Core هست. پس اگه اینطوری باشه زیاد فرقی تو cpu اونها نیست.
Edge که زیاد تو ایران بدرد نمیخوره.(البته 15 فروردین معلوم میشه که ایرانسل چه تعرفه ای براش میذاره)

S200 سی پی یوش Dual Core هست؟!!!!

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
S200 سی پی یوش Dual Core هست؟!!!!

آره!:happy:
البته می دونی که کلاً wm ها صدا رو به صورت جداگونه پردازش می کنن، فکر می کنم کار نصف هسته اش telephony ــه! باز البته من اطلاع دقیق ندارم از جزئیاتش...
48x7o8i.gif

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
آره!:happy:
البته می دونی که کلاً wm ها صدا رو به صورت جداگونه پردازش می کنن، فکر می کنم کار نصف هسته اش telephony ــه! باز البته من اطلاع دقیق ندارم از جزئیاتش...
48x7o8i.gif

تقریبا" زمانهایی خیلی دور،اون موقع که تازه اس 200 و جمین اومده بود،بحثهایی بر سر سی پی یو های اومپ پیش اومد،که بعضی ها می گفتن که قسمتی مستقلا" کارای سیستم عامل و نرم افزاری رو ساپورت می کنه و قسمت دیگه بخش فون رو ساپورت می کنه،من سعی می کنم اون بحثها رو گیر بیارم،

به نظر من جدای از مواردی که دوست دیگمون در مورد اس 200 و استیلث گفتن،من هنوز هم نمی تونم به استیلث به عنوان یه پی پی سی نگاه کنم،هنوز کسی باهاش تو فروم کار نکرده و نمی دونیم که چه وضعیتی داره،(فکر می کنم یه نفر قبلا" گرفته بود،اما مثل اینکه اینجا دیگه نمی یاد)
اما دوستان من،مهمترین قسمت پی پی سی بعد از سی پی یو و رم(نه رام که البته از نظر قیمت تاثیر داره) به نظر من داشتن شتاب دهنده گرافیکی و اسکرین 3.5 اینچ هست،من حتی از 2.8 اینچ خسته شدم،چه برسه به 2.4
البته ممکنه برای کسانی که تازه به جمع ویندوز موبایل دار ها می خوان بپیوندن و قبلا" گزینه هایی مثل دی 800 و ... سامسونگ داشتن،بد نباشه، اما یادتون باشه فقط در کوتاه مدتمثلا" یک سال
ولی این که گفتی سلیقه ای هستش رو منم قبول دارم
اصل قضیه هم همین هست،ما تنها پیشنهاد دهنده هستیم،فردی که قصد خرید داره باید به جمع بندی برسه
بلوتوث اس 200 دو هستش
ولی استیل 1.2
این قسمت هم برای من مهم هست و باید برای کسانی که می خوان از هدست بلوتوث به خصوص برای گوش کردن به موزیک استفاده کنن مهم باشه،
صدای استیل نسبت به اس 200 با کیفیت تره
دوستان یه سوال،من فکر می کنم که اون کانالهایی که برای پخش صدا در دستگاهها ذکر می کنن،فقط در مورد فرمت midi صدق بکنه،من یادم نمی آد،اما قدیما جایی به این نتیجه رسیدم،از اساتید کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان یه سوال،من فکر می کنم که اون کانالهایی که برای پخش صدا در دستگاهها ذکر می کنن،فقط در مورد فرمت midi صدق بکنه،من یادم نمی آد،اما قدیما جایی به این نتیجه رسیدم،از اساتید کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟

درسته مجتبی جان، کیفیت صدا ارتباطی به تون های polyphony ی نداره، اینا برای پخش صدای midi هستن که خوب خیلی وقته منقرض شده...با این حال، ازون جایی که کیفیت صدای افتضاح تر از s200 یعنی جنایت محض در حق بشریت، و با توجه به استریو بودن اسپیکرها، Stealth صداش قطعاً بهتره از s200 ؛ سرعتش هم احتمال خیلی زیاد خیلی بیشتره، ولی همونطور که اشاره کردی صفحه ی 2.4inch ...
با اینحال، خیلی بعیده که قیمتش 450 باشه. همون حدود 600-650 ــه به گمانم، که می شه هم قیمت giga i300 ، که خیلی سرتره از stealth
king.gif

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
از اساتید محترم مخصوصا آقای دکتر که قبلا در مورد i-teq x-bond صحبت هایی داشت چند تا سوال داشتم:

1-این پی دی ای چه قیمته
2-صداش چجوریه
3-تلوزیونش توی ایران خوب میگیره
4-کیفیت LCD نسبت به اس 200 چجوریه
5-معایبش چیه بجز LCD

:happy: :happy:
با تشکر

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
از اساتید محترم مخصوصا آقای دکتر که قبلا در مورد i-teq x-bond صحبت هایی داشت چند تا سوال داشتم:

1-این پی دی ای چه قیمته
2-صداش چجوریه
3-تلوزیونش توی ایران خوب میگیره
4-کیفیت LCD نسبت به اس 200 چجوریه
5-معایبش چیه بجز LCD

:happy: :happy:
با تشکر

1-اگر باشه 550
2-از اتم ضعیف تر بود تا اونجایی که یادم
3-من که نتونستم فقط شبکه 3 رو بهتر میگرفت اونجایی که من بودم
4-شما اصلا تفاوتی احساس نمیکنی
5-باطری......(خیلی زیاد)-جنس بدنه در حد سطل زباله:blush:

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
pda2 یکی از قوی ترین گوشیها تو زمان خودش بود البته الان هم هست ولی اصلا سمت این گوشی نرو عزیز که شدید پول بیخود میدی چون اگر دست اولش باشه 700 میدن و دست 2 تمیز هم باید خوابش دید:blush:

در کل پیشنهادم به شما جاسجر هست که از هر نظر تکمیل:)

پ.ن: از شما هم معذرت میخوام اگر تو پست قبلیم شما رو ناراحت کردم:rolleyes:

اتفاقا من خيلي از دوستانم از jas jar راضي نيستند
1- ميگن خيلي هنگ مي كنه
2- باطري رو مي خوره
3-آنتن دهيش ضعيفه
4-.....بگم بازم!
شما چجوري شده كه اينو بهتر از pda2 مي بينين تعجب كردم
در ثاني . داداش من ناراحت نشدم فقط چون من سؤالم مشكلي نداشت بخاطر همين و بس:D

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
1- ميگن خيلي هنگ مي كنه
2- باطري رو مي خوره
3-آنتن دهيش ضعيفه
4-.....بگم بازم!

اینو دارم از شما میشنوم تا بحال کسی رو ندیده بودم که از جاسجر ناراضی باشه(به جز وزن و حجمش)

من خودم باهاش کار کردم تقریبا میتونم بکم جز بهترین پاکت پسی هایی بود که من باهاش کار کردم:)

GracIouS

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
6
1- ميگن خيلي هنگ مي كنه
2- باطري رو مي خوره
3-آنتن دهيش ضعيفه
4-.....بگم بازم!

اتفاقا برای ما هم جایه تعجبه که شما چطوری pda2 رو ارجح تر از جسجار میدونی:blink:
شما اینجا رو بخون

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
1-اگر باشه 550
2-از اتم ضعیف تر بود تا اونجایی که یادم
3-من که نتونستم فقط شبکه 3 رو بهتر میگرفت اونجایی که من بودم
4-شما اصلا تفاوتی احساس نمیکنی
5-باطری......(خیلی زیاد)-جنس بدنه در حد سطل زباله:blush:

من صدای اتم رو نشنیدم از کا جم یا جمین بیشتره؟
واقعا جنس بدنش انقدر آشغاله؟
اصلا ارزش داره به جای جمین این رو بگیرم؟:p

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من صدای اتم رو نشنیدم از کا جم یا جمین بیشتره؟
واقعا جنس بدنش انقدر آشغاله؟
اصلا ارزش داره به جای جمین این رو بگیرم؟:p
قطعا" بیشتره،این رو به این خاطر با قاطعیت می گم،چون دو تا از همکارای من اس 200 دارن،
اگر هم قرار هست که آی تک بگیرید،بهتره به نظر من گیگا رو گیر بیارید،از لحاظ سخت افزاری مشابه هستند،اما مشکلات آی تک رو در گیگا وجود نداره،در مورد تی وی هم بهتره بی خیال شید،با صفحه 2.4 تی وی دیدن واقعا" حال و حوصله می خواد،ضمن اینکه افرادی که قدیما داشتن زیاد جالب تعریف نمی کردن،ضمنا" حواستون به باطری ضعیفش هم باشه،
موفق باشید.

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
دست شما درد نکنه
بی خیال شدیم ما
من بیشتر دنباله یه چیز بودم که صداش مشت باشه -سرعت CPU خوبی داشته باشه- دوربینش در حد 25 فرم باشه وبا کیفیت باشه-اندازشم کوچیک باشه-ترجیحا کیبوردم داشته باشه (مثل کاجم که کشویی هست)-بودجه امسالمون هم500 تا 600 هست:happy:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دست شما درد نکنه
بی خیال شدیم ما
من بیشتر دنباله یه چیز بودم که صداش مشت باشه -سرعت CPU خوبی داشته باشه- دوربینش در حد 25 فرم باشه وبا کیفیت باشه-اندازشم کوچیک باشه-ترجیحا کیبوردم داشته باشه (مثل کاجم که کشویی هست)-بودجه امسالمون هم500 تا 600 هست:happy:
دوست من،من هرچی فکر کردم نتونستم دستگاهی پیدا کنم که این مشخصات رو با هم یکجا داشته باشه و با بودجه شما هم متناسب باشه،حالا بهتره اولویت مسائلی رو که گفتید،مشخص کنید،مثلا" 1- سی پی یو2-دوربین3-کیبورد و ... تا بتونیم با هم به گزینه هایی دست پیدا کنیم،

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
دوست من،من هرچی فکر کردم نتونستم دستگاهی پیدا کنم که این مشخصات رو با هم یکجا داشته باشه و با بودجه شما هم متناسب باشه،حالا بهتره اولویت مسائلی رو که گفتید،مشخص کنید،مثلا" 1- سی پی یو2-دوربین3-کیبورد و ... تا بتونیم با هم به گزینه هایی دست پیدا کنیم،

1-صدا 2- دوربین 3-سی پی یو 4-کیبورد

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اینجا هست که میگم حتما با فرهاد صحبت کنی:)

برای اولین بار به یکی پیشنهاد خرید جاسجم رو میدم بدون شگ:)
آخه حسین جان ایشون بودجه شون نهایتا" تا 600 هست،و الا من هم همون جاس جم رو پیشنهاد می دادم،فکر می کنم الان قیمتش در حدود 750 تا 800 باشه،
1-صدا 2- دوربین 3-سی پی یو 4-کیبورد
با این اوصاف بازار و گزینه هایی که فعلا" در بازار ایران هست،بهترین همون جاسجم هست،اگر کیبورد 4 امین اولویت رو داره،جس جار هم هست که متاسفانه دوربینش ضعیفه و بقیه خصوصیات مورد نظرتون رو داره،ضمنا" قیمتش در حدود همون جاسجم هست،اتم اگزک و اتم معمولی هم پیشنهاد های بعدیم هست،یه سری دستگاهها هم هستند که متاسفانه یا ریلیس نشدند و یا اگر ریلیس شدن وارد بازار ایران نشدند،
در رنج قیمت شما هم،باز چند مورد رو باید فدای چند مورد دیگه کنید،به نظر من سی پی یو مهمترین عامل برای خرید هست،بنابراین شاید فکر کردن به ایتن هم بد نباشه،هر چند که صداش ضعیفه و همچنین کیبورد نداره،در مورد دوربین هم باید بگم پی پی سی ها فرق چندانی در این مورد با هم ندارن،
در مورد صدا هم دستگاههای او2 بعد از اتم از دو اسپیکر استفاده می کنن،که می تونه نظر شما رو در صدا تامین کنه،

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
آخه حسین جان ایشون بودجه شون نهایتا" تا 600 هست،و الا من هم همون جاس جم رو پیشنهاد می دادم،فکر می کنم الان قیمتش در حدود 750 تا 800 باشه،

با این اوصاف بازار و گزینه هایی که فعلا" در بازار ایران هست،بهترین همون جاسجم هست،اگر کیبورد 4 امین اولویت رو داره،جس جار هم هست که متاسفانه دوربینش ضعیفه و بقیه خصوصیات مورد نظرتون رو داره،ضمنا" قیمتش در حدود همون جاسجم هست،اتم اگزک و اتم معمولی هم پیشنهاد های بعدیم هست،یه سری دستگاهها هم هستند که متاسفانه یا ریلیس نشدند و یا اگر ریلیس شدن وارد بازار ایران نشدند،
در رنج قیمت شما هم،باز چند مورد رو باید فدای چند مورد دیگه کنید،به نظر من سی پی یو مهمترین عامل برای خرید هست،بنابراین شاید فکر کردن به ایتن هم بد نباشه،هر چند که صداش ضعیفه و همچنین کیبورد نداره،در مورد دوربین هم باید بگم پی پی سی ها فرق چندانی در این مورد با هم ندارن،
در مورد صدا هم دستگاههای او2 بعد از اتم از دو اسپیکر استفاده می کنن،که می تونه نظر شما رو در صدا تامین کنه،

با تشکر از حسین آقا و آقا مجتبی :D :D
من عجله ای برای خرید ندارم مثلا می تونم تا 6 ماه دیگه هم صبر کنم تا یه سری ریلیس بشن
در ضمن من از جاس جم خوشم اومده فقط یه نکته دوربینش از جمین بهتره (اندازه فیلمبرداری و سرعتش)و این 750 تا 800 قیمته پایشه یا ممکنه تا چند ماه دیگه پایین تر بییاد؟
راستی این جاسجم 2 تا اسپیکر داره ؟
PPC هست که تو این قیمتا جی پی اس داشته باشه؟

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا برای ما هم جایه تعجبه که شما چطوری pda2 رو ارجح تر از جسجار میدونی:blink:
شما اینجا رو بخون

اینو دارم از شما میشنوم تا بحال کسی رو ندیده بودم که از جاسجر ناراضی باشه(به جز وزن و حجمش)

من خودم باهاش کار کردم تقریبا میتونم بکم جز بهترین پاکت پسی هایی بود که من باهاش کار کردم:)

آقايون من اين صفحه اي كه شما معرفي كردي رو خودم ديده بودم
من دارم مي گم مصرف كننده هاش مي گن زود زود هنگ ميكنه و توي اجراي برنامه ها زمان زيادي رو مصرف ميكنه
وگرنه اگه يخواي از روي تئوري نظر بدي 100% حرف شما منطقي هستش :cool:

بالا