• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

tuge_life

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
يه سؤال:
i-mate ultimate 7150 گوشي هستش . يعني منظورم اينه كه ميشه sim card بهش نصب كرد ( خط تلفن ) نمي دونم اين دفعه تونستم منظورمو برسونم
و اگه هست نظرتون راجبش چيه . گوشي خوبي هستش
چون قيمتشم مناسبه ميگم واسم از اروبا ميارن
ممنون:)

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
يه سؤال:
i-mate ultimate 7150 گوشي هستش . يعني منظورم اينه كه ميشه sim card بهش نصب كرد ( خط تلفن ) نمي دونم اين دفعه تونستم منظورمو برسونم
و اگه هست نظرتون راجبش چيه . گوشي خوبي هستش
چون قيمتشم مناسبه ميگم واسم از اروبا ميارن
ممنون:)

بله عزیز فون ادیشن هست :blush:

بعدش شما از کجا قیمت دارید

دستگاه هنوز ریلیز نشده:blink:

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
بله عزیز فون ادیشن هست :blush:

بعدش شما از کجا قیمت دارید

دستگاه هنوز ریلیز نشده:blink:

سلام
pdadb.net رو یه سری بزن
جزو دستگاه های جدیده (NEW)
up coming نیست دیگه
ولی من هم جایی هنوز ندیدم برا فروش
اگه خبری از فروش شد به ما هم بگین
مرسی

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
با تشکر از حسین آقا و آقا مجتبی :D :D
من عجله ای برای خرید ندارم مثلا می تونم تا 6 ماه دیگه هم صبر کنم تا یه سری ریلیس بشن
در ضمن من از جاس جم خوشم اومده فقط یه نکته دوربینش از جمین بهتره (اندازه فیلمبرداری و سرعتش)و این 750 تا 800 قیمته پایشه یا ممکنه تا چند ماه دیگه پایین تر بییاد؟
راستی این جاسجم 2 تا اسپیکر داره ؟
PPC هست که تو این قیمتا جی پی اس داشته باشه؟
قطعا" اگر می تونید شما باید صبر کنید،چون هم بودجتون نسبت به اون چیزهایی که دنبالیشین کمه و هم مدلهای جدیدی در راهن که باعث می شن قیمت پی پی سی های مورد نظرتون پایین بکشه،اما شرایط بازار رو هم باید مد نظر داشته باشید،خیلی از این دستگاهها رو فروشگاه رمضانی به گفته خودشون وارد نخواهند کرد و این کار رو کمی سخت می کنه،
قیمت 750 تا 800 هم قیمت کف جاسجم نیست،پایینتر خواهد اومد قطعا"،
متاسفانه اسپیکر جاسجم مونو هست،
تو قیمت 500 تا 600 ایتن جی 500 و 500+ هست،که جی پی اس دارن،
موفق باشید.

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا این استیل چشم منو گرفته جدا 445 هست اگه باشه می صرفه هاا ها ها ا

02 XDA Stealth با ویژگی هایی بی نظیر

1868159ddc5247a8cdfe8d92de4b203e.gif

شرکت معروف و بزرگ O2 یک شرکت عظیم مخابراتی در اروپا می باشد که جداً از فعالیت های مخابراتی خود به تولید گوشی و پاکت پی سی دست زده است. XDA Stealth نام یکی از مدل های پاکت پی سی شرکت O2 است که هم اکنون به بررسی آن می پردازیم.

XDA Stealth با ظاهری زیبا و کوچک با تمامی پاکت پی سی های موجود در بازار تفاوت زیادی از نظر ظاهری دارد. این محصول شرکت O2 با پشتیبانی شبکه های GSM1900/1900/900 برای استفاده در ایران مشکلی نخواهد داشت. اندازه این پاکت پی سی 110 در 53 در 32.5 میلی متر می باشد که کاملاً متناسب با وزن 140 گرمی آن است.

صفحه نمایش XDA Stealth مانند تمامی رقبای خود در بازار دارای قابلیت Touchscreen و همچنین 65 هزار رنگ می باشد. البته از نظر فراوانی رنگ XDA Stealth نمی تواند با نمونه های خود از دیگر شرکت ها رقابتی داشته باشد. انداز صفحه نمایش این گوشی نیز 240در 320 پیکسل و 2.4 اینچی می باشد که با توجه به اندازه کل این محصول می تواند قابل توجه باشد. حتی این صفحه نمایش می تواند حرکت دست روی خود را تشخیص دهد.

سیستم ملودی های XDA Stealth دارای 192 کانال پولی فونیک می باشد و حتی قابلیت استفاده از فرمت Mp3 نیز برای زنگ ها را دارد. همچنین سیستم لرزشی را مانند تمامی رقبای خود دارا می باشد این محصول شرکت O2 حافظه 64 مگابایتی دارد و قابلیت افزودن حافظه توسط اسلات کارت miniSD که در این مدل طراحی شده است را دارد.

مشخصه ای که می توان آن را از دیگر رقبای خود مانند Imate و HP متمایز کرد پردازنده XDA Stealth می باشد که کاربرانی که به سرعت PDA خود اهمیت ویژه ای می دهند را به خود جلب می کند. پردازشگر 416 مگاهرتزی این پاکت پی سی 272 Intel XScale PXA می باشد که سرعت پردازش در XDA Stealth را بسیار بالا برده است.

یکی دیگر از محسنات این محصول مجهز بودن آن به تمامی سیستم های ارتباطی با دیگر دستگاه هاست که می توان به بلوتوث نسخه 2، مادون قرمز، کارت شبکه بی سیم با تکنولوژی Wi-Fi تحت استاندارد b/g 80.211 و همچنین پورت USB و mini USB نام برد که انتخاب های بسیاری را برای کاربر بوجود می آورند.

سیستم عامل XDA Stealth مایکروسافت ویندوز موبایل نسخه 5 پاکت پی سی می باشد که برای اتصال به اینترنت دارای جستجوگر WAP x/HTML است که کار با اینترنت را با صفحه نمایش 2.4 اینچی آن بسیار لذت بخش می کند. همچنین با توجه به پردازشگر قدرتمند، این مدل نرم افزارهای کاربردی را به راحتی مورد پردازش قرار می دهد.

دوربین طراحی شده در این مدل در مقایسه با رقبا برتری خاصی دارد. دوربین این محصول 2 مگاپیکسلی می باشد که سیستم اتوفوکوس و فلش قدرتمندی نیز روی آن تعبیه شده است. همچنین این دوربین با کیفیت 1600 در 1200 پیکسل می تواند به ثبت عکس بپردازد.

XDA Stealth مانند تمامی پاکت پی سی های موجود در بازار نرم افزارهای Excel، Word، Media Player و Outlook را در خود جای داده است. همچنین قابلیت ساختن آلبوم های ویدیو و عکس های موجود در XDA Stealth به صورت بسیار زیبایی وجود دارد تا کاربرانی که برای مدیریت فایل های صوتی تصویری خود بسیار ارزش قائل می شوند را خشنود کند.

باتری این محصول شرکت O2 کاربر خود را در حالت آماده تا 150 ساعت و همچنین تا چهار ساعت و نیم زمان مکالمه بی نیاز از شارژ می کند. O2 XDA Stealth در بازار ایران به نمایندگی شرکت پارت آسیا عرضه می شود و دارای گارانتی یکساله از همین شرکت است.

قیمت این مدل در حدود 730 هزار تومان می باشد.

منبع: علم روز

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
البته تاریخ این ملب ماله 7 . 8 ماه پیشه قیمتش رو زده 730 ..

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
یه سوال دیگه آقا مجتبی:
این جاسجم صداش از کا جم کمتره؟
HTC P4550 مدل خوبیه به نضر شما رمضانی اینو میاره؟
من یه چیز می خوام صداش در سطح کاجم باشه دوربین هم مثل جمین فقط فیلمبرداریش پر سرعت تر
نهایتا شما چیو پیشنهاد می کنید؟؟:(

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
یه سوال , دیدم تو این بخش هی جی پی اس جی پی اس میکنند , میخوام بدونم تو ایران جی پی اس جواب میده ؟
از شماها کسی کار کرده باهاش ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
یه سوال دیگه آقا مجتبی:
این جاسجم صداش از کا جم کمتره؟
HTC P4550 مدل خوبیه به نضر شما رمضانی اینو میاره؟
من یه چیز می خوام صداش در سطح کاجم باشه دوربین هم مثل جمین فقط فیلمبرداریش پر سرعت تر
نهایتا شما چیو پیشنهاد می کنید؟؟:(
من تا به حال صدای جاسجم رو نشنیدم و مقایسه نکردم،اما فکر می کنم که از کا جم بیشتر باشه،اما اینو از دوستانی بپرسید که جاسجم دارن،
پی 4550 هم تقریبا" بیشتر نیازهای شما رو رفع می کنه،تنها روی مونو بودن اون باید تامل کرد که اون هم فکر می کنم نباید مشکل چندانی ایجاد بکنه،اما در مورد اینکه رمضانی میاره،باید با خودش صحبت کنید،اینها سیاستهای خودشون رو دنبال می کنن،
من فکر نمی کنم که صدای کاجم و حمین فرق چندانی داشته باشه،آقا حسین در این مورد نظر بدن بهتره،
اما در مورد پیشنهادهام،هنوز نظرم همون هست،از بین جمین و کاجم هم فکر می کنم با توجه به الویتهاتون چون از لحاظ صدا و سی پی یو تفاوتی ندارن،فقط دوربین جمین بهتره و کاجم کیبورد داره،اول جمین و بعد کاجم،چون دوربین از کیبورد براتون مهمتر بود،شما می تونید در این رابطه اس200 بگیرید که همون جمین هست،نظر من اینه که با توجه به اینکه قیمت اس 200 به کف رسیده و پایینتر نمی یاد،علی الحساب یه اس 200 برای شش ماه تا یه سال داشته باشید و از اون استفاده کنید،تا عملا" متوجه بشید که از پی پی سی تون چه انتظاراتی دارید،تا اون موقع هم وضع مدلهای جدید مشخص شده و هم اینکه شما وضوح بیشتری از انتظاراتتون از یه پی پی سی دارید،و ضمنا" در موقع فروشش هم ضرر زیادی نسبت به پی پی سی های دیگر نخواهید کرد،
البته منتظر نظر حسین در مورد صدای کا جم و جمین باشید.
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
تقریبا" زمانهایی خیلی دور،اون موقع که تازه اس 200 و جمین اومده بود،بحثهایی بر سر سی پی یو های اومپ پیش اومد،که بعضی ها می گفتن که قسمتی مستقلا" کارای سیستم عامل و نرم افزاری رو ساپورت می کنه و قسمت دیگه بخش فون رو ساپورت می کنه،من سعی می کنم اون بحثها رو گیر بیارم،

به نظر من جدای از مواردی که دوست دیگمون در مورد اس 200 و استیلث گفتن،من هنوز هم نمی تونم به استیلث به عنوان یه پی پی سی نگاه کنم،هنوز کسی باهاش تو فروم کار نکرده و نمی دونیم که چه وضعیتی داره،(فکر می کنم یه نفر قبلا" گرفته بود،اما مثل اینکه اینجا دیگه نمی یاد)
اما دوستان من،مهمترین قسمت پی پی سی بعد از سی پی یو و رم(نه رام که البته از نظر قیمت تاثیر داره) به نظر من داشتن شتاب دهنده گرافیکی و اسکرین 3.5 اینچ هست،من حتی از 2.8 اینچ خسته شدم،چه برسه به 2.4
البته ممکنه برای کسانی که تازه به جمع ویندوز موبایل دار ها می خوان بپیوندن و قبلا" گزینه هایی مثل دی 800 و ... سامسونگ داشتن،بد نباشه، اما یادتون باشه فقط در کوتاه مدتمثلا" یک سال

اصل قضیه هم همین هست،ما تنها پیشنهاد دهنده هستیم،فردی که قصد خرید داره باید به جمع بندی برسه

این قسمت هم برای من مهم هست و باید برای کسانی که می خوان از هدست بلوتوث به خصوص برای گوش کردن به موزیک استفاده کنن مهم باشه،

دوستان یه سوال،من فکر می کنم که اون کانالهایی که برای پخش صدا در دستگاهها ذکر می کنن،فقط در مورد فرمت midi صدق بکنه،من یادم نمی آد،اما قدیما جایی به این نتیجه رسیدم،از اساتید کسی در این مورد اطلاعاتی داره؟
موفق باشید.

فرهاد توضیح داد ، این عدد پولی فونی فقط مربوط به اینه که شما مثلا بخواهید از فایل می دی که در رام هستن استفاده کنید ، همین

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
درسته مجتبی جان، کیفیت صدا ارتباطی به تون های polyphony ی نداره، اینا برای پخش صدای midi هستن که خوب خیلی وقته منقرض شده...با این حال، ازون جایی که کیفیت صدای افتضاح تر از s200 یعنی جنایت محض در حق بشریت، و با توجه به استریو بودن اسپیکرها، Stealth صداش قطعاً بهتره از s200 ؛ سرعتش هم احتمال خیلی زیاد خیلی بیشتره، ولی همونطور که اشاره کردی صفحه ی 2.4inch ...
با اینحال، خیلی بعیده که قیمتش 450 باشه. همون حدود 600-650 ــه به گمانم، که می شه هم قیمت giga i300 ، که خیلی سرتره از stealth
king.gif

100% تایید می شه ، فقط آی300

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
1-اگر باشه 550
2-از اتم ضعیف تر بود تا اونجایی که یادم
3-من که نتونستم فقط شبکه 3 رو بهتر میگرفت اونجایی که من بودم
4-شما اصلا تفاوتی احساس نمیکنی
5-باطری......(خیلی زیاد)-جنس بدنه در حد سطل زباله:blush:

صدای اتم و باند یکی هست ، شاید حتی باند یه نمه قوی تر باشه
تله ویزیون تعطیل
رام 64 مگی واقعا دست شما رو در نصب برنامه می بنده

TheMohammad

Registered User
لایک‌ها
18
من حدود یک ماهی هست که این بخش ppc رو دنبال میکنم ، البته قبلش زمینه داشتم !
من حدود یک ماه دیگه میخوام یکی بگیرم، با توجه به امکانات مدل های مختلف که وجود داره از Eten X500 خیلی خوشم اومد، هم از ظاهرش و هم از امکاناتش و همیچنین قیمتی که تو اکثر سایت های خارجی زده ! (حتی یه جا 549$ زده بود) ولی وقتی زنگ زدم به این جناب رمضانی گفت که نداریم ! و نمیاریم ! ، من که از این خوشم اومده چه طور این رو بخرم ؟ کسی رو اونور ندارم ولی میتونم با mastercart پرداخت کنم ، جایی هست که به ایران بفرسته و مطمئن هم باشه یا اصلا توی همین ایران کسی دیگه ای این رو نمیفروشه ؟

Imate-JAMin

Guest
لایک‌ها
0
من تا به حال صدای جاسجم رو نشنیدم و مقایسه نکردم،اما فکر می کنم که از کا جم بیشتر باشه،اما اینو از دوستانی بپرسید که جاسجم دارن،
پی 4550 هم تقریبا" بیشتر نیازهای شما رو رفع می کنه،تنها روی مونو بودن اون باید تامل کرد که اون هم فکر می کنم نباید مشکل چندانی ایجاد بکنه،اما در مورد اینکه رمضانی میاره،باید با خودش صحبت کنید،اینها سیاستهای خودشون رو دنبال می کنن،
من فکر نمی کنم که صدای کاجم و حمین فرق چندانی داشته باشه،آقا حسین در این مورد نظر بدن بهتره،
اما در مورد پیشنهادهام،هنوز نظرم همون هست،از بین جمین و کاجم هم فکر می کنم با توجه به الویتهاتون چون از لحاظ صدا و سی پی یو تفاوتی ندارن،فقط دوربین جمین بهتره و کاجم کیبورد داره،اول جمین و بعد کاجم،چون دوربین از کیبورد براتون مهمتر بود،شما می تونید در این رابطه اس200 بگیرید که همون جمین هست،نظر من اینه که با توجه به اینکه قیمت اس 200 به کف رسیده و پایینتر نمی یاد،علی الحساب یه اس 200 برای شش ماه تا یه سال داشته باشید و از اون استفاده کنید،تا عملا" متوجه بشید که از پی پی سی تون چه انتظاراتی دارید،تا اون موقع هم وضع مدلهای جدید مشخص شده و هم اینکه شما وضوح بیشتری از انتظاراتتون از یه پی پی سی دارید،و ضمنا" در موقع فروشش هم ضرر زیادی نسبت به پی پی سی های دیگر نخواهید کرد،
موفق باشید.

من الآن جمین دارم می خوام بفروشم:eek:

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موفق باشید.

این شد حرف حساب :happy: :happy:

بالا