• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
همونطور که حسین عزیز اشاره کردن این مدل GPS نداره و باید یه GPS Bluetooth به صورت جداگونه تهیه کنید که مدلهای مختلفی داره. البته بنده قیمت دقیقی از GPS های Bluetooth ندارم ولی حدود 80تومن هست. میتونید توی ترد GPS توی همین فروم از جزئیات دقیق مطلع بشید.

همون طور که گفتم جی پی اس نداره باید یکی براش بخرید:blush:
:blink: :blink:

دوستان از هر دوتون خیلی ممنون :)

با تشکر
مرغابی:cool:

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حسين جان (FrankenStein) و فرهاد و دكتر و بقيه اساتيد/ بين دو نمونه گوشي {asuse p535-O2 XDA Atom Life} يه مقايسه كوچولو لطف ميكنيد انجام بديد ؟

از نظر كارايي و براند و همه چيز ...

o2 XDA atom life
o2-xda-atom-life.gif

General Network HSDPA / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900

Size 240 x 320 pixels, 2.7 inches

- 64 MB RAM, 1 GB ROM
- Intel XScale PXA 270, 620 MHz processor
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps

Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, video, flash; secondary VGA video call camera
- Video call
- Pocket Office(Word, Excel, Outlook)
- FM Radio with RDS
- Java MIDP 2.0
- Voice memo
- MP3/AAC player
- Video/audio album
- Built-in handsfree
Battery Standard battery, Li-Ion 1530 mAh
Stand-by Up to 200 h
Talk time Up to 4 h
-----

Asuse p535
asus-p535.gif

General Network GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900

Size 240 x 320 pixels, 2.8 inches

- 64 MB SDRAM
- 256 MB NAND Flash
- Intel Xscale processor 520 MHz
Data GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps

Camera 2 MP, 1600x1200 pixels, autofocus, video(30fps), flash
- GPS receiver with SiRF Star III chipset
- Pocket Office(Word, Excel, PowerPoint Viewer)
- Windows MPlayer 10
- Java MIDP 2.0
- Text to Speech
- Business card recognition
- Sheduler
- Calculator
- Voice memo
- Currency converter
- Stopwatch
Battery Standard battery, Li-Ion 1300 mAh
Stand-by Up to 200 h
Talk time Up to 5 h
من یه مطلبی عرض میکنم خدمتتون دوست عزیز. البته شما خودتون که استاد ما هستی و همچنین بقیه‌ی دوستان. این مطلب رو کلی عرض میکنم.
همونطور که خودتون و همه‌ی دوستان میدونن این دو مل هنوز وارد بازار ایران نشدن و کسی توی این فروم هم نیست که از این دو مدل حداقل یکیش رو داشته باشه. پس مقایسه میمونه از طریق مشخصاتی که در سایتها‌ی GSMArena و PDAdb و ... ارائه شدن. که این هم مستلزم این هست که کاربر بدونه از چیزی که میخواد بخره چی میخواد، و کمک دوستان در مقایسه تقریبا میشه گفت امتیاز کمی داره ، البته منکر این نمیشم که مشاوره‌ تاثیر بسیار مثبتی در انتخاب داره اما موقعی که کاربر مشاوره دهنده تجربه‌ی کار با اون گوشی مورد نظر رو داشته باشه و گرنه منابع اطلاعاتی مشاور هم همون منابعی هست که شما دارید و در نظر نهایی شما میمونید و سلیقه تون.
پس نباید از کاربران انتظار راهنمایی های دقیق داشت.

اگه من جای شما بودم انتخابم رو ASUS قرار میدادم چون احساس میکنم از نظر مچ بودن قطعات داخلی باهم ASUS یه سروگردن از O2 بالاتره و همچنین دوربین با فیلم برداری دست نیافتنیش هم میتونه امتیاز بزرگی باشه، همچنین در یه نگاه گذری که به سایت ASUS داشتم مطمئن شدم که کاربرشون هیچ وقت تنها نمیمونه، و اینکه مدل قبلی (P525) از امتحانات کاملا سربلند بیرون اومده. (راستی GPS هم فراموش نشه!)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
نوشته ای از imate_pda2k
فرهاد جان ... دكتر ...
من پي 535 ميخوام ... اين رمضاني بخواد بياره رجيستر شدش رو فكر نكنم بيشتر از 800 بده ؟ !
يه كاري كنيد بياره خب ... فروش هم كه 100% داره / اوليش منم
تو كف هستيما

یعنی این p535 هیچ طور گیر نمیاد ؟ یکی میتونه دلیلش رو به من بگه که چرا ؟

مگه برای 2 ماه پیش نیست ؟

حالا من که یک ماهه صبر کردم و قرار بود سه شنبه بخرم باید چی کار کنم ؟ این شیطونه یواش یواش دار میگه که بی خیال پاکت پی سی بشم و برم سراغ همون گوشی ... .

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من یه مطلبی عرض میکنم خدمتتون دوست عزیز. البته شما خودتون که استاد ما هستی و همچنین بقیه‌ی دوستان. این مطلب رو کلی عرض میکنم.
همونطور که خودتون و همه‌ی دوستان میدونن این دو مل هنوز وارد بازار ایران نشدن و کسی توی این فروم هم نیست که از این دو مدل حداقل یکیش رو داشته باشه. پس مقایسه میمونه از طریق مشخصاتی که در سایتها‌ی GSMArena و PDAdb و ... ارائه شدن. که این هم مستلزم این هست که کاربر بدونه از چیزی که میخواد بخره چی میخواد، و کمک دوستان در مقایسه تقریبا میشه گفت امتیاز کمی داره ، البته منکر این نمیشم که مشاوره‌ تاثیر بسیار مثبتی در انتخاب داره اما موقعی که کاربر مشاوره دهنده تجربه‌ی کار با اون گوشی مورد نظر رو داشته باشه و گرنه منابع اطلاعاتی مشاور هم همون منابعی هست که شما دارید و در نظر نهایی شما میمونید و سلیقه تون.
پس نباید از کاربران انتظار راهنمایی های دقیق داشت.

اگه من جای شما بودم انتخابم رو ASUS قرار میدادم چون احساس میکنم از نظر مچ بودن قطعات داخلی باهم ASUS یه سروگردن از O2 بالاتره و همچنین دوربین با فیلم برداری دست نیافتنیش هم میتونه امتیاز بزرگی باشه، همچنین در یه نگاه گذری که به سایت ASUS داشتم مطمئن شدم که کاربرشون هیچ وقت تنها نمیمونه، و اینکه مدل قبلی (P525) از امتحانات کاملا سربلند بیرون اومده. (راستی GPS هم فراموش نشه!)

خیلی خوشحالم دوست عزیز به خاطر دیدگاه شما،دقیقا" همان چیزی است که بنده به آن اعتقاد دارم،
در مورد مقایسه صرفا" می توان از روی مشخصات و همچنین پیشینه محصولات این دو شرکت،به اضهار نظر پرداخت،در این رابطه شما باید مشخص کنید که آیا نیاز به جی پی اس دارید یا نه؟
بنده به سی پی یو خیلی اهمیت می دهم(لایف 624 در مقابل ایسوس520)،همچنین رام ا گیگ،اما متاسفانه ورژن بلوتوث همچنان 1.2 هست،البته aku 3.5 هست و این یک نقطه قوت نسبت به مثلا" اتم اگزک،خوب اتم لایف رادیو داره(ممکنه براتون اهمیتی تداشته باشه)و مهمترین قسمت ماجرا باطری 1530 میلی اتم لایف در مقابل ایسوس هست،ایسوس جی پی اس درونزا داره،اسپیکرش مونو هست(در مقابل لایف که استریو هست)،اما ایسوس و تکنولوژی ایسوس خوشنام تر هست،
از لحاظ پشتیبانی هم باید بگم که او2 در این زمینه اصلا" تنهاتون نمی زاره،
موفق باشید.

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

حالا من که یک ماهه صبر کردم و قرار بود سه شنبه بخرم باید چی کار کنم ؟ این شیطونه یواش یواش دار میگه که بی خیال پاکت پی سی بشم و برم سراغ همون گوشی ... .
به حرف شیطونه گوش نده!

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

به دلیل مشکلات رجیستر و .....
اگر از سیمکارت دولتی استفاده نمی کنید،از دوبی خرید کنید،

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من هفته پیش دوبی بودم اونجا اصلا پی دی ای نیست (ولی گوشی نوکیا و لپتاپ فراوونه)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1

خوب اینی که شما گفتید که از دوبی خرید کنم یعنی چی ؟
یعنی به خاطر یه PPC بلند شم برم دوبی و بیام ؟
یا این که راه دیگه ای هم داره ؟ (البته به غیر از خرید های اینترتی. چون به هیچی بندند)
اگر واقعا بشه . میتونم با ایرانسل هم کنار بیام .

راستی اگه از دوبی و یا هر جای دیگه خارج از ایران خرید کنم و اون بسته بخواد برام بیاد چقدر گمرکی براش میبرند ؟

یعنی هیچ راهی نداره که من تا سه شنبه ، چهار شنبه از همین وطن خودم خرید کنم ؟

گراسیاس ! (سپاس)

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی خوشحالم دوست عزیز به خاطر دیدگاه شما،دقیقا" همان چیزی است که بنده به آن اعتقاد دارم،
در مورد مقایسه صرفا" می توان از روی مشخصات و همچنین پیشینه محصولات این دو شرکت،به اضهار نظر پرداخت،در این رابطه شما باید مشخص کنید که آیا نیاز به جی پی اس دارید یا نه؟
بنده به سی پی یو خیلی اهمیت می دهم(لایف 624 در مقابل ایسوس520)،همچنین رام ا گیگ،اما متاسفانه ورژن بلوتوث همچنان 1.2 هست،البته aku 3.5 هست و این یک نقطه قوت نسبت به مثلا" اتم اگزک،خوب اتم لایف رادیو داره(ممکنه براتون اهمیتی تداشته باشه)و مهمترین قسمت ماجرا باطری 1530 میلی اتم لایف در مقابل ایسوس هست،ایسوس جی پی اس درونزا داره،اسپیکرش مونو هست(در مقابل لایف که استریو هست)،اما ایسوس و تکنولوژی ایسوس خوشنام تر هست،
از لحاظ پشتیبانی هم باید بگم که او2 در این زمینه اصلا" تنهاتون نمی زاره،
موفق باشید.
کاملا حق با شماست مجتبی خان.
واسه همین ضعف ها و قوت هاست که مشاوره اون هم بدون در اختیار داشتن نیاز کاربر یه مقدار مشکل میشه.

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام خدمت همه اساتید:)

مهرداد جان بزار من یه چیز رو بکم:blush:

من نزدیک 2-3 ماه هست که میخوام یه گوشی دیگه بخرم:rolleyes: خلاصه تو این 2 -3 ماه عجیب ریویو و تست و... بودم:) تجربه شخصی خودم هم گذاشتم رو این خوندنیات:) همه نو ع دستگاه هم تست کردم مثلا از سری ایمیت لاتشون که دستم بود جاسجر بود تو ایسوس هم با پی525 با اتم هم اتم اگزگ خلاصه با ایتن و گیوتک با ایسر و اچ پی و... خلا صه که همه چیز از سخت افزار و نرم افزار و شگل و صدا و تو دست بودن و ساپورت نرم افزاری و ........:blush:

خلاصه اینکه تا اونجایی که من کارکردم و تحلیل کردم با در نظر گرفتن بلوتوس و جی پی ار اس و.....

بین گوشیهایی که اینجا نوشتم و گوشی های که ننوشتم تقریبا دارم به یک انتخاب میرسم(حتی با در نظر گرفتن ریختن برنامه و کند شدن گوشی و.....;) )

دانیال جان از شما چه پنهان این سری آیمیت دلی از من برده که نگو نپرس

شدیدا دارم به چند گذینه فکر میگنم اینجا میزارم ببینم شما چی میگید

http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_life-1834.php

http://www.gsmarena.com/toshiba_g900-1905.php

http://www.gsmarena.com/i_mate_ultimate_5150-1880.php

وایسوس p535

حالا شما بگید با این همه بدبختی کدومو بگیرم

در اخر فعلا تا اطلاع ثانوی به

http://www.gsmarena.com/o2_xda_atom_life-1834.php

فکرمیکنم:)

پ.ن:اساتید نظر بدن:)

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
خوب اینی که شما گفتید که از دوبی خرید کنم یعنی چی ؟
یعنی به خاطر یه PPC بلند شم برم دوبی و بیام ؟
یا این که راه دیگه ای هم داره ؟ (البته به غیر از خرید های اینترتی. چون به هیچی بندند)
اگر واقعا بشه . میتونم با ایرانسل هم کنار بیام .

راستی اگه از دوبی و یا هر جای دیگه خارج از ایران خرید کنم و اون بسته بخواد برام بیاد چقدر گمرکی براش میبرند ؟

یعنی هیچ راهی نداره که من تا سه شنبه ، چهار شنبه از همین وطن خودم خرید کنم ؟

گراسیاس ! (سپاس)

اگه می خواهین از دبی خرید کنین قبل از اینکه وارد ایران بشه(تو دبی) جعبه رو باز کنین و دستگاه رو روشن کنین (که مثلا نو نیست) من حدود 3 سال پیش HP Ipaq 6315 از دوبی به همین روش گرفتم و تو گمرک هیچی واسش نبریدن!! البته تا الان ممکنه قانونها تغییر پیدا کرده باشه:happy:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حسین جان، اتم لایف چه تفاوت هایی با اتم اگزک داره؟ 1. رام یک گیگ 2. سی پی یو 90 مگاهزتز سریعتر 3. wm5 aku 3.x
4.HSDPA

قیمت خارج؟ اتم لایف:850 دلار // اتم اگزک:560 دلار
قیمت ایران؟ ...
dontgetit.gif

//

بعدم اصلاً P535 انتخاب بهتریه. رام 1 گیگ و edge به نظرم در مقابل gps sirf III مقلوب بشن! البته باز برمی گرده به استفاده ی شما از دستگاه
درضمن حسین جان برادر یعنی واقعاً اتم لایف رو به جی900 ترجیح می دی؟!؟!
eek7.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان، اتم لایف چه تفاوت هایی با اتم اگزک داره؟ 1. رام یک گیگ 2. سی پی یو 90 مگاهزتز سریعتر 3. wm5 aku 3.x
4.HSDPA

قیمت خارج؟ اتم لایف:850 دلار // اتم اگزک:560 دلار
قیمت ایران؟ ...
dontgetit.gif

//

بعدم اصلاً P535 انتخاب بهتریه. رام 1 گیگ و edge به نظرم در مقابل gps sirf III مقلوب بشن! البته باز برمی گرده به استفاده ی شما از دستگاه
درضمن حسین جان برادر یعنی واقعاً اتم لایف رو به جی900 ترجیح می دی؟!؟!
eek7.gif

راستش فرهاد جون از تو چه پنهون که من اتم لایف رو به جی900 ترجیح میدم چون از همه مهم تر اندازه خیلی برا من مهم:blush: بعد ساپورتش و چیزی که اتم لایف رو پیش چشم من عزیز کرده این سی پی یو عزیز برامن باور کن فرهاد من چون هم در حال حاضر اتم دارم و هم اتم اگزگ واقعا تفاوت سرعت رو وقتی 4 تا برنامه روش میریزم رو به چشم دارم میبینم واقعا باید بیای باهم بیبینم که این تفاوت نزدیک به 100 مکا هرتز یعنی چی:blush:

و چیز جالب تر بکم برات فرهاد عجیب تر اینکه جاسجر هم دستم هست و با اتم اگزگ مقایسه میکنم با اینکه از نظر سی پی یو این هم اندازه هستند باز هم منی که عاشق و سینه چاک جاسجر هستم ولی...:( (حاکی از قدرت او2 )

و چیزای خیلی جالب تر که انشا الله وقت شد باید روش روز ها بحث بشه :cool:

منم در حال حاضر تو کارم عجیب کم بود رام رو احساس میکنم .دیدن فیلم رو با لک منو آزار میده:blush: و....

در کل هم بکم مثل خودت با این همه انتخابی که داشتی رفتی جاسجم گرفتی:blush:

منم یه جور هم قیافه هم سی پی یو و هم پشتکار شرکت او2 منو گرفته:rolleyes:

و چیز مهم تر اینکه من نهایت میخوام این گوشی رو برا 1 سال استفاده بخرم :p دل من کناهگار که گشش بیشتر از یک سال رو نداره:wacko: ;)

ولی در آخر باز هم مدتی مونده تا من 100% مطمئن بشم:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستش فرهاد جون از تو چه پنهون که من اتم لایف رو به جی900 ترجیح میدم چون از همه مهم تر اندازه خیلی برا من مهم:blush: بعد ساپورتش و چیزی که اتم لایف رو پیش چشم من عزیز کرده این سی پی یو عزیز برامن باور کن فرهاد من چون هم در حال حاضر اتم دارم و هم اتم اگزگ واقعا تفاوت سرعت رو وقتی 4 تا برنامه روش میریزم رو به چشم دارم میبینم واقعا باید بیای باهم بیبینم که این تفاوت نزدیک به 100 مکا هرتز یعنی چی:blush:
حسین جان، شما به روح اعتقاد داری؟؟
eek7.gif
... ینی منظورم اینه که یه سی پی یو کاملاً مشابه رو اورکلاک کنی!؟
crazy.gif

و چیز جالب تر بکم برات فرهاد عجیب تر اینکه جاسجر هم دستم هست و با اتم اگزگ مقایسه میکنم با اینکه از نظر سی پی یو این هم اندازه هستند باز هم منی که عاشق و سینه چاک جاسجر هستم ولی...:( (حاکی از قدرت او2 )
جسجر VGA ــه حسین جان. نمی دونم gpu داره یا نه، ولی به هر حال، روی سرعتش تاثیر می زاره یه مقدار...
Just_Cuz_19.gif

و چیزای خیلی جالب تر که انشا الله وقت شد باید روش روز ها بحث بشه :cool:
منم در حال حاضر تو کارم عجیب کم بود رام رو احساس میکنم .دیدن فیلم رو با لک منو آزار میده:blush: و....
مموری کارت؟
doofywave%5B1%5D.gif

در کل هم بکم مثل خودت با این همه انتخابی که داشتی رفتی جاسجم گرفتی:blush:
با 450 دلار انتخاب بهتر سراغ داشتی!؟
shiny.gif
که WM6 RTM هم براش بیرون اومده باشه؟
party0011.gif

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان، شما به روح اعتقاد داری؟؟
eek7.gif
... ینی منظورم اینه که یه سی پی یو کاملاً مشابه رو اورکلاک کنی!؟
crazy.gif

جسجر VGA ــه حسین جان. نمی دونم gpu داره یا نه، ولی به هر حال، روی سرعتش تاثیر می زاره یه مقدار...
Just_Cuz_19.gif

مموری کارت؟
doofywave%5B1%5D.gif

با 450 دلار انتخاب بهتر سراغ داشتی!؟
shiny.gif
که WM6 RTM هم براش بیرون اومده باشه؟
party0011.gif

فدات بشم یه ذره توضیح میدی برامن که این یعنی چی:)

Processor CPU Type Intel XScale PXA272 Toshiba=
CPU Frequency (Speed) 416 MHz
- CPU Clock Multiplier: 2
- Internal Systembus Clock: 208 MHz
- CPU Core: Intel XScale
- Level 1 cache: 32KB data cache / 32 KB instruction cache
- Instruction Set: ARM v5TE

Processor CPU Type Intel XScale PXA270 O2 XDA Atom Life=
CPU Frequency (Speed) 624 MHz
- CPU Clock Multiplier: 3
- Internal Systembus Clock: 208 MHz
- CPU Core: Intel XScale
- Level 1 cache: 32KB data cache / 32 KB instruction cache
- Instruction Set: ARM v5TE

:rolleyes:

خدایی با 450 دلار نه :blush:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
راستی فرهاد یه نگاه به لینگ زیر بکن و سه تا گزینه atom flame ,asus 535,toshiba رو با atom life یه مقایسه بزن در آخر نظرت رو برام بگو:) (برام خیلی نظرت مهم:) )

http://handheld.softpedia.com/deviceCompare/309

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حسین جان، من جلوتر توی این ترد نوشتم، به جز CPU نوع رم و رام و هزار تا چیز دیگه تاثیر داره روی سرعت، ولی ازون ها مهم تر، همونطور که دکتر و آقا وحید همیشه تاکید داشتن، نوع CPU استفاده شدست. من نقداً هنوز که اندر کفم!! با pxa272 520mhz کار کردم، برق از سرم پریده اساسی!!

بین اون سه تا هم، من اگه بودم بدون تردید g900 رو انتخاب می کردم. صفحه نمایش WVGA 3.5inch عظمتیه. منم بدون کی بورد زندگی برام پره درده!! مشکل بزرگش bluetooth 1.2 هست، که اونم فدای سرت؛ عوضش finger print scanner داره
big_smileb.gif

اگه GPS هم خواستی، پیشنهاد من اینه. و لا غیر !!

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز می خوام برم s200 بگیرم .
زنگ زدم رمضانی الان می خوساتم قیمتش رو بگیرم هی میگه قابش 70 تومن 3 بار بش گفتم گوشی منظورمه میگه گوشی نداریم ...

حالا s200 داره یا نه من امروز میخ وام برم بگیرم کسی می اونه یه اطلاع ازش بگیره اگ هاین نداش میاره دوباره یا از جای دیگه بگیرم ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
حسین جان، من جلوتر توی این ترد نوشتم، به جز CPU نوع رم و رام و هزار تا چیز دیگه تاثیر داره روی سرعت، ولی ازون ها مهم تر، همونطور که دکتر و آقا وحید همیشه تاکید داشتن، نوع CPU استفاده شدست. من نقداً هنوز که اندر کفم!! با pxa272 520mhz کار کردم، برق از سرم پریده اساسی!!

بین اون سه تا هم، من اگه بودم بدون تردید g900 رو انتخاب می کردم. صفحه نمایش WVGA 3.5inch عظمتیه. منم بدون کی بورد زندگی برام پره درده!! مشکل بزرگش bluetooth 1.2 هست، که اونم فدای سرت؛ عوضش finger print scanner داره
big_smileb.gif

اگه GPS هم خواستی، پیشنهاد من اینه. و لا غیر !!

فرهاد تو داری سی پی یو pxa272 520mhz رو با سی پی یو اتم لایف مقایسه میگنی؟؟؟؟:blink:

O2 XDA Atom Exec
Release Date: August, 2006
OS: Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition AKU 2.0
CPU: 32bit Intel XScale PXA272, 520MHz

Compare AnexTEK moboDA 3360
Release Date: March, 2006

Compare Hyundai A200
Release Date: February, 2006

در حالی که

DELL Axim X50v
Intel XScale PXA270
CPU Frequency (Speed) 624 MHz
و.......:blush:

بعدشم حتما من هم با پی دی ای 2 کارکردم هم اتم اگزگ که جفتشون این مدل سی پی یو رو داشتن حتما یه نگاه به بنچ مارک ها نگاه بنداز میفهمی چقدر اوضاع فرق میکنه :blush:

راستی تا یادم نرفته این پی535 که واقعا رنده کرده تمام بنچ مارکها رو از نوع سی پی یو 32bit Intel XScale PXA270 استفاده میکنه که تو اتم لایف وجود داره رفیق:blink:

در کل یه چیز میکم آینده معلوم میکنه اونم اینکه در حال حاضر شاید فقط دل باشه بتونه تو سرعت و بنچ مارک اتم لایف رو بزنه و لاغیر(از آلتیمیت ها بگیر برو به پی 535 برس(سر اتم اگزگ و ... که اصلا بحث نمیشه کرد)

بعدشم برای من واقعا اندازه مهم تراز ال سی دی هست:happy: و همین طور اون مموری 1 گیگی داخلی:rolleyes: خلاصه اینکه با ضمانت من در حال حاضر هیچ گوشی عددی نیست که بخواد تو سرعت و بنچ مارک با اتم لایف کل بندازه:cool:

بابا همه چیزم داره که
Connectivity USB Yes (1.1)
Serial Yes
Bluetooth Yes (1.2)
Synchronization No
Infrared Yes
- CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA

فقط مشگلش همون بلوتوس هست که برا من زیاد مهم نیست:)

منتظر نظر همه دوستان به خصوص دانیال و فرهاد هستم:happy:

بالا