یک نکته دیگر رو هم یاد آوری کنم که ، اینتل دیگر در زمینه سی پی یو دستگاه های پی دی ای فعالیت نمی کنه ، چون کل بخش فناوری این سی پی یو ها رو به شرکت Marvel فروخت
موفق باشید
ینی آلتیمیت ها با مارول میان؟....اونوقت ریتینگشون چجوریه؟...
یک نکته دیگر رو هم یاد آوری کنم که ، اینتل دیگر در زمینه سی پی یو دستگاه های پی دی ای فعالیت نمی کنه ، چون کل بخش فناوری این سی پی یو ها رو به شرکت Marvel فروخت
موفق باشید
خیر قربان ، اجازه بدید تصحیح کنم که تگزاس اینسترومنتس یک شرکت بسیار قدیمی ساخت پردازتده هست و ابدا ربطی به شرکت معظم اینتل نداره
(قدیمی تر های رشته های ریاضی فیزیک احتمالا اگر از خارج و خصوصا ولایات متحده براشون سوغاتی ماشین حساب مهندسی اورده باشن ، حتما با این مارک TI آشنا هستن)
موفق باشید
البته اساتید اینجا زیاد هستن ولی گمان نمیکنم که فرق آنچنانی با 520 داشته باشه, البته شما که قبلا PDA2 داشتی ممکنه تفاوت واست محسوس باشه.حالا بین 624 با مثلا 520 ...خیلی تفاوته؟....یا صرفا به دلیل بالا بودن مولتیپلایر....کارایی سی پی یو بالاتره...!
خوب دوستان من اینجا مجبورم یه توضیحی بدم که نکرش همه نسبت به سی پی یو ها تو پاکت پسی عوض بشه![]()
PXA27X
The PXA27x family (code-named Bulverde) consists of the PXA270 and PXA271-PXA272 processors. This revision is a huge update to the XScale family of processors. The PXA270 is clocked in four different speeds: 312 MHz, 416 MHz, 520 MHz and 624 MHz and is a stand-alone processor with no packaged memory. The PXA271 can be clocked to 312 MHz or 416 MHz and has 32 MiB of 16-bit stacked StrataFlash memory and 32 MiB of 16-bit SDRAM in the same package. The PXA272 can be clocked to 312 MHz, 416 MHz or 520 MHz and has 64 MiB of 32-bit stacked StrataFlash memory.
اینهای که بالا نوشته قدرت بازی و نوسان هر کلاس رو مشخص کرده ولی حالا به اصل موضوع بپردازم![]()
تو سی پی یو ما برا بالا بردن سرعت و کارایی 2 تا راه داریم یکی بالا بردنCPU Clock Multiplier ویکی هم Internal Systembus Clock واما اینها یعنی چی![]()
بزارید با مثل براتون حرف بزنم که همه متوجه بشن![]()
مثلا ما یه cpu داریم که
CPU Clock Multiplier=2
Internal Systembus Clock=133 هست برآینده این 2 تا میشه سرعتی که به شما تو کمپانی میگن یعنی در حال حاضر همچین cpu قدرت 266 mhz رو داره که این فرایند از ضربCPU Clock Multiplier*Internal Systembus Clock به وجود میاد حالا مثلا برای قدرت بخشیدن به این cpu ما 2 تا راه داریم که انجام بدیم یکی بالا بردنInternal Systembus Clock ودیگریCPU Clock Multiplierشما حساب کنید که با بالا بردن CPU Clock Multiplier به مقدار 3 این قدرت تبدیل به 400 mhz میشه (دقت شود با افزایش یک پله ای نزدیک به 2 برابر شد) اما حالا Internal Systembus Clock رو افزایش میدیم واز 133 به 166 ارتقاع میدیم قدرت cpu شما فقط به 330 تا ارتقاع پیدا کرد یعنی نسبت به مقداری که بالا بردید چیز زیادی آیدیتون نشد حالا اینجا باشد که چه جوری این دو مقدار رو بالا میبرند:happy:
حالا بیاین با مثال واقعی چند تا پاکت پسی رو مقایسه کنیم تا همه حجت براشون تمام بشه![]()
O2 XDA Atom Life= CPU Clock Multiplier: 3,, Internal Systembus Clock: 208 MHz ;که روی هم رفته CPU Frequency (Speed) 624 MHz میشه
ASUS P526 وASUS P525 =CPU Clock Multiplier: 2 ,,Internal Systembus Clock: 208 MHz که روی هم رفته میشهCPU Frequency (Speed) 416 MHz
O2 XDA Flame=CPU Clock Multiplier: 2.5 ,,Internal Systembus Clock: 208 MHz که روی هم میشهCPU Frequency (Speed) 520 MHz
امیدوارم با این مقایسه ها فهمیده باشید منظور من رو اما اینجا یه چیز پیش میاد که کدوم از این ها بهتره یعنی اینکه
CPU Clock Multiplier بالا بریم خوبه یا Internal Systembus Clock رو بالا بریم که اینجا یه بحث خیلی پیچیده تر به وجود میاد که اگر خواستید براتون بازش کنمراستی تا یادم نرفته اینها رو هم بزارم که حجت برا همه تمام بشه
E-Ten Glofiish M700 =CPU Clock Multiplier: 4,,Internal Systembus Clock: 100 MHz خودتون بقیشو میتونید حساب کنید 400:happy:
قابل توجه فرهاد که HTC TyTN هم عین M700 هست و این هم قابل توجه دانیال
Toshiba Portege G900=CPU Clock Multiplier: 2 وInternal Systembus Clock: 208 MHz
که میشه 416:blush:
خلاصه حرف اینکه اگر حرف منو قبول دارید نه سری التیمت و نه توشیبا و نه ایسوس تو مقیاس سی پی یو نقش اسباب بازی رو دارند جلوی لایف عزیز![]()
![]()
راستی تا یادم نرفته دانیال جان میدونی اتم فلم و ایسوس و خیلی از این غول ها همه سری 270 استفاده شده![]()
در آخر هم اضافه کنم که من عشق این حرفا رو دارم و سرم درد میگنه تو این ضمینه که به همه ثابت کنم که احدی جلوی لایف نمیتونه قد علم کنه![]()
ممنون از توضیحات کاملت عزیز
گرچه هنوزم می گم ، بهترین معیار ، بنچ مارک ها هستن.
عزيز مايي شما برادر فعلا فک کنم همينx500 باشه
پ.ن:نميدونم چرا تو فروم همه عشق جي پي اس پيدا کردن خوب يه دونه جدا گونه بخريد که از همه بهتره و 1000 مزيت ديگه داره فرهاد هم که يکي خوبشو معرفي کرد
نه. فقط eten m700 کی بورد و جی پی اس همراه هم داره.کيبورد + gps دار مدل ديگه اي هست ؟
شما کيبورد دار بدون جي پي اس چي رو پيشنهاد ميکنيد .
سي پي يو (+قوي) !!!
رام بالا (256 ...)
دوربين خوب (يعني از خوب اون ور تر مثلا شبيه به دوربين p535)
اسکرين بزرگ
و شکل و ظاهر خوب .
اصلا همچين چيزي هست ؟
نه، و فکر هم نمی کنم حداقل تا 7-8 ماه دیگه بیارنش، اگه اصلاً این اتفاق بیفته!راستی این لایف توی بازار هست ؟
خوب دوستان من اینجا مجبورم یه توضیحی بدم که نکرش همه نسبت به سی پی یو ها تو پاکت پسی عوض بشه![]()
PXA27X
The PXA27x family (code-named Bulverde) consists of the PXA270 and PXA271-PXA272 processors. This revision is a huge update to the XScale family of processors. The PXA270 is clocked in four different speeds: 312 MHz, 416 MHz, 520 MHz and 624 MHz and is a stand-alone processor with no packaged memory. The PXA271 can be clocked to 312 MHz or 416 MHz and has 32 MiB of 16-bit stacked StrataFlash memory and 32 MiB of 16-bit SDRAM in the same package. The PXA272 can be clocked to 312 MHz, 416 MHz or 520 MHz and has 64 MiB of 32-bit stacked StrataFlash memory.
اینهای که بالا نوشته قدرت بازی و نوسان هر کلاس رو مشخص کرده ولی حالا به اصل موضوع بپردازم![]()
تو سی پی یو ما برا بالا بردن سرعت و کارایی 2 تا راه داریم یکی بالا بردنCPU Clock Multiplier ویکی هم Internal Systembus Clock واما اینها یعنی چی![]()
بزارید با مثل براتون حرف بزنم که همه متوجه بشن![]()
مثلا ما یه cpu داریم که
CPU Clock Multiplier=2
Internal Systembus Clock=133 هست برآینده این 2 تا میشه سرعتی که به شما تو کمپانی میگن یعنی در حال حاضر همچین cpu قدرت 266 mhz رو داره که این فرایند از ضربCPU Clock Multiplier*Internal Systembus Clock به وجود میاد حالا مثلا برای قدرت بخشیدن به این cpu ما 2 تا راه داریم که انجام بدیم یکی بالا بردنInternal Systembus Clock ودیگریCPU Clock Multiplierشما حساب کنید که با بالا بردن CPU Clock Multiplier به مقدار 3 این قدرت تبدیل به 400 mhz میشه (دقت شود با افزایش یک پله ای نزدیک به 2 برابر شد) اما حالا Internal Systembus Clock رو افزایش میدیم واز 133 به 166 ارتقاع میدیم قدرت cpu شما فقط به 330 تا ارتقاع پیدا کرد یعنی نسبت به مقداری که بالا بردید چیز زیادی آیدیتون نشد حالا اینجا باشد که چه جوری این دو مقدار رو بالا میبرند:happy:
حالا بیاین با مثال واقعی چند تا پاکت پسی رو مقایسه کنیم تا همه حجت براشون تمام بشه![]()
O2 XDA Atom Life= CPU Clock Multiplier: 3,, Internal Systembus Clock: 208 MHz ;که روی هم رفته CPU Frequency (Speed) 624 MHz میشه
ASUS P526 وASUS P525 =CPU Clock Multiplier: 2 ,,Internal Systembus Clock: 208 MHz که روی هم رفته میشهCPU Frequency (Speed) 416 MHz
O2 XDA Flame=CPU Clock Multiplier: 2.5 ,,Internal Systembus Clock: 208 MHz که روی هم میشهCPU Frequency (Speed) 520 MHz
امیدوارم با این مقایسه ها فهمیده باشید منظور من رو اما اینجا یه چیز پیش میاد که کدوم از این ها بهتره یعنی اینکه
CPU Clock Multiplier بالا بریم خوبه یا Internal Systembus Clock رو بالا بریم که اینجا یه بحث خیلی پیچیده تر به وجود میاد که اگر خواستید براتون بازش کنمراستی تا یادم نرفته اینها رو هم بزارم که حجت برا همه تمام بشه
E-Ten Glofiish M700 =CPU Clock Multiplier: 4,,Internal Systembus Clock: 100 MHz خودتون بقیشو میتونید حساب کنید 400:happy:
قابل توجه فرهاد که HTC TyTN هم عین M700 هست و این هم قابل توجه دانیال
Toshiba Portege G900=CPU Clock Multiplier: 2 وInternal Systembus Clock: 208 MHz
که میشه 416:blush:
خلاصه حرف اینکه اگر حرف منو قبول دارید نه سری التیمت و نه توشیبا و نه ایسوس تو مقیاس سی پی یو نقش اسباب بازی رو دارند جلوی لایف عزیز![]()
![]()
راستی تا یادم نرفته دانیال جان میدونی اتم فلم و ایسوس و خیلی از این غول ها همه سری 270 استفاده شده![]()
در آخر هم اضافه کنم که من عشق این حرفا رو دارم و سرم درد میگنه تو این ضمینه که به همه ثابت کنم که احدی جلوی لایف نمیتونه قد علم کنه![]()
![]()
حسین جان. اگه اشتباه می کنم تصحیح کن. نوشته ی شما سه تا بخش داشت، یکی اون قسمتی که آبی کردم، که نقل قول بود. یکی اون قسمتی که قرمز کردم، که توضیح بود از جانب شما. یکی هم اون قسمت هایی که سفید کردم، که مثال بودن!
قسمت قرمز توضیحات شما که تمام مثال ها بر پایه شون بود، با قسمت آبی در تناقضه!والسلام!![]()
سلام
توروخدا یکی منو کمک کنه
من یک Pocket Pc تو قیمت 450 تا 500 یا کمی بیشتر میخوام که همه چیزش در یک حد معمولی خوب باشه.
موندم چی بگیرم
qtek s200 ( که میگن خیلی CPU ضعیفی داره، حالا واقعا برای کار معمولی نه زیاد حرفه ای اذیت میکنه؟)
Iteq Bond ( که میگن خیلی هنگ میکنه و تماس رو خوب برقرار نمیکنه، درسته؟ و مموری MiniSD خیلی کمه؟)
و یا هر چیز مناسب دیگه ای تو این قیمت.
اگه کمک کنید و منو برای خرید راهنمایی کنید خیلی ممنون میشم...
قربان اس 200 اصلا برای تازه کار ها چیز بدی نیست ، مشکل جایی خواهد بود که بخواهید مثلا 6ماهه عوض ش کنید ، این طوری کلی تو سر مال می خوره
در ضمن ، مینی اس دی بالای 1 گیگ به خورد باند نمی ره
در ضمن ، درسته باند واقعا اوضاع ش خیته
در نهایت ، هیوندایی آ200 روهم در یابید
موفق باشید
از توجه شما ممنونم
Hyundai a200 یک کمی بزرگه و میترسم قطعاتش توی ایران گیر نیاد
و دیگه اینکه آیا واقعا s200 کم میاره؟ یعنی مثلا Excel که خیلی مورد نیاز من هست(من رشته ام مهندسی صنایع هست) رو با Media Player نمیشه با هم باز کرد؟ یا خیلی کند عمل می کنه؟
ویا برنامه های گرافیکی سنگین رو بالا نمیاره؟ مثل بازی ها؟ و اینکه کدومشون صداش بیشتره؟
کیفیت دوربین S200 اونقدر هست که به خاطرش A200 رو کنار بذارم؟
درباره Imate Pda , Imate Pda2k چطور؟
و گوشی Do S601 و Do ُ630 چطور؟
و یا انکه صبر کنم بودجه ام رو بیشتر کنم و یا این مدل های جدید M600+, Asus525, Atom ارزون شه؟
یعنی مثلا Excel که خیلی مورد نیاز من هست(من رشته ام مهندسی صنایع هست) رو با Media Player نمیشه با هم باز کرد؟
مطمئنی b-xenon جان؟ چون من خاطرم هست با مدیا پلیر آهنگ گوش می دادم، همزمان Lexipedia باز بود و مقاله می خوندم، و هر کلمه ای که معنیش رو نمی دونستم با word picker می بردم توی wordbook ، سافت ریست هم معمولاً لازم نمی شد (روزی 2-3 بار ولی رو شاخش بود) ... البته من cache دستگاه رو برده بودم بالا که باعث شده بود خیلی نرم تر کار کنه دستگاه (در ترد رجیستری نوشته م تنظیمات رو) اگه همراه بالا بردن کش، سی پی یو رو هم overclock بکنید دیگه فکر نمی کنم مشکل خاصی در multi tasking با s200 باقی بمونهشاید موقع کارکردن با اکسل بتونید با مدیا پلیر آهنگ پخش کنید ولی مطمئنا احتیاج به ریست پیدا میکنید.
S200 نخر دوست من ، من به هرکسی که میخواد S200 بخره اینو میگم!
اسپیکر ضعیف تر و الکی تر از S200 ندیدم، دوربینش بد نیست، سرعتش افتضاحه. اگه بعد از 2هفته تا 1ماه با صداش مشکل پیدا نکردید صددرصد شرکت کیوتک بهتون جایزه میده:happy:
شاید موقع کارکردن با اکسل بتونید با مدیا پلیر آهنگ پخش کنید ولی مطمئنا احتیاج به ریست پیدا میکنید.
شاید اولین روزها بتونید کمبود سرعت و صدا رو با دوربین جبران کنید ولی مطمئنا بعد از 1هفته حاضرید تمام 2مگاپیکسل دوربین رو بدید و نصف CPU از A200 بگیرید.:wacko:
بعد از حداکثر 5-6 ماه مجبورتون میکنه بفروشیدش و اونجاست که ضرر مالی متوجه تون میشه.
اگه تازه کار هستید و با S200 شروع کنید احتمال 80% از ویندوز و مایکروسافت و PPC نفرت پیدا میکنید.
فقط A200! A200!A200!A200!
ولی مشکلی که پیش میاد اینه که دیگه از بلک لیست و منشی و .. خبری نیست