• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
به نظر شما میتونم یک پاکت پیسی بگیرم که موبایل نباشه و یک موبایل هم جدا بگیرم.
مثلا Dell Axim X51v دوستم خریده بلد نیست باهاش کار کنه میخواد بفروشه من اینو بخرم با یک گوشی
ولی مشکلی که پیش میاد اینه که دیگه از بلک لیست و منشی و .. خبری نیست

اگه جابه جا کردن همزمان دو تا دستگاه براتون مشکل نیست، خیلی فکر خوبیه، مخصوصاً اگه یه دستگاه تمیز از یه آشنا بخواید بگیرید با قیمت مناسب. درضمن همونطور که حسین اشاره کرد، منشی فقط روی دستگاه های گیگابایت وجود داره

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مرسی از راهنماییت
ولی تو همین فروم یه چیزایی از Hyundai میشنوه که شاخ در میاره:
1. وقتی بهتsms میفرستم برات نمیاد و تا خودت تماسی نگیری و یا sms نزنی او sms نمیرسه.
2.ضعیف بودن اسپیکرش
3.بزرگی گوشی
4.هنگ کردن زیاد
5.سفت بودن جوی استیک
6.کمبود قطعات

ولی اگر میشه گوشی دیگه ای تو این رنج قیمت (400 تا 500) معرفی کنید.
اگر هم نیست
همین A200 رو میخرم

مثلا Dell Axim X51v دوستم خریده بلد نیست باهاش کار کنه میخواد بفروشه من اینو بخرم با یک گوشی
سلام
دوست من،شما با کاربران اون نوع پی پی سی که شما دنبالش هستید،ارتبط برقرار کنید و از اونها اطلاعات بگیرید،(می دونم که بعضی از مسائلی که بالا ذکر کردید،از قول کاربران هیوندای هست)،الان مثل اینکه اتم هم به 570 تا 80 رسیده،
داشتن یک گوشی همراه پی پی سی نان فون ادیشن،اگر بتونید تحمل کنید خوب هست،اما من به شخصه نمی تونم،
دوست من در هیچ پی پی سی فون ادیشنی(به غیر از آیتک باند)خبری از منشی تلفنی نیست،به شما حق می دم،خریداران در ایران محدودیتهای زیادی برای انتخاب دارند،اما من همیشه به افرادی که می خوان برای اولین بار پی پی سی بخرن و با ویندوز موبایل کار کنن،توصیه می کنم که ابتدا با یک دستگاه معمولی که افت قیمت شدیدی داره،شروع کنن،تا با واقعیات آشنا بشن و انتظارات خودشون رو از پی پی سی بدونن،بعد اگر هنوز اعتقاد داشتن که پی پی سی نیازشون رو رفع می کنه،سراغ مدلی برن که نیازشون رو به طور کامل برآورده کنه،خرید دستگاههای گرون قیمت در اولین تجربه ریسک بزرگی هست،

موفق باشید.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
من هنوز پست نزده جسین و فرهاد جواب دادن،:blush:

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
پاک پیسی های Do چطورن؟
کسی باهاشون کار کرده؟
s601 ,s630

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
O2 XDA Atom Exec
Release Date: August, 2006
OS: Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition AKU 2.0
CPU: 32bit Intel XScale PXA272, 520MHz

Compare AnexTEK moboDA 3360
Release Date: March, 2006

Compare Hyundai A200
Release Date: February, 2006

در حالي که

DELL Axim X50v
Intel XScale PXA270
CPU Frequency (Speed) 624 MHz
و.......:blush:

راستي تا يادم نرفته اين پي535 که واقعا رنده کرده تمام بنچ مارکها رو از نوع سي پي يو 32bit Intel XScale PXA270 استفاده ميکنه که تو اتم لايف وجود داره رفيق:blink:

بابا همه چيزم داره که
Connectivity USB Yes (1.1)
Serial Yes
Bluetooth Yes (1.2)
Synchronization No
Infrared Yes
- CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA

فقط مشگلش همون بلوتوس هست که برا من زياد مهم نيست:)

منتظر نظر همه دوستان به خصوص دانيال و فرهاد هستم:happy:

منم واسه همين گفتم ايسوس
300.gif
يا اتم لايف

البته از نظر من ايوس از لحاظ هيكل خيلي خوش اندام تر هست تا اتم لايف...
277.gif
و شايد اگر يه روز توي دو راهي قرار بگيرم براي اين دو مورد ايسوس رو به اتم لايف ترجيح بدم
288.gif

خب مثل اينكه اتم لايف در رده بالاتري قرار داره !!! (با اين همه تحليل) به جز بلوتود ( كه واسه من مهم هست ) البته بايد منتظر بنچ مارك ها باشيم ...

تا ببينيم
297.gif
كدوم زودتر وارد بازار ايران ميشه و رجيستر شدش گير مياد ...

همچنان توي كف ميمونيم
311.gif

( راستي اينو بايد 3 روز پيش ميفرستادم كه :... مشكل پيش اومد)

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقرا راسته قیمت s200 شده 500 خورده ای رمضانی زنگ زدم تعطیل بود امروز

یه بنده خدایی بهم گفت انقده الان از رمضانی قیمت گرفتم !

در مورد این گوشی هم به من یه توضیحی بدید آیا تو ایران هست ؟

از اونجايي كه تقريبا همه چيز در مورد PPC هاي I-Mate در اين فروم پيدا ميشه ولي كمتر به PPC هاي HP پرداخته شده ( يا نوشته هايي كه وجود داره بيشتر مبناي حسي داره تا كارشناسي ) ، تصميم گرفتم كه مشاهداتم رو در مورد مدل HP IPAQ RW 6818 براتون بنويسم تا شايد اندكي به اطلاعات دوستان عزيزمدر اين سايت و بقية علاقه مندان اضافه كنه .

اگه اجازه بديد از محتويات جعبه شروع كنم كه شامل خود دستگاه به رنگ نقره اي ، باتري ، قلم ، هدفون و ميكروفون استريو ، شارژر كابلي ، صفحة محافظ LCD چند لايه ، دو عدد محافظ پلاستيكي ، كابل USB ، كيف چرمي ، يك عدد CD و دفترچة راهنماست .

بعد مي رسيم به مشخصات دستگاه :

ابعاد دستگاه 102-19.5-58 ميليمتر ، وزن 140 گرم (به همراه باتري ) ، داراي صفحة نمايش 18 بيتي TFT 256K با 65K مؤثر با اندازة 240 - 320 پيكسل ، قابليت تشخيص دست خط ، قابليت نمايش تصوير تماس گيرنده ، قابليت نصب كارت حافظه MiniSD ( در حال حاضر يه دو گيگابايتي SanDisk داخلش گذاشتم ) ، داراي 64 مگابايت رم و 128 مگابايت رام ، داراي پردازنده Intel PXA272 416 MHz ، داراي GPRS و EDGE ، Bluetooth v1.2 ، Infrared وUSB ، داراي سيستم عامل Windows Mobile 5.0 Pocket PC ، قابليت هاي SMS, MMS, Email, Instant Messaging ، داراي دوربين دومگاپيكسلي با سنسور CMOS، داراي فلاش و با قابليت پخش و ضبط ويديو و داراي ابعاد1200 - 1600 براي عكس ، داراي اسپيكر هاي استريو ، داراي راديوي FM ، داراي مايكروسافت آفيس با قابليت Edit ، باتري 1530 ميلي آمپري با وزن 33 گرم ، با زمان مكالمه 5.5 ساعت و آماده به كار تقريبا ده روز. ( اين آخري خالي بندي بود و توي دفترچه راهنما نوشته . شما جدي نگيريد ! )

حالا بقية توضيحات :

خود دستگاه بر خلاف بسياري از PPC ها - كه از لحاظ اندازه به نوت بوك بيشتر شبيه هستن - ، كاملا داراي اندازة منطقي و قابل قبوليه و به راحتي داخل دست قرار ميگيره . LCD دستگاه به دليل طراحي قاب كاملا بزرگ به نظر مياد ( البته همينطور هم هست 2.7 inch,68 mm ). روي دستگاه دكمه هاي زيادي قرار داره كه ميشه به دكمه هاي دوربين ، دكمه هاي رزرو شدة ويندوز ، كليد هاي تنظيم صدا ، دكمه هاي كنترل كنندة صدا ، دكمة ضبط صدا و غيره اشاره كرد. روي دستگاه و در قسمت پايين صفحه نمايش دو عدد اسپيكر استريو براي پخش وجود داره . دوربينش هم در پشت دستگاه قرار داره . دور دستگاه هم محل قرارگيري پورت هاي اينفرارد و بلوتوث هست . در بالاي دستگاه ، كليد پاور و همچنين محل قرار گيري رم ( حافظة جانبي ) هست. در پايين هم پورت ميني USB و محل قرارگيري هدفون ، ميكروفون و كليد سافت ريست وجود داره. سرعت دستگاه با استانداردهاي حال حاضر خوب توصيف ميشه و حافظة دستگاه هم قابل قبوله . سرعت اجراي برنامه ها هم كاملا خوبه . ( رم اين دستگاه از نوع SD هست و قابليت خواندن با سرعت 18 MB/sو نوشتن با سرعت 1.7 MB/sرو داره ) . بايد به اين اشاره كنم كه قابليت هاي گرافيكي دستگاه از هر لحاظ خارق العادست ! در تنها موردي كه به اشكالات گرافيكي دستگاه مي تونم اشاره كنم اينه كه فيلم هايي با رزولوشن 640x480يا بالاتر اندكي كند ( و نه خيلي كند ) در اين دستگاه نشون داده ميشه ( كه اون هم تركيبي از عملكرد پردازنده ، حافظه و سيستم عامله ) . البته با رزولوشن 320x240اين مشكل برطرف ميشه . ضبط و پخش فايلهاي تصويري چه در حافظة دستگاه و چه در حافظة جانبي بدون اشكال انجام ميشه ولي پخش از فلش رام سريعتر انجام ميشه ( تازه با وجود اينكه حافظة جانبي من از نوع پر سرعته ). پخش Mp3 خيلي خوبه و ضبط صدا هم خوبه و بدون نويز هست . پخش عكس ها از روي مموري كارت خيلي سريع انجام ميشه . كيفيت عكس ها واقعا عاليه و دليلش هم داشتن صفحه نمايش 18 بيتي و 262K هست (دو به توان هجده ) ولي متاسفانه ويندوز موبايل 5 امكان استفاده از 16 بيت و معادل (65K) رو بيشتر به دستگاه نميده (دو به توان شانزده ). نور صفحه نمايش خيلي قويه و البته قابل تنظيمه . متاسفانه صفحة نمايش قابل لمس اون خيلي حساسه به عبارتي بيش از حد حساسه و اگه بخوايم با انگشت كنترلش كنيم در بعضي قسمت هاي صفحه مثلا گوشه ها واقعا سخته .‌ ( فراموش نكنيد كه اين دستگاه تلفن هم هست و شايد يكبار - زبونم لال - هوس كنيد با انگشتتون شماره گيري كنيد نه با قلم ! ) ولي به طور كلي قابل قبوله .

بزرگترين ضعف اين دستگاه ( همانند ساير PPC هاي HP ) صداي اونه . نمي دونم چطوري هنوز شركت Hewlett-Packard نتونسته مشكل به اين سادگي رو حل كنه . همه چيز روي كاغذ عاليه مانند اسپيكرهاي بلند استريو ، اسپيكر هاي سيستم ، ميكروفون و كانكتور كوچك استريو براي اتصال هدست ، هندزفري و غيره ولي واقيت اينه كه در عمل صدايي ازش در نمياد ! منظورم اينه كه صداش خيلي بلند نيست ( دوستانه بگم يواشكي بخونيد خيلي هم كمه يعني افتضاحه ) يعني حجم صدا كمه . اسپيكر هاش واقعا استريو هستن ولي صداي كمي ازشون در مياد كه حتي ممكنه در يك جاي شلوغ صداي زنگ رو اصلا نشنويد ! ( من اين مشكل رو با انتخاب زنگ هاي 192K حل كردم يا Mp3 هام رو كه ميخوام به عنوان ring tone استفاده كنم توسط نرم افزار Gold Wave حجم صداشون رو سه برابر مي كنم ! ) ولي انصافا صداي اسپيكر ها خيلي شفاف هست ( البته چشم بسته غيب گفتم ، با اين صداي كم معلومه ديگه نابغه ! ) البته شايدم با آپديت رام اين مشكل حل شه كه فعلا از سايت HP آخرين ورژنش رو گرفتم ولي هنوز نصب نكردم ( البته متوجهيد كه ، دارم خودمو گول مي زنم ! ) .

نكتة بعدي كه بايد بهش اشاره كنم اتصال به كامپيوتر هست كه اينفرارد و بلوتوث رو امتحان نكردم و فقط از USB استفاده مي كنم كه در ستينگ USB دو نوع اتصال امكان پذير هست . اولي اتصال RNDIS و دومي اتصال USB Serial كه اولي از زماني كه ويندوز ورژن 5 بوجود اومد روي اكثر دستگاه هايي كه از اين نوع ويندوز استفاده مي كنن وجود داره ( تو HP ها كه اينجوريه ) – ممنون ميشم اگه دوستان اطلاعات بيشتري در اين خصوص بدن و اينكه آيا روي I-Mate هايي هم كه ويندوز موبايل 5 دارن اينجوري هست يا نه – كه اونم فقط با برنامة ActiveSync ورژن 4 و بالاتر قابل استفادست. البته خيلي ها معتقدند كه RNDIS با خيلي از فايروال ها و برنامه هاي محافظتي ويندوز و برخي آنتي ويروس ها مشكل داره ولي هدف از ارائة اون سويچ كردن ديتا بين اين دو هست و البته انتقال اطلاعات در RNDIS حدود 30 درصد سريعتر از USB Serial هست . متاسفانه در اين زمينه اطلاعات زيادي ندارم و منتظر نظر دوستان در اين خصوص هستم . البته اگر از USB استفاده كنيد بسيار كند تر از اينه كه رم دستگاه رو در Card Reader قرار بديد و فايل هاتون رو كپي كنيد و بيشتر به نظر مياد كه اتصال USB براي نصب نرم افزار ها و غيره مفيدتره تا جابجايي اطلاعات. ( اگه مي خوايد دو گيگ ديتا رو از طريق USB جابجا كنيد بهتره دليل منطقي اي براي اين كار داشته باشيد - مثل نداشتن كارد ريدر - چون خيلي طول مي كشه ) .

برگرديم سر اصل مطلب : از ويژگي هاي ديگة دستگاه به عنوان تلفن ميشه به دريافت ، انتظار و انتقال مكالمه و همچنين مسدود كردن بعضي از شماره ها اشاره كرد . ويبرة دستگاه هم قابل قبوله . ضمنا وقتي كه به اين دستگاه زنگ مي زنيد بعد از 3 تا 6 ثانيه كه صداي بوق رو در گوشي تلفن ميشنويد ، دستگاه تازه مي فهمه كه كسي زنگ زده و شروع به زنگ زدن مي كنه ! وقتي هم كه در هنگام زنگ خوردن كليد قرمز رو مي زنيد بعد از 2 تا 4 ثانيه مي فهمه كه بابا شما ريجكت كرديد پس ديگه نبايد زنگ بزنه !

مي رسيم به دوربين دو مگاپيكسلي دستگاه كه از سنسور CMOS با قابليت زدن فلاش ( البته نه اتوماتيك ) بهره مي بره . بايد گفت كه كيفيت عكس ها در روز و در نور زياد همانند ساير دستگاه ها خيلي خوبه و عجيب تر اينكه در نور كم هم خيلي افتضاح نميشه و خوبه و وقتي هم كه در شب عكس مي گيريد و فلاش هم روشنه بازم خوبه ! پس فكر كنم كه همه موافق باشيد كه بابا خيلي گير نده ! خوبه ! و اما در مورد فيلم برداري ... فيلم برداري با اين دستگاه خيلي راحته و پارامتر هايي در صفحة اصلي داريد كه مي تونيد خيلي سريع به تنظيمات اصلي دسترسي داشته باشيد . البته آپشني هم وجود داره كه اين پارامتر ها رو به طور كامل در اختيارتون مي ذاره كه شامل White Balance ، Color ، Compression ، Resolution ، Flicker filter، Saturation ، Sharpness ، Contrast ، Recording mode ، Camera sound ، Instant review و Self-timer و غيره هست. كيفيت فيلمبرداري در رزولوشن 352x288 كاملا قابل قبول و خوب هست و در يك جمع بندي دوربين اين دستگاه به نظر من با دوربين سه مگاپيكسلي سامسونگ D900 كاملا برابري ميكنه يا اندكي بهتره .
نرم افزارهايي كه همراه اين دستگاه هست شامل موارد زيره كه فكر كنم نياز به توضيح نداشته باشه و دوستان كاملا با اونها آشنا باشند :
Photosmart Camera ، Photosmart Mobile ، Today Panel Lite ، Java Virtual Machine ، Modem Link ، Auto Configurator ، Self Test ، Microsoft Voice Command ، MMS Composer

نكتة آخر :
Help & Support
مسلماHP در ايران ساپورت PPC هاي I-Mate رو نداره و اين بديهيه . سخت افزاري كه هيچ ، حتي ساپورت نرم افزاريش هم با داشتن سيستم عامل مشابه كمتره و ممكنه خيلي برنامه ها روش كار نكنه . در ضمن اگه خراب بشه يا هر نوع مشكلي هم براش پيش بياد تعمير كارش خيلي كمه يا وجود نداره (در اين قضيه كسي نبايد حتي ذره اي شك داشته باشه ) . احتمالا حتي اگه مثلا من يه پست در مورد آپديت رام اين PPC تو اين فروم بذارم – مثلا گفتم - و يا يه اشكالي در مورد اين PPC داشته باشم بر و بچه هاي پي هالز هم من رو ايگنور مي كنند يا نهايتا جواب مي دن كه بي اطلاعيم يا ما كه هزار مرتبه گفتيم ، مي خواستي I-Mate بخري كه خيلي ها جواب خيلي مشكلاتش رو مي دونن ؛ وليدر مجموع به نظر مي رسه كه امكانات قابل قبولي داره و با توجه به قيمت اون كه به همراه يك رم دو گيگابايتي پرسرعت 440 هزار تومان خريدم ( در اندونزي ) ، خريدش منطقي باشه .

از اين كه مطلب طولاني شد و حوصلة دوستان سر رفت پيشاپيش عذرخواهي مي كنم .
43d9lwo.jpg

منبع:پی هالز

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگه اشتباه نکنم این باید همون O2 XDA Atom خودمون باشه که فقط اسم و رنگش عوض شده و قاب و محافظ توی جعبش گذاشتن.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
با سلام.
من یک (i-mate pda2k (orange M2000 خیلی تروتمیز دارم.با کلیه وسایل جانبی وسی دی ارجینال ماکروسافت.قیمت پیشنهای بدهید با تلفن.

قربان
پست شما هیچ ارتباطی به این ترد نداره. مشخصاً دفعه ی اولتون هم نیست
پست های مربوط به خرید و فروش رو فقط در بازارچه می تونید مطرح کنید
اگر دیدید پستی مربوط به فروش اینجا داده شده، از طرف کاربرهای فعال بوده، یه دونه بوده و لینک یه ترد در بازارچه همراهش بوده

در صورت تکرار، دسترسیتون محدود می شه

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
نه مجتبی جان من 2 روز پیش 613 قیمت کردم.
به نظر میاد که دوباره وضع بازار داره خراب می شه،متاسفانه مدلهای جدید هم تا چند ماه آینده ریلیس می شه و معلوم نیست که اصلا" توسط فروشندگان وارد بشه یا نه و این خودش باعث خراب تر شدن بازار می شهَ،به اظهار نظر کاربران از اینجا که فروم فارسی هست توجه کنید،من خودم هم سعی می کنم هفته بعد در بازار یه سر و گوشی آب بدم،
در مورد اصلاح قیمت اتم هم از شما ممنونم:)
موفق باشید.

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
این راسته که میگن Pocket Pc رفته بالا؟
الآن با 400 تا 500 چی مستونم بخرم؟
jam و Pda2 خوبن؟
با ویندوز 2003 چیکار میشه کرد؟
میشه MW5.0 ریخت؟

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
درباره وارد کردن گوشی از دوبی چطور؟
یکی از آشناهامون ممکنه از دوبی برام PPC بفرسته
آیا مشکل گمرک و رجیستر پیدا نمیکنه؟
چه مدلی بگم بگیره؟
که به پول ایران بالای 550 نره؟
Atom چطوره بگم بیاره؟

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
چی شده همه عشق لایف پیدا کردن:)
حسین جان دستت درست..... یعنی ما بدبخت بیچاره ها نمیتونیم تخیل کنیم؟؟؟؟؟ و یه چیزه مایداری دوست داشته باشیم؟؟؟:lol: اگر HTC Shift رو تو رده PPC ها دسته بندی کنیم Atom خیلی خیلی عقبه -البته HTC Shift در رده UMPCها هست-
For More Information Visit HTC Shift At GSM Arena

ranj9119

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
Somewhere I Belong PocketPC: HTC Advantage X7
مرسی از راهنماییت
ولی تو همین فروم یه چیزایی از Hyundai میشنوه که شاخ در میاره:
1. وقتی بهتsms میفرستم برات نمیاد و تا خودت تماسی نگیری و یا sms نزنی او sms نمیرسه.
2.ضعیف بودن اسپیکرش
3.بزرگی گوشی
4.هنگ کردن زیاد
5.سفت بودن جوی استیک
6.کمبود قطعات

ولی اگر میشه گوشی دیگه ای تو این رنج قیمت (400 تا 500) معرفی کنید.
اگر هم نیست
همین A200 رو میخرم

سلام اگه از من بپرسی البته هنوز نپرسیدی جنبه نخودی دارم:p میگم که M550 بد نیست البته نقص کم نداره ولی گوشی تو دست و راحتی هست ولی نقص هاش:
1.بلوتوث 1.2
2.WiFi نداره
3. EDGE و 3G هم نداره
4. سی پی یوش 400 هست البته ابن نقص نیست ولی معمولش 520 هست
5.اینفرارد نداره البته فکر نکنم به کار کسی بیاد
6.دوربین 1.3
7.اسپیکر نیمچه ضعیف
اینا اشکالاتی بود که من دیده بودم حالا اگه بقیه دوستان هم چیزی میدونن بگن خوشحال میشیم:) مخصوصا اساتید این ترد که همه میشناسیدشون و نیاز به معرفی ندارن;)
راستی این PPC واقعا خوشگله من که باهاش خیلی خیلی حال کردم:
eten-m550_00.jpg

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
سلام اگه از من بپرسی البته هنوز نپرسیدی جنبه نخودی دارم:p میگم که M550 بد نیست البته نقص کم نداره ولی گوشی تو دست و راحتی هست ولی نقص هاش:
1.بلوتوث 1.2
2.WiFi نداره
3. EDGE و 3G هم نداره
4. سی پی یوش 400 هست البته ابن نقص نیست ولی معمولش 520 هست
5.اینفرارد نداره البته فکر نکنم به کار کسی بیاد
6.دوربین 1.3
7.اسپیکر نیمچه ضعیف
اینا اشکالاتی بود که من دیده بودم حالا اگه بقیه دوستان هم چیزی میدونن بگن خوشحال میشیم:) مخصوصا اساتید این ترد که همه میشناسیدشون و نیاز به معرفی ندارن;)
راستی این PPC واقعا خوشگله من که باهاش خیلی خیلی حال کردم:
eten-m550_00.jpg

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید

خواهش می کنم.
من روی صحبتم با فرد خاصی از اساتید نبود بلکه خواستم از این سردرگمی نجات پیدا کنم
این گوشی Eten M550 گوشیه خوبی به نظر میاد ولی قیمتش رو هم ذکر کنید ممنون میشم.
نکته دیگه این که CPU 400mhz الآن تو این رنج قیمت بیشترین CPU هستش و غیر از A200 فکر نمیکنم تو ایران Cpu قویتری باشه.
و یک سوال دیگه اینه که بین این گوشی ها: Eten m600+, O2 Atom
کدومیک صدای قویتر و دوربین قویتر دارند؟
اونطور که من دیدم AutoFocus و Macromode ندارن
و َAsus p525 هم که این دوتا قابلیت رو داره Speakerphone نداره و
دیگه اینکه Cpu 525 اینتل اسکیل هست که به نظر از Eten که سامسونگه معتبرتره.
اینه تو دوبی قیمتشون چطوریه؟
اگه سایتی رو معرفی کنید که قیمت این گوشی ها و گوشیهای دیگه تو این رنج قیمت را میده ممنونتون میشم
یک سوال تکراری دیگه: از نظر رجیستر و کار کردن گوشی و گمرکی مشکلی پی نمیاد اگه کسی با خودش از اونور گوشی بیاره؟

بالا