• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بهتره در این مورد صبر کنید تا دکتر هم نظرش رو بگه،چون برادرش دارن استفاده می کنن،

والا من فکر کردم کامل باشه توضیحات شما

من اصلا باند رو توصیه نمی کنم ، اگر کسی عاشق form factor ش شده بهتره آی300 رو انتخاب کنه ،

حتی بعد از آپدیت های متعدد ، هنوزم مشکلات فراوانه ، برادرم به دلیل آسیب رساندن بهش فرستادش دوبی ، اونجا قاب ش رو که کاملا رنگ رفته بود ، تعویض کردند مجانی ولی این امکان برای همه فراهم نیست

باطری هایش ، یک نقطه ضعف بزرگ هست ، واقعا برای کسی که مصرفش بالاست غیر قابل تحمله

در ضمن ، ابعادش با اینکه عرض کمی داره ، ولی کاملا به چشم می یاد در لباس شما

موفق باشی

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
بالاخره بعد از دو ماه گشتن من هم قاطی پاکت پی سی داران شدم .
26.gif
البته امروز نه ، چهار شنبه ی قبل از رمضانی گرفتم .

HTC P3300 رجیستر نشده رو میگفت 700 . هر کاری کردم تخفیف نداد . آخرش وقتی فهمید فامیلیامون یکیه 10 تومن تخفیف داد و 690 خریدمش !!!
24.gif

بین این مدل و تایتن دو دل بودم که بالاخره (و بر طبق دلایلی) اینو انتخواب کردم .
294.gif

htc_p3300.jpg

البته برای من این رنگی نیست و تقریبا قهوه ای سوختس .
285.gif

cpu ش 32bit Texas Instruments OMAP 850 _ 201 MHz (دوال) هست . از هر کس می پرسیدم که این سی پی یو بهتر جواب میده یا سامسونگ 400 . میگفتند این تگزاس خیلی از سامسونگ بهتره
286.gif
. تازه دو نفر هم از این سوالم خندشون گفت و گفتند بچه شدی که میگی سامسونگ بهتره ؟
272.gif

حالا من نمیدونم که چه روی چه حسابی به من گفتید که این سی پی یو تگزاس 201 خیلی ضعیفه ؟؟؟؟؟
296.gif
306.gif
(البته شاید هم سر من کلا رفته . یکی بیاد یه حال اساسی به ما بده و بگه که چی به چیه ؟)

فعلا توی این چند روزه که مشکل خواصی باهاش نداشتم . تا ببینیم بعد چی میشه ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
26.gif

HTC P3300 رجیستر نشده رو میگفت 700 . هر کاری کردم تخفیف نداد . آخرش وقتی فهمید فامیلیامون یکیه 10 تومن تخفیف داد و 690 خریدمش !!!
24.gif

بین این مدل و تایتن دو دل بودم که بالاخره (و بر طبق دلایلی) اینو انتخواب کردم .
294.gif

htc_p3300.jpg

البته برای من این رنگی نیست و تقریبا قهوه ای سوختس .
285.gif

cpu ش 32bit Texas Instruments OMAP 850 _ 201 MHz (دوال) هست . از هر کس می پرسیدم که این سی پی یو بهتر جواب میده یا سامسونگ 400 . میگفتند این تگزاس خیلی از سامسونگ بهتره
286.gif
. تازه دو نفر هم از این سوالم خندشون گفت و گفتند بچه شدی که میگی سامسونگ بهتره ؟
272.gif

حالا من نمیدونم که چه روی چه حسابی به من گفتید که این سی پی یو تگزاس 201 خیلی ضعیفه ؟؟؟؟؟
296.gif
306.gif
(البته شاید هم سر من کلا رفته . یکی بیاد یه حال اساسی به ما بده و بگه که چی به چیه ؟)

فعلا توی این چند روزه که مشکل خواصی باهاش نداشتم . تا ببینیم بعد چی میشه ؟

مبارک دوست عزیز :)

ولی اینو بدون که سی پی یو 400 سامسونک رو با 520 اینتل مقایسه میگنم الان هم وقت ندارم چرا اینجوری هست ولی شما بدون که سی پی یو Texas Instruments OMAP 850 چیزی برا گفتن نداره جلوی سامسونک:blush:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
26.gif

24.gif

خیلی خیلی مبارکتون باشه
studsmatta.gif

به قیمتش که اصلاً نمی ارزه!!! انگار یه s200 رجیستر نشده خریدید که به خاطر GPS داشتن 250 هزار تومن گرونتره!!! بعدم مموری های microSD اگه اشتباه نکنم هنوز ایران گرون هستن!! ولی می تونید مطمئن باشید که تا مدت ها pda خوشگلتون تکه و دست کس دیگه ای نمی بینیدش
square.gif

sarcastic.gif

هرکس یعنی توی مغازه ی رمضانی هرکس دیگه..؟
4fvgdaq_th.gif

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
مبارک دوست عزیز

ولی اینو بدون که سی پی یو 400 سامسونک رو با 520 اینتل مقایسه میگنم الان هم وقت ندارم چرا اینجوری هست ولی شما بدون که سی پی یو Texas Instruments OMAP 850 چیزی برا گفتن نداره جلوی سامسونک

مرسی .

من هم دقیقا روی همین حرف شما بود که طرف این سی پی یو نمیرفتم ولی حرف بازار علاالدین یه چیز دیگه و دقیقا بر عکس حرف شما بود .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
مرسی .

من هم دقیقا روی همین حرف شما بود که طرف این سی پی یو نمیرفتم ولی حرف بازار علاالدین یه چیز دیگه و دقیقا بر عکس حرف شما بود .

من نظرمو گفتم:)

باقیش نظر شما و فروشنده هست

موفق باشید
4fvgdaq_th.gif

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
به قیمتش که اصلاً نمی ارزه!!! انگار یه s200 رجیستر نشده خریدید که به خاطر GPS داشتن 250 هزار تومن گرونتره!!! بعدم مموری های microSD اگه اشتباه نکنم هنوز ایران گرون هستن!! ولی می تونید مطمئن باشید که تا مدت ها pda خوشگلتون تکه و دست کس دیگه ای نمی بینیدش

مموری 2 گیگ رو که 30 خریدم .

در ضمن اصلا فکر نمیکنم که مقایسه ی 3300 با اس 200 معقول باشه .

sarcastic.gif

هرکس یعنی توی مغازه ی رمضانی هرکس دیگه..؟
4fvgdaq_th.gif

اگر به نوشته ی من توجه میکردید این رو نمیگفتید !

انقدر ها هم یول نیستم که توی مغازه ای که میخوام از اون جنسی رو بخورم و از رفیق فروشنده در مورد جنس مورد نظر بپرسم .
sarcastic.gif
sarcastic.gif
sarcastic.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

قربان، من قصد توهین یا مسخر نداشتم :blush: ، ولی اگه حرف هایی که اینجا گفته می شه رو قبول ندارید، چند تا منبع خارجی رو چک کنید! حرف فروشنده ها [اون هم علائدین] هیچوقت راهنمای خوبی برای تصمیم گیری منطقی نیست
2aha537.gif

ولی خارج ازین بحث ها، هنوز هم به نظر من، سی پی یو omap 850 برای کسایی که استفاده ی عادی دارن از pda (موسیقی-فیلم-چند تا برنامه و بازی سبک) ، کاملاً کافیه !! اگر هم یه روزی احساس کردید که سرعت دستگاه کمه، از راهنمایی های دوستان در این ترد ، و این ترد بهره بگیرید

بازم مبارکتون باشه :)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مموری 2 گیگ رو که 30 خریدم .

در ضمن اصلا فکر نمیکنم که مقایسه ی 3300 با اس 200 معقول باشه .

اگر به نوشته ی من توجه میکردید این رو نمیگفتید !

انقدر ها هم یول نیستم که توی مغازه ای که میخوام از اون جنسی رو بخورم و از رفیق فروشنده در مورد جنس مورد نظر بپرسم .
sarcastic.gif
sarcastic.gif
sarcastic.gif

سلام
دوست من لازم دونستم چند نکته رو خدمت شمابگم،
دوستانی که اینجا در مورد سی پی یو و مقایسه اونها صحبت کردند،از لحاظ فنی این مقایسه رو انجام دادن،این موضوع از زمانهای خیلی دور موضوع بحث در این فروم و فرومهای دیگه بود،اوائل که سی پی یو های اومپ به بازار اومده بود،کاربران ایرانی از اون تعریف می کردن و دلیلشون هم به قول خودشون دوال بودن سی پی یو ها بود،در حقیقت در این نوع سی پی یو ها،قسمتی فون رو مدیریت می کرد و قسمتی خود پی پی سی رو،اما کم کم با استفاده از دستگاههایی که این سی پی یو رو دارند و مقایسه با سایر انواع سی پی یو ها به این نتیجه ای که دوستان من ذکر کردن،رسیدن،
جدای از این موارد،دوست من با اینکه شاید ما همگی به نوعی دستگاهمون رو از رمضانی خرید کرده باشیم،اما صجبتهای اون آقا همیشه درست نیست،گاه گداری حرفایی می زنه که من خودم به شخصه اگر حالشو داشته باشم بهش توضیح می دم و در غیر این صورت ترجیح می دم هیچی نگم،اما واقعا" خیلی از تفکراتشون راجع به دستگاهها غلطه و یا به عمد اینطور اظهار نظر می کنه،
در مورد دستگاهتون هم بهتون تبریک می گم،دستگاه خوبی هست،شما این دستگاه رو انتخاب کردید،من نمی دونم اولین پی پی سی شماست و یا نه،اما اگر قبلا" پی پی سی داشتید،حتما" متناسب با نیازتون خرید کردید،اگر هم که برای بار اول خرید کردید،ازش استفاده می کنید و انشاله نیازهاتون رو بر آورده می کنه و اگر اینطور هم نشد در آینده اصلاحش می کنید،
دوستان من هم نظرشون رو می گن،در مورد سی پی یو هم بازم می گم،به نظر من سی پی یو 201 مگاهرتز اومپ در مقابل 400 سامسونگ کم میاره،اما من دوستانی دارم که با وجود اینکه از دستگاهی استفاده می کنن که دارای این نوع سی پی یو هست،اما راضی هستن،چراکه کاراشون رو راه می اندازه،اما من شخصا" دنبال مثلا" 624 مگاهرتز اینتل هستم،این بستگی به نظر خود افراد داره،و استفاده هایی که می کنن،
ببخشید که زیاد حرف زدم و سرتون رو درد آوردم،
موفق باشید.

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
ببخشید من یکی از آشناهامون قراره از دوبی بیاد میخواستم بهش بگم برام گوشی بیاره فقط نمیدونم تو گمرک گیر میدن؟
گمرکی میگیرن؟
رجیسترش چجوریه؟
اصلا میارزه بهش بگم بیاره؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
ببخشید من یکی از آشناهامون قراره از دوبی بیاد میخواستم بهش بگم برام گوشی بیاره فقط نمیدونم تو گمرک گیر میدن؟
گمرکی میگیرن؟
رجیسترش چجوریه؟
اصلا میارزه بهش بگم بیاره؟

توی گمرک مشکلی به وجود نمی یاد و گمرکی نمی خوره اگه گوشی رو بزارن داخل جیبشون
رجیستر هم نمی شه-فقط با ایرانسل می تونید کار کنید و مجبورید دردسر های شبکه رو تحمل کنید
اینکه ارزش داره بگید بیارن یا نه، باید ببینید قیمت های اونجا با اینجا تفاوت زیادی داره یا نه. معمولاً قیمت فروشگاه های معتبرشون (مثلاً توی سیتی سنتر) با ایران یکیه، یا حتی گرونتره. البته می گن که یه جایی هست به نام چهار راه نایف ، که می شه "گوشی" هارو با قیمت مناسب پیدا کرد!

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بجه ها atom EXEC رجیستر شده از کجا می تونم بخرم؟؟؟

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
دوستانی که از atom استفاده کردن لطف میکنن معایب atom رو خلاصه بگن؟و اینکه چه معایبی در exec رفع شده؟ایا واقعا صدا echo feedback میشه؟
ممنون.(جهت خرید فوری)

nephew

Registered User
لایک‌ها
1
من میخوام یک Dell Axim x51v بخرم فقط ویندوزش Premium هست ولی نمیدونم برنامه های Windows Mobile Edition روش نصب میشه؟

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت s200 رمضانی الان میده 540 تومن

در حالی که تا هته پیش 450 میداد

اینم از بازار بی صاحاب ما ..

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20