Dark Knight
مدیر بازنشسته
350-550: P990i , Hyundai a200 , s200, k-jam
550-650: اتم , گیگابایت i300
650-750: اگه باشه (که نیست!) Asus p525 ، p535
دستت درد نکنه :د
![thankyou.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.pic4ever.com%2Fimages%2Fthankyou.gif&hash=d83014b915fbb6c9a637ada58d28f5eb)
![smashfreak.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.pic4ever.com%2Fimages%2Fsmashfreak.gif&hash=166e6c97cd819a1419e926e340d2a988)
![mpr.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fwww.pic4ever.com%2Fimages%2Fmpr.gif&hash=88666ed2bc4ed02d5feda568af3841a9)
350-550: P990i , Hyundai a200 , s200, k-jam
550-650: اتم , گیگابایت i300
650-750: اگه باشه (که نیست!) Asus p525 ، p535
قربان در حال حاضر فقط 3 گوشی مبتنی بر uiq3 وجود داره، که بین اونا هم فقط یکیشون قیمت مناسب داره!
نتیجتاً uiq3 رو نمی شه OS همه گیری دونست. برای همین شرکت ها و گروه های برنامه نویسی کمتر روش سرمایه گذاری می کنن. البته SE امسال چند تا گوشی uiq دیگه هم می خواد ریلیز کنه، واسه همین می شه امید داشت نرم افزار هاش هم کم کم زیاد شن.
سلام سلام ميخوام بدونم اگه 10 تا asuse p535 رجيستر شده موجود باشهبا قيمت معقول
چند نفر طالبش هستند ؟ ... يه آمار كوچولو بديد :happy:![]()
ببينيم ميصرفه وارد كرد يا نه
[/B][/COLOR]![]()
کی گفته که اون وری شده ؟در ضمن بر و بچ، این قضیه که ایرانسل هم اونوری شده راسته؟
کی گفته که اون وری شده ؟
سلام سلام ميخوام بدونم اگه 10 تا asuse p535 رجيستر شده موجود باشهبا قيمت معقول
چند نفر طالبش هستند ؟ ... يه آمار كوچولو بديد :happy:![]()
دست و پايكسايي كه پاكت پيسي جديد توي ايران ميخوان بسته هست![]()
![]()
ببينيم ميصرفه وارد كرد يا نه![]()
موضوع اینه که من یه مطلبی در مورد SymbianOS دیده بودم که به استناد اون استنباطم این بود که application های تحت symbian اگر بیشتر نیستند حداقل نباید تعداد و تنوع کمتری نسبت به wm داشته باشه:
Statistics published July 2006 showed that Symbian OS had a 67% share of the 'smart mobile device' market, with Microsoft having 15% and RIM having 6%
راستی o2 atom که در ایران گیر میاد ساخت کجا هست و از لحاظ عمر باطری و استحکامچه وضعی داره؟
زمان عرضه به بازار o2 atom و p990 یکی هست ولی میزان شهرت و محبوبیت p990 در سطح جهان خیلی بیشتره که این رو از نعداد votes و hits در این سایت میشه فهمید. (جسارت نشه خودتون واردترین)
یعنی برای قدیمی هاش نیست !!!می گن که واسه جدید ها اونوری شده![]()
یعنی برای قدیمی هاش نیست !!!![]()
خوب اگه ایرانسل هم قاتی مرغا بشه که دهن بیشتر پاکت پی سی دار ها و پاکت پی سی فروش ها آسفالته که .![]()
![]()
دکتر جان من چند بار متن شما رو خوندم اما آخرش نفهمیدم چی نوشتی مخصوصا اون پارگراف دومی رو.... به دوستان توصیه میکنم قبل از اینکه روی دکمه Submit کلیک کنن یکبار متنشون رو بخوننفرمایشات شما متینه و فک کنم اکثر بچه ها تو این ترد باهاش موافقن.
اما سوال اصلی اینه که چند و از کجا و با چه امکانات جنبی و ...
اینکه چرا در مورد مثلاً k-jam علاقه مند شدم بدونم اینه که علا رغم اینکه در تئوری مدلهایی از این دست رو قدیمی می دونیم ولی جون شما جایی که من گیر افتادم هر چقد تو چیزای دیگه جلو باشه، بیابونه پی پی سی هستش.
باورم نمیشد با اینکه تهران و اینور اونور کلی پی پی سی رو از نظر گذروندم و سبک سنگین کردم، دو روز پیش وقتی تو این خراب آباد یه jamin آک رجیست شده رو پست ویترین یه موبایل فروشی دیدم آب از لب و لوچه ام سرازیر شد.
آخه انصافه آدم واسه خرید یه اسباب بازی پاشه 10-20 تومن پیاده شه بیاد تهران جمهوری که مثلاً تو چی صرفه جویی کنه!!! تازه اگه بعداً اما و اگر توش در نیاد و سرویس و گارانتی نخواد.!
(راستی مدل k-jam نقلی با گنده اش چه فرقی داره؟ :blush:)
قیمت بده شاید ما هم مشتری شدیم.
ساخت کجاس؟
سلام
ببخشید من تقریبا همه نظرات شما رو مطالعه کردم و کمی گیج شدم
الان یکسال و نیمی هست که جمین دارم و میخوام یک گوشی دیگه بخرم
تقریبا هم به اتم متمایل شدم.
شما کدوم مدل اتم رو پیشنهاد میکنید ؟
این رمضانی کیه و آدرسش کجاست ؟
دکتر جان من چند بار متن شما رو خوندم اما آخرش نفهمیدم چی نوشتی مخصوصا اون پارگراف دومی رو.... به دوستان توصیه میکنم قبل از اینکه روی دکمه Submit کلیک کنن یکبار متنشون رو بخونن