• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
350-550: P990i , Hyundai a200 , s200, k-jam
550-650: اتم , گیگابایت i300
650-750: اگه باشه (که نیست!) Asus p525 ، p535

دستت درد نکنه :د
thankyou.gif

smashfreak.gif
mpr.gif

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا مرسی از جوابهایی که دادید X_Farhad , Dark Knight

مطالب این بار خیلی مفید بودن

قربان در حال حاضر فقط 3 گوشی مبتنی بر uiq3 وجود داره، که بین اونا هم فقط یکیشون قیمت مناسب داره!
نتیجتاً uiq3 رو نمی شه OS همه گیری دونست. برای همین شرکت ها و گروه های برنامه نویسی کمتر روش سرمایه گذاری می کنن. البته SE امسال چند تا گوشی uiq دیگه هم می خواد ریلیز کنه، واسه همین می شه امید داشت نرم افزار هاش هم کم کم زیاد شن.

موضوع اینه که من یه مطلبی در مورد SymbianOS دیده بودم که به استناد اون استنباطم این بود که application های تحت symbian اگر بیشتر نیستند حداقل نباید تعداد و تنوع کمتری نسبت به wm داشته باشه:

Statistics published July 2006 showed that Symbian OS had a 67% share of the 'smart mobile device' market, with Microsoft having 15% and RIM having 6%

منبع: اینجا ...

البته متوجه هستم که ppc و smart mobile device دو مقوله مختلف و متفاوت هستند

شماها هم که به هر حال استاد هستین و در این مورد تجربه دارید و وقتی میفرمایید برنامه ها و بازیهای symbian کمتره نباید شک کرد

راستی o2 atom که در ایران گیر میاد ساخت کجا هست و از لحاظ عمر باطری و استحکام :D چه وضعی داره؟
زمان عرضه به بازار o2 atom و p990 یکی هست ولی میزان شهرت و محبوبیت p990 در سطح جهان خیلی بیشتره که این رو از نعداد votes و hits در این سایت میشه فهمید. (جسارت نشه خودتون واردترین)​

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام سلام ميخوام بدونم اگه 10 تا asuse p535 رجيستر شده موجود باشه
7174.gif
با قيمت معقول
1509.gif
چند نفر طالبش هستند ؟ ... يه آمار كوچولو بديد :happy:

دست و پاي
7505.gif
كسايي كه پاكت پيسي جديد توي ايران ميخوان بسته هست
8383.gif

ببينيم ميصرفه وارد كرد يا نه
5022.gif

en2fa

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
البته من يک نکته رو بگم
يکی از دلايل اينکه برنامه خيلی برای wm زياد هست اينه که سيستم عامل بر اساس c نوشته شده و کاملاً زبان c رو support ميکنه
اما symbian ها همگی c++ هستن اون هم يکجور خاص از c++
در نتيجه port کردن برنامه ها(يعنی sourceاي که برای windows x86 بوده رو بخوايم برای windows ce arm کامپايل کنيم)خيلی کار سختی هست.
پس در نتيجه برنامه خيلی کم ميشه.
nokia اين قضيه رو تازگی ها فهميده،و قراره امسال امکان نوشتن برنامه های c رو واسه تمام سری های گوشيش فعال کنه.
من انتظار دارم که بعد از اينکار حتماً حجم زيادی برنامه برای nokia توليد ميشه،و ديگه wm نيست که خيلی برنامه داشته باشه،که خوب خيلی به ضرر wm هست.
من که به شخصه duke/doom/wolf رو حتماً تبديل ميکنم :)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
7174.gif
با قيمت معقول
1509.gif

5022.gif
[/B][/COLOR]

اینم یه آماره کوچولو!
به شرط رجیست و آک بودن مظنه چند؟ نقل کرک مرک که نیست؟

در ضمن بر و بچ، این قضیه که ایرانسل هم اونوری شده راسته؟

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
7174.gif
با قيمت معقول
1509.gif

دست و پاي
7505.gif
كسايي كه پاكت پيسي جديد توي ايران ميخوان بسته هست
8383.gif

5022.gif

قیمت بده شاید ما هم مشتری شدیم.
ساخت کجاس؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

موضوع اینه که من یه مطلبی در مورد SymbianOS دیده بودم که به استناد اون استنباطم این بود که application های تحت symbian اگر بیشتر نیستند حداقل نباید تعداد و تنوع کمتری نسبت به wm داشته باشه:

Statistics published July 2006 showed that Symbian OS had a 67% share of the 'smart mobile device' market, with Microsoft having 15% and RIM having 6%

راستی o2 atom که در ایران گیر میاد ساخت کجا هست و از لحاظ عمر باطری و استحکام :D چه وضعی داره؟
زمان عرضه به بازار o2 atom و p990 یکی هست ولی میزان شهرت و محبوبیت p990 در سطح جهان خیلی بیشتره که این رو از نعداد votes و hits در این سایت میشه فهمید. (جسارت نشه خودتون واردترین)​

قربان اون آمار خلاف حرف شمارو ثابت می کنه ها :blush:
windows CE 4.0 & 5.0 که عمده ی اون 15% ازشون استفاده می کنن پلتفرم مشابهی دارن و اگه برنامه نویسی برای ce 5.0 برنامه ای بنویسه، معمولاً یه حالی هم به دارندگان دستگاه های قدیمی تر می ده و برنامه ش رو سازگار با ورژن های قدیمی تر ce هم منتشر می کنه

در صورتی که برای سیمبین اینطور نیست، توضیحات دقیق تر با روزبه خان گل :cool:

بعدم معایب اتم رو اینجا بچه ها به بحث گذاشتن (در واقع دل خودشونو خالی کردن!!
490gy9c.gif
)

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یعنی برای قدیمی هاش نیست !!!
297.gif

خوب اگه ایرانسل هم قاتی مرغا بشه که دهن بیشتر پاکت پی سی دار ها و پاکت پی سی فروش ها آسفالته که .
311.gif
267.gif

آسفالت که چه عرض کنم، پلمه!
ولی شاید به احتمال هشت در شونصد بازار هردمبیل پی پی سی اقلکاً یه نمه یه دست شه.
یعنی وقتی می ری خرید دیگه معلومه جنست باید کار بده، حالا چه رجیست شده، چه کرک شده.
حتماً ملت دست می رسونن و بازار هشلهفته پی پی سی میشه مشابه بازاره نرم افزار. درسته ساپورت و گارانتی نداری ولی دستت بازه و قیمتا پایینتر. یه نمه بلد باشی کارت را میفته. :D
تا نظر شما چی باشه؟

moalla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عجب بحث دنباله داری شده این بحث....
یک چیزی که واقعا انسان رو آزار میده حالت بحثی هستش که اینجا وجود داره. شبیه این حالت رو توی فرومهای مختلف دیدم:
طرفداران delphi و visual basic
طرفداران asp و php
و چند جای دیگه که الان یادم نیست.
نکته مشترک توی تمام اونها این بودکه طرفداران هر طرف چنان از برنامه یا وسیله طرف خودشون حمایت میکردن که آدم احساس میکرد دارن از ارث آباء و اجدادی خودشون دفاع میکنن. یکی ندونه خیال میکنه مثلا من از طرف شرکتهای استفاده کننده از سیمبین و یا شرکتهای پاکت پی سی وکیل شدم تا پوز طرف مقابل رو بزنم و تا میتونم از اون بد بگم.....

و اما مطلبی که میخواستم بنویسم: من بعد از کلی گشت و گذار توی این فروم یک k-jam نقلی خریدم. مزایایی که پاکت پی سی تا حالا برای من داشته:
1- توی روز لیست وظایف و قرارهام رو به پاکت پی سی میدم. توی تقویمش برای دقیقه به دقیقه فرداتون میتونید برنامه بذارین تا فردا یادتون نره. هنگام سینک کردن دستگاه به کامپیوتر تمام وظایفی که معین کرده بودم به اضافه دفترچه تلفنم سریع به اوتلوک آفیس منتقل میشه و در کامپیوتر هم میتونم وظایف روزهای ایندم رو ببینم
البته در بعضی سری های نوکیا هم این امکان هست اما نه به وسعت و سهولت پاکت پی سی
2- من به ایده و افکاری که در ذهنم میاد خیلی اهمیت میدم. قبلا اونها رو توی کاغذ مینوشتم و بعدا گمشون میکردم. اما الان اونها رو سریع توی پاکت پی سی تایپ میکنم و تونستم یک نظمی به اونها بدم.
3-سرعت تایپم در پاکت پی سی با اینکه به کامپیوتر اما باز بد نیست. بعضی ادعا کرده بودند که سرعت اونها با کی برد های گوشی های معمولی خیلی زیاده اما بالاخره برای تایپ بعضی حروف در اون گوشی ها باید چند بار کلیک کنید اما در پاکت پی سی برای هر حرف تنها یک لمس کوچولو لازمه. (اگه مثل من k-jam بگیرید که دیگه دستگاتون خودش کیبرد داره)
4- مطمئن هستم وسعت نرم افزارهای پاکت پی سی خیلی زیادتره از نرم افزارهای سمبینه و این کاملا هم معقوله چون برنامه نویسی پاکت پی سی ساده است اما برنام نویسی سیمبین خیلی سخته. اگه دقت کرده باشین بعضی نرم افزارها برای هردو سیستم نوشته شدن. وقتی همون برنامه رو برای پاکت پی سی مینویسن امکانات بیشتری در اون قرار میدن. چون هم از لحاظ محیط صفحه کاربر دستشون بازتره و هم از لحاظ بکار بردن تکنیکهای برنامه نویسی. نمونش برنامه های یادگیری زبان که یک ترد مجزا برای اون ساختم و خودم تا حالا نرم افزارهای خیلی زیبا و کاربردی برای آموزش زبان از طریق پاکت پی سی پیدا کردم در حالی در سیمبین چیزی بیشتر از یکی دوتا دیکشنری ساده نتونستم پیدا کنم.
4- من 7 ساله که برنامه نویسی کار میکنم و به عنوان کسی که برنامه نویسی کار کرده برام خیلی جالبه که سریع بتونم مثلا برنامه منابع درسیم رو برای پاکت پی سی بنویسم. این در حالیه که یادگیری برنامه نویسی سیمبین کار هر کسی نیست.

من قبل از خرید پاکت پی سی یک لپ تاپ داشتم و بد نیست نظرم رو در رابطه با مقایسه این دو بگم:
1- لپ تاپ با اینکه قابل حمل و نقله اما به این راحتی هم نمیشه همه جا ازش استفاده کرد. فرض کنید تو ایستگاه اتوبوس منتظرین تا اتوبوس بیاد و یا در دفتر رئیس دانشکده نشستین تا آقا تشریف بیارن و برگه شما رو امضاء کنن. ما هر روزی با خیلی از این موارد مواجه میشیم که نمیشه آدم لپ تاپش رو دربیاره و باهاش کار کنه.... اما پاکت پی سی به راحتی تونسته خیلی از وقتهای تلف شده من رو پر کنه. خیلی اوقات سر کلاس وقتی استاد به چرت و پرت گفتن میافته من دارم با پاکت پی سی کار میکنم در حالی که در هیچ کدوم از این مواقع نمیتونستم لپ تاپ خودم رو ببرم و اون رو باز کنم و باهاش کار کنم.
2- مساله بعدی مساله امینت لپ تاپ بود که نمیتونستم اون رو هر جایی ببرم. اگه لپ تاپ خودتون رو به دانشکده ببرید دیگه نمیتونید براحتی اون رو از خودتون جدا کنید. حتی توی کتابخانه هم برای یک دستشویی رفتن اول باید یکی رو پیدا کنید که چشمش به لپ تاپ شما باشه. در حالی که پاکت پی سی در تمام ساعات شبانه روز میتونه کنار شما باشه...

قبلا توی خوابگاه بودم و لپ تاپ خیلی کمکم میکرد اما الان که توی خونه هستم کامیپوتر + پاکت پی سی خیلی از نیازهای من رو جواب میده. نیازه های حرفه ای با کامپیوتر و نیازه های فوری و سردستی با پاکت پی سی.....
ببخشید خیلی روده درازی کردم. هنوز خیلی خواص پاکت پی سی تو ذهنمه اما چون میبینم یک دوصفحه تایپ شده, بیخیال بقیش میشم.
به امید موفقیت روز افزون ایران و ایرانی

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرمایشات شما متینه و فک کنم اکثر بچه ها تو این ترد باهاش موافقن.
اما سوال اصلی اینه که چند و از کجا و با چه امکانات جنبی و ...

اینکه چرا در مورد مثلاً k-jam علاقه مند شدم بدونم اینه که علا رغم اینکه در تئوری مدلهایی از این دست رو قدیمی می دونیم ولی جون شما جایی که من گیر افتادم هر چقد تو چیزای دیگه جلو باشه، بیابونه پی پی سی هستش.
باورم نمیشد با اینکه تهران و اینور اونور کلی پی پی سی رو از نظر گذروندم و سبک سنگین کردم، دو روز پیش وقتی تو این خراب آباد یه jamin آک رجیست شده رو پست ویترین یه موبایل فروشی دیدم آب از لب و لوچه ام سرازیر شد.
آخه انصافه آدم واسه خرید یه اسباب بازی پاشه 10-20 تومن پیاده شه بیاد تهران جمهوری که مثلاً تو چی صرفه جویی کنه!!! تازه اگه بعداً اما و اگر توش در نیاد و سرویس و گارانتی نخواد.!

(راستی مدل k-jam نقلی با گنده اش چه فرقی داره؟ :blush: :D)

ahwaztaxi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
ببخشید من تقریبا همه نظرات شما رو مطالعه کردم و کمی گیج شدم
الان یکسال و نیمی هست که جمین دارم و میخوام یک گوشی دیگه بخرم
تقریبا هم به اتم متمایل شدم.
شما کدوم مدل اتم رو پیشنهاد میکنید ؟
این رمضانی کیه و آدرسش کجاست ؟

moalla

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
فرمایشات شما متینه و فک کنم اکثر بچه ها تو این ترد باهاش موافقن.
اما سوال اصلی اینه که چند و از کجا و با چه امکانات جنبی و ...
اینکه چرا در مورد مثلاً k-jam علاقه مند شدم بدونم اینه که علا رغم اینکه در تئوری مدلهایی از این دست رو قدیمی می دونیم ولی جون شما جایی که من گیر افتادم هر چقد تو چیزای دیگه جلو باشه، بیابونه پی پی سی هستش.
باورم نمیشد با اینکه تهران و اینور اونور کلی پی پی سی رو از نظر گذروندم و سبک سنگین کردم، دو روز پیش وقتی تو این خراب آباد یه jamin آک رجیست شده رو پست ویترین یه موبایل فروشی دیدم آب از لب و لوچه ام سرازیر شد.
آخه انصافه آدم واسه خرید یه اسباب بازی پاشه 10-20 تومن پیاده شه بیاد تهران جمهوری که مثلاً تو چی صرفه جویی کنه!!! تازه اگه بعداً اما و اگر توش در نیاد و سرویس و گارانتی نخواد.!
(راستی مدل k-jam نقلی با گنده اش چه فرقی داره؟ :blush: :D)
دکتر جان من چند بار متن شما رو خوندم اما آخرش نفهمیدم چی نوشتی مخصوصا اون پارگراف دومی رو.... به دوستان توصیه میکنم قبل از اینکه روی دکمه Submit کلیک کنن یکبار متنشون رو بخونن

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
قیمت بده شاید ما هم مشتری شدیم.
ساخت کجاس؟

سعي ميكنم يه تاپيك بزنم در اين مورد و زير سيگناتورم بنويسمش

آقا يه مهندس هست كه فقط راه رجيستر رو پيشي گرفته و موفق هم بوده
بچه ها هر كي گوشي هاي جديد ميخواد كه رجيسترش مشكل داره . توي تاپيكي كه ميزنم ( آدرسش زير سيگناتور ) بره و مطرح كنه

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام
ببخشید من تقریبا همه نظرات شما رو مطالعه کردم و کمی گیج شدم
الان یکسال و نیمی هست که جمین دارم و میخوام یک گوشی دیگه بخرم
تقریبا هم به اتم متمایل شدم.
شما کدوم مدل اتم رو پیشنهاد میکنید ؟
این رمضانی کیه و آدرسش کجاست ؟

كدوم اتم رو كه اگه صبر كني ( اتم لايف ) يا اتم اگزت
اتم اگزت هم حسين جان (FrankenStein ) داره و ميخواد بفروشه
لينك فروش
رمضاني هم
تهران پاساژ علائدين
طبقه همكف مغازه 7 تم
شماره تلفن
02166733000

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دکتر جان من چند بار متن شما رو خوندم اما آخرش نفهمیدم چی نوشتی مخصوصا اون پارگراف دومی رو.... به دوستان توصیه میکنم قبل از اینکه روی دکمه Submit کلیک کنن یکبار متنشون رو بخونن

من یه سوال در مورد قیمت و محل و مشخصات پرسیدم، یه خورده غر زدم، بعدشم یه شوخی کوچولو در مورد k-jam نقلی که فرموده بودین.:p
در ضمن دکترم خودتی :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
مهرداد جان
اتم اگزه و اتم اگزت وجود خارجی ندارن ها
1.gif

اتم اگزک بیده اصلش
N_aggressive%20%2826%29.gif

بالا