مهرداد جان
اتم اگزه و اتم اگزت وجود خارجی ندارن ها![]()
اتم اگزک بیده اصلش![]()
باز به عزیز من گیر دادی فرهاد؟؟؟؟؟؟
![234.gif](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fqsmile.com%2Fqsimages%2F234.gif&hash=3900ea8360b8725ddc90455104a62d17)
مهرداد جان
اتم اگزک بیده اصلش![]()
باز به عزیز من گیر دادی فرهاد؟؟؟؟؟؟![]()
مهرداد جان
اتم اگزک بیده اصلش![]()
فدات شمباز به عزیز من گیر دادی فرهاد؟؟؟؟؟؟![]()
سیاست جدید نیروهای coalition برخورد بیرحمانه و ستبر با هر گونه تحریف املایی واژه هاست
سلام دوستان
وقتتون بخیر
امروز پایتخت بودم رفته بودم تجارت الکترونیک glofish x500 رو می داد 800 و ... تازه رجیستر نشده
الان چون خیالشون راحته که ایرانسل و تالیا هست دیگه به خودشون زحمت رجیستر شدن رو نمی دن
تازه قیمت های خیلی مسخره در حد نجومی
اخه یکی نیست بگه شما که پول رجیستر شدن رو نمی دید همینطوری هم که کلی بالا تر از قیمت جهانی دارین می فروشین تازه حق گمرکی هم نمی دید پس برای چی اینقدر گرون هاااااااا:hmm:
اصلا بازار pocket pc وحشتناک افتزاحه
جسجار رو 1200000 می دن
اخه برای چی؟
یعنی این همه جنس خارجی وارد می شه این همه موبایل های نوکیا و سونی اریکسون و ... وارد می شه رجیستر شده با قیمت های معقول تر خوب چرا pocket pc ها رو وارد نمی کنند؟
بابا نخرین ، رجیستر نشده ها رونخرین ، این قدر قیمت بالا پول ندین بابت جنسی که نمی تونه نیاز تون رو به صورت معقول حل کنه
شما یه pocket pc می خری هوار تومن بعد پول می دی یه ایرانسل هم می خری تازه اگر جلو ایرانسل رو هم بگیرن بگن فقط این سریال نامبر های گوشی ها رو انتن دهی کنین اون موقع باید چی کار کرد؟
این یه مشکل بزرگی شده چطوری باید این مشکل رو حل کرد؟
اقایون مدیرا - اساتید محترم یه نظری ، فکری ، کاری ...
موفق باشید.
بهترین کاری که میتونید بکنید نخریدنه. اونوقت مجبور میشند ارزونش کنند.
به ایرانسل هم امید نداشته باشید. من خبر دارم که یک بار ازشون خواستند که رجیستر نشده ها رو غیر فعل کنند، ولی MTN هنوز قبول نکرده. اگر از طرف وزارتخانه مجبورشون کنند (که به نظر من میکنند) دیگه چاره ای ندارند.
تالیا رو هم که باید از حالا مرده به حساب آورد. اونا اصلا نمی تونند با ایرانسل و سیم کارت اعتباری شرکت مخابرات رقابت کنند.
ضمناً من چون کارم در مورد مخابراته جسارت کردم و نظرم رو گفتم.
اساتید محترم دانیال خان ، جناب X_FARHAD
با توجه به وضع اشفته بازار پاکت پیسی ها که به نظر میاد حالا حالاها ادامه خواهد داشت ،کم کم دارم به نان فون ادیشن ها فکر می کنم.میخواستم لطفا راهنماییم کنین که آیا هنوز هم DELL AXIM X51V حرف اول رو می زنه یا گزینه بهتری سراغ دارید؟(با توجه به توقف تولید DELL و محدودیت زمانی خدمات اون_طبق فرمایش دانیال خان تا 2009)
راستی فرهاد خان اون سفر بلاد کفر نزدیکه ها ( پس فردا )، پیشنهاد دیگه ای برام ندارید؟
آقا من یه هفت ههست جمین گرفتم..
فیلم برداریش خیلی ضعیفه صداشم خیلی کمه از همه مهمتر ال سی دیش خوب نیست
به نظر شما با p990 عوضش کنم خوبه ؟ اون ال سی دی عجیب قریبی داشت عجب چیزی بود...
البته ویندوز موبایل همچین آش دهنسوزیم نبود..
امیر کی بتو گفتم سمت جمین نرو تو حالت میخوره یادته رفیق:blush:
به نظر من به کار تو همون پی990 میخوره اینگار رو کن که حداقل یه دوربین قابل قبول و صدای بهتر رو داشته باشی:blush:
آره حسین![]()
![]()
تایید میشه
همش تقصیر علیرضا هست هی تعریف داد مارو هوایی کرد![]()
![]()
البته حالا دوربین و صداش رو میشه تحمل کرد صداش رو زیاد میکنم با برنامه سونی ساند فورگ خیلی خوب شده ...یه ذره جبران کرده
اما ال سی دیش منو کفری کرده :hmm:
من خودم قبلا 910 داشتم ال سی دیش معرکه بود..
ولی جدا ال سی دیش آزار میده![]()
:blush:
چی ال سی دی مشگل داره؟؟؟:blink:
اتفاقا ال سی دی خوبی داره جمین:blush:
سیامک خان، بهتره تا اواخر فروردین صبر کنید ببینید تا اون موقع کدوم یکی از ppc های جدید ریلیز می شن
احتمالاً تا اون موقع O2 xda Flame ریلیز می شه، o2 هم که یه شعبه(؟!) ی اصلیش در اروپا توی آلمانه. خوبی ppc های O2 اینه که آنلاک هستن و می شه از مغازه خریدشون راحت! بدیشون اینه که گرونن!!
T-Mobile Ameo رو هم می تونید به قیمت 500 یورو تهیه کنید ؛ ولی خوب یه قرارداد دوساله با تی موبایل می خواد، باید یه دوستی آشنایی پیدا کنید اونورا که ترتیب قرادادو بده و از cancellation fee باخبر بشید و ...!:wacko:
Vodafone VPA compact GPS رو هم آلمان می شه تهیه کرد، ورژن ودافون ترینیتی که از قبل رامش GPS-Enabled هست، ولی اینم بعید می دونم بدون قرارداد بشه خرید:blush: راستش من نمی دونم توی مغازه های آلمان ppc آنلاکد از برندایی مثل asus و eten و htc و toshiba و اینا می فروشن یا نه...اگه اینطور باشه که دستتون حسابی بازه دیگه...ولی حداکثر قیمت رو هم باید مشخص کنید...
![]()
چند روز پیش توی یکی از روزنامه ها Eten X500 رو دیدم، برای پارت آسیا بود، زنگ زدم بهشون گفتش 750 هزار تومن با گارانتی! فعلا هم نداشتش
این همون مساله ایی هست که من به همه تذکر می دم و هر وقت هم کسی در مورد پاکت پی سی می پرسه بهش گوشزد می کنم،اما متاسفانه خیلی کم بهش توجه می شه،آقا من یه هفت ههست جمین گرفتم..
فیلم برداریش خیلی ضعیفه صداشم خیلی کمه از همه مهمتر ال سی دیش خوب نیست
به نظر شما با p990 عوضش کنم خوبه ؟ اون ال سی دی عجیب قریبی داشت عجب چیزی بود...
البته ویندوز موبایل همچین آش دهنسوزیم نبود..
این همون مساله ایی هست که من به همه تذکر می دم و هر وقت هم کسی در مورد پاکت پی سی می پرسه بهش گوشزد می کنم،اما متاسفانه خیلی کم بهش توجه می شه،
ابی جان،شما نباید اینجور مسائل رو از پی پی سی ها انتظار داشته باشید،من نمی گم که همه پاکت پی سی ها مثل هم هستند،اما می خوام بگم که خرید پاکت پی سی صرفا" برای لذت بردن از ال سی دی و یا صدای بلند داشتن کار اشتباهی هست،من به همین خاطر می گم که همیشه اولویتهای مواردی که از پی پی سی تون انتظار دارید رو سورت بکنید و بر اساس الویتها تصمیم بگیرید،
شما یک هفته هست که جمین گرفتید،من می خوام یه سوال از شما بپرسم،چه استفاده ای از نرم افزارهایی که برای پی پی سی وجود داره کردید؟اصلا" چند برنامه مفید رو نصب کردید؟
من می خوام با این سوالا شما رو متوجه نکته ای بکنم که مزیتی برای داشتن پی پی سی است،کسی که در ظاهر پاکت پی سی رو می بینه در ابتدا شیفته عجیب و غریب بودنش می شه،اگر برای مدتی با اون کار کنه از اون زده می شه(برای اکثریت)اما بعد از مدتی که دنبال نیازهای خودش و رفع اونها از طریق نرم افزارهایی که وجود دارن رفت،دیگه شیفته این سیستم عامل می شه،
من گفتم و بازهم می گم،خرید پاکت پی سی برای اینکه مثلا" صداش بیشتر از نوکیا یا سونی باشه و یا مثلا" آنتن دهی بیشتری داشته باشه،کار اشتباهی هست،گرچه ممکنه بعضی از انواع پی پی سی ها بعضی از این خصوصیات رو هم داشته باشن،
من بهتون پیشنهاد می کنم کمی دیگه صبر کنید،و البته یه سوال،بزرگترین دلیلتون برای خرید جمین چی بود؟یعنی بزرگترین احساس نیازتون چی بود؟دنبال چی بودید که جمین گرفتید و برآورده نشده؟
به این مسائل خوب فکر کنید و اگر دوست داشتید پاسخ بدید،
ببخشید سرتونو درد اوردم،
موفق باشید.
این دوست من که atom xda مسافری آورده بود موفق شد رجیسترش کنه اگه دوستان این ppc رو میخوان بگن معرفیشون کنم .