• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد خان پیشنهاد شما اینا بود.ولی اگه بخام فون ادیشن بخرم ،رجیستر رو چیکار کنم؟ ایرانسل هم که داره قاطی بقیه میشه.
قربان الان که نگاه می کنم می بینم پیشنهاد های خیلی خوبی داده بودم خدمتتون:D
به اون لیست Eten x500 و m700 رو هم اضافه کنید،
در مورد ایرانسل، تصمیم با شماست، ولی من فکر نمی کنم این اتفاق حداقل این ماه بیفته،
بعدم احتمال اینکه یوزرهای فعلیشون روهم بلاک کنن پایینه به نظرم
2lwnd75.gif

آقا فرهاد من یه تایتن گیر اوردم کارکرده میداد 590 . به نظرت کارکرده تمیز باشه چند می ارزه؟

آقا نوش الان چنده؟(( قیمتی بگید که مغازه ای هم برای فروش بشناسید که داشته باشه ))

البته رجیسترشده منظورم هستش.

قیمت خیلی خوبیه علیرضا خان
رجیستر شده این قیمت؟

به هر حال، یه مساله یی هست که باید حتماً چک کنید، اگه شماره سریال گوشی (روی جعبه ی گوشی بغل آی می پرینت شده) ، کمتر از HT636xx بود، خریدش خیلی ریسکیه ! (screen alignment issue)

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
سلام عرض میکنم
بنده قصد خرید jasmjam یا Tytn رو داشتم.
بین این دو اختلافی که دیدم اختلاف ظاهرشون بود و در ضمن Tytn هرمیس 200 هست و jasjam هرمیس 100
این که یکی 100 هست یکی 200 نشون دهنده چی هستش؟دلیلی بر برتری یکی تلقی میشه؟

یکی از بچه هایی که jasjam داشت میگفت خیلی گوشی هنگ میکنه (البته برنامه هم زیاد ریخته بود) شما هم این
مورد رو تایید میکنید؟

در ضمن قیمت Tytn خیلی ارزونتر از jasjam هستش (حتی تو خارج از ایران)
برای چی این همه اختلاف قیمت وجود داره؟

اینجا از رمضانی خیلی تعریف شده ولی گوشیهاش بدون گارانتی هست.به نظر شما از خود رمضانی بگیرم؟

تو جعبه tytn چه چیزایی وجود داره؟
تو جعبه jasjam دیدم یک قلم اضافه هم وجود داره به همراه کیف کمری و ...

ممنون از توجهتون​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
این که یکی 100 هست یکی 200 نشون دهنده چی هستش؟دلیلی بر برتری یکی تلقی میشه؟
فقط شکل ظاهریشون فرق می کنه. هیچ برتری یی به همدیگه ندارن (البته کلید های اطراف d-pad در herm100 فشرده ترن، در مقابل کارکردن با d-pad هرم100 راحت تره)

یکی از بچه هایی که jasjam داشت میگفت خیلی گوشی هنگ میکنه (البته برنامه هم زیاد ریخته بود) شما هم این
مورد رو تایید میکنید؟
نه، شدیداً تکذیب می کنیم!!! بعد می گن آیمیت رام های خوبی می ده بیرون!!!
شما اگه تهیه کردید، کافیه یه رام WM6 بریزید روش، تا عمر دارید هنگ نمی کنه دستگاه
hessam4.gif
تا 2-3 ماه دیگه هم برای hermes آپگرید رسمی WM6 می یاد

در ضمن قیمت Tytn خیلی ارزونتر از jasjam هستش (حتی تو خارج از ایران)
برای چی این همه اختلاف قیمت وجود داره؟
جسجم آخرین دستگاهی بود که HTC برای i-mate تولید کرد (و می کنه هنوز)

حضور مستقیم htc توی بازار، به گفته ی خود htc یکی از دلایلش کم کردن قیمت ها بود، که همینطورم شد (و همزمان سود فروش دستگاه ها براشون بیشتر شد!)

اینجا از رمضانی خیلی تعریف شده ولی گوشیهاش بدون گارانتی هست.به نظر شما از خود رمضانی بگیرم؟
رمضانی داره اصلاً اینو!؟
2lwnd75.gif

به هر حال، اگه تونستید با گارانتی اکسون پیدا کنید بهتره
موقع خرید هم دقت کنید که شماره سریال گوشی (روی جعبه پرینت شده) از HT636xx بیشتر باشه

مبارکتون باشه
brsh1.gif

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون از توجهتون

من ترجیح میدم Tytn رو بگیرم چون خیلی ارزونتره

حدود 850 الی 900 برای jasjam خیلی زور داره

تنها مزیت jasjam به Tytn ظاهر قشنگ تر اونه که تا الان هم یکی از زیباترین گوشیها بوده

تو جعبه Tytn چه چیزایی وجود داره؟
(برای اینکه بتونم با قیمت پایین تری بخرم مجبورم قید گارانتی رو بزنم.)

با مموری 2 گیگ به راحتی کار میکنه؟

چه برندی از مموری رو پیشنهاد میکنید که سرعتش هم بالاتر باشه؟

یکی از دوستان در این فروم به برسی هندز فری بلوتوث دو گوش استریو با مارک سونی اریکسون پرداخته بودن.
به نظر من یکی از نقاط قوت این هندزفری حالت سوزنی شکل بودن گوشیهاش هستش که باعث میشه گوش آدم درد نگیره و با چرخش سر به چپ و راست، از گوش در نیاد. در مقابل مشکلاتی هم هنگام زنگ خوردن گوشی حین گوش دادن به مدیا پلیر وجود داره که ایشان به طور کامل توضیح داده بودند.
ما هندزفری دو گوش با سیم (نه بلوتوث) که از نظر گوشیهاش شبیه همین مدل سونی اریکسون یا کالا سری W موبایلهای سونی اریکسون باشه برای Tytn تو ایران داریم؟
من تو سایت رسمی O2 همچین چیزیو دیدم.
در ضمن اگر یه همچین هندزفری باسیمی یه Tytn بخوره قاعدتا نباید مشکلات تداخلی گوش دادن موسیقی و زنگ خوردن گوشی رخ بده.تایید میکنید؟

ببخشید صحبتم به درازا کشید ...​

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تو جعبه Tytn چه چیزایی وجود داره؟
قربان، کافی بود این عبارت رو توی گوگل سرچ کنید: tytn what's in the box
جواب می شه اینها:
HTC TyTN unit
- User Manual
- Quick Start Guide
- Sync Software CD
- AC Adaptor
- Mini-USB/USB Sync Cable
- Carry Case
- Lithium Ion Polymer battery
- Stereo wired headset with microphone
2 Stylus

با مموری 2 گیگ به راحتی کار میکنه؟
چه برندی از مموری رو پیشنهاد میکنید که سرعتش هم بالاتر باشه؟
بله بدون مشکل کار می کنه. من Sandisk دارم، ولی هر چی (به جز kingstone!!) گرفتید خوبه، Sandisk و A.Data هم مارک های خوبین. فقط موقع خرید یه دونه آک و جعبه دارشو بگیرید.

در مورد هندزفری، من هم همون هندزفری که آقا مجتبی زحمت ریویوش رو کشیده بودن دارم (ds970) ، و بدون مشکل کار می کنه با hermes 'م. اگه میون آهنگ زنگ بخوره آهنگ قطع می شه، زنگ تماس برقرار می شه ، بعد که تماس قطع شد دوباره آهنگ پخش می شه. من حتی راحت همزمان به کامپیوتر و موبایل وصلش می کنم، می شه آهنگ رو از روی کامپیوتر گوش کرد و اگه کسی تماس بگیره، آهنگ قطع می شه و تماس برقرار می شه، بعد که قطع شد بر می گرده روی کامپیوتر !
بعدم تایتن کیفیت پخش موسیقی روی بلوتوث خیلی بالایی داره
character0144.gif
اگه بودجه می رسه، پیشنهاد می کنم حتماً تهیه 'ش کنید!

ولی اگر خواستید هندزری سیم دار بگیرید، باید سیم هندزفری اصلی رو از جای میکروفون قطع کنید و هندزفری جدید رو بهش وصل کنید. این تنها راهه ممکنه، چون فکر نمی کنم تبدیل های ExtUSB to 3.5mm ایران موجود باشه. (تایتن بر خلاف اکثر ppc ها، پورت miniUSB نداره، ExtUSB داره؛ از ابتکارات htc !!) اینجا توضیحات بیشتر داده شده.

SCREAM

Registered User
لایک‌ها
0
آقا از وقتي مخابرات اعلام كرده كه ديگه گوشي ها رو تا اطلاع ثانوي ريجستر نمي كنه عجب قيمت موبايل فجيه رفته بالا !!!
چيكار كنيم ما از دست اينا بابا يكي به داد برسه
ديگه چطوري تاوان پس بديم !!!
روي پاكت پسي ها از 30 تا 80 اضافه شده !!
خدا وكيلي بايد هيچكي نخره تا ادب بشن

Ehsan_old

Registered User
لایک‌ها
1
آقا از وقتي مخابرات اعلام كرده كه ديگه گوشي ها رو تا اطلاع ثانوي ريجستر نمي كنه عجب قيمت موبايل فجيه رفته بالا !!!
چيكار كنيم ما از دست اينا بابا يكي به داد برسه
ديگه چطوري تاوان پس بديم !!!
روي پاكت پسي ها از 30 تا 80 اضافه شده !!
خدا وكيلي بايد هيچكي نخره تا ادب بشن

بله. متاسفانه قيمتها كلي رفته بالا
ما هم فعلا منصرف شديم​

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
سلام سلام
من توي اين موندم كه فرق بين P535 و P735 چيه و كدوم بهتره ؟
و چرا هيچيز در مورد 735 تا حالا كسي نگفته ؟

ken

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من در این آشفته بازار کم کم دارم به این نتیجه می رسم که تحت این شرایط و با این سرویسهای نداشته مخابرات و ایرانسل از یه طرف و قیمتای دولا پهنا از طرف دیگه، سراغ پی پی سی خفن رفتن که فقط نصفه قابلیتاش رو میشه کامل استفاده کرد، یه جور پول دور ریختنه!:(

این منو یاد قضیه cisco 2600 میندازه که ISP ها یه زمانی سه چهار میلیون پیاده می شدن براش که فقط بکننش Access Server و از ماژولهای dialupاش استفاده کنن، درحالی که کلی از قابلیهای دیگه اش هنوز هم یا شناخته شده نیست یا زمین مونده.

آخه UMTS و CSD و HSDPA، صفحه نمایش 256K با عدم ساپورت سیستم عامل، ساپورت SDIO با microSD یا miniSD بدون وجود ماژولهای اون تو بازار، ساپورت 802.11i, 802.11n درحالیکه هنوز بحث همون hotspot تو ایران جا نیفتاده، TV با این فرستنده های ضعیف صدا وسیما که آدمو مجبور میکنن وسط شهرش از بوستر استفاده کنه و ....

تو این اوضاع و احوال آدم یه چیز متوسط بگیره که بیشترش به کارش بیاد شاید خیلی منطقی تر باشه تا اینکه فقط برای بهتر شدن یکی دوتا قابلیت باعث باد کردن جیب دلالها و فروشنده های رسمی و غیر رسمی بشیم.
(البته منظور من دوستان دست اندر کار تو این فروم نبوده و نیست، منظور اونایی هست که سود دلالیشون از سود سازنده هم بیشتره و باعث این دردسرا و بحثا شدن)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
من در این آشفته بازار کم کم دارم به این نتیجه می رسم که تحت این شرایط و با این سرویسهای نداشته مخابرات و ایرانسل از یه طرف و قیمتای دولا پهنا از طرف دیگه، سراغ پی پی سی خفن رفتن که فقط نصفه قابلیتاش رو میشه کامل استفاده کرد، یه جور پول دور ریختنه!:(

این منو یاد قضیه cisco 2600 میندازه که ISP ها یه زمانی سه چهار میلیون پیاده می شدن براش که فقط بکننش Access Server و از ماژولهای dialupاش استفاده کنن، درحالی که کلی از قابلیهای دیگه اش هنوز هم یا شناخته شده نیست یا زمین مونده.

آخه UMTS و CSD و HSDPA، صفحه نمایش 256K با عدم ساپورت سیستم عامل، ساپورت SDIO با microSD یا miniSD بدون وجود ماژولهای اون تو بازار، ساپورت 802.11i, 802.11n درحالیکه هنوز بحث همون hotspot تو ایران جا نیفتاده، TV با این فرستنده های ضعیف صدا وسیما که آدمو مجبور میکنن وسط شهرش از بوستر استفاده کنه و ....

تو این اوضاع و احوال آدم یه چیز متوسط بگیره که بیشترش به کارش بیاد شاید خیلی منطقی تر باشه تا اینکه فقط برای بهتر شدن یکی دوتا قابلیت باعث باد کردن جیب دلالها و فروشنده های رسمی و غیر رسمی بشیم.
(البته منظور من دوستان دست اندر کار تو این فروم نبوده و نیست، منظور اونایی هست که سود دلالیشون از سود سازنده هم بیشتره و باعث این دردسرا و بحثا شدن)
آفرین بر شما

صد البته همینه ، من بعد از یک سال ور رفتن ، به این نتیجه رسیدم که اولویت ام رو که صفحه وی جی ای هست بر آورده کنم و بی خیال خیلی چیزها شم.:blush:

فقط یک نکته عرض کنم ، تنها در این یکی دو زمینه نیست ، ما ایرانی ها ید طولایی در واردات جنس بدون فرهنگ مصرف ش(بخوانید خواهان مصرف ش) داریم.

در خیلی کشور های پیشرفته هم fucntional MRI برای مقاصد غیر تحقیقی وجود ندارد ، بعد در بیمارستان امام برداشته اند یک آورده اند.مشکل اینجاست که کسی راه استفاده شو بلد نیست:D

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بچه ها من یه 2 سالی بود که جم داشتم ولی همونطوری که شاید خونده باشین خرابش کردم ! به هر حال از دیروز تا حالا تو فکرم که یه دستگاه نو بخرم و به همین خاطر همه این ترد رو خوندم ولی بدتر گیج شدم !
من چیزایی که من نظرم هست رو بهتون میگم پیشنهاداتون رو بهم بگین.
1- من به سرعت خیلی اهمیت میدم ! اصولا کند کار کردن و بخصوص هنگ کردن رو اصلا نمی پسنمدم !
2- ترجیح میدم قیافش خوب باشه و تا حدی هم کوچک باشه
3- من با LCD جم خیلی مشکل داشتم ! یه بار که خراب شد و اصولا هم هیچ وقت دقیق کالیبره نمیشد ! به هر حال باهاش راحت نبودم ! چندتا از دوستام هم که جمین دارن همین کشکل رو دارن ! به نظر میاد که این کلا مشکل Imate یا شاید HTC باشه ! به هر حال من با این هم مشکل دارم !
4- اصولا اهل آهنگ گوش دادن و این حرفا با PPC نیستم ! در نتیجه صدای اسپیکرش برام مهم نیست ! فقط در حدی که زنگش رو بشه راحت شنید ! ولی صدای خوش خوب برام مهمه !
5- اندازه LCDش هم زیاد مهم نیست ! البته ترجیح میدم از 2.7 یا 2.8 کوچکتر نباشه.
6- حتما WM6 روش قابل نصب باشه که من مشکلی رو که با Jam داشتم دوباره تجربه نکنم !
7- از نظر تعمیرات و لوازم و اینا هم ترجیحا کم مشکل باشه !
البته از نظر قیمت هم میخوام زیره 650 باشه ترجیحا.
اینطور من دیدم به نظر O2 Atom گزینه بدی نیست ! البته الان با این اوضاع آشفته بازار نیمدونم قیمتش چنده !
اگر به یک سوال دیگه هم جواب بدین ممنون میشم. اونم اینه که EDGE دقیقا چیه و مورد استفادش برای ما چیه !

مرسی
نیما

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتم خیلی چیز خوبیه و در واقع بهترین کارایی با بهترین قیمت (البته فعلا) رو میگیرید، مطمئنا راضیتون میکنه ولی باید مورد 6 رو از گزینه‌هاتون خط بزنید.
در مورد قیمت اطلاع دقیقی ندارم ولی نباید از 650 بیشتر باشه.
اینم کلی مطلب در مورد EDGE ، ولی ظاهرا هنوز واسه ایرونیا قابل استفاده نیست.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17

این موضوع دقیقا" همون مطلبی هست که همواره روش تاکید می کنم،توجه به نیازهایی که برای افراد مختلف هست و این که آیا این نیازها با این وسیله برطرف می شه و یا نه،این مواردی که شما گفتید عمدتا" به دلیل پایین بودن سطح پیشرفت در زمینه تکنولوژیهای ارتباطی کاملا" عادی است،مواردی است که با توجه به امکانات هم برآورده نمی شود و در خرید باید به آنها توجه کرد،من هم با نظر شما و همچنین نظر دکتر موافقم،موردی که حتی بعضی از دوستانی که اس200 هم دارند به ان رسیده اند،

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
اتم خیلی چیز خوبیه و در واقع بهترین کارایی با بهترین قیمت (البته فعلا) رو میگیرید، مطمئنا راضیتون میکنه ولی باید مورد 6 رو از گزینه‌هاتون خط بزنید.
در مورد قیمت اطلاع دقیقی ندارم ولی نباید از 650 بیشتر باشه.
اینم کلی مطلب در مورد EDGE ، ولی ظاهرا هنوز واسه ایرونیا قابل استفاده نیست.
سلام
بچه ها من یه 2 سالی بود که جم داشتم ولی همونطوری که شاید خونده باشین خرابش کردم ! به هر حال از دیروز تا حالا تو فکرم که یه دستگاه نو بخرم و به همین خاطر همه این ترد رو خوندم ولی بدتر گیج شدم !
من چیزایی که من نظرم هست رو بهتون میگم پیشنهاداتون رو بهم بگین.
1- من به سرعت خیلی اهمیت میدم ! اصولا کند کار کردن و بخصوص هنگ کردن رو اصلا نمی پسنمدم !
2- ترجیح میدم قیافش خوب باشه و تا حدی هم کوچک باشه
3- من با LCD جم خیلی مشکل داشتم ! یه بار که خراب شد و اصولا هم هیچ وقت دقیق کالیبره نمیشد ! به هر حال باهاش راحت نبودم ! چندتا از دوستام هم که جمین دارن همین کشکل رو دارن ! به نظر میاد که این کلا مشکل Imate یا شاید HTC باشه ! به هر حال من با این هم مشکل دارم !
4- اصولا اهل آهنگ گوش دادن و این حرفا با PPC نیستم ! در نتیجه صدای اسپیکرش برام مهم نیست ! فقط در حدی که زنگش رو بشه راحت شنید ! ولی صدای خوش خوب برام مهمه !
5- اندازه LCDش هم زیاد مهم نیست ! البته ترجیح میدم از 2.7 یا 2.8 کوچکتر نباشه.
6- حتما WM6 روش قابل نصب باشه که من مشکلی رو که با Jam داشتم دوباره تجربه نکنم !
7- از نظر تعمیرات و لوازم و اینا هم ترجیحا کم مشکل باشه !
البته از نظر قیمت هم میخوام زیره 650 باشه ترجیحا.
اینطور من دیدم به نظر O2 Atom گزینه بدی نیست ! البته الان با این اوضاع آشفته بازار نیمدونم قیمتش چنده !
اگر به یک سوال دیگه هم جواب بدین ممنون میشم. اونم اینه که EDGE دقیقا چیه و مورد استفادش برای ما چیه !

مرسی
نیما
دقیقا" موردی که دوستمون پیشنهاد دادن،مورد خوبی در شرایط فعلی بازار هست،جایی که گلوفیش رجیستر نشده رو 800 قیمت می دن،خرید اتم معمولی رجیستر با قیمت 620 تومان(قیمت مربوط به 3شنبه از پایتخت هست)بسیار معقول به نظر می رسد،در مورد WM6 هم شرکت او2 فعلا" تصمیمی برای ارائه رام ندارد،من یه نکته رو هم خدمت شما بگم،به جز مشکل ورژن بلوتوث اتم که مقداری روی مصرف سی پی یو و باطری اثر داره و برای من کوچک بودن صفحه نمایش،من از بقیه مواردش راضی هستم،
ضمنا" با این وضعیت بازار که رجیستر کردن دستگاه به سختی صورت می گیره،فکر نمی کنم با اومدن دستگاههای جدید هم اونها رو به صورت رجیستر در ایران ببینیم مگر دستگاههای شرکتهایی مثل فوجیتسو که به خاطر داشتن نمایندگی ممکن هست رجیستر شده در ایران دیده بشن،البته با قیمتهای به نظر من بالا،مثل پاکت لوکس تی 830
در مورد اج هم فعلا" خبری نیست،صحبت از راه اندازی در ایرانسل بود که اون هم با این محدودیتهایی که برای ایرانسل قرار دادن ،بعید می دونم حالا حالاها راه اندازی بشه،
موفق باشید.

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دقیقا" موردی که دوستمون پیشنهاد دادن،مورد خوبی در شرایط فعلی بازار هست،جایی که گلوفیش رجیستر نشده رو 800 قیمت می دن،خرید اتم معمولی رجیستر با قیمت 620 تومان(قیمت مربوط به 3شنبه از پایتخت هست)بسیار معقول به نظر می رسد،در مورد WM6 هم شرکت او2 فعلا" تصمیمی برای ارائه رام ندارد،من یه نکته رو هم خدمت شما بگم،به جز مشکل ورژن بلوتوث اتم که مقداری روی مصرف سی پی یو و باطری اثر داره و برای من کوچک بودن صفحه نمایش،من از بقیه مواردش راضی هستم،
ضمنا" با این وضعیت بازار که رجیستر کردن دستگاه به سختی صورت می گیره،فکر نمی کنم با اومدن دستگاههای جدید هم اونها رو به صورت رجیستر در ایران ببینیم مگر دستگاههای شرکتهایی مثل فوجیتسو که به خاطر داشتن نمایندگی ممکن هست رجیستر شده در ایران دیده بشن،البته با قیمتهای به نظر من بالا،مثل پاکت لوکس تی 830
در مورد اج هم فعلا" خبری نیست،صحبت از راه اندازی در ایرانسل بود که اون هم با این محدودیتهایی که برای ایرانسل قرار دادن ،بعید می دونم حالا حالاها راه اندازی بشه،
موفق باشید.

سلام
مرسي از راهنماييها.
آقا نظرتون راجع به Stealth چيه؟ چون من بدم نمياد كه كيپد يا كيبورد هم داشته باشه. كوچك بودن LCDش هم برام زياد مهم نيست !
بعد يه سوال ديگه. از دستگاهايي كه توي اين قيمت هستن كدوماشون رو ميشه به WM6 آپديت كرد؟

مرسي
نيما

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام
مرسي از راهنماييها.
آقا نظرتون راجع به Stealth چيه؟ چون من بدم نمياد كه كيپد يا كيبورد هم داشته باشه. كوچك بودن LCDش هم برام زياد مهم نيست !
بعد يه سوال ديگه. از دستگاهايي كه توي اين قيمت هستن كدوماشون رو ميشه به WM6 آپديت كرد؟

مرسي
نيما
سلام
فعلا" رام آن آفیشال WM6 برای جمین،کی جم،جس جار و چند دستگاه دیگه اومده که می تونید در بخش ویندوز موبایل 6 ببینید،اما در مورد استیلث،تنها موارد مورد بحث نسبت به اتم معمولی،اسکرین 2.4 اینچی اون و همچنین باطری 1300 میلی آمپری در مقابل 1530 میلی آمپر اتم هست،قیمت جدیدش رو هم نمی دونم که نظر بدم آیا نسبت به اتم می ارزه خریدش و یا نه،

بالا