• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
در مورد اج هم فعلا" خبری نیست،صحبت از راه اندازی در ایرانسل بود که اون هم با این محدودیتهایی که برای ایرانسل قرار دادن ،بعید می دونم حالا حالاها راه اندازی بشه،
مجتبی جان من حدوداً یه ماهه که EDGE دارم، تهران هم حدود یه ماه و نیمه که فعال شده...
ولی با این تعرفه ها، فک کنم داشتن همون GPRS بهتر باشه
35at179.gif

در ضمن حدودای June ، احتمالاً برای K-jam و Jasjar آپگرید رسمی wm6 می یاد
(البته مطمئناً از طرفi-mate نمی یاد
teef.gif
)

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
مجتبی جان من حدوداً یه ماهه که EDGE دارم، تهران هم حدود یه ماه و نیمه که فعال شده...
35at179.gif

teef.gif
)
خوب به سلامتی،مرسی که اصلاح کردید،

neema_b99

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
فعلا" رام آن آفیشال WM6 برای جمین،کی جم،جس جار و چند دستگاه دیگه اومده که می تونید در بخش ویندوز موبایل 6 ببینید،اما در مورد استیلث،تنها موارد مورد بحث نسبت به اتم معمولی،اسکرین 2.4 اینچی اون و همچنین باطری 1300 میلی آمپری در مقابل 1530 میلی آمپر اتم هست،قیمت جدیدش رو هم نمی دونم که نظر بدم آیا نسبت به اتم می ارزه خریدش و یا نه،

سلام
آقا ممنون از راهنماييهات.
حالا من فردا بايد برم يا قيتما بگيرم ببينم كه چي به چيه.
البته يه مطلبي هست. برادر من استراليا زندگي ميكنه. اونجا رفته بود PPC بخره. همه بهش گفته بودن كه آماره خرابي O2 خيلي زياده و اينا. در نهايت اون JasJam گرفت. شما چقدر وقته كه O2 دارين ؟ مشكلي نداشتين ؟
از نظر حمايت سايت چطوره ؟ چون من كه Jam داشتم فقط يه بار يه رام آپديت براش اومد و خلاص ! ديگه هيچي !
و اگر زحمت نيست سايت رسمي O2 رو هم آدرسش رو برام بذارين. من با سرچ پيداش نكردم !

مرسي
نيما

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
سلام
البته يه مطلبي هست. برادر من استراليا زندگي ميكنه. اونجا رفته بود PPC بخره. همه بهش گفته بودن كه آماره خرابي O2 خيلي زياده و اينا. در نهايت اون JasJam گرفت. شما چقدر وقته كه O2 دارين ؟ مشكلي نداشتين ؟
از نظر حمايت سايت چطوره ؟ چون من كه Jam داشتم فقط يه بار يه رام آپديت براش اومد و خلاص ! ديگه هيچي !
و اگر زحمت نيست سايت رسمي O2 رو هم آدرسش رو برام بذارين. من با سرچ پيداش نكردم !

مرسي
نيما

من مشگل نداشتم هم با اتم هم با اگزگش :blush: نزدیک 1.5 هم هست دارم اتفاقا تا دلت بخواد با htc مشگل داشتم:blush: :rolleyes:

اینم سایت رسمیhttp://www.seeo2.com/

Farid.db

کاربر فعال دانشگاه و تحصیل
کاربر فعال
لایک‌ها
116
35at179.gif

teef.gif
)

Rom K-jam رو چه شرکتی Officialesho میده ؟:rolleyes:

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
سلام

مرسي
نيما
سلام
تجربه من هم مثل آقا حسین هست،بنده هم اوائل شهریور اتم اگزک رو خریدم،من هم تا به حال هیچ مشکل سخت افزاری نداشتم،حمایت سایت خوب هست،دادن رام مکرر برای یک دستگاه ممکن هست از یک جنبه مثبت باشه،اما از دید دیگه می تونه بد هم باشه که چرا رامهای قبلی دچار باگ و اشکال بوده که شرکت دوباره بخواد رام بیرون بده،بنابراین این معیاری برای ساپورت خوب نمی تونه باشه،اما من هروقت که به شرکت میل زدم،نهایتا" ظرف یک روز جوابش بدستم رسیده،
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من مشگل نداشتم هم با اتم هم با اگزگش :blush: نزدیک 1.5 هم هست دارم اتفاقا تا دلت بخواد با htc مشگل داشتم:blush: :rolleyes:

اینم سایت رسمیhttp://www.seeo2.com/
کاملا تایید میشه.
البته من 1.5 ماهه که خریدمش ولی کارکردن باهاش خیلی واسم لذت‌بخش و تمام خاطرات بد HTC (
267.gif
) رو پاک کرد! نرم‌افزار و سخت‌افزار هر دو مطمئن هستن مخصوصا نرم‌افزار که خیلی کم احتیاج به هاردریست پیدا میکنید.
در مورد ساپورت هم نگران نباش،همیشه یکی هست که جواب ایمیل‌ها رو بده.
300.gif

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید " من تمام 118 صفحه خواندم و بسیار استفاده کردم و با توجه به کاربردم و هزینه ای که میخوام بکنم (600 -700 ) به این نتیجه رسیدم که atom یا p525 بخرم " 3 سوال برای من پیش امد
1. به نظر شما ارزش داره p525 ;i که حدوده 100 از atom گران تر بخرم ؟
2.ایا در 2 مدل ذکر شده میشه wm6 نصب کرد ؟
3.ایا در 2 مدل ذکر شده میشه memory 4gb 'گذاشت ؟
4.کل PDAها usbhost دارن (مثل eten m500 ) ؟

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
سلام
2whmob6.gif

1. اگه پیدا کردید بله شدیداً !
2. خیر
3. بعضی از یوزرهای خارجی با عکس و مدرک! می گن که MiniSD 4GB غیر SDHC اومده به بازار و استفاده می کنن، پس بله
4. ام500 usbhost نداره ها!؟ فقط بعضی از PPC ها دارن، مثل Fujisto Siemens T830 و HTC Advantage

amir_bogy

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون فرهاد جان . فقط میشه بیشتر در مورد کلمه شدیدا" توضیح بدید چون فکر میکنم از نظر سخت افزاری زیاد باهم فرقی نداشته باشند

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
سلام
2whmob6.gif

1. اگه پیدا کردید بله شدیداً !
2. خیر
3. بعضی از یوزرهای خارجی با عکس و مدرک! می گن که MiniSD 4GB غیر SDHC اومده به بازار و استفاده می کنن، پس بله
4. ام500 usbhost نداره ها!؟ فقط بعضی از PPC ها دارن، مثل Fujisto Siemens T830 و HTC Advantage

تایید می شه ام500 نداره یو اس بی هاست

imate_pda2k

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
18
ممنون فرهاد جان . فقط میشه بیشتر در مورد کلمه شدیدا" توضیح بدید چون فکر میکنم از نظر سخت افزاری زیاد باهم فرقی نداشته باشند

من میگم
bicycle.gif
من میگم یه کمیشو
bb8.gif

1.این همه مشاوره شده تا الان
112.gif
برای فرق اینها دیگه
crazy.gif
از نظر سرعت سی پی یو در 1 ثانیه یا کپی کردن فایل فلان در 1 ثانیه و ...در رده اول قرار داره

2.و یه مورد دیگش : اینکه اگه پیدا کردید ... آخه رجیستر شدش توی ایران پیدا نمیشه.
gigglesmile.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4

از لحاظ سخت افزاری چیزهایی که به چشم می یان: صفحه ی 2.8inch و numeric pad و دوربین AF
چیزهایی هم که به چشم نمی یان رو توی بنچ مارک ها می شه به وضوح دید... اینجا رو ببینید

ebidooost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یه مغازه تو علادین جمین رو می داد 620 تومن می گفت تایوانیه ..

جاهای دیگه هم 550 560 چینی

Bones

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان تا 700 یا 800 هزار تومان چه مدلی و پیشنهاد میکنید؟
1.دوربین
2.کیفیت صدا
3.انتن دهی
4.wi fi قوی
5.رجیستر باشه
این 4 مورد به ترتیب برام خیلی مهمند!

Bones

Registered User
لایک‌ها
0
راستی jasjam چطوره؟قیمتش کسی جدیدا داره؟

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید ارجمند:
من با اجازتون می خوام atom بگیرم,به نظرتون made in china بگیرم یا taiwan یا جای دیگه پیشنهاد میدین؟؟؟چه فرقی بینشون هست؟
ممنون از راهنمایتون .

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه اساتید ارجمند:
من با اجازتون می خوام atom بگیرم,به نظرتون made in china بگیرم یا taiwan یا جای دیگه پیشنهاد میدین؟؟؟چه فرقی بینشون هست؟
ممنون از راهنمایتون .
تنها فرقشون در اسم محل تولیدشون هست که یکی چین و یکی تایوانه.
از نظر من که هیچ فرقی نمیکنن.
مال من چینیه و قطعاتشم خیلی خوب کار میکنه.

بالا