• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام

شرمنده که وسط بحث ppc میخوام در مورد p990i سوال کنم
ولی با توجه به قیمت نوع فرانسویش که شده حدود 520 تازه با سریال اصلی
نظر کارشناسیتون چیه در موردش؟
کی بورد qwerty - دوربین 2MPixel - ساخت فرانسه - عمر باطری طولانی اینا به نظرم همشون وسوسه کنندن

می ارزه بگیرم یا یه ppc بگیرم؟!!

یه کمی هم اگه راهنمایی کنید که چرا احتمالا windows mobile از symbian بهتره بسیار بسیار ممنون میشم

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
دوستان سلام

کی بورد qwerty - دوربین 2MPixel - ساخت فرانسه اینا به نظرم همشون وسوسه کنندن

یه کمی هم اگه راهنمایی کنید که چرا احتمالا windows mobile از symbian بهتره بسیار بسیار ممنون میشم

اینجور موارد زیاد بحث شده دوست عزیز :blush:

اصلا قابل مقایسه نیست این دو مورد ولی در کل شاید بگید از رو تعصب هست ولی من هم پی990 داشتم هم پاکت پسی ولی برای من جز دوربین چیزی پی990 نداشت جلوی پاکت پسی :blush:

موفق باشید:)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
دوستان سلام

کی بورد qwerty - دوربین 2MPixel - ساخت فرانسه - عمر باطری طولانی اینا به نظرم همشون وسوسه کنندن

قربان کاملاً بسته به نیازها و انتظارات شماست
به شخصه اگه مجبور بودم در ایران خرید کنم ، توی این بازار آشفته، من p990i می خریدم!!

تفاوت های wm و uiq3 خیلی پایه ایه! ، ولی بزرگ ترین تفاوتشون فکر می کنم تعداد برنامه های موجود براشون باشه، برای ویندوز موبایل حدود 25000 عنوان وجود داره، برای uiq3 کمتر از 200 تا !!

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
دوستان سلام

p990 بگیری خیلی خوبه که! s200 ی خورده کنده،چون سی پی یو ضعیفی داره.

hamed_ppc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میخواستم بدونم با توجه به اینکه دیگه ایرانسل هم گوشی های unregister ساپورت نمیکنه،اگه یه گوشی فرضا از یه کشور دیگه واسم بیارن،میتونم تو مخابرات رجیسترش کنم؟کسی میدونه چقدر هزینه داره؟

kasra03

Registered User
لایک‌ها
276
بچه ها داداشم میخواد این مدل pda رو از کانادا برا خودش بخره میخواسم بدونم نظزتون چیه؟و تو این حدود قیمت(320$)شما پیشنهاد یهتری دارین؟HP iPaq 64MB Pocket PC (1950)
10067629.gif

mohammad27

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام:
بچه ها atom EXEC از کجا میتونم بخرم؟(نو) لطفا راهنمایی کنین و منو از سرگردونی در بیارین.
ممنون.

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام دوستان
وقتتون بخیر
امروز پایتخت بودم رفته بودم تجارت الکترونیک glofish x500 رو می داد 800 و ... تازه رجیستر نشده
الان چون خیالشون راحته که ایرانسل و تالیا هست دیگه به خودشون زحمت رجیستر شدن رو نمی دن
تازه قیمت های خیلی مسخره در حد نجومی
اخه یکی نیست بگه شما که پول رجیستر شدن رو نمی دید همینطوری هم که کلی بالا تر از قیمت جهانی دارین می فروشین تازه حق گمرکی هم نمی دید پس برای چی اینقدر گرون هاااااااا:hmm:
اصلا بازار pocket pc وحشتناک افتزاحه
جسجار رو 1200000 می دن
اخه برای چی؟
یعنی این همه جنس خارجی وارد می شه این همه موبایل های نوکیا و سونی اریکسون و ... وارد می شه رجیستر شده با قیمت های معقول تر خوب چرا pocket pc ها رو وارد نمی کنند؟
بابا نخرین ، رجیستر نشده ها رونخرین ، این قدر قیمت بالا پول ندین بابت جنسی که نمی تونه نیاز تون رو به صورت معقول حل کنه
شما یه pocket pc می خری هوار تومن بعد پول می دی یه ایرانسل هم می خری تازه اگر جلو ایرانسل رو هم بگیرن بگن فقط این سریال نامبر های گوشی ها رو انتن دهی کنین اون موقع باید چی کار کرد؟
این یه مشکل بزرگی شده چطوری باید این مشکل رو حل کرد؟
اقایون مدیرا - اساتید محترم یه نظری ، فکری ، کاری ...
موفق باشید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
بچه ها داداشم میخواد این مدل pda رو از کانادا برا خودش بخره میخواسم بدونم نظزتون چیه؟و تو این حدود قیمت(320$)شما پیشنهاد یهتری دارین؟HP iPaq 64MB Pocket PC (1950)
10067629.gif

دستگاه بدی نیست ، خیلی جمع و جوره
اگر کمی بیشتر می تونه هزینه کنه بگو آنلاین دل بخره
;)

مرغابی

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز
نظرتون در مورد Qtek 2020 چیه ؟

GPS چطور؟ داره یا نه ؟ فروشنده میگه داره ولی توی اینترنت چیزی نمیبینم :(

ممنون میشم راهنمایی کنید

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
دوستان عزیز
نظرتون در مورد Qtek 2020 چیه ؟

GPS چطور؟ داره یا نه ؟ فروشنده میگه داره ولی توی اینترنت چیزی نمیبینم :(

ممنون میشم راهنمایی کنید

ای بابا،حتما" طرف با جی پی آر اس اشتباه گرفته،اس 200 جی پی اس نداره،شما بشنو ولی توجه نکن،

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
اینو الان که داشتم میچرخیدم پیدا کردم . گفتم شاید براتون جالب باشه !

فهرست گوشي ها و پاکت پی سی های پرفروش ماه گذشته ميلادي

خبرگزاري فارس: شركت سوئدي "كروسل" مطابق روال هميشگي فهرست برترين گوشي ها و پاکت پی سی های ماه گذشته سال 2007 ميلادي را اعلام كرد.

به گزارش فارس فهرست مذكور بر مبناي تعداد قاب هاي برخي از مدل هاي گوشي تلفن همراه و تلفن هوشمند كه در طول ماه مارس به كروسل سفارش داده شده، تهيه شده است.
لازم به ذكر است كه فهرستي كه از جانب كروسل ارائه شده است با در نظر گرفتن اين موضوع كه ميزان فروش تلفن ها را در 6 قاره و بيش از 50 كشور جهان منعكس كرده، ليست منحصر به فردي محسوب مي شود كه به شرح زير است:

1. (3) Nokia N73
2. (2) HTC Artemis P3300
3. (1) Sony Ericsson K790i/K800i
4. (5) Nokia 6233/6234
5. (4) Blackberry Pearl 8100 C/G/V
6. (7) Motorola Razr V3
7. (8) Sony Ericsson K750i/D750i/W800i
8. (-) Nokia 5140
9. (5) Qtek 9600/HTC Tytn

اعداد داخل پرانتز رتبه هر گوشي در ماه قبل را نشان مي دهد.
به گزارش تاليانيوز، در فهرست برترين هاي كروسل در ماه مارس تغييراتي در رده هاي بالاي جدول صورت گرفته است.
سوني اريكسون مدل K800 كه براي چندين ماه مكان اول را به خود اختصاص داده بود ، اكنون اين رتبه را در فهرست مذكور از دست داده است .

raadmanesh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خیلی ممنون از نظرهاتون در مورد p990 و ppc

اساتید گرامی کسی خبر داره p990های فرانسوی موجود در بازار باطریشون چند میلی آمپر؟

قربان کاملاً بسته به نیازها و انتظارات شماست
به شخصه اگه مجبور بودم در ایران خرید کنم ، توی این بازار آشفته، من p990i می خریدم!!

تفاوت های wm و uiq3 خیلی پایه ایه! ، ولی بزرگ ترین تفاوتشون فکر می کنم تعداد برنامه های موجود براشون باشه، برای ویندوز موبایل حدود 25000 عنوان وجود داره، برای uiq3 کمتر از 200 تا !!

جناب X_Farhad لطف میکنید یه مقدار کاربردی تر توضیح بدید. منبع این آمارتون کجاست؟
این برنامه هایی که میفرمایید رو wm موجودن ولی برای symbian گیر نمیان یه چندتا مثال هم بزنید کمک بزرگی کردید برای تصمیم گیری بنده. :blush:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چه حالی می کنه این
اون از w900 ـت، اینم از s200

4628.gif

منبع این آمارتون کجاست؟
این برنامه هایی که میفرمایید رو wm موجودن ولی برای symbian گیر نمیان یه چندتا مثال هم بزنید کمک بزرگی کردید برای تصمیم گیری بنده

يک منبع PocketGear هست که 24.343 برنامه رو رسما عرضه میکنه // از نظر برنامه اصلا قابل مقايسه نيستن
kurby2.gif
// قسمت نرم افزار & بازی همين بخش رو ببين خود'ش يک مثال هست از شرايط Windows Mobile :د // برای UIQ 3.0 هم البته میاد به تدريج ،،
uglydance.gif

ولی دوربينی مثل P990 رو هيچوقت نخواهی داشت
cry222.gif
/ نظر من رو میخوای با خريد P990 در واقع يه Mp4 Player با صفحه نمايش بزرگ داری که میتونی بهترين کيفيت ويدو رو بگيری [ که البته روی PPC هم میتونی ]
126fs3186991.gif
// يه اسپيکر نه چندان قوی از نظر " بلندی " داری که البته کيفيت مناسبی داره و میتونی با هندزفری از'ش بهره کافی ببری // يه دوربين 2 مگاپيکسل واقعا عالی داری // مقداری بازی میتونی داشته باشی که البته زياد نيستن
4210.gif
[حساب کن روی 15 بازی مناسب برای UIQ 3.0 البته امولاتور سگا هم براش هست که با کيبوردی که P990 داره عملا يک Mini Genesis داری !!
2296.gif
] + وای فای هم که داره ، تمامی این نکات رو البته PPC ها هم دارن + برنامه ، بازيهای چند " هزار " برابر ,در نظر داشته باش که تقريبا هرکسی که از P990 ناراضی هست [ شايد 80% !! ] مشکل " قدرت " اسپيکر رو داره باهاش
tooth.gif
// از اون طرف P990 گويا بين 535.000 تا 620.000 با شرايط + گارانتيهای مختلف عرضه میشه که اگر 535.000 فرض کنی احتمالا غير از A200 يک گزينه ديگه بين PPC ها داری که Jamin هست // اونوقت P990 Vs Jamin خود'ش بحثی 'ست
121fs725372.gif

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
جناب X_Farhad لطف میکنید یه مقدار کاربردی تر توضیح بدید. منبع این آمارتون کجاست؟
این برنامه هایی که میفرمایید رو wm موجودن ولی برای symbian گیر نمیان یه چندتا مثال هم بزنید کمک بزرگی کردید برای تصمیم گیری بنده. :blush:

تعداد برنامه های wm: سایت pocketgear
تعداد برنامه های uiq3 : سرجمع برنامه هایی که دیدم اینور و اونور !!!

قربان در حال حاضر فقط 3 گوشی مبتنی بر uiq3 وجود داره، که بین اونا هم فقط یکیشون قیمت مناسب داره!
نتیجتاً uiq3 رو نمی شه OS همه گیری دونست. برای همین شرکت ها و گروه های برنامه نویسی کمتر روش سرمایه گذاری می کنن. البته SE امسال چند تا گوشی uiq دیگه هم می خواد ریلیز کنه، واسه همین می شه امید داشت نرم افزار هاش هم کم کم زیاد شن.

مثال از برنامه های wm هم، ترد نرم افزار رو ببینید !!
و برای برنامه های uiq3 ، اینجا رو

بعدم فکر می کنم بهتر باشه بیشتر تحقیق کنید بین تفاوت های wm و uiq3 ، من گفتم تحت شرایط خاص p990 می گرفتم، ولی خوب نظر شخصیه من اینه، فکر می کنم اکثریت کاربرای این بخش به جای p990 ترجیح بدن O2 Atom داشته باشن!

در مورد باطری و فرانسوی بودن و .. هم اینجا رو بنویسید دوستان راهنماییتون می کنن

موفق باشید :)

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
باز این علیرضا پیش دستی کرد
234.gif

مگه نمی بینی از من سوال کردن
128fs3645151.gif

بالا