• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید پی دی ای

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینم اینتل هست عزیز از نوع خیلی ضعیف:blush:

تو گوشیهای اس200 و جمین و.. به کار برده شده:)
در خلال صحبتهای آقا حسین, اینجا نوشته 32bit Texas Instruments OMAP 850 اما S200 خدابیامرز 16bit رو در مشخصات دستگاه نشون میداد. مقیاس تعیینی فرق میکنه یا کلا CPU 16bit هستش؟

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فرهاد تو داری سی پی یو pxa272 520mhz رو با سی پی یو اتم لایف مقایسه میگنی؟؟؟؟:blink:

O2 XDA Atom Exec
Release Date: August, 2006
OS: Windows Mobile 5.0 for Pocket PC Phone Edition AKU 2.0
CPU: 32bit Intel XScale PXA272, 520MHz

Compare AnexTEK moboDA 3360
Release Date: March, 2006

Compare Hyundai A200
Release Date: February, 2006

در حالی که

DELL Axim X50v
Intel XScale PXA270
CPU Frequency (Speed) 624 MHz
و.......:blush:

بعدشم حتما من هم با پی دی ای 2 کارکردم هم اتم اگزگ که جفتشون این مدل سی پی یو رو داشتن حتما یه نگاه به بنچ مارک ها نگاه بنداز میفهمی چقدر اوضاع فرق میکنه :blush:

راستی تا یادم نرفته این پی535 که واقعا رنده کرده تمام بنچ مارکها رو از نوع سی پی یو 32bit Intel XScale PXA270 استفاده میکنه که تو اتم لایف وجود داره رفیق:blink:

در کل یه چیز میکم آینده معلوم میکنه اونم اینکه در حال حاضر شاید فقط دل باشه بتونه تو سرعت و بنچ مارک اتم لایف رو بزنه و لاغیر(از آلتیمیت ها بگیر برو به پی 535 برس(سر اتم اگزگ و ... که اصلا بحث نمیشه کرد)

بعدشم برای من واقعا اندازه مهم تراز ال سی دی هست:happy: و همین طور اون مموری 1 گیگی داخلی:rolleyes: خلاصه اینکه با ضمانت من در حال حاضر هیچ گوشی عددی نیست که بخواد تو سرعت و بنچ مارک با اتم لایف کل بندازه:cool:

بابا همه چیزم داره که
Connectivity USB Yes (1.1)
Serial Yes
Bluetooth Yes (1.2)
Synchronization No
Infrared Yes
- CSD, GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA

فقط مشگلش همون بلوتوس هست که برا من زیاد مهم نیست:)

منتظر نظر همه دوستان به خصوص دانیال و فرهاد هستم:happy:
حسین خان مسئله رو خیلی عالی باز کردن و خیلی زیبا و حرفه ای توضیح دادن. عالی بود. انشالله از این بحثا بیشتر باز بشه.

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز می خوام برم s200 بگیرم .
زنگ زدم رمضانی الان می خوساتم قیمتش رو بگیرم هی میگه قابش 70 تومن 3 بار بش گفتم گوشی منظورمه میگه گوشی نداریم ...

حالا s200 داره یا نه من امروز میخ وام برم بگیرم کسی می اونه یه اطلاع ازش بگیره اگ هاین نداش میاره دوباره یا از جای دیگه بگیرم ؟
دوست عزیز, شما کلا S200 رو از گزینه هات حذف کن.
فردا برو فلکه دوم صادقیه پاساژ مرجان مغازه ی اول یه موبایل فروشیه از اونجا یه A200 بگیر. ضرر خرید S200 بعدا متوجه خودتون میشه، من خودم S200 داشتم و توصیه ام اینه که هیچ کس این PPC رو تهیه نکنه.

Mehran_Storm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان کسی قیمت o2 xda stealth داره؟ به نظر شما میارزه اینو خرید؟ من بیشتر میخوام به عنوان phone ازش استفاده کنم .

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امروز طبق آماری که بنده از طریق یکی از دوستان از رمضانی گرفتم ظاهرا جنس جدیدی نیاورده و موجودی توی مغازه هم تعداد کمی پاکت پی سی هستش.
اتم رو امروز میداد 612 ، به گفته ی خودش اتم نقره ای (
spock.gif
) رو همین امروز تموم کرد، قیمتش هم ظاهرا 580 بوده! مموری دوگیگ هم موجود نداشته.

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
خوب اینی که شما گفتید که از دوبی خرید کنم یعنی چی ؟
یعنی به خاطر یه PPC بلند شم برم دوبی و بیام ؟
یا این که راه دیگه ای هم داره ؟ (البته به غیر از خرید های اینترتی. چون به هیچی بندند)
اگر واقعا بشه . میتونم با ایرانسل هم کنار بیام .

راستی اگه از دوبی و یا هر جای دیگه خارج از ایران خرید کنم و اون بسته بخواد برام بیاد چقدر گمرکی براش میبرند ؟

یعنی هیچ راهی نداره که من تا سه شنبه ، چهار شنبه از همین وطن خودم خرید کنم ؟

گراسیاس ! (سپاس)
سلام
له هر حال دور و برتون کسانی هستند که به خاطر کار و ... دوبی یا اون ور آب برن،اگر کسی بود،می تونید از اون طریق اقدام کنید،در مورد تهیه اون از داخل،باید عرض کنم که با این سیاست ها و تعرفه ها،وضعیت پی پی سی به خصوص در ایران خرابه،دیروز هم دو نفر رو که غیر قانونی 1000 گوشی وارد کرده بودند،دستگیر کردن و جریمه های سنگینی براشون بریدن،پس حق بدین که کسی دنبال وارد کردن گوشی به این شکل نباشه،از طریق قانونی هم که قیمت خیلی میزنه بالا و صرف نداره،پس به نظر اگه شانس داشته باشید می تونید ببینید که اونم درصدش کمه،

mojtaba2741

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
17
در خلال صحبتهای آقا حسین, اینجا نوشته 32bit Texas Instruments OMAP 850 اما S200 خدابیامرز 16bit رو در مشخصات دستگاه نشون میداد. مقیاس تعیینی فرق میکنه یا کلا CPU 16bit هستش؟
تو سایتها هم زده 32 بیت،اما هیچ می دونید چه چیزی در کم آوردن اس 200 نقش داره؟اون مسئله کش سی پی یو هست،اس 200 دارای 8 کیلو بیت کش و اتم دارای کش 32 هست،به نظر من کش هم خیلی در سرعت موثره،هرچند که کش هم با افزایش قدرت سی پی یو زیاد می شه،
نه عزیز من قبلا خودم داشتم با این دوستمون هم صحبت کردم
این S200 برای کسی که اولین بار PPC می خره چیزه خوبیه در ضمن صفحه با کیفیت و دوبین خوبی هم داره
حالا از بقیه مزایای A200 بگزریم اندازش خیلی زاقارته
قیمت S200: 455000
قیمت A200: 410000
بنده هم به این دوستمون پیشنهاد می کنم اگر با اندازه مشکلی ندارند،هیوندا آ200 بگیرن،اما اگر اندازه و ضاهر آ200 اذیتشون می کنه،اس 200 خوب هست،این مساله ای هست که خود ایشون باید به جمع بندی برسن،مثلا" دوربین اس200 یکی از بهترین دوربین ها در بین دوربینهای 2 مگا پی پی سی هاست،اما خوب سی پی یو اون در مقابل سی پی یو 520 مگا هرتزی هیوندا قطعا" کم میاره،اینم بگم که سی پی یو اس 200 برای کارای معمولی،اذیت نمی کنه و ...
شما باید خودتون با مقایسه این دو و همچنین قیمت به نتیجه نهایی برسید.نظر این دوستمون رو هم در مورد کسانی که برای اولین بار قصد خرید دارند،رو تایید می کنم،قبلا" هم گفتم،با توجه به قیمت اس 200 و اینکه دیگه افت قیمتی نخواهد داشت،و با توجه به بازار سایر پی پی سی ها،پیشنهاد من هم استفاده شش ماه تا یک سال این پی پی سی برای مشخص شدن انتظاراتتون از پی پی سی و جمع بندی نهایی برای خرید یک پی پی سی کارا و متناسب با نیازهایتان در آینده هست،
موفق باشید.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
فرهاد تو داری سی پی یو pxa272 520mhz رو با سی پی یو اتم لایف مقایسه میگنی؟؟؟؟:blink:

من سعی می کنم در موردش بیشتر تحقیق کنم، ولی آره، به نظر من pxa272 520mhz با pxa270 624mhz قابل مقایسه ست! بعدم من نمی دونستم صفحه 2.7inch ی برای شما مزیت به حساب می یاد
1148394932.gif

Lord_Mehrdad

Registered User
لایک‌ها
1
دوست عزیز, شما کلا S200 رو از گزینه هات حذف کن.
فردا برو فلکه دوم صادقیه پاساژ مرجان مغازه ی اول یه موبایل فروشیه از اونجا یه A200 بگیر. ضرر خرید S200 بعدا متوجه خودتون میشه، من خودم S200 داشتم و توصیه ام اینه که هیچ کس این PPC رو تهیه نکنه.

نه عزیز من قبلا خودم داشتم با این دوستمون هم صحبت کردم
این S200 برای کسی که اولین بار PPC می خره چیزه خوبیه در ضمن صفحه با کیفیت و دوبین خوبی هم داره
حالا از بقیه مزایای A200 بگزریم اندازش خیلی زاقارته:D
قیمت S200: 455000
قیمت A200: 410000

موفق باشید

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
من سعی می کنم در موردش بیشتر تحقیق کنم، ولی آره، به نظر من pxa272 520mhz با pxa270 624mhz قابل مقایسه ست! بعدم من نمی دونستم صفحه 2.7inch ی برای شما مزیت به حساب می یاد
1148394932.gif

فرهاد جان شما که استاد من هستی خدایی من بحثی ندارم:)

ولی بدون در حاضر گوشی وجود نداره رو این اتم لایف بیاد شگ نکن:blush:

کد:
In August 2005 Intel announced the successor to Bulverde code named Monahans. They demoed it showing its capability to play back high definition encoded video on a PDA screen. The new processor was shown clocked at 1.25 GHz but Intel said it only offered a 25% increase in performance (800 MIPS for the 624 MHz PXA270 processor vs 1000 MIPS for 1.25 GHz Monahans).

جالب فرهاد که این مدل سی پی یو رو با چی مقایسه میگنن:blush:

فرهاد جون شرط میبندم رو این سی پی یو چیزی حالا حالا ها نیاد :p بعدش فرهاد دنبال چیزی بودم میخواستم تا انجامش ندادم حرفشو نزنم ولی یه نمه بهت میگم خودت میگری بقیش رو:)

از اونجایی که میگن 2005 بیشتر از 66ایکس رو بیشتر ساپورت نمیکنه رو مموری میخواستم اول یک فیلم رو رو گوشی با 2005 ببینم بعد گوشی رو 2006 کنم و همون فیلم رو ببینم :) (با مموری 150 ایکس ) بعد تفاوت رو احساس کنم حالا فکر کن این 1 گیگ مموری اتم لایف رو میخوام براچی:happy: (حالا حالا ها زود روش بحث کنم:p )

در آخرم فرهاد راستش من مشگلی با 2.7 ندارم زیاد جواب گوی من هست دنبال جینگولک بازی هم نیستم که مثل سرعت جی پی آراس فلان گوشی 3 برابر اونه چون تو ایران با اس200 هم کار رو راه میندازه در نتیجه چیز نقد فعلا فقط سرعت که اونم فریاد میزنم ایاالناس فقط اتم لایف حجت رو تمام کرده تو این موضوع هااااااا:cool:

بگذریم که اون رم 1 گیگ یعنی ریختن همه برنامه ها مورد استفاده و داشتن بهترین سرعت مثلا یه نمونش تم های آقای عطائیان:cool:

منتظر نظرات همه دوستان الاخصوص فرهاد و دانیال هستم:)

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
CPU: 32bit Texas Instruments OMAP 850
CPU Clock: 201 MHz

این سی پی یو خیلی خُله ؟

چه جوریاست ؟
فرقش با اینتل و سامسونگ چیه ؟

========================

اساتید میتونند یه پاکت پی سی مثل m700 معرفی کنند ؟

یعنی کیبورد + جی پی اس + سی پی یو و رم و رام خوب + دوربین مینیموم 2 داشته باشه و از همه مهم تر توی ایران باشه ؟

ما رو هم تحویل بگیرید . من 4 تا پست در این مورد دادم حتی به من فحش هم ندادید .

با احترام .

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
CPU Clock: 201 MHz

این سی پی یو خیلی خُله ؟

چه جوریاست ؟
فرقش با اینتل و سامسونگ چیه ؟

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
[========================

اساتید میتونند یه پاکت پی سی مثل m700 معرفی کنند ؟

یعنی کیبورد + جی پی اس + سی پی یو و رم و رام خوب + دوربین مینیموم 2 داشته باشه و از همه مهم تر توی ایران باشه ؟

ما رو هم تحویل بگیرید . من 4 تا پست در این مورد دادم حتی به من فحش هم ندادید .

با احترام .

عزیز مایی شما برادر فعلا فک کنم همینx500 باشه :blush:

پ.ن:نمیدونم چرا تو فروم همه عشق جی پی اس پیدا کردن خوب یه دونه جدا گونه بخرید که از همه بهتره و 1000 مزیت دیگه داره فرهاد هم که یکی خوبشو معرفی کرد:)

b-xenon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تو سایتها هم زده 32 بیت،اما هیچ می دونید چه چیزی در کم آوردن اس 200 نقش داره؟اون مسئله کش سی پی یو هست،اس 200 دارای 8 کیلو بیت کش و اتم دارای کش 32 هست،به نظر من کش هم خیلی در سرعت موثره،هرچند که کش هم با افزایش قدرت سی پی یو زیاد می شه
این نکته رو نمیدونستم
306.gif
ممنون
big_smileb.gif

astm1834

Registered User
لایک‌ها
16
به یه کسی که شدیدا به پی پی سی فون احتیاج داره...و نمیخواد تا اومدن آلتیمیت ها خرج زیاد بکنه...چی پیشنهاد میدین....

البته انتخاب اول رو دکتر گفت....A200

دیگه؟....

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
به یه کسی که شدیدا به پی پی سی فون احتیاج داره...و نمیخواد تا اومدن آلتیمیت ها خرج زیاد بکنه...چی پیشنهاد میدین....

البته انتخاب اول رو دکتر گفت....A200

دیگه؟....

سلام علی خوبی؟؟؟؟؟:)

همون که دکتر گفت بهترین گزینه هست به خصوص تو که قبلا pda2 داشتی:rolleyes: حداقل زیاد کم بود سی پی یو نکنی:blush:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

خیر قربان ، اجازه بدید تصحیح کنم که تگزاس اینسترومنتس یک شرکت بسیار قدیمی ساخت پردازتده هست و ابدا ربطی به شرکت معظم اینتل نداره
(قدیمی تر های رشته های ریاضی فیزیک احتمالا اگر از خارج و خصوصا ولایات متحده براشون سوغاتی ماشین حساب مهندسی اورده باشن ، حتما با این مارک TI آشنا هستن)

یک نکته دیگر رو هم یاد آوری کنم که ، اینتل دیگر در زمینه سی پی یو دستگاه های پی دی ای فعالیت نمی کنه ، چون کل بخش فناوری این سی پی یو ها رو به شرکت Marvel فروخت

موفق باشید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در پاسخ با سئوال حسین باید بگم ، من اون طور که یادم هست ، سری 27x اینتل ؛ که دیگه مارول اونها رو تولید نخواهد کرد و 37x رو به جاشون عرضه کرده ، به ترتیب ریلیز شدن نمره گرفتن ، و اون طور که یادمه ، تمام سری مثلا 270 دارای هسته پردازنده با سرعت ثابت بودن ، که بهصورت سخت افزاری اور کلاک یا اندر کلاک می شدن ( فکر کنم سرعت بیس ش 412 بود پس اندر نمی شد)
در این حالت ، تقریبا غیر ممکن هست که سری 270 ، سریع تر از 272 باشه .
البته باید بگم که هرچه حرف بزنیم ، هیچ چیز بنچ مارکی که درست تهیه بشه نمی شه ، شخصا بنچ مارک های سایت موبایل ریویو رو خیلی قبول دارم ، ولی باز دقت کنید اگر یکی از دستگاه ها او اس متفاوت داشته باشه ، یا حتی aKUهم فرق کنه ، قضیه کمی ایراد پیدا می کنه.

یک نکته رو هم اضافه کنم ، من با اتم ، یک وقتی خیلی مشکل سرعت داشتم ، بعدا متوجه شدم احتمالا به دلیل تنظیمی ست که oem کرده ، یعنی خیلی محتاج به رام اش هست ، مثلا اگر از 70درصد پرتر باشه ، اوضاع به هم می ریزه اساسی .حسین یک امتحانی بکن، و سعی کن رام رو خالی بذاری ، خیلی روی سرعت اتم تاثیر می ذاره

یک نکته کوچیک هم اضافه کنم :
من هم با فرهاد موافقم ، من شخصا هرگز حاضر نخواهم شم 850دلار پول دستگاهی رو بدم که هیچ چیز جدیدی رو نکرده . به نظر من فقط قابش خوشگل شده نسبت به اتم اگزک
اما من که باهاش کار نکردم که نظر دقیق بتونم بدم ، شاید واقعا با اتم اگزک متفاوت باشه
:blink:

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
در پاسخ با سئوال حسین باید بگم ، من اون طور که یادم هست ، سری 27x اینتل ؛ که دیگه مارول اونها رو تولید نخواهد کرد و 37x رو به جاشون عرضه کرده ، به ترتیب ریلیز شدن نمره گرفتن ، و اون طور که یادمه ، تمام سری مثلا 270 دارای هسته پردازنده با سرعت ثابت بودن ، که بهصورت سخت افزاری اور کلاک یا اندر کلاک می شدن ( فکر کنم سرعت بیس ش 412 بود پس اندر نمی شد)
در این حالت ، تقریبا غیر ممکن هست که سری 270 ، سریع تر از 272 باشه .
البته باید بگم که هرچه حرف بزنیم ، هیچ چیز بنچ مارکی که درست تهیه بشه نمی شه ، شخصا بنچ مارک های سایت موبایل ریویو رو خیلی قبول دارم ، ولی باز دقت کنید اگر یکی از دستگاه ها او اس متفاوت داشته باشه ، یا حتی aKUهم فرق کنه ، قضیه کمی ایراد پیدا می کنه.

یک نکته رو هم اضافه کنم ، من با اتم ، یک وقتی خیلی مشکل سرعت داشتم ، بعدا متوجه شدم احتمالا به دلیل تنظیمی ست که oem کرده ، یعنی خیلی محتاج به رام اش هست ، مثلا اگر از 70درصد پرتر باشه ، اوضاع به هم می ریزه اساسی .حسین یک امتحانی بکن، و سعی کن رام رو خالی بذاری ، خیلی روی سرعت اتم تاثیر می ذاره

یک نکته کوچیک هم اضافه کنم :
من هم با فرهاد موافقم ، من شخصا هرگز حاضر نخواهم شم 850دلار پول دستگاهی رو بدم که هیچ چیز جدیدی رو نکرده . به نظر من فقط قابش خوشگل شده نسبت به اتم اگزک
اما من که باهاش کار نکردم که نظر دقیق بتونم بدم ، شاید واقعا با اتم اگزک متفاوت باشه
:blink:

خوب دوستان من اینجا مجبورم یه توضیحی بدم که نکرش همه نسبت به سی پی یو ها تو پاکت پسی عوض بشه:)

PXA27X

The PXA27x family (code-named Bulverde) consists of the PXA270 and PXA271-PXA272 processors. This revision is a huge update to the XScale family of processors. The PXA270 is clocked in four different speeds: 312 MHz, 416 MHz, 520 MHz and 624 MHz and is a stand-alone processor with no packaged memory. The PXA271 can be clocked to 312 MHz or 416 MHz and has 32 MiB of 16-bit stacked StrataFlash memory and 32 MiB of 16-bit SDRAM in the same package. The PXA272 can be clocked to 312 MHz, 416 MHz or 520 MHz and has 64 MiB of 32-bit stacked StrataFlash memory.

اینهای که بالا نوشته قدرت بازی و نوسان هر کلاس رو مشخص کرده ولی حالا به اصل موضوع بپردازم:)

تو سی پی یو ما برا بالا بردن سرعت و کارایی 2 تا راه داریم یکی بالا بردنCPU Clock Multiplier ویکی هم Internal Systembus Clock واما اینها یعنی چی:)

بزارید با مثل براتون حرف بزنم که همه متوجه بشن:)

مثلا ما یه cpu داریم که
CPU Clock Multiplier=2
Internal Systembus Clock=133 هست برآینده این 2 تا میشه سرعتی که به شما تو کمپانی میگن یعنی در حال حاضر همچین cpu قدرت 266 mhz رو داره که این فرایند از ضربCPU Clock Multiplier*Internal Systembus Clock به وجود میاد حالا مثلا برای قدرت بخشیدن به این cpu ما 2 تا راه داریم که انجام بدیم یکی بالا بردنInternal Systembus Clock ودیگریCPU Clock Multiplier:) شما حساب کنید که با بالا بردن CPU Clock Multiplier به مقدار 3 این قدرت تبدیل به 400 mhz میشه (دقت شود با افزایش یک پله ای نزدیک به 2 برابر شد) اما حالا Internal Systembus Clock رو افزایش میدیم واز 133 به 166 ارتقاع میدیم قدرت cpu شما فقط به 330 تا ارتقاع پیدا کرد یعنی نسبت به مقداری که بالا بردید چیز زیادی آیدیتون نشد حالا اینجا باشد که چه جوری این دو مقدار رو بالا میبرند:happy:

حالا بیاین با مثال واقعی چند تا پاکت پسی رو مقایسه کنیم تا همه حجت براشون تمام بشه:)

O2 XDA Atom Life= CPU Clock Multiplier: 3,, Internal Systembus Clock: 208 MHz ;که روی هم رفته CPU Frequency (Speed) 624 MHz میشه

ASUS P526 وASUS P525 =CPU Clock Multiplier: 2 ,,Internal Systembus Clock: 208 MHz که روی هم رفته میشهCPU Frequency (Speed) 416 MHz

O2 XDA Flame=CPU Clock Multiplier: 2.5 ,,Internal Systembus Clock: 208 MHz که روی هم میشهCPU Frequency (Speed) 520 MHz

امیدوارم با این مقایسه ها فهمیده باشید منظور من رو اما اینجا یه چیز پیش میاد که کدوم از این ها بهتره یعنی اینکه
CPU Clock Multiplier بالا بریم خوبه یا Internal Systembus Clock رو بالا بریم که اینجا یه بحث خیلی پیچیده تر به وجود میاد که اگر خواستید براتون بازش کنم:) راستی تا یادم نرفته اینها رو هم بزارم که حجت برا همه تمام بشه

E-Ten Glofiish M700 =CPU Clock Multiplier: 4,,Internal Systembus Clock: 100 MHz خودتون بقیشو میتونید حساب کنید 400:happy:

قابل توجه فرهاد که HTC TyTN هم عین M700 هست و این هم قابل توجه دانیال
Toshiba Portege G900=CPU Clock Multiplier: 2 وInternal Systembus Clock: 208 MHz
که میشه 416:blush:

خلاصه حرف اینکه اگر حرف منو قبول دارید نه سری التیمت و نه توشیبا و نه ایسوس تو مقیاس سی پی یو نقش اسباب بازی رو دارند جلوی لایف عزیز:) :p

راستی تا یادم نرفته دانیال جان میدونی اتم فلم و ایسوس و خیلی از این غول ها همه سری 270 استفاده شده:)

در آخر هم اضافه کنم که من عشق این حرفا رو دارم و سرم درد میگنه تو این ضمینه که به همه ثابت کنم که احدی جلوی لایف نمیتونه قد علم کنه:)

بالا