• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید کارت گرافیک های ماین شده

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
ممنون از پاسخ شما
خودمم روی همین چاشنی شانس حساب باز کردم و یه کارت 3070 گرفتم. که حتما ماین شدس اما سالم و سلامت بود حالا هروقت که خراب شد توی همین تاپیک اعلام میکنم انشاالله که فعلا لازم نباشه پست درموردش بنویسم D:

Ebrahimairi

Registered User
لایک‌ها
67
درود

این تاپیک را چند بار خواندم و خواستم پست بگذارم گفتم شاید برخی ناراحت بشوند ولی خوب شاید برای برخی سبب خیر باشه
یک سری از قطعات الکترونیکی روی کارت گرافیک دارای میزان ساعت کارکرد هستند به طور مثال 5000 الی 8000 ساعت در لود
یک کارتی که 6 ماه ماین بوده حتی در بهترین حالت 80 درصدی ماین حدود 4300 ساعت کارکرده است، در صورتی که یک کارت گیمینگ اگر برای یک کاربر معمولی بوده شاید درماه 360 ساعت در لود کارکرده است، حالا اینجا ممکن یک سری از دوستان بیان نقد کنند که ما یکسال یعنی بالای 8000 ساعت ماین کردیم و چیزی نشد، این میزان ساعت کارکرد مورد کاری ضمانت شده توسط سازنده قطعه هست و بعد از آن با شانس و اقبال خواهد بود، به طور مثال در اثر فیوز شدن بخش تغذیه کلا بورد نابود شده یا بخاطر بریج شدن تغذیه کلا پردازنده از بین رفته است
حالا بخریم یا نخریم؟ من شخصا نمیخرم ولی خوب عده ای به لحاظ اقتصادی نگاه می کنند که فلان کارت گیمینگ اگر دست دومی حدود 12 میلیون قیمت داشته باشد میتوانند در حالت ماین با 8 تومان تهیه کنند و برای این تفاوت قیمت این شانس را قائل میشوند که برای شان سال ها کار کنند، عده ای هم این استدلال را دارند که اصلا از کجا می توان به گفته فروشنده که کارت صرفا کاربری گیمینگ داشته اعتماد کنند... لذا هر چه قیمت کمتر بهتر !
کاملا درست

Ebrahimairi

Registered User
لایک‌ها
67
کارت خوبی گرفتید تو سری 3000
مبارکتون باشه
ممنون از پاسخ شما
خودمم روی همین چاشنی شانس حساب باز کردم و یه کارت 3070 گرفتم. که حتما ماین شدس اما سالم و سلامت بود حالا هروقت که خراب شد توی همین تاپیک اعلام میکنم انشاالله که فعلا لازم نباشه پست درموردش بنویسم D

mamadpuyol

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
سلام
الان rx580 8g رو میدن حدود 2.5
با مهلت تست سه روزه
به نظرتون میارزه؟
سلام راستش این مدل ها خیلی کار کردند و قدیمی هستند اما با توجه به قیمتش اگه از سری های جدید تر باشه میشه ریسک کرد ولی اینو توی نظرت داشته باش که یه جور شرط بندی هست ممکنه چند سال کار کنه ممکنه که تو چند ماه خراب بشه.الان با این قیمت کارت خوب نمیشه گرفت من اگه بودجم همین قدر بود احتمالا یه دونه پیچ پلمپ با دمای مناسب رو انتخاب میکردم.

ALI.KAKA22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
29
سلام تا میتونی سمت ماینی ترو من خریدم به فنا رفتم،،البته اگه بتونی بجا نو،، دست دوم غیر ماینی و رندر باشه از جای مطمئن بگیری بهتره

بالا