• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی اندروید تا 700 تومان

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
دنبال یه مدل گوشی اندروید هستم، برندش چندان مهم نیست. فقط هواوی و کلا چینی نباشه! رنج قیمتی تا 700 تومن.
انتظاراتی که ازش دارم :
1- باتریش فوق العاده عالی باشه (خصوصا موقع استفاده از وای فای چون زیاد استفاده میکنم)
2- دوربینش با کیفیت بالا باشه. عکسبرداری کمتر از 5 نباشه فیلم برداری هم کمتر از hd نباشه
3- صفحه نمایشش زیر 4 اینچ نباشه و با کیفیت باشه صفحه ش ( رزولوشن بالا و شفافیت و زنده بودن تصویر )
4- cpu ترجیحا دو هسته ای و رم زیر 1 گیگ نباشه

خیلی به کمک احتیاج دارم. مدل پیشنهاد بدید با یه رنج قیمتی ممنونم پیشاپیش

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
Lenovo ideaphone P770

باتري ٣٥٠٠ ميلي امپر ساعتي قيمتشم ٦٧٠ تومنه

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
Lenovo ideaphone P770

باتري ٣٥٠٠ ميلي امپر ساعتي قيمتشم ٦٧٠ تومنه

دادا اگه اشتباه نکنم این برند تازه اومده تو کار تلفن همراه. کسی خریده و گوشیشو و تست کرده ببینه چجوریه کیفیتش؟ لوازم جانبیش مثل قاب ژله ای و کیف و اسکرینش هست تو بازار؟
بنظر میرسه فیلم برداریش hd نیست ... چون توی gsmarena اصلا اشاره نشده بهش
ولی عجب باتری غولی داره راغب شدم بخرمش ...

Last edited:

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دادا اگه اشتباه نکنم این برند تازه اومده تو کار تلفن همراه. کسی خریده و گوشیشو و تست کرده ببینه چجوریه کیفیتش؟ لوازم جانبیش مثل قاب ژله ای و کیف و اسکرینش هست تو بازار؟
بنظر میرسه فیلم برداریش hd نیست ... چون توی gsmarena اصلا اشاره نشده بهش
ولی عجب باتری غولی داره راغب شدم بخرمش ...

اره نسل جديد اين سري پي هم اومده ولي الان گرونه چون تازه اومده الان قيمتش ٩٧٠ هزاره ...
Lenovo Ideaphone P780

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
اره نسل جديد اين سري پي هم اومده ولي الان گرونه چون تازه اومده الان قيمتش ٩٧٠ هزاره ...
Lenovo Ideaphone P780

این برند چون تازه اومده تو کار موبایل و فعلا هم هیچ شرکتی واردات رسمی و ضمانتش رو قبول نکرده ریسکش خیلی بالاست. ضمن اینکه تقریبا توی هیچ سایت فارسی ای ریویو ازشون نیست. سایتای انگلیسی هست. بعد یه مساله ی دیگه که هست اونم اینه که من کلا به چین اعتماد ندارم! خالی بندی زیاد میکنن ولی داخلشون خبری از اون چیزایی که تبلیغشو میکنن نیست

zgg123

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
37,767
نو یا دست دوم؟
اگه دست دوم هم بخواید دامنه چیز هایی که میتونید بخرید خیلی باز تر میشه

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
نظرتون درباره گوشی های ویندوزفون و symbian belle چیه؟
برای من نرم افزارهای ضروری کافی هستند. ovi store حدود 150 هزار app داره
برای ویندوزفون هم 100هزار app هست فعلا که به سرعت در حال گسترشه

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اکسپریا ال بهترین چیزیه که میشه تا این قیمت خرید.البته باتریش فوق العاده نیست.

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
خب عزیز من همه شرایط بالا شمارو خوندم و یک پیشنهاد جذاب دارم که تنها مشکلش دو هسته ای نبودنشه.. تک هسته ایه ولی بازیایی مثل ماست وانتد هم اجرا میکنه... صفحش ۴ اینچه با تراکم بالا و زیر نور خوشید عالی نیست ولی راحت میشه خوند و صفحش دیده میشه و راحت میشه یه اس ام اسو زیر افتاب جواب داد...

Haier 718

خودم ۷ یا ۸ ماهه دارمش ولی نمیفروشمش حداقل حالا حالاها... ولی اگ کسی بخواد بفروشه قیمتش دور بره ۳۰۰ هزار تومن در میاد برات...

داش یادم میرف..
باتری ۲۰۰۰ میلی امپر ساعتی که تا حالا شده من ۷ روز شارژ نکنمش و با وای فای ۲ روز راحت نگه میداره

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
خب عزیز من همه شرایط بالا شمارو خوندم و یک پیشنهاد جذاب دارم که تنها مشکلش دو هسته ای نبودنشه.. تک هسته ایه ولی بازیایی مثل ماست وانتد هم اجرا میکنه... صفحش ۴ اینچه با تراکم بالا و زیر نور خوشید عالی نیست ولی راحت میشه خوند و صفحش دیده میشه و راحت میشه یه اس ام اسو زیر افتاب جواب داد...

Haier 718

خودم ۷ یا ۸ ماهه دارمش ولی نمیفروشمش حداقل حالا حالاها... ولی اگ کسی بخواد بفروشه قیمتش دور بره ۳۰۰ هزار تومن در میاد برات...

داش یادم میرف..
باتری ۲۰۰۰ میلی امپر ساعتی که تا حالا شده من ۷ روز شارژ نکنمش و با وای فای ۲ روز راحت نگه میداره

دادا این که خیلی خوبه با این قیمت واقعا می ارزه. شارژش چقدر طول میکشه اونوقت. چون من یه مدل ازین چینی ها گرفتم پدرمو درآورد 5 ساعت طول میکشید شارژ کاملش....

saeed74

Registered User
لایک‌ها
211
دادا این که خیلی خوبه با این قیمت واقعا می ارزه. شارژش چقدر طول میکشه اونوقت. چون من یه مدل ازین چینی ها گرفتم پدرمو درآورد 5 ساعت طول میکشید شارژ کاملش....

عزیز من زمان نگرفتم ولی این بار که شارژ تموم کرد زمان میگیرم... فک کنم ۳ ساعت صفر تا ۱۰۰ طول بکشه و ۲ ساعت ۱۰ تا ۹۵ درصد

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
عزیز من زمان نگرفتم ولی این بار که شارژ تموم کرد زمان میگیرم... فک کنم ۳ ساعت صفر تا ۱۰۰ طول بکشه و ۲ ساعت ۱۰ تا ۹۵ درصد

آقا یعنی وای فای گوشیت همش روشن باشه 2 روز شارژ نگه میداره؟ مطمئنی؟! ( اگه اینطوری باشه فوق العاده ست )
رزولوشن و نوع صفحه ش چجوریه ؟ IPS ؟

Last edited:
بالا