• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی اندروید تا 700 تومان

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
منظورم شما نبودی عزیز ;)
گوشی ای که خودم خریدم راجبش خیلی بد میگفتن که اینجوره اونجوره ولی خب هیچکدوم از مشکلاتی که بعضیا گفته بودن رو نداشت..این نظرها از روی انتظارات افراد هست ممکنه کسی که میگه داغ میکنه یا تاچش خوب نیست براساس انتظارش یا مقایسش با گوشی های بالاتر همچین حرفی زده اینا رو هم در نظر بگیر.
اکسپریا ال اگر صفحش کیفیتش بجای tft مث ال جی ips بود اونو پیشنهاد میدادم ولی واقعیتش سونی خیلی تو صفحه نمایش ضعیف کار کرده..داداشم سونی داشت ولی بخاطر کیفیت بد صفحه نمایش گوشیشو عوض کرد

موافقم باهات، من گوشی چینی دارم صفحه ش ips هست گذاشتم کنار acro s صفحه ش حرفی برای گفتن نداشت مقابل گوشیم! :D تازه من موندم زرد کردن نرم افزاری تصاویر و ویدئو اسمش تکنولوژی هست؟! چه تبلیغی هم میکنه روی bravia engine انگار چه اختراع عظیمی انجام داده! :D
داداش یه بزرگواری کن برنامه antutu benchmark v3.4 رو از myket بگیر و نصب کن. یه بنچمارک بگیر از گوشیت و امتیازی که l9 میگیره رو بهم بگو. دمت گرم ...

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
برای بعضی ها هم برطرف نشده. یجورایی خریدش ریسکی هستش. پس شما هم قبول داری که لوازم جانبیش بد گیر میاد بنسبت بقیه گوشیا

داداش گلم ، خیلی دارین سخت میگیرین
اگر فکر می کنین خریدش ریسک کردنه ، پس اکثر گوشیهای موجود در بازار خریدش کاملا ریسکه !
این مشکلات همش یک باگ نرم افزاری بوده
مثلا ایکسپریا زد برای بسیاری از کاربرها مشکل خاموش شدنهای ناگهانی گزارش شده بود
نکسوس 7 نسخه سیم کارت خور مشکل وای فای داشت
ایکسپریا تی هم بعد از اپدیت به 4.1.2 مشکل وای فای پیدا کرد
گلاکسی تب2 هم نسخه اولش مشکل وای فای داشت
نکسوس 7 نسل دوم ، گرازش شده که مشکل جی پی اس داره
و . . . . .
مسلما همه اینا مثل ال9 با یک بروز رسانی حل خواهند شد

اگه ملاکت نظرات کابران توی سایتها هست ، خیلی از نظرهای کاربران که باهم مقایسشون کنی 180 درجه باهم فرق دارن
هرکی با یک دید متفاوت در مورد این گوشی نظر میده
یکی میاد این گوشی را مثلا با اس4 دوستش مقایسه می کنه میگه خیلی گوشی بدیه و یکی هم اونو با یه گوشی پایین تر مقایسه می کنه و میگه خدای همه گوشیهاست و . . .
شما خیلی روی این نظرات کاربران حساس نباشید
متاسفانه توی کشور ما اگه یه چیز ی اسمش بد در بره ، برای همیشه بد خواهد بود ، من توی شهر خودمون اکثر مغزه ها این گوشی را نداشتند(کلا الجی کار نمی کنند) و از دیجیکالا خریدمش
توجه داشته باش بازار اسمارتفون ها بعد از اپل و سامسونگ ، الجی رده سومه
ضمنا الان قدرتمندترین اسمارتفون نیز فعلا دست ال جی هست LG G2 ، توی اینترنت هم سرچ کنی بنچمارکهاش به مراتب از اس4 هم بالاتره

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
داداش گلم ، خیلی دارین سخت میگیرین
اگر فکر می کنین خریدش ریسک کردنه ، پس اکثر گوشیهای موجود در بازار خریدش کاملا ریسکه !
این مشکلات همش یک باگ نرم افزاری بوده
مثلا ایکسپریا زد برای بسیاری از کاربرها مشکل خاموش شدنهای ناگهانی گزارش شده بود
نکسوس 7 نسخه سیم کارت خور مشکل وای فای داشت
ایکسپریا تی هم بعد از اپدیت به 4.1.2 مشکل وای فای پیدا کرد
گلاکسی تب2 هم نسخه اولش مشکل وای فای داشت
نکسوس 7 نسل دوم ، گرازش شده که مشکل جی پی اس داره
و . . . . .
مسلما همه اینا مثل ال9 با یک بروز رسانی حل خواهند شد

اگه ملاکت نظرات کابران توی سایتها هست ، خیلی از نظرهای کاربران که باهم مقایسشون کنی 180 درجه باهم فرق دارن
هرکی با یک دید متفاوت در مورد این گوشی نظر میده
یکی میاد این گوشی را مثلا با اس4 دوستش مقایسه می کنه میگه خیلی گوشی بدیه و یکی هم اونو با یه گوشی پایین تر مقایسه می کنه و میگه خدای همه گوشیهاست و . . .
شما خیلی روی این نظرات کاربران حساس نباشید
متاسفانه توی کشور ما اگه یه چیز ی اسمش بد در بره ، برای همیشه بد خواهد بود ، من توی شهر خودمون اکثر مغزه ها این گوشی را نداشتند(کلا الجی کار نمی کنند) و از دیجیکالا خریدمش
توجه داشته باش بازار اسمارتفون ها بعد از اپل و سامسونگ ، الجی رده سومه
ضمنا الان قدرتمندترین اسمارتفون نیز فعلا دست ال جی هست LG G2 ، توی اینترنت هم سرچ کنی بنچمارکهاش به مراتب از اس4 هم بالاتره

آخه داستان اینه که 750 برام کم پولی نیست.بنابراین انتظار دارم ساپورت کامل داشته باشه گوشیم و از همون اول با مشکلاتی نظیر تاچ درگیر نباشم! وقتی آدم داره اونقدر هزینه میکنه انتظار داره که گوشی حداقل اونچیزی که گفته شده باقی بمونه نه اینکه مشکل تاچ براش پیش بیاد...

manhatan1985

Registered User
لایک‌ها
2,147
دنبال یه مدل گوشی اندروید هستم، برندش چندان مهم نیست. فقط هواوی و کلا چینی نباشه! رنج قیمتی تا 700 تومن.
انتظاراتی که ازش دارم :
1- باتریش فوق العاده عالی باشه (خصوصا موقع استفاده از وای فای چون زیاد استفاده میکنم)
2- دوربینش با کیفیت بالا باشه. عکسبرداری کمتر از 5 نباشه فیلم برداری هم کمتر از hd نباشه
3- صفحه نمایشش زیر 4 اینچ نباشه و با کیفیت باشه صفحه ش ( رزولوشن بالا و شفافیت و زنده بودن تصویر )
4- cpu ترجیحا دو هسته ای و رم زیر 1 گیگ نباشه

خیلی به کمک احتیاج دارم. مدل پیشنهاد بدید با یه رنج قیمتی ممنونم پیشاپیش

عزیز داری کم لطفی میکنی در حق بعضی برند های چینی.....جالبه که ایفون هم ساخت چینه
اگه برندهایی که تو ایران معروف هستن میخوای که نمیتونم چیزی پیشنهاد بدم ولی اگه مثل من دنبال یه چیز تک و خوش ساخت هستی zopo کلی مدل داده بیرون در ضمن تو اروپا شناخته شدس و اولین نمایندگیش هم تو ایتالیا زده
من اینو سفارش دادم فردا یا پس فردا میرسه http://www.zopomobileshop.com/124-z...mtk6589t-5-inch-fhd-screen-android-phone.html
تو بازارچه یکی از بچه ها کارهای خرید رو انجام میده

Sent from my TA701254 using Tapatalk 4 Beta

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
عزیز داری کم لطفی میکنی در حق بعضی برند های چینی.....جالبه که ایفون هم ساخت چینه
اگه برندهایی که تو ایران معروف هستن میخوای که نمیتونم چیزی پیشنهاد بدم ولی اگه مثل من دنبال یه چیز تک و خوش ساخت هستی zopo کلی مدل داده بیرون در ضمن تو اروپا شناخته شدس و اولین نمایندگیش هم تو ایتالیا زده
من اینو سفارش دادم فردا یا پس فردا میرسه Buy Zopo Mobile Phone at Authorized Official Site

Sent from my TA701254 using Tapatalk 4 Beta

صفحه نمایشش رتیناست ؟!!!!
قیمت اش چند هست ؟!
یه بدی که این برند ها داره اینه که اگر خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد ممکنه قطعاتش پیدا نشه و لوازم جانبی هم پیدا نمیشه براش وگرنه منم موافقم که بعضی از برندهای چینی خیلی هم خوبن
توی چین چون دستمزد کارگر ارزون هست همه میدن محصولاتشون اونجا تولید شه تحت لیسانس

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
من اینو سفارش دادم فردا یا پس فردا میرسه Buy Zopo Mobile Phone at Authorized Official Site

کیفیت که کیفیت خوب هم پیدا میشه. مثلا lenovo ، هایر یا zte
اینا گوشیهای خوبی میزنن ولی کم هستند برندهایی که ساپورت نرم افزاری برای اندروید داشته باشند. یعنی آپدیت بیاد براشون. و خب این یکمی مشکل ساز میشه گاهی اوقات. خصوصا زمانی که شما همون موقع که داری میخری گوشی رو ورژن اندرویدش بروز نباشه. مشکل بعدی پیدا نشدن کیف یا گارد و اسکرین و باتری برای این گوشیهاست
مگه اینکه موقع خرید بهمراه گوشی سفارش بدید ...

حالا شما بگیرید بدستتون رسید خیلی مشتاقم بنچمارک و مشخصاتشو برام بذارید و تجربه ی خودتون رو از کار کردن باهاش بگید...
چون منم با نمونه های با کیفیت چینی برخورد داشتم، ( هرچند انگشت شمار بودن این نمونه ها! )

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
صفحه نمایشش رتیناست ؟!!!!
قیمت اش چند هست ؟!
یه بدی که این برند ها داره اینه که اگر خدایی نکرده مشکلی براش پیش بیاد ممکنه قطعاتش پیدا نشه و لوازم جانبی هم پیدا نمیشه براش وگرنه منم موافقم که بعضی از برندهای چینی خیلی هم خوبن
توی چین چون دستمزد کارگر ارزون هست همه میدن محصولاتشون اونجا تولید شه تحت لیسانس

آره وا ...
اینا همینجور پیش برن کل دنیارو قبضه میکنن ...
با این قیمتی که توی این سایت زده یعنی 350 دلار فک کنم کم کمش باید 1.4 باشه!
خب چه کاریه اس 3 میخریم دیگه :D

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
آره وا ...
اینا همینجور پیش برن کل دنیارو قبضه میکنن ...
با این قیمتی که توی این سایت زده یعنی 350 دلار فک کنم کم کمش باید 1.4 باشه!
خب چه کاریه اس 3 میخریم دیگه :D

جدی؟؟؟؟؟؟ :blink:
آره بابا اس 3 میخرم تازه به یکی از آرزوهام هم رسیدم :D

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
جدی؟؟؟؟؟؟ :blink:
آره بابا اس 3 میخرم تازه به یکی از آرزوهام هم رسیدم :D

آره تازه 4 هسته ای cortex A7 هستش...!!
یه دو هسته ای cortex A9 تو یه فعالیت مشابه میخوردش... :D
این توی بنچمارک خیلی امتیاز بیاره 12000 بشه باز میافته زیر اس 3 که 15000 هستش...
ههه. آرزوهاتو آپدیت کن! 2014 سال اسمارت فون ها خواهد بود! ;)

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
آره تازه 4 هسته ای cortex A7 هستش...!!
یه دو هسته ای cortex A9 تو یه فعالیت مشابه میخوردش... :D
این توی بنچمارک خیلی امتیاز بیاره 12000 بشه باز میافته زیر اس 3 که 15000 هستش...
ههه. آرزوهاتو آپدیت کن! 2014 سال اسمارت فون ها خواهد بود! ;)

آرزوهام آپديتِ اون جيبمه كه بايد آپديت اش كنم :دي

Sent from my iPod touch using Tapatalk

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
بهترین انتخاب شما اینه که یخورده بزارین روش ال9 بخرین اونم سفید یااینکه درحدشو بخرین که طبعا زیره 700 تومنه

راجب پردازنده mtk6589 شرکت مدیا تک واقعا حرف نداره باورکنید سرعت و قدرتش بینظیره حتی الجی از پردازنده تک هسته مدیا تک تو2یا3مدل استفاده کرده و هواویی هم همینطور
الان گوشی پرستیجیو 5044 فقط برین علائدین باهاش کارکنین کیفیت و قدرت و زیبایی رو حس کنین زیره 1ملیون و پردازنشم مدیا تک 4هسته باکورتکس a7 هست رو رقمهای روی کاغذ توجه نکنید زیاد و دراخر اینکه برای کسی که میخواد نزدیک 1/300 به اس 3بده پرستیجیو 5044 که 990تومن هست بهترین انتخابه صفخه فوق العاده و دوربین و بدنه باکیفیت و فیلیپ کاور خاص این گوشی میگم تاخودتون کارنکنید به قدرت پردازنده مدیا تک پی نمیبرید
lenovo--xiaomi-haier و چند کمپانی دیگر چینی بهترین کیفیت رو دارنه و در عرصه جهانی معتبر هستند
دوستان دیگه چین چینه سابق نیست گوشی میزد باتلویزیون و بی کیفیت الان نزدیک به 6برندش بهترین گوشیهارو دارند و شکتهای مثل زوپو و تی اچ ال هم معتبر هستند

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
بهترین انتخاب شما اینه که یخورده بزارین روش ال9 بخرین اونم سفید یااینکه درحدشو بخرین که طبعا زیره 700 تومنه

راجب پردازنده mtk6589 شرکت مدیا تک واقعا حرف نداره باورکنید سرعت و قدرتش بینظیره حتی الجی از پردازنده تک هسته مدیا تک تو2یا3مدل استفاده کرده و هواویی هم همینطور
الان گوشی پرستیجیو 5044 فقط برین علائدین باهاش کارکنین کیفیت و قدرت و زیبایی رو حس کنین زیره 1ملیون و پردازنشم مدیا تک 4هسته باکورتکس a7 هست رو رقمهای روی کاغذ توجه نکنید زیاد و دراخر اینکه برای کسی که میخواد نزدیک 1/300 به اس 3بده پرستیجیو 5044 که 990تومن هست بهترین انتخابه صفخه فوق العاده و دوربین و بدنه باکیفیت و فیلیپ کاور خاص این گوشی میگم تاخودتون کارنکنید به قدرت پردازنده مدیا تک پی نمیبرید
lenovo--xiaomi-haier و چند کمپانی دیگر چینی بهترین کیفیت رو دارنه و در عرصه جهانی معتبر هستند
دوستان دیگه چین چینه سابق نیست گوشی میزد باتلویزیون و بی کیفیت الان نزدیک به 6برندش بهترین گوشیهارو دارند و شکتهای مثل زوپو و تی اچ ال هم معتبر هستند

میدونی از بس تقلب کردن دید مارو خراب کردن. هنوزم شرکت متقلب توشون زیاد هست. این موردی رو هم که در مورد پردازنده گفتم تو کارها و بازیهای سنگین خودشو نشون میده. که امثال پرستیجیو یا این مدل zopo که دوستمون معرفی کردند به احتمال قریب به یقین توش لگ میزنن ولی s3 خیر. توی فعالیت عادی و با دست گرفتن معلومه که مشخص نمیشه. معماری پردازنده ی مورد استفاده خیلی مهم هستش ساده از کنارش رد نشید ...

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
شما نگاه بحث گوشی طرح جداست که اکثرا مشخصات دروغی هستن
پرستیجیو برند چک هست و من پیشنهاد میکنم اگه تهران هستید برین باهاش کار کنین
اینم بدونین همیشه مدیا تک واقعی جی پیو پاور وی ار 544 داره نه 531 پرستیجیو و لنوو محشرن

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
اینم بدونین همیشه مدیا تک واقعی جی پیو پاور وی ار 544 داره نه 531 پرستیجیو و لنوو محشرن

lenovo که محشره، آپدیت هم میاد براش و ساپورت حداقلی رو از گوشیاش داره. منتها هنوز کسی پیدا نشده این گوشی رو بطور رسمی وارد کنه.برا همین مشکل هست هنوز
نه متاسفانه تهران نیستم ... امکانات نبود! :D

nilson

Registered User
لایک‌ها
827

من تهرانم و چند روز آينده ميخوام برم علاالدين چه گوشي رو شما پيشنهاد دادين به دوستمون كه باهاش كار كنه ؟
توي علاالدين هست يا بازار موبايل؟

Sent from my iPod touch using Tapatalk

بالا