• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی اندروید تا 700 تومان

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
آره منم مشکلات بعد از آپدیت و داغ کردنشو خوانده بودم توی دیجی کالا والا خیلی مصمم بودم بخرمش...
اون مدلی که معرفی کردم هنوز رسمی وارد نشده ... باید صبر کنم رسمی وارد شه که یه پشتیبانی حداقلی داشته باشه ...
یه مدل گوشی هایر هم هست اونم بدک نیست ولی در مورد اون هم دو دل هستم ...
احتمال زیاد بازم میرم گوشی سیمبیان میخرم ...
کلا برای منی که زیاد اهل بازی کردن اونم با گوشی نیستم خیلی احتیاجی به گوشی اندرویدی با این قیمتای کذایی ندارم ...

آره ریسک اش بالاس بخوای گوشی ای بخری که رسمی توی بازار نباشه ، اگه یه چیزیش بشه صاحب اول و آخرش خودتی
آره هایر ها رو دیدم ولی یه جورایی ریسکه ، نیست ؟
چرا ویندوز فون نمیگیری ؟ اگه اهل بازی نیستی که دیگه کمبود بازی و برنامه واست نباید مهم باشه . البته برنامه های کاربردی رو که داره .
منم اگه پولم برسه یه ویندوز فون واسه گوشی دوم میگیرم ، اول خوشم نیومد ازش اما کم کم دارم علاقه مند میشم :دی

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
درود
تو این رنج قیمت می تونید گوشی های XPeria P , L رو بخرید . من با هر 2 کار کردم . کیفیت ساخت خوبی دارن . سخت افزار هم نسبت به چیزی که خواستید هست . بخصوص L که زیبایی زیادی هم داره . اگر هم اندروید رو کنار بزارید می تونید ویندوز فون بگیرید که اونم گوشی های خوبی داره .

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
آره ریسک اش بالاس بخوای گوشی ای بخری که رسمی توی بازار نباشه ، اگه یه چیزیش بشه صاحب اول و آخرش خودتی
آره هایر ها رو دیدم ولی یه جورایی ریسکه ، نیست ؟
چرا ویندوز فون نمیگیری ؟ اگه اهل بازی نیستی که دیگه کمبود بازی و برنامه واست نباید مهم باشه . البته برنامه های کاربردی رو که داره .
منم اگه پولم برسه یه ویندوز فون واسه گوشی دوم میگیرم ، اول خوشم نیومد ازش اما کم کم دارم علاقه مند میشم :دی

ریسک هست ولی گارانتی دار بودن هم توی کشوری مثل ایران خیلی حقی برای مشتری ایجاد نمیکنه! هزار جور بهانه میارنو جنسو بدون اینکه مشکلشو حل کنند بهت بر میگردونن!
ولی من دیگه کلا گوشی اندروید نمیخرم. حال نکردم با اندروید. در بهترین حالت گوشی شما 1.5 روز شارژ نگه میداره. هرچقدرم این برنامه های لعنتی رو از چرخه ی پردازش خارج میکنم بازم میان اجرا میشن! من خلاصه نفهمیدم این سیستم عامل چجوری هوشمنده!! فعلا ویندوزفون هم نمیخرم. چون وی.پی.ان ساپورت نمیکنه و این خیلی مشکل ساز میشه برای دستیابی به شبکه های اجتماعی کلا تعطیل میشه آدم ...
منم توی اپ استور مایکروسافت که رفتم کلا نظرم در مورد ویندوزفون برگشت. در هر زمینه ای که فکرشو بکنی برنامه ی رایگان داره. اینایی که تز میدن نرفتن ندیدن. در حال حاضر تنها ضعفش اینه که وقتی یه اپ میاد اول برای ios و اندروید میاد بعد برای ویندوزفون. که مایکروسافت داره این خلاء رو با بازی های جدیدی که انحصارا برای ویندوزفون میزنه جبران میکنه. ولی مشکل چیز.پی.ان و task manager کماکان پابرجاست که اگه اینو حل کنه من دیگه دلیلی نمی بینم که نخوام یه گوشی ویندوزفونی بگیرم....

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
درود
تو این رنج قیمت می تونید گوشی های XPeria P , L رو بخرید . من با هر 2 کار کردم . کیفیت ساخت خوبی دارن . سخت افزار هم نسبت به چیزی که خواستید هست . بخصوص L که زیبایی زیادی هم داره . اگر هم اندروید رو کنار بزارید می تونید ویندوز فون بگیرید که اونم گوشی های خوبی داره .

P که خیلی داغونه یعنی اصلا سمتش نمیرم!
L باز یچیزی! ولی زیاد در موردش نمیدونم. چنده الان؟

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
P که خیلی داغونه یعنی اصلا سمتش نمیرم!
L باز یچیزی! ولی زیاد در موردش نمیدونم. چنده الان؟
ال بهترین گوشی تا 900 تومنه و بعدش اکسپریا تی قرار میگیره.
ال حدودا 750 هست

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
ال بهترین گوشی تا 900 تومنه و بعدش اکسپریا تی قرار میگیره.
ال حدودا 750 هست

از کیفیت صفحه و تاچ سونی یخورده شکایت شنیدم، که اونم بخاطر استفاده از LCD معمولی برای گوشیهاشه.همه میگن گوشی های مشابه از برندهای دیگه کیفیت صفحه نمایش بهتری دارند. bravia engine رو هم رو acro s دوستم دیدم. بصورت نرم افزاری یخورده تصویرو زردترش میکنه! اصلا تکنولوژی خاصی نیست که داره روش تبلیغ میکنه! البته میدونم شما سونی باز هستی ولی از دید یک آدم بیطرف که نسبت به هیچ برندی احساس دین نمیکنه میگم....

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
از کیفیت صفحه و تاچ سونی یخورده شکایت شنیدم، که اونم بخاطر استفاده از LCD معمولی برای گوشیهاشه.همه میگن گوشی های مشابه از برندهای دیگه کیفیت صفحه نمایش بهتری دارند. bravia engine رو هم رو acro s دوستم دیدم. بصورت نرم افزاری یخورده تصویرو زردترش میکنه! اصلا تکنولوژی خاصی نیست که داره روش تبلیغ میکنه! البته میدونم شما سونی باز هستی ولی از دید یک آدم بیطرف که نسبت به هیچ برندی احساس دین نمیکنه میگم....
تاچش که خوبه ولی صفحش به خوبی سامسونگ نیست ولی بدم نیست.من طرفدار برند خاصی نیستم.تو یه رنج بهترین گوشی ها رو سونی داره.ال جی هم قیمتاش مناسبه ولی بخاطر پشتیبانی خیلی ضعیف اصلا به هیچکس پیشنهاد نمیکنم.سامسونگ هم نسبت به بقیه برندا میان رده خوب نداره اصلا.الان اس2 پلاس 1میلیون و خورده ای هست در حالی که از خیلی گوشی های ارزونتر پایینتر قرار میگیره.اچ تی سی هم نسبت به سونی 2 تا ضعف داره یکی اینکه قیمتاش بیشتره تو یه کانفیگ برابر.یکی اینکه پشتیبانی و آپدیت خیلی ضعیفتر تقریبا شبیه ال جی.و یکی خرابی زیاد گوشی ها.الان کسی بگه بهترین گوشی نه فبلت بازار چیه میگم اس4 نسخه 9505.هیچ برندی ارزش طرفداری نداره.هرکدوم تو رنج قیمت برابر بهتر باشن من اونو قبول دارم.الان وان اس مشخصاتش کپی اکسپریا تی هست.ولی قیمتش حدود100-150بالاتره.در حالی که پشتیبانی سونی خیلی بهتره و آخرین آپدیت برای وان اس اندروید 4.1خواهد بود

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
دنبال یه مدل گوشی اندروید هستم، برندش چندان مهم نیست. فقط هواوی و کلا چینی نباشه! رنج قیمتی تا 700 تومن.
انتظاراتی که ازش دارم :
1- باتریش فوق العاده عالی باشه (خصوصا موقع استفاده از وای فای چون زیاد استفاده میکنم)
2- دوربینش با کیفیت بالا باشه. عکسبرداری کمتر از 5 نباشه فیلم برداری هم کمتر از hd نباشه
3- صفحه نمایشش زیر 4 اینچ نباشه و با کیفیت باشه صفحه ش ( رزولوشن بالا و شفافیت و زنده بودن تصویر )
4- cpu ترجیحا دو هسته ای و رم زیر 1 گیگ نباشه

خیلی به کمک احتیاج دارم. مدل پیشنهاد بدید با یه رنج قیمتی ممنونم پیشاپیش

دوست عزیز من الجی اپتیموس ال9 رو بهتون پیشنهاد می می کنم
همین چند روز پیش برای یکی از دوستانم خریدمش

دیجیکالا 750 میده ، مشخصاتش نسبت به ایکسپریا ال هم که دوستان گفتند بالاتره

اینم مشخصات کامل این گوشی :
LG Optimus L9 P760 - Full phone specifications

از لحاط نگه داشتن شارژ باتری هم نسبت گالاکسی اس2 بهتره

gsmarena_002.jpg

gsmarena_002.jpg

Last edited:

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260

gsmarena_002.jpg

gsmarena_002.jpg
LG Optimus L9 P760 vs. Sony Xperia L - GSMArena.com

درسته که ال9 برتری هایی داره ولی برتری های ال خیلی بیشتره و در کل ال خیلی بهتره.
پشتیبانی فوق العاده ضعیف ال جی(پرادا3 هنوز اندروید2.3مونده!)-ضعیف تر بودن چیپست و سی پی یو و گرافیک نسبت به ال-حافظه داخلی کمتر-زیبایی کمتر-بلوتوث قدیمی تر-اندروید پیش فرض قدیمی تر-و ...
باعث میشن من به جای الجی سونی را پیشنهاد بدم

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
تاچش که خوبه ولی صفحش به خوبی سامسونگ نیست ولی بدم نیست.من طرفدار برند خاصی نیستم.تو یه رنج بهترین گوشی ها رو سونی داره.ال جی هم قیمتاش مناسبه ولی بخاطر پشتیبانی خیلی ضعیف اصلا به هیچکس پیشنهاد نمیکنم.سامسونگ هم نسبت به بقیه برندا میان رده خوب نداره اصلا.الان اس2 پلاس 1میلیون و خورده ای هست در حالی که از خیلی گوشی های ارزونتر پایینتر قرار میگیره.اچ تی سی هم نسبت به سونی 2 تا ضعف داره یکی اینکه قیمتاش بیشتره تو یه کانفیگ برابر.یکی اینکه پشتیبانی و آپدیت خیلی ضعیفتر تقریبا شبیه ال جی.و یکی خرابی زیاد گوشی ها.الان کسی بگه بهترین گوشی نه فبلت بازار چیه میگم اس4 نسخه 9505.هیچ برندی ارزش طرفداری نداره.هرکدوم تو رنج قیمت برابر بهتر باشن من اونو قبول دارم.الان وان اس مشخصاتش کپی اکسپریا تی هست.ولی قیمتش حدود100-150بالاتره.در حالی که پشتیبانی سونی خیلی بهتره و آخرین آپدیت برای وان اس اندروید 4.1خواهد بود

آره طرز فکر منم همینطوره. کلا هر گوشی ای رو که بخوای بشناسی باید بری اونایی که میخوان بفروشن یا تعویض کنن از اونا بپرسی که علت کارشون چیه.اینطوری خیلی چیزارو میشه فهمید درباره ی گوشیها

سه تا اصل مهمه :
1. رنج قیمت
2. قدرت و کیفیت
3. آپدیت و خدمات پس از فروش اعم از نرم افزاری یا سخت افزاری

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171

gsmarena_002.jpg

gsmarena_002.jpg

متشکرم. عکسش برام جالب بود

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
LG Optimus L9 P760 vs. Sony Xperia L - GSMArena.com

درسته که ال9 برتری هایی داره ولی برتری های ال خیلی بیشتره و در کل ال خیلی بهتره.
پشتیبانی فوق العاده ضعیف ال جی(پرادا3 هنوز اندروید2.3مونده!)-ضعیف تر بودن چیپست و سی پی یو و گرافیک نسبت به ال-حافظه داخلی کمتر-زیبایی کمتر-بلوتوث قدیمی تر-اندروید پیش فرض قدیمی تر-و ...
باعث میشن من به جای الجی سونی را پیشنهاد بدم

اندروید 4.1.2 هم برای ال9 هم ارائه شده
به نظر من ضعفش اینکه رامهای کاستوم برای این گوشی ارائه نشده
از لحاظ کیفیت صفحه نمایش هم ، کلا الجی توی این زمینه بسیار عالی کرده و یک و سر و گردن از ایکسپریا ال بالاتره

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
اندروید 4.1.2 هم برای ال9 هم ارائه شده
به نظر من ضعفش اینکه رامهای کاستوم برای این گوشی ارائه نشده
از لحاظ کیفیت صفحه نمایش هم ، کلا الجی توی این زمینه بسیار عالی کرده و یک و سر و گردن از ایکسپریا ال بالاتره
میدونم ارائه شده اتفاقا تو جی اس ام آرنا هم زده.ولی خوب پشتیبانی الجی خیلی ضعیفه.نهایت نهایتش ال9تا چندین ماه دیگه به 4.2 آپدیت بشه در حالی که سونی تا 2 نسخه بعد از اون یعنی حداقل تا5پشتیبانی رسمی میشه.صفحه نمایشو قبول دارم الجی بهتره.کلا یکی از بهترین نمایشگرساز های دنیا الجی هست اگه بهترین نباشه. از لحاظ کاستوم رام و آپدیت دولوپری هم که ال خیلی بهتره

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
آره طرز فکر منم همینطوره. کلا هر گوشی ای رو که بخوای بشناسی باید بری اونایی که میخوان بفروشن یا تعویض کنن از اونا بپرسی که علت کارشون چیه.اینطوری خیلی چیزارو میشه فهمید درباره ی گوشیها

سه تا اصل مهمه :
1. رنج قیمت
2. قدرت و کیفیت
3. آپدیت و خدمات پس از فروش اعم از نرم افزاری یا سخت افزاری
البته این یکی تو ایران برای هیچ برند و گوشی ای خوب نیست

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
البته این یکی تو ایران برای هیچ برند و گوشی ای خوب نیست

منظورم از سخت افزاری قطعات گوشی نیستشا! منظورم لوازم جانبی گوشی هستش که وقتی گوشی ساپورت درست و حسابی داشته باشه اونا هم میان. مثلا همین ال 9 من شنیدم قاب ژله یا کیف براش خیلی بد گیر میاد یا اصلا نیست. ولی قطعا سونی، سامسونگ و htc اینجوری نیستند... اینارو هم باید در نظر گرفت...
کلا صفحه های ips خیلی با کیفیت هستند و تصاویرشون خیلی زنده و روشنه... ولی ال 9 مشکل تاچ برا بعضیاش پیش میاد که هیچ رقمه هم حل نمیشه. یه نگاه به موبایل آی آر بندازید متوجه میشید

kingroid

Registered User
لایک‌ها
150
میدونم ارائه شده اتفاقا تو جی اس ام آرنا هم زده.ولی خوب پشتیبانی الجی خیلی ضعیفه.نهایت نهایتش ال9تا چندین ماه دیگه به 4.2 آپدیت بشه در حالی که سونی تا 2 نسخه بعد از اون یعنی حداقل تا5پشتیبانی رسمی میشه.صفحه نمایشو قبول دارم الجی بهتره.کلا یکی از بهترین نمایشگرساز های دنیا الجی هست اگه بهترین نباشه. از لحاظ کاستوم رام و آپدیت دولوپری هم که ال خیلی بهتره

[FONT=&amp]سونی هم به هیچ عنوان پشتیبانی خوبی نداشته
[/FONT]حالا هیچ گوشی سونی نبوده که بخواد دوبار به نسخه جدید آپدیت بشه[FONT=&amp]
[/FONT]
یه گوشی سونی برات مثال می زنم :

[FONT=&amp]مثلا گوشی [/FONT]xperia S[FONT=&amp] سونی سه بار بروز رسانی این گوشی به تاخیر انداخته و آخرش هم اولین رام 4.1.2 که منتشر کرد مشکل وای فای داشت (5 ماه تاخیر [/FONT])

[FONT=&amp]توی پشتیبانی هیچ برندی به اندازه سامسونگ از محصولاتش پشتیبانی نمی کنه[/FONT]

[FONT=&amp]منظورم از سخت افزاری قطعات گوشی نیستشا! منظورم لوازم جانبی گوشی هستش که وقتی گوشی ساپورت درست و حسابی داشته باشه اونا هم میان. مثلا همین ال 9 من شنیدم قاب ژله یا کیف براش خیلی بد گیر میاد یا اصلا نیست. ولی قطعا سونی، سامسونگ و[/FONT] htc [FONT=&amp]اینجوری نیستند... اینارو هم باید در نظر گرفت[/FONT]...
[FONT=&amp]کلا صفحه های[/FONT] ips [FONT=&amp]خیلی با کیفیت هستند و تصاویرشون خیلی زنده و روشنه[/FONT]... [FONT=&amp]ولی ال 9 مشکل تاچ برا بعضیاش پیش میاد که هیچ رقمه هم حل نمیشه. یه نگاه به موبایل آی آر بندازید متوجه میشید[/FONT]
[FONT=&amp]مشکل تاچ ال9 رو قبول دارم(اونقدر هم ضعیف نبود)، ولی از وقتی که به 4.1.2 آپدیتش کردم کلا مشکل برطرف شد
حتی بک کاور ، برچسب زد خش هم برای خود این گوشی گیرم اومد
[/FONT]

Last edited:

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
مشکل تاچ ال9 رو قبول دارم(اونقدر هم ضعیف نبود)، ولی از وقتی که به 4.1.2 آپدیتش کردم کلا مشکل برطرف شد
حتی بک کاور ، برچسب زد خش هم برای خود این گوشی گیرم اومد
برای بعضی ها هم برطرف نشده. یجورایی خریدش ریسکی هستش. پس شما هم قبول داری که لوازم جانبیش بد گیر میاد بنسبت بقیه گوشیا

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
نمیدونم چرا یه سری دوس دارن طرفداری بیش از حد از یه محصول یا برند کنن و کورکورانه برند دیگه ای رو خراب کنن..من نظرم با این قیمتی که گذاشتی ال جی ال 9 هست که میتونی نو بخری با ۲سال گارانتی که دی جی کالا قیمت فوق العاده ای گذاشته.
ال جی یه زمانی بد بود ولی الان بسیار پیشرفت داشته نمونشم گوشیای جدیدشه که محشره،وزن سبک قیمت مناسب و قدرت مناسب همراه با باتری خیلی خوب.
اگر بشناسی حجت صمدی تو همین سایت داره لوازم جانبیشو میفروشه مث چند مدل گارد و کیف..اگرم میبینی بیرون زیاد لوازمش نیس بخاطر دید منفی که از گذشته ال جی بوده و خریدار کمش هست ولی رفته رفته زیاد میشه.
هر گوشی آندرویدی زیاد باهاش کار بشه داغ میکنه این چیز غیر عادی ای نیست.کیفیت صفحه فوق العاده ای داره و مصرف باتریش هم به نسبت استفاده ممکنه کم یا زیاد باشه مسئله اینجاست چطوری شارژش کنی.خودم ال7 دوال دارم و داداشم چند روزیه ال9 خریده و خیلی راضی هستیم از این گوشیا و برند ال جی.
نمیدونم کدوم عاقلی میاد پرادا که بالای 900 تومنه رو با گوشی زیر 800 تومنی مقایسه میکنه! اگر قرار بود که شرکتها بیان تا 2-3 نسخه گوشیاشونو آپدیت کنن دیگه کی میرفت سراغ گوشیای جدیدی که با نسخه های بالاتر وارد بازار میشن!

emadegol

Registered User
لایک‌ها
171
نمیدونم چرا یه سری دوس دارن طرفداری بیش از حد از یه محصول یا برند کنن و کورکورانه برند دیگه ای رو خراب کنن..من نظرم با این قیمتی که گذاشتی ال جی ال 9 هست که میتونی نو بخری با ۲سال گارانتی که دی جی کالا قیمت فوق العاده ای گذاشته.
ال جی یه زمانی بد بود ولی الان بسیار پیشرفت داشته نمونشم گوشیای جدیدشه که محشره،وزن سبک قیمت مناسب و قدرت مناسب همراه با باتری خیلی خوب.
اگر بشناسی حجت صمدی تو همین سایت داره لوازم جانبیشو میفروشه مث چند مدل گارد و کیف..اگرم میبینی بیرون زیاد لوازمش نیس بخاطر دید منفی که از گذشته ال جی بوده و خریدار کمش هست ولی رفته رفته زیاد میشه.
هر گوشی آندرویدی زیاد باهاش کار بشه داغ میکنه این چیز غیر عادی ای نیست.کیفیت صفحه فوق العاده ای داره و مصرف باتریش هم به نسبت استفاده ممکنه کم یا زیاد باشه مسئله اینجاست چطوری شارژش کنی.خودم ال7 دوال دارم و داداشم چند روزیه ال9 خریده و خیلی راضی هستیم از این گوشیا و برند ال جی.
نمیدونم کدوم عاقلی میاد پرادا که بالای 900 تومنه رو با گوشی زیر 800 تومنی مقایسه میکنه! اگر قرار بود که شرکتها بیان تا 2-3 نسخه گوشیاشونو آپدیت کنن دیگه کی میرفت سراغ گوشیای جدیدی که با نسخه های بالاتر وارد بازار میشن!

دوست عزیز من هیچوقت نسبت به هیچ برندی موضع گیری نمی کنم. هر مدل گوشی ای از نظر من یک داستان جداست!
اما ببینید دوست گرامی حرف هایی که در مورد تاچ یا داغی بهتون گفتم در مورد این مدل از افرادی هست که مثل شما همین گوشی رو خریدند. توی mobile.ir یا digikala.com یه نگاه بندازید متوجه میشید.
من خودم اتفاقا میخواستم این گوشی رو بخرم با خیلی ها هم بحث کردم که الا و بلا فقط همین گوشی خوبه! ولی خب این نقد و نظر ها رو که خواندم نظرم عوض شد...
ما که داریم از شرکتی پول نمی گیریم که بخوایم ازش طرفداری کنیم که!
یجوری صحبت میکنید انگار ما باجگیر شرکتای دیگه ایم و با ال جی پدرکشتگی داریم!! :D
نه عزیزم ال جی گوشی خوب هم میزنه، گارانتی دو ساله هم که تقریبا بی نظیره، نشان از اطمینان این شرکت از کیفیت کالای تولیدیش داره. منتها مثل شرکتای دیگه تبلیغ نمیکنه! همین

afshin_ms

Registered User
لایک‌ها
187
دوست عزیز من هیچوقت نسبت به هیچ برندی موضع گیری نمی کنم. هر مدل گوشی ای از نظر من یک داستان جداست!
اما ببینید دوست گرامی حرف هایی که در مورد تاچ یا داغی بهتون گفتم در مورد این مدل از افرادی هست که مثل شما همین گوشی رو خریدند. توی mobile.ir یا digikala.com یه نگاه بندازید متوجه میشید.
من خودم اتفاقا میخواستم این گوشی رو بخرم با خیلی ها هم بحث کردم که الا و بلا فقط همین گوشی خوبه! ولی خب این نقد و نظر ها رو که خواندم نظرم عوض شد...
ما که داریم از شرکتی پول نمی گیریم که بخوایم ازش طرفداری کنیم که!
یجوری صحبت میکنید انگار ما باجگیر شرکتای دیگه ایم و با ال جی پدرکشتگی داریم!! :D
نه عزیزم ال جی گوشی خوب هم میزنه، گارانتی دو ساله هم که تقریبا بی نظیره، نشان از اطمینان این شرکت از کیفیت کالای تولیدیش داره. منتها مثل شرکتای دیگه تبلیغ نمیکنه! همین

منظورم شما نبودی عزیز ;)
گوشی ای که خودم خریدم راجبش خیلی بد میگفتن که اینجوره اونجوره ولی خب هیچکدوم از مشکلاتی که بعضیا گفته بودن رو نداشت..این نظرها از روی انتظارات افراد هست ممکنه کسی که میگه داغ میکنه یا تاچش خوب نیست براساس انتظارش یا مقایسش با گوشی های بالاتر همچین حرفی زده اینا رو هم در نظر بگیر.
اکسپریا ال اگر صفحش کیفیتش بجای tft مث ال جی ips بود اونو پیشنهاد میدادم ولی واقعیتش سونی خیلی تو صفحه نمایش ضعیف کار کرده..داداشم سونی داشت ولی بخاطر کیفیت بد صفحه نمایش گوشیشو عوض کرد

بالا