• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام به همه دوستان عزيز و Dark Knight گرامي . يه گوشي مي خوام داراي مشخصات زير :
خوشدست باشه و خوشگل
دوربين با كيفيت خوب داشته باشه و به درد فيلم گرفتن و عكس برداري بخوره
كيفيت صداي معمولي. اسپيكر قوي مد نظرم نيست .
سر كلاس ميخوام صداي استاد رو ضبط كنم كيفيت ضبط كردن صداش خوب باشه .
sms فارسي بشه خوند و نوشت .
گوشي كم دردسري باشه و كار باهاش راحت باشه .
اولويت : نوكيا - سوني اريكسون - سامسونگ و ...
قيمت هم دور ور 300 تومن

از راهنماييتون ممنونم . :)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام به همه دوستان عزيز و Dark Knight گرامي . يه گوشي مي خوام داراي مشخصات زير :
خوشدست باشه و خوشگل
كيفيت صداي معمولي. اسپيكر قوي مد نظرم نيست .
سر كلاس ميخوام صداي استاد رو ضبط كنم كيفيت ضبط كردن صداش خوب باشه .
sms فارسي بشه خوند و نوشت .
گوشي كم دردسري باشه و كار باهاش راحت باشه .
اولويت : نوكيا - سوني اريكسون - سامسونگ و ...
قيمت هم دور ور 300 تومن

از راهنماييتون ممنونم . :)

5700 شايد گزينه بدی نباشه
نیازها 'ت رو در تاپيک 5700 مطرح کن ببين چند % میتونه رفع کنه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
5700 شايد گزينه بدی نباشه
نیازها 'ت رو در تاپيک 5700 مطرح کن ببين چند % میتونه رفع کنه

این دوتا با هم جور در نمیان!!!!...با این اوصاف دی900 سامسونگ یا پی990 se یا ن73 نوکیا پیشنهاد میشه!!!!

ROOZBEH33

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
372
سلام دوستان . تصمیم بر این شد که یه n73 بگیریم . حالا موندم موزیک ادیشن اون رو بگیرم یا ساده رو . ساده اش 245 تومن موزیکش 275 تومن میتونم بگیرم . حافظه مدل ساده اون چند مگه ؟ برا موزیکش میدونم 2 گیگه . شما کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
با تشکر :)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام دوستان . تصمیم بر این شد که یه n73 بگیریم . حالا موندم موزیک ادیشن اون رو بگیرم یا ساده رو . ساده اش 245 تومن موزیکش 275 تومن میتونم بگیرم . حافظه مدل ساده اون چند مگه ؟ برا موزیکش میدونم 2 گیگه . شما کدوم رو پیشنهاد می کنید ؟
با تشکر :)

با توجه به اختلاف 30 تومانی به نظرم Music Edition رو بگير
N73 ممولی تا جايی که ديدم ( يعنی مواردی که برای بعضی از دوستان گرفتم ) هيچ مموری همراهی نداشت

armin_iran

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
يه سوال از دوستان دارم آيا گوشي هاي جاواي سوني اريكسون داراي black list هستند و ميشه مثلا مانند گوشي هاي نوكيا از اين جور برنامه ها نسب كرد براي فيلتر كردن اس ام اس و تماس ها ؟:f34r:
لطفا پاسخ بديد خيلي حياتيه فردا ميخوام برم گوشي بخرم
مرسي

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
يه سوال از دوستان دارم آيا گوشي هاي جاواي سوني اريكسون داراي black list هستند و ميشه مثلا مانند گوشي هاي نوكيا از اين جور برنامه ها نسب كرد براي فيلتر كردن اس ام اس و تماس ها ؟:f34r:
مرسي

تا جايی که من میدونم نه
306.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
سلام
مرسي

دارن بلک لیست..منتها نصفه نیمه دیگه...اونجوری که تو سیمبین ها هست خیر...

منتها دیگه برای اس ام اس ها نمیشه کاری کرد...و چون جاوا هستن مثل سیمبین دست ادم باز نیست برای نصب برنامه های مختلف...

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آقا يه مشاوره به من بديد ميخوام ژنج شنبه برم پي 990 بگيرم

اول بهم بگيد كه باهاش ميشه راحت با هندفري mp3 به مدت زياد گوش كرد ؟ من با گوشي الانم تقيربا روزي 3 ساعتي mp3 گوش ميكنم (همون SX1 معروف !كه احتمالا بعضي دوستان شرح حالش رو به ياد بيارن!) ولي خوب حالا كه ميخوام گوشيم رو عوض كنم خيلي برام مهمه كه گوشي اه از حال نره يعني در برابر اين نياز مبرم من مقاوم باشه !

اين اكسل رو شنيدم روشه خيلي باهاش حال كردم ! آيا واقعا يه اكسل قوي روشه و فايل هاي اكسل از كامژيوتر باز ميكنه يا يه چيزي شبيه به اكسل روش نصب مبشه ؟

چيز ديگه اي خيلي برام مهم نيست فقط شنديم كه چينيش هم زياده چطوري ميشه تشخيص داد ؟

و سوال آخر اينكه آيا گوشي كه اون دوتا خواسته بالاي من رو بر آورده كنه و روش سيمبين درست حسابي (9 اه ؟‌) باشه توي اين رنج قيمت وجود داره ؟ من از نصب كردن نرم افزار روي گوشي لذت ميبرم ولي ظاهر واسه اين مدل سيمبين كه روي سوني اريكسون ها هست به اندازه اون يكي مدل نرم افزار وجود نداره !

ممنون

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
آقا يه مشاوره به من بديد ميخوام ژنج شنبه برم پي 990 بگيرم

اول بهم بگيد كه باهاش ميشه راحت با هندفري mp3 به مدت زياد گوش كرد ؟ من با گوشي الانم تقيربا روزي 3 ساعتي mp3 گوش ميكنم (همون SX1 معروف !كه احتمالا بعضي دوستان شرح حالش رو به ياد بيارن!) ولي خوب حالا كه ميخوام گوشيم رو عوض كنم خيلي برام مهمه كه گوشي اه از حال نره يعني در برابر اين نياز مبرم من مقاوم باشه !

اين اكسل رو شنيدم روشه خيلي باهاش حال كردم ! آيا واقعا يه اكسل قوي روشه و فايل هاي اكسل از كامژيوتر باز ميكنه يا يه چيزي شبيه به اكسل روش نصب مبشه ؟

چيز ديگه اي خيلي برام مهم نيست فقط شنديم كه چينيش هم زياده چطوري ميشه تشخيص داد ؟

و سوال آخر اينكه آيا گوشي كه اون دوتا خواسته بالاي من رو بر آورده كنه و روش سيمبين درست حسابي (9 اه ؟‌) باشه توي اين رنج قيمت وجود داره ؟ من از نصب كردن نرم افزار روي گوشي لذت ميبرم ولي ظاهر واسه اين مدل سيمبين كه روي سوني اريكسون ها هست به اندازه اون يكي مدل نرم افزار وجود نداره !

ممنون

LCD لمسی و با کيفيت + مواردی مثل آفيس که گفتی در نتيجه گزينه خوبی هست
دوربين 2 مگاپيکسل واقعا قوی ای هم داره همراه AF + Flash / امکانات جانبی مثل WiFi / کيبورد رو هم میشه در نظر گرفت
فقط گفتی تا 3 سال آينده مد باشه / حالا منظورت از مد دقيقا چيه !؟ چون الان هم P990 داره روز به روز بيشتر میشه و در نتيجه کلاس کاری نداره ( که البته مهم نیست )
با هندزفری هم میتونی راحت موسيقی گوش بدی / ساپورت A2DP هم داره برای هندزفری بلوتوث مثل Ds970
اکسل'ش به نظر من که کامل هست و مناسب
در مورد سيستم عامل'ش سيمبين UIQ 3.0 هست و مشخصا تعداد برنامه ، بازيهاش در مقابل S60 کم هست
پس به نظرم قبل از خريد حتما بررسی بيشتری داشته باش در این مورد ، بهترين روش دست يابی و دانايی (!!) از برنامه ، بازيهای موجود برای يک سيستم عامل جست & جو در سايت ها و Forum ها هست
اگر تصميم'ت قطعی هست برای UIQ 3.0 که P990 گزينه خوبی هست
يک تاپيک واقعا کامل هم P990 داره که مطالعه کنی بد نيست

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
آقا همون 990 تصويب شد فقط ميگن خيلي چنينش زياد شده توي بازار و چيني ها هي هنگ ميكنه ! از كجا مطمئن شم فرانسوي اه ؟ فردا ميخام برم بخرم . اگر راهنمايي كنيد ممنونم .

*& راسي اگر كسي شخصا توي الادين مغازه اي رو ميشناسه كه جنسش اصل باشه قيمتشم خوب باشه لطفا يه pm به من بده كه فردا گيج نخورم ! مسئوليتي نداره براتون فقط پيشنهاد بديد !

فقط خدايي امشب منو دريابيد ها !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
تمام گوشی های P1 همشون چین هستن که جدیدتر و گرونتر هم هست...دیگه اصلا فرانسه تولید نداره...پس طبعا P990 های چینی هم نباید مشکل خاصی داشته باشن...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
P990 های چینی هم نباید مشکل خاصی داشته باشن..

تایید میشه....براحتی هم آپدیت میشن!!!...کلا هیچ فرقی ندارن!!!!

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نا اميد شدم ميخاستم w610 بگيرم :(
با اين اوصاف بهتره به فكر گزينه هاي ديگري مثلا N73 ME باشم:rolleyes:

ببین بذار ی چیزی را بهت بگم،گوشی های سونی اریکسون،هر چیزی که دارن،با چشم رویت میشه !! و اگر هم قابل رویت نبود،بدون که اونو ندارن!مثل واکمن که خصوصیت اصلیش واسه موزیکه یا اینکه K series که واسه عکاسی هست و از لحاظ نرم افزاری در سطح افتضاحی قرار دارن..چون قابل رویت نیستن و به چشم نمیان و جماعت ایرانی هم همچین سونی اریکسون سونی اریکسون میکنه که انگار چیه...

من که دستمو داغ کردم که سونی اریکسون نگیرم!

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
آقا همون 990 تصويب شد فقط ميگن خيلي چنينش زياد شده توي بازار و چيني ها هي هنگ ميكنه ! از كجا مطمئن شم فرانسوي اه ؟ فردا ميخام برم بخرم . اگر راهنمايي كنيد ممنونم .

*& راسي اگر كسي شخصا توي الادين مغازه اي رو ميشناسه كه جنسش اصل باشه قيمتشم خوب باشه لطفا يه pm به من بده كه فردا گيج نخورم ! مسئوليتي نداره براتون فقط پيشنهاد بديد !

فقط خدايي امشب منو دريابيد ها !

از pooya007 در مورد 990 بپرس... :wacko:

Duke

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
107
سلام...

گویا n73 گوشی خوبی هست... می خواستم بدونم قیمتش الان در چه حده؟ و آیا تا سقف 350 تومن می شه چیز بهتری با همون مشخصات نسبی n73 (دوربین خوب، قابلیت پخش انواع فایلهای صوتی و...) تهیه کرد.... ممنونم...

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام...

گویا n73 گوشی خوبی هست... می خواستم بدونم قیمتش الان در چه حده؟ و آیا تا سقف 350 تومن می شه چیز بهتری با همون مشخصات نسبی n73 (دوربین خوب، قابلیت پخش انواع فایلهای صوتی و...) تهیه کرد.... ممنونم...

نه عزیز گوشی خیلی خوبیه... ME را بگیری بهتره. قیمت مدل معمولی که تهران 330 هست فک کنم.

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان ببخشید شاید جاش این جا نیست سوالی داشتم :

این U600 صدای بلندی داره یا نه ؟

صداش از k800 بلندتر و قوی تره یا خیر ؟

موفق باشید.

بالا