• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
نه صدای خیلی معمولی داره U600 چون برخلاف D600 دو تا بلندگوی استریو که نداره هیچ....حتی یه بلندگو جداگانه هم نداره در صورتی که الان دیگه 90 درصد گوشی ها حداقل یه دونه دارن...صداش از همون بلندگویی میاد که باهاش صحبت میکنیم...یعنی همون که دم گوش گذاشته میشه...چون خواستن گوشی خیلی نازک بشه این چیزها رو فدا کردن...

در صورتی که K800 بلندگوی جداگانه برای صداهای بلند داره...صداش هم با کیفیت تره...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
در صورتی که K800 بلندگوی جداگانه برای صداهای بلند داره...صداش هم با کیفیت تره...

اگر منظورت اسپیکرهای اکسترنال se هست باید بگم که صدایی بی نهایت بلند و با کیفیت دارن..من که واسه اولین بار شنیدم کف کردم.......راستی این اسپیکرها برای توان آمپلی فایر خودشون از باتری گوشی استفاده میکنن یا خودشون باتری داخلی دارن؟!!!

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اگر منظورت اسپیکرهای اکسترنال se هست باید بگم که صدایی بی نهایت بلند و با کیفیت دارن..من که واسه اولین بار شنیدم کف کردم.......راستی این اسپیکرها برای توان آمپلی فایر خودشون از باتری گوشی استفاده میکنن یا خودشون باتری داخلی دارن؟!!!

نه منظور من خود اسپیکر گوشی هست...
مثلا N73 دو تا اسپیکر داره یکی بالا یکی پایین...K850 یه دونه پشت داره و....

U600 اسپیکر جداگانه که روی خود بدنه گوشی باشه و صدا از اون در بیاد نداره...صدا از همون اسپیکر کوچیک که باهاش مکالمه انجام میشه دم گوش در میاد...خودتون حساب کنید که دیگه چه صدایی داره...

در صورتی که الان دیگه اکثرا گوشی ها یه اسپیکر روی بدنه گوشی دارن جدا از اونی که باهاش مکالمه میشه...

U600 رو میخواستن خیلی نازک و سبک بشه برای همین هم قید یکسری چیزها من جمله همین اسپیکر رو زدن...

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
U600 اسپیکر جداگانه که روی خود بدنه گوشی باشه و صدا از اون در بیاد نداره...صدا از همون اسپیکر کوچیک که باهاش مکالمه انجام میشه دم گوش در میاد...خودتون حساب کنید که دیگه چه صدایی داره...

آهان...فهمیدم منظورت چی هست.....قدیما دی500 هم اسپیکرش همینجوری بود(یعنی هست)...لول

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
نه صدای خیلی معمولی داره U600 چون برخلاف D600 دو تا بلندگوی استریو که نداره هیچ....حتی یه بلندگو جداگانه هم نداره در صورتی که الان دیگه 90 درصد گوشی ها حداقل یه دونه دارن...صداش از همون بلندگویی میاد که باهاش صحبت میکنیم...یعنی همون که دم گوش گذاشته میشه...چون خواستن گوشی خیلی نازک بشه این چیزها رو فدا کردن...

ممنون دوست عزیز تشکر

D900 چطوره صدای بلندی داره یا نه ؟

دوست من پس چرا خیلی ها می گن صدای ضعیفی داره واقعیتش من خودم تا الان نشنیدم صداش را ولی می گن ...

k810 چطوره صدای بلندی داره یا نه ؟

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
با درود
میخوام یه گوشی تا حدود 350 بگیرم
برای موسیقی گوش کردن خوب باشه(با هدست البته) مموری هم بخوره.اندازش و قیافش خیلی مهمه که دوست داشته باشم چند مدل پیشنهاد بدید برای این موضوع.
خودم w880 رو بدم نیومد.
دوست ندارم خز شده باشه یا بشه!
به نصب برنامه زیاد احتیاج پیدا میکنم.(مبایل هایی که نوشته شده سیستم عامل ندارن توی سایت gsm.ir جاوا هستن؟ یا اصلا ندارن؟)قبلا برنامه ها فقط سیمبلیان بودن الان همون طور هست یا برنامه های جاوا پیشرفت کردن؟
دوربینش هم قابل قبول باشه! حالا میگید با 350 میخواد چی بگیره:blink:
مدلهای مناسبی که قیمت مناسبی دارن و الکی گرون نیستن رو بگید.
راستی انگار n95 دو سیم کارتس.مبایلی توی این رنج هست که 2 سیم کارته باشه؟
اگه زود جواب بدید عالی میشه
با سپاس

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
D900 هم مثل اونهای دیگست و بلند گوش در همون قسمت بلند گوی تلفنه که صدای طرف رو موقع

مکالکه میشنوی ...

صداش از d600 ضعیف تره . اما واسه من که خوب بوده .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با درود
میخوام یه گوشی تا حدود 350 بگیرم
برای موسیقی گوش کردن خوب باشه(با هدست البته) مموری هم بخوره.اندازش و قیافش خیلی مهمه که دوست داشته باشم چند مدل پیشنهاد بدید برای این موضوع.
خودم w880 رو بدم نیومد.
دوست ندارم خز شده باشه یا بشه!
به نصب برنامه زیاد احتیاج پیدا میکنم.(مبایل هایی که نوشته شده سیستم عامل ندارن توی سایت gsm.ir جاوا هستن؟ یا اصلا ندارن؟)قبلا برنامه ها فقط سیمبلیان بودن الان همون طور هست یا برنامه های جاوا پیشرفت کردن؟
دوربینش هم قابل قبول باشه! حالا میگید با 350 میخواد چی بگیره:blink:
مدلهای مناسبی که قیمت مناسبی دارن و الکی گرون نیستن رو بگید.
راستی انگار n95 دو سیم کارتس.مبایلی توی این رنج هست که 2 سیم کارته باشه؟
اگه زود جواب بدید عالی میشه
با سپاس

در مورد 2 سيمکارت بودن و اون N95 / همه 'شون از گوشيهای چينی ريمارک هستن که اعتباری بهشون نيست / چند مورد NEC تقلبی 2 سيمکارت هم موجود هست ، قيمتشون هم از 215.000 شروع میشه ( تا جايی که ديدم )
در مورد برنامه هم " جاوا " يک سری موارد خوب و البته مشخص رو پوشش میده ، بايد ببينيد دنبال چی هستيد دقيقا
پيشنهاد من N73 ME هست
امکانات بسيار خوبی مثل دوربين 3.2 مگاپيکسل / سيستم عامل سيمبين / 2 گيگ مموری / صفحه نمايش خوب و .. داره
2 مشکل داره به نظر من يکيش Joy-Stick بلند هست که امکان شکسته شدن رو داره و ديگری کندی نسبتا قابل لمس در مواردی مثل باز کردن مسيج ها

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
میشه پیشنهاد های بیشتری بدید؟
چندتا مشکل داره برای من که به این راحتی ها قابل حل نیست و ترجیح میدم مبایل یه سری امکاناتش کمتر باشه ولی چیزهایی که میخوام رو داشته باشه.
اندازش (و وزنش زیادی زیاد نیست ولی خوب کمم نیست) مشکل داره.خوشبختانه همه هم که یکیش رو دارن(اینم خیلی مهم نیست)
کلا اگه لطف کنید بگید چه انتخاب هایی با این قیمت دارم ممنون میشم.از سونی اریکسون مخصوصا.
قضیه این چینی و فنلاندی و ... بودن n73 me چیه؟!(تاپیک رو خراب نکنید قفل بشه من این وسط سرم بی کلا میمونه!!!)
پیشاپیش سپاسگزارم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
میشه پیشنهاد های بیشتری بدید؟
چندتا مشکل داره برای من که به این راحتی ها قابل حل نیست و ترجیح میدم مبایل یه سری امکاناتش کمتر باشه ولی چیزهایی که میخوام رو داشته باشه.
اندازش (و وزنش زیادی زیاد نیست ولی خوب کمم نیست) مشکل داره.خوشبختانه همه هم که یکیش رو دارن(اینم خیلی مهم نیست)
کلا اگه لطف کنید بگید چه انتخاب هایی با این قیمت دارم ممنون میشم.از سونی اریکسون مخصوصا.
قضیه این چینی و فنلاندی و ... بودن n73 me چیه؟!(تاپیک رو خراب نکنید قفل بشه من این وسط سرم بی کلا میمونه!!!)
پیشاپیش سپاسگزارم

والا اکثر گوشیهای سیمبین ابعادشون بزرگه...توی سیمبینها نوکیا 5700 رو بهتون پیشنهاد میکنم با توجه به اینکه موزیک از اولویتهاتونه گزینه مناسبیه منتها خیلی روی دوربینش حساب نکنید...مورد دیگه ای که واقعا میارزه پ990 se هست البته اگر بتونید با ابعادش کنار بیاین!!!!...و صد البته ن73 که بهتون پیشنهاد شد بهترین گزینه بود!!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
اگر يه تصميم کلی بين جاوا و سيمبين بگيريد راحت تر میشه انتخابتون
به طور کلی تا 350.000 این گوشيهارو میتونيد تهيه کنيد

Sony Ericsson

P990
W950
W850
W660
W610
W710
Z710
Z610
K800
K810
K610
S500

Nokia

N73 Me
N73
N91
N90
N80
N71
N70
N72
3250
5700
6120
6300
6233
5300

Samsung

D900i
U600
P310
D840
P850

Motorola

A1200
V3x
Z3
K1

LG

Ke770

هرکدوم هم در زمينه ای مناسب هستن

se-k750i

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام به همه دوستان در این بخش
لطفا منو هم راهنمایی کنید
میشه محاسن و معایب دبلیو950 رو بگین؟ و قیمتش رو.. البته یکی از دوستان گفتن که 250 خریدن این حقیقت داره؟
اول انتخاب من پی1 بود ولی الان میبینم که تا بخاد قیمتش 400 بشه یکی 2 ماهی میگذره! این بود که به فکر دبلیو950 افتادم قیمتش که خیلی خوبه...

نداشتن دوربین اصلا مهم نیست.
صدا خیلی مهمه(چه اسپیکر چه از هندزفری)
مموری هم که مهم نیست.
در ضمن تو پکش چی داره؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
با سلام به همه دوستان در این بخش
لطفا منو هم راهنمایی کنید
میشه محاسن و معایب دبلیو950 رو بگین؟ و قیمتش رو.. البته یکی از دوستان گفتن که 250 خریدن این حقیقت داره؟
اول انتخاب من پی1 بود ولی الان میبینم که تا بخاد قیمتش 400 بشه یکی 2 ماهی میگذره! این بود که به فکر دبلیو950 افتادم قیمتش که خیلی خوبه...

نداشتن دوربین اصلا مهم نیست.
صدا خیلی مهمه(چه اسپیکر چه از هندزفری)
مموری هم که مهم نیست.
در ضمن تو پکش چی داره؟

1: حافظه 4 گيگ
2: يک واکمن کامل با تمامی امکانات از جمله دکمه های مخصوص / منوی مناسب / قابليتهای جانبی پخش / Earbud عالی
3: صفحه نمايش با کيفيت و لمسی
4: سيستم عامل سيمبين UIQ 3.0
5: قيمت مناسب

خود'م هيچ عيب خاصی در'ش نمیبينم ولی خيليها از کيپد'ش ناراضی هستن ( به نظرم تا خودت شخصا باهاش کار نکنی نمیتونی تصميم گيری کنی )
اسپيکر'ش هم به نظر من واقعا خوب هست
در کل با 250.000 يه پلير ( Mp3 + Mp4 ) قوی + GSM رو داری
باز میتونی در تاپيک مخصوص'ش نظر ديگر دوستان رو ببينی
تو پکش :

هندزفری
دو سيدی مربوط به نرم افزار و Disk 2 Phone
User Manual
شارژر
Case
کابل USB

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دیروز علاالدین بودم و نوکیا E65 توجهم رو جلب کرد.قیمتش 350 تومان بود .به نظرتون ارزشش رو داره؟ چطور گوشی هستش؟ اگه هدف دوربین و موزیک نباشه .کیفیت ساخت گوشی خیلی خوب به نظر میومد.

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
دیروز علاالدین بودم و نوکیا E65 توجهم رو جلب کرد.قیمتش 350 تومان بود .به نظرتون ارزشش رو داره؟ چطور گوشی هستش؟ اگه هدف دوربین و موزیک نباشه .کیفیت ساخت گوشی خیلی خوب به نظر میومد.

اگر هدف دوربين و موزيک نباشه که گزينه خوبی هست
4bhn7et.gif

سيمبينی خوب و LCD مناسب / وای فای و رکور مناسب ويدو
هرچند با 350.000 گزينه زياد هست ..

pesarkhale

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر هدف دوربين و موزيک نباشه که گزينه خوبی هست
4bhn7et.gif

سيمبينی خوب و LCD مناسب / وای فای و رکور مناسب ويدو
هرچند با 350.000 گزينه زياد هست ..

چه گزینه هایی دیگه ای هست؟ باریک بودن و جمع و جور بودن مهمه برام.

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان سلام خسته نباشيد

دوستان عزيز نمي دونم جاش اين جاست يا نه يكي از دوستان رفته بازار گوشي با اين وصفها بخره كه موفق نشده گفتم از شما سوال كنم بهتره

گوشي سامسونگ + 16 ميليون رنگ صفحه نمايش + صفحه نمايش نسبتا بزرگ + دوربين عالي + كيفيت صداي عالي + صداي بلندگوهاي قوي و عالي + بشتيباني خوب از زبانهاي مختلف + ضبط صدا كيفيت نسبتا مطلوب + مردونه باشه + قوي و محكم و بتونه چند سوالي بدون مشكل كار كنه + خط دهي خوب

قيمتش ديگه حالا چي صلاح بدونيد ولي گفت خيلي سرسام آور نباشه اگه بشه خيلي خوبه

مي دونم توقعاتش بالااست ولي به هر حال ممنون مي شم كمك كنيد من خودم D900

را گرفتم با بودجه اي كه داشتم همچنين نسبتا دوستان تاييد كرده بودن ممنون شما هم هستم

آرزوي موفقيت براي همگي

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
من D900 یا پسرش U600 و یا نهایتا U700 رو پیشنهاد میکنم .

--------------------------------------------------------------------

البته توی تاپیک مربوطش یه سری نکاتی ارایه شده که میتونه مفید باشه براتون که البته ،

خودتون صد البته میدونین .

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
چه گزینه هایی دیگه ای هست؟ باریک بودن و جمع و جور بودن مهمه برام.

اگر دقيق تر بگيد چه مواردی براتون مهم هست بهتر میشه راهنمايی کرد
4bhn7et.gif

تا 350.000 بهترين گزينه های هر رده ( موسيقی / دوربين / سيستم عامل و .. ) رو میتونيد تهيه کنيد
اگر فقط و فقط جمع و جور بودن مهم هست روی گزينه های زير میشه فکر کرد
birgits_snill.gif

W880
W610
W950
U600
6300
E50

ولی باز میگم تا 350.000 به طور مثال میشه :

N73 ME و 5700 رو برای سيستم عامل

K800 و D900i رو برای دوربين

W610 و W950 رو برای موسيقی

U600 و Z610 رو برای طراحی

در نظر داشت
14.gif

دوستان سلام خسته نباشيد
دوستان عزيز نمي دونم جاش اين جاست يا نه يكي از دوستان رفته بازار گوشي با اين وصفها بخره كه موفق نشده گفتم از شما سوال كنم بهتره
گوشي سامسونگ + 16 ميليون رنگ صفحه نمايش + صفحه نمايش نسبتا بزرگ + دوربين عالي + كيفيت صداي عالي + صداي بلندگوهاي قوي و عالي + بشتيباني خوب از زبانهاي مختلف + ضبط صدا كيفيت نسبتا مطلوب + مردونه باشه + قوي و محكم و بتونه چند سوالي بدون مشكل كار كنه + خط دهي خوب
قيمتش ديگه حالا چي صلاح بدونيد ولي گفت خيلي سرسام آور نباشه اگه بشه خيلي خوبه
مي دونم توقعاتش بالااست ولي به هر حال ممنون مي شم كمك كنيد من خودم D900
را گرفتم با بودجه اي كه داشتم همچنين نسبتا دوستان تاييد كرده بودن ممنون شما هم هستم
آرزوي موفقيت براي همگي

گزينه ای که تمام این موارد رو در بهترين سطح داشته باشه از سامسونگ فعلا نيست ( در ایران )
گزينه های D900 و U600 همچنان مواردی خوب ( با قيمتی مناسب ) به حساب میان
در اينده نزدیک هم میشه به گزينه هايی مثل G600 و E950 دل بست

om.ir

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

من D900 یا پسرش U600 و یا نهایتا U700 رو پیشنهاد میکنم .

دوست عزیز حق با شمااست ولی این دو 16 میلیون رنگ ساپورت نمی کنن درسته ..

گزينه ای که تمام این موارد رو در بهترين سطح داشته باشه از سامسونگ فعلا نيست ( در ایران )
گزينه های D900 و U600 همچنان مواردی خوب ( با قيمتی مناسب ) به حساب میان
در اينده نزدیک هم میشه به گزينه هايی مثل G600 و E950 دل بست

دوست عزیز ممنون من تقریبا مقایسه اینها را دیدم

http://www.gsm.ir/a5.asp?brandid1=1...=11&phoneid1=1273&phoneid2=1282&phoneid3=1370

فکر می کنم G600 از همه نزدیکتر باشه به چیزایی که می خوات ولی چندتا سوال

* مگه هنوز این G600 تو ایران نیومده

* قیمتش چنده اگه باشه

* این گوشیها فایلهای RealPlayer را می تونن بخونن یا نه

* انصافا فرق این سه گوشی در چیه فقط تو مدل جدید و این حرفها خلاصه می شه .... اخه تفاوت خاصی ندارن به جز شکل البته G600 کمکی فرق می کنه ...

ببخشید زیاد سوال کردم موفق باشید.

بالا