• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
از جوابتون ممنون
منظورم این بود که مثل من نیست که دوربین واسش خیلی مهم نباشه فقط می خواد با پولی که می ده همه چیش بهترین حد تو اورن رنج قیمت باشه که فکر کنم همون N73 بدردش می خوره که پولش نمی رسه

اما خودم....
به نظرتون گوشیم رو چند بر میداررند گارنتیش 1 سال بیشتر مونده یعنی هنوز یکسال نیست که خریدم
در ضمن می گن تو بازار کمه تو بخش گوشی W950 .==>
base گفته بود کمه و کمتر هم میشه W960 هم که بیاد کمتر میشه !!!!
w960 چجوریاست ، قیمتش تو چه حده ، اصلا اومده

اگر دوستتون دوربین بهتر میخواد ک800 و ک810 هم گزینه هایی هستند که در اون رنج قیمت بهترین دوربین ها رو دارن(البته فقط از لحاظ عکس برداری)....مخصوصا ک800 که قیمتش افت خودشو کرده....البته اسپیکرش چندان چنگی به دل نمیزنه!!!

و اما شما:.......گوشیتونو حتی المکان به مغازه دار ندین چون به پایین ترین قیمت ممکن بر میدارن به بالا ترین قیمت ممکن میفروشن!!!...قیمت رو نمیدونم ولی این مورد رو مد نظر داشته باشین... ما که خیلی ضرر کردیم!!!

در مورد w960 هم این نکته رو در نظر داشته باشین که وقتی میاد قیمت بالایی خواهد داشت حدودا 3 برابر 950 اگر بخوایم دست کم حساب کنیم!!!...تفاوت بارزشون هم دوربینه که 950 نداره....پیشنهاد میکنم اگر دوربین براتون مهم نیست همون 950 رو بردارین...کم بودن که کم هست ولی خب گیر میاد!!!!

mohana

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من به شخصه با N80 کار کردم ... که اگه یه چیم روش بهت دادن ، این حرکت رو هرگز انجام نده !

دیوانه میکنه آدمو !

میشه بگی چرا؟منظورم اینه که از چیش راضی نبودی؟ خیلی ها گفتن خوب نیست .به نظر شما پس چرا اینقدر قیمتش بالاست؟

GHAHRAMANI

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بزرگه سنگینه گوشی با امکاناته بالاتر از این اومده تقریبا نسلش مردود شده و می شه گفت قدیمیه!
بعدش تو بورس نیست زیاد.
نرم افزار چندانی به نسبت سایر مدل ها براش نیست.
باطری کم نگه می داره.
وزنش بسیار بالاست.
همین قیمت بالا داشتن هم یکی از معایبشه به نسبت امکانات و ....!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بزرگه سنگینه گوشی با امکاناته بالاتر از این اومده تقریبا نسلش مردود شده و می شه گفت قدیمیه!
بعدش تو بورس نیست زیاد.
نرم افزار چندانی به نسبت سایر مدل ها براش نیست.
باطری کم نگه می داره.
وزنش بسیار بالاست.
همین قیمت بالا داشتن هم یکی از معایبشه به نسبت امکانات و ....!

تاييد میشه / N80 :

وزن بالا
دوربين ضعيف
قيمت بالا
کندی نسبتا قابل لمس

با این مبلغ میتونی N73 بگيری ..

capitan nemo

Guest
لایک‌ها
0
سلام
من نياز به مشاوره دارم
يه گوشي ميخام با امكانات عكاسي و فيلمبرداري نسبتا خوب - زيبا - كم حجم - باريك با صفحه كليد رله به همراه كارت حافظه خور باشه يعني به راحتي بتونم مموري بزارم بردارم - usb2- A2DP - كيفيت تصوير ال سي دي و همچنين كيفيت ضبط فيلمش هم خوب باشه- كيفيت صداش هم خوب باشه از گوشي به عنوان پلير استفاده نميكنم و امكانات موزيكالش زياد برام مهم نيست
گزينه هاي خودم :
k550 , U700
اگه دوستان پيشنهادي دارند ممنون ميشم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام
من نياز به مشاوره دارم
يه گوشي ميخام با امكانات عكاسي و فيلمبرداري نسبتا خوب - زيبا - كم حجم - باريك با صفحه كليد رله به همراه كارت حافظه خور باشه يعني به راحتي بتونم مموري بزارم بردارم - usb2- A2DP - كيفيت تصوير ال سي دي و همچنين كيفيت ضبط فيلمش هم خوب باشه- كيفيت صداش هم خوب باشه از گوشي به عنوان پلير استفاده نميكنم و امكانات موزيكالش زياد برام مهم نيست
گزينه هاي خودم :
k550 , U700
اگه دوستان پيشنهادي دارند ممنون ميشم

اگر از طراحی فاکتور بگیریم با این قیمت ن73 نوکیا تمام امکاناتی رو که میخواین در حد اعلا داره منهای a2p ....عوضش دوربینش از اونایی که در نظر دارین بهتره مخصوصا از نظر فیلم برداری... سیمبین داره صدای اسپیکر بسیار خوب و صفحه نمایش بسیار عالی.... طراحیش هم بد نیست...ولی البته نازک نیست...اگر فیلمبرداری خوب میخواین ک550 از گزینه ها حذف میشه....یو 700 هم گزینه بدی نیست...ولی از نظر امکانات همونطور که گفتم ن73 سر تره!!!

voltan1

Registered User
لایک‌ها
7
گوشی w580 خریدش توصیه میشه؟ قیمتش الان چنده؟ به نظرتون افت قیمت ممکنه داشته باشه؟

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
یکم در مورد این w580 کمک کنید ؟؟؟ آیا ارزش خرید داره ؟ با توجه به امکاناتش قیمت مناسبی داره ؟ چرا زیاد طرفدار نداره ؟ من تا یه هفته دیگه گوشی میگیرم و به احتمال زیاد w950 ولی خوب اگه W580 هم خوب باشه شاید همینو گرفتم ! و610 هم گزینه خوبیه !
خلاصه نظرتون و در مورد w610 W580 بگین ...
من خوم w810 داشتم تقویت صدا هم کرده بودم .... دوربین + صدای + هندزفری بسار عالی داشت ! ولی اون محیط جاوا کمی برام تکراری شده ! و فکر نمیکنم دوربین w580 , w610 اصلا در حد و اندازههای w810 باشه ! متاسفانه W810 من فوت شد lol ولی در کل گوشی بسیار عالی بود :X

کلا 300 تومان بودجه دارم و به فکر یه گوشی جدید هستم و برام music player خیلیییییییی بیشتر از دوربین اهمیت داره :)

میخواستم یه w950 +HBH-DS970 بگیرم حدودا 270 در میاد ...
اگر اساتید نظر دیگها دارند بگن ممنون میشم کمکم کنید ...

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
همون ترکیب W950+DS970 بسیار عالی...همون رو بگیر....

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
کلا 300 تومان بودجه دارم و به فکر یه گوشی جدید هستم و برام music player خیلیییییییی بیشتر از دوربین اهمیت داره

میخواستم یه w950 +HBH-DS970 بگیرم حدودا 270 در میاد ...
اگر اساتید نظر دیگها دارند بگن ممنون میشم کمکم کنید ...

درسته...
همین که مد نظرته بهترین گزینه هست...
فقط HBH-DS970 گرفتی یه pm به من بده.... کار دارم...

من تا یه هفته دیگه گوشی میگیرم و به احتمال زیاد w950 ولی خوب اگه W580 هم خوب باشه شاید همینو گرفتم ! و610 هم گزینه خوبیه !

شما اصلا 950 رو با بقیه مقایسه نکن...
به قیمتش هم نگاه نکن که پایینه....
بهترین گزینه برای موزیک هست تو این قیمت ها....

voltan1

Registered User
لایک‌ها
7
شما اصلا 950 رو با بقیه مقایسه نکن...
به قیمتش هم نگاه نکن که پایینه....
بهترین گزینه برای موزیک هست تو این قیمت ها....

من هفته پیش علاالدین رو زیر رو رو کردم یه دونه پیدا نکردم هیچ کس نداشت ( یه ماه پیش ریخته بود) اگه این مدل نباشه شما مودل های w580 و w830 رو تایید میکنید؟ کدوم بهتره ؟

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
من هفته پیش علاالدین رو زیر رو رو کردم یه دونه پیدا نکردم هیچ کس نداشت ( یه ماه پیش ریخته بود) اگه این مدل نباشه شما مودل های w580 و w830 رو تایید میکنید؟ کدوم بهتره ؟
حالا بگرد باید باشه...
ولی اگه اصلا گیر نیومد:

از نظر دوربین که :
W830 فلش داره که 580 نداره

عمر باطری 580 بیشتره

با 830 مموری 1 گیگ هست ولی 580 مموری 512 داره..

جفتشون واکمن 2 هستند..

در کل هم 580 یکم فشن تره ...

850 یا W880 هم گزینه های خوبی هستند...
دیگه به نظر خودت بستگی داره..

mahdi.esmaeli

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان یه گوشی دخترونه میخوام توی این قیمت ها!
ترجیحا سیمبین باشه بهتره.

Flint Lockwood

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
319
دوستان یه گوشی دخترونه میخوام توی این قیمت ها!
ترجیحا سیمبین باشه بهتره.

با توجه به اینکه میخوای دخترونه باشه ..
از سامسونگ و سونی اریکسون انتخاب کنی بهتره...
U600

در کل
سونی اریکسون:
S500
و
W880
رو هم ببین شاید نظرت عوض بشه...

alfredo

نفر اول عکاسی با موبايل
لایک‌ها
325
N76 :)
سیمبین نخوای گزینه زیبا زیاده !!

Z610
K810
U600
W710
7373
6300

N76 رنگش میره . خریدنش ریسکه !

5700 قرمز هم گزینه بدی نیست ولی رنگ قرمزش بعد از یه مدت تیره میشه

ولی رنگ مشکی خوبه !

من از اون موقع که 5700 گرفتم به هر دختری که رسیدم گفت چه گوشیه دخترونه خوشکلی داری ! :p

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان همونطوری که می دونید W950 یا نیست یا اگرم هست 270 به بالا :( .... به نظر شما ارزش صبر کردن داره ؟ یا یه w610 بگیرم ؟ و اگر قراره صبر کنم چقدر صبر کنم ؟ من خودم این w950 خیلی وست دارم با توجه به قیمت بسیار مناسبی که داشت ... :( چی کار کنم ؟ :(

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یا یه w610 بگیرم ؟

به طور کلی با این قیمت ( بین 206.000 تا 220.000 ) گزینه ای'ست عالی
يک نکته مثبت وجود Flash و AF در دوربين'ش هست که اون رو به قدرتW800 / K750 نزديک میکنه ( يا يکسان )
نکات مثبت ديگه رو هم داره ( ساپورت A2DP / باتری نسبتا مناسب / LCD خوب / پردازش مناسب جاوا / Earphone عالی / مموری 512 )
تا 2 گیگ رو راحت هندل میکنه .
اما اگر قصد خريد Music Phone رو داری بايد در نظر داشته باشی چند رقيب هم این وسط مطرح هست

ٌW950 ( اگر دنبال حافظه خيلی بيشتر يعنی 4 گيگ + صفحه نمايش بزرگتر و لمسی + سيستم عامل هستی )
W810 ( اگر دنبال قيمت پايينتر هستی و حاضری پا روی جديد بودن گوشی + A2DP بذاری )

arash_0ut_law

Registered User
لایک‌ها
0
Dark Knight عزیز من 100 % w950 و دوست دارم چون خودم w810 داشتم و w610 کمی برام تکراری شده منتهی این گوشی پیدا نمیشه یا اگرم بشه از با 50 تومان اختلاف قیمت اگه صبر کنم دوباره میآد ؟ چقدر طووول میکشه ؟

بالا