Dark Knight
مدیر بازنشسته
سلام
نظرتون راجع به خرید 6500 اسلاید چیه؟
دنبال یه گوشی تا 350 تومن هستم
سیستم عامل زیاد برام مهم نیست همین که جاوا باشه کافیه ، سامسونگ هم نمیخوام چون یه بار تجربه دی 900 رو داشتم و اصلا اش راضی نبودم
ان73 هم نمیخوام چون میخوام صفحه کلید راحتی داشته باشه
بدم نمیاد یه دوربین متوسط رو به بالا داشته باشه اگه دوربین خوبی هم داشته باشه که عالیه ، که فکر نکنم تو این قیمت پیدا بشه!
باتری مناسبی داشته باشه!
مهمتر از همه خوش دست باشه
بیشتر هم دنبال برندهای سونی اریکسون و نوکیا هستم
راستی نظرتون چیه صبر کنم Motorola RIZR Z10 بیادش از قیافش خیلی خوشم اومده
فکر کنم قیمتش همین حدودا باشه؟ (هر وقت اومد) اما یه ترسی که دارم اینه که بعدا که خواستم بفروشمش مشتری نداشته باشه!
يه پست برای 200 - 300 بود ( اینجا ) که بد نيست
يه پست هم اونور زده بودم برای 300 - 400 که بد نيست :
در کل 300 - 400 گوشيهايی که میشه تهيه کرد :
Sony Ericsson
P1
W910
T650
Nokia
5610
5310
6500 Classic
6500 Slide
N91
N80
N71
N76
N73 ME
P1 مشخصاتی شبيه به P990 داره با این تفاوت که دوربين'ش 3.2 هست ( اما در عمل 2 مگاپيکسل 990 چيز زيادی کم نمياره !! ) و نکته ديگه افزايش رم داخلی هست که سرعت بالايی به گوشی میده
در کل احتمال افت قيمت'ش هست / مواردی مثل دوربين 3.2 / صفحه لمسی / کيبورد مانند / سيستم عامل از نکات قابل توجه 'ش هست
W910 هم که يه W جديد ( Music Phone قوی ) هست با امکاناتی مناسب / صفحه نمايش خوبی داره در کنار مموری ( بعضی پک ها 1 گيگ و بعضی 2 گيگ ) / پردازش مناسب جاوا از ديگر خصوصيات'ش هست
کمی گرون هست هنوز ، از طرفی گزينه ای مثل W610 که حدود 200.000 ارزونتر هست هم چيز زيادی کمتر نداره ( حتی دوربين قويتری داره )
T650 هم به قيمت'ش نميرزه !!
از نوکيا هم N های مختلفی رو میشه تهيه کرد
N71 که هيچی !!
N80 باتری ضعيفی داره در کنار سرعت نه چندان بالا و دوربين نامناسب !!
N91 هم کند هست و دوربين'ش حرفی برای گفتن نداره و فقط 4 گيگ خودنمايی می کنه ( مدل 8 گيگ'ش کمی بهتره البته )
N76 به طراحی'ش میباله / اما شواهد نشون میده در اثر استفاده نامناسب رنگ بدنه 'ش میره !!
N73 ME گزينه واقعا خوبی هست که به خاطر خوب بودن! و ارزون بودن کمی زياد شده
دوربين و صفحه و سيستم عامل و مموری 2 گيگ و از اون طرف نکات منفی ای مثل کندی قابل لمس و کيپد سفت و Joy Stick بلند !!
اما 5610 و 5310 !!
من با هيچ کدوم کار نکردم ولی 5310 قيمت مناسبی داره و 5610 هم امکانات خوبی
5610 با دوربين 3.2 / صفحه 16 میليون / طراحی مناسب / ساپورت A2DP گزينه بدی نيست اما عاقل میگه حالا که S60 نيست چرا نوکيا !!؟
6500 کلاسيک هم طراحی جالبی داره و البته امکاناتی نرمال مثل دوربين 2 مگاپيکسل بدون AF و صفحه نمايش 16 میليون / مموری 1 گيگ ( اینترنال ) و وزن 91 گرم مموری اسلات و راديو هم نداره !!
//
Z10 امکانات بالايی داره ( روی کاغذ) ولی بايد ديد با چه قيمتی ارايه میشه ..