• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
نظرتون راجع به خرید 6500 اسلاید چیه؟
دنبال یه گوشی تا 350 تومن هستم
سیستم عامل زیاد برام مهم نیست همین که جاوا باشه کافیه ، سامسونگ هم نمیخوام چون یه بار تجربه دی 900 رو داشتم و اصلا اش راضی نبودم
ان73 هم نمیخوام چون میخوام صفحه کلید راحتی داشته باشه
بدم نمیاد یه دوربین متوسط رو به بالا داشته باشه اگه دوربین خوبی هم داشته باشه که عالیه ، که فکر نکنم تو این قیمت پیدا بشه!
باتری مناسبی داشته باشه!
مهمتر از همه خوش دست باشه
بیشتر هم دنبال برندهای سونی اریکسون و نوکیا هستم
راستی نظرتون چیه صبر کنم Motorola RIZR Z10 بیادش از قیافش خیلی خوشم اومده
فکر کنم قیمتش همین حدودا باشه؟ (هر وقت اومد) اما یه ترسی که دارم اینه که بعدا که خواستم بفروشمش مشتری نداشته باشه!

يه پست برای 200 - 300 بود ( اینجا ) که بد نيست
يه پست هم اونور زده بودم برای 300 - 400 که بد نيست :

در کل 300 - 400 گوشيهايی که میشه تهيه کرد :

Sony Ericsson

P1
W910
T650

Nokia

5610
5310
6500 Classic
6500 Slide
N91
N80
N71
N76
N73 ME

P1 مشخصاتی شبيه به P990 داره با این تفاوت که دوربين'ش 3.2 هست ( اما در عمل 2 مگاپيکسل 990 چيز زيادی کم نمياره !! ) و نکته ديگه افزايش رم داخلی هست که سرعت بالايی به گوشی میده
در کل احتمال افت قيمت'ش هست / مواردی مثل دوربين 3.2 / صفحه لمسی / کيبورد مانند / سيستم عامل از نکات قابل توجه 'ش هست
W910 هم که يه W جديد ( Music Phone قوی ) هست با امکاناتی مناسب / صفحه نمايش خوبی داره در کنار مموری ( بعضی پک ها 1 گيگ و بعضی 2 گيگ ) / پردازش مناسب جاوا از ديگر خصوصيات'ش هست
کمی گرون هست هنوز ، از طرفی گزينه ای مثل W610 که حدود 200.000 ارزونتر هست هم چيز زيادی کمتر نداره ( حتی دوربين قويتری داره )
T650 هم به قيمت'ش نميرزه !!
از نوکيا هم N های مختلفی رو میشه تهيه کرد
N71 که هيچی !!
N80 باتری ضعيفی داره در کنار سرعت نه چندان بالا و دوربين نامناسب !!
N91 هم کند هست و دوربين'ش حرفی برای گفتن نداره و فقط 4 گيگ خودنمايی می کنه ( مدل 8 گيگ'ش کمی بهتره البته )
N76 به طراحی'ش میباله / اما شواهد نشون میده در اثر استفاده نامناسب رنگ بدنه 'ش میره !!
N73 ME گزينه واقعا خوبی هست که به خاطر خوب بودن! و ارزون بودن کمی زياد شده
دوربين و صفحه و سيستم عامل و مموری 2 گيگ و از اون طرف نکات منفی ای مثل کندی قابل لمس و کيپد سفت و Joy Stick بلند !!
اما 5610 و 5310 !!
من با هيچ کدوم کار نکردم ولی 5310 قيمت مناسبی داره و 5610 هم امکانات خوبی
5610 با دوربين 3.2 / صفحه 16 میليون / طراحی مناسب / ساپورت A2DP گزينه بدی نيست اما عاقل میگه حالا که S60 نيست چرا نوکيا !!؟
6500 کلاسيک هم طراحی جالبی داره و البته امکاناتی نرمال مثل دوربين 2 مگاپيکسل بدون AF و صفحه نمايش 16 میليون / مموری 1 گيگ ( اینترنال ) و وزن 91 گرم مموری اسلات و راديو هم نداره !!

//

Z10 امکانات بالايی داره ( روی کاغذ) ولی بايد ديد با چه قيمتی ارايه میشه ..

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام
نظرتون راجع به خرید 6500 اسلاید چیه؟
دنبال یه گوشی تا 350 تومن هستم
سیستم عامل زیاد برام مهم نیست همین که جاوا باشه کافیه ، سامسونگ هم نمیخوام چون یه بار تجربه دی 900 رو داشتم و اصلا اش راضی نبودم
ان73 هم نمیخوام چون میخوام صفحه کلید راحتی داشته باشه
بدم نمیاد یه دوربین متوسط رو به بالا داشته باشه اگه دوربین خوبی هم داشته باشه که عالیه ، که فکر نکنم تو این قیمت پیدا بشه!
باتری مناسبی داشته باشه!
مهمتر از همه خوش دست باشه
بیشتر هم دنبال برندهای سونی اریکسون و نوکیا هستم
راستی نظرتون چیه صبر کنم Motorola RIZR Z10 بیادش از قیافش خیلی خوشم اومده
فکر کنم قیمتش همین حدودا باشه؟ (هر وقت اومد) اما یه ترسی که دارم اینه که بعدا که خواستم بفروشمش مشتری نداشته باشه!

ارشادهای کافی و وافی توسط علی رضا انجام شد!!!!....در کنار اونها با توجه به شرایطی که گفتین من ک810 رو بهتون پیشنهاد میکنم به نظر میرسه واجد تمام شرایط مذکور هست!!!!!!

زد 10 هم از اون گوشیهایی هست که منم پیگیرش هستم!!!...حالا شما بذار بیاد بخری بعد نگران فروشش باش!!!...البته این مشکل موتورولا که میفرمایید مال زمان قبل از وی تری بود از اون به بعد گوشیهای موتو راحت تو بازار خرید و فروش میشن!!!

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
وای چه توضیحاته کاملی
خیلی خیلی ممنون علیرضا جان خیلی کامل بود بسی استفاده بردم
پس با این اوصاف بهتره 6500 اسلاید نخرم( چون قیمتش هم بالاست، فکر کنم حدود 360 باشه)
w910 پیشنهاد خوبیه ولی الان قیمتش نسبت به امکاناتش بیشتره
5610نوکیا هم قیافه زیاد جالبی نداره (نظر من)
سری ان رو هم الان به غیر از ان95 و 92 و 81 نمیخوام که قیمتای بالایی دارن و دوتای آخریم که هنوز فکر کنم تو بازار نیمده باشند
از w610 خوشم نیمد! قیمتش هم پایینه من میخوام تا 350 هزینه کنم
از li@ هم ممنونم کا810 یکم سایزش بزرگه و زیاد هم جالب نیست
نمیدونم زد 10 کی به بازار میاد ، قیمتش هم که مشخص نیست
ممنون

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
وای چه توضیحاته کاملی
خیلی خیلی ممنون علیرضا جان خیلی کامل بود بسی استفاده بردم
پس با این اوصاف بهتره 6500 اسلاید نخرم( چون قیمتش هم بالاست، فکر کنم حدود 360 باشه)
w910 پیشنهاد خوبیه ولی الان قیمتش نسبت به امکاناتش بیشتره
5610نوکیا هم قیافه زیاد جالبی نداره (نظر من)
سری ان رو هم الان به غیر از ان95 و 92 و 81 نمیخوام که قیمتای بالایی دارن و دوتای آخریم که هنوز فکر کنم تو بازار نیمده باشند
از w610 خوشم نیمد! قیمتش هم پایینه من میخوام تا 350 هزینه کنم
از li@ هم ممنونم کا810 یکم سایزش بزرگه و زیاد هم جالب نیست
نمیدونم زد 10 کی به بازار میاد ، قیمتش هم که مشخص نیست
ممنون

دیگه فکر نمیکنم مورد دیگه ای باشه فعلا... البته یک t650 از se هم هست که دوربین خوبی داره(3.2) ولی فکر میکنم قیمتش بالاتر از اونی که میخواین هزینه کنید باشه!!!...قیمت دقیق ندارم!!!!

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
گوشی خیلی خوشکلیه که تازه سبک هم هست فقط 95 تا...
ولی الان قیمتش خیلی زیاده (*)
و یه عیب بزرگ داره : صفحه نمایشش خیلی کوچیکه
ممنون
راستی نظری در مورد این 6500 اسلاید ما ندارید!
242.gif

ولی جهنم.!! صبر میکنم تا این موتورولا بیاد ببینم قیمتش چنده(؟) همونو میخورم

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
ولی جهنم.!! صبر میکنم تا این موتورولا بیاد ببینم قیمتش چنده(؟) همونو میخورم

من که فکر میکنم اگر بیاد قیمت بالایی داشته باشه!!!!

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
حق با شماست
الان قیمت z8 که تنها تفاوتش با z10 دوربینشه تو plemix زده 495$ دیگه حتما قیمت z10 بالای 550 تا میشه
پس من منتظر میمونم تا ببینم چی میشه
راستی تو سایت "قیمت دات کام" قیمت 6500 اسلاید رو زده 316 تومن (اینجا!)
من تهران نیستم و گرنه حتما میرفتم ازش میخریدم ( البته اگه الکی ننوشته باشه)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
حق با شماست
الان قیمت z8 که تنها تفاوتش با z10 دوربینشه تو plemix زده 495$ دیگه حتما قیمت z10 بالای 550 تا میشه
پس من منتظر میمونم تا ببینم چی میشه
راستی تو سایت "قیمت دات کام" قیمت 6500 اسلاید رو زده 316 تومن (اینجا!)
من تهران نیستم و گرنه حتما میرفتم ازش میخریدم ( البته اگه الکی ننوشته باشه)

تماس بگير باهاشون
شماره 'شون رو گذاشته / بپرس ، شايد بفرستن ( که قاعدتا میفرستن !! )

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
اصلا حواسم نبود ، شنبه حتما تماس میگیرم
خیلی ممنون به خاطر راهنماییها ، لطف کردید

sghd

Registered User
لایک‌ها
19
زنگ زدم متاسفانه این قیمتی که داده بودند برای کلاسیک بود و اسلاید رو 400 قیمت دادند

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
سلام.
چند وقتیه پی 990 دارم و ازش راضی ام ولی میخام عوضش کنم. میخام حد اقل اگه عوضش کردم یه گوشی بگیرم
که از پی 990 سرتر باشه.

میخاستم نظر اساتید رو راجع به N76 بدونم.یا اگر گزینه بهتری هست تا 350 تومن.
n76 رو یک هفته کار کرده میده 310 تومن اکش رو هم میده 350
.البته خودش میگه یک هفته کار کرده وا !

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
سلام.
چند وقتیه پی 990 دارم و ازش راضی ام ولی میخام عوضش کنم. میخام حد اقل اگه عوضش کردم یه گوشی بگیرم
که از پی 990 سرتر باشه.

میخاستم نظر اساتید رو راجع به N76 بدونم.یا اگر گزینه بهتری هست تا 350 تومن.
n76 رو یک هفته کار کرده میده 310 تومن اکش رو هم میده 350
.البته خودش میگه یک هفته کار کرده وا !

به نظر من که عوض نکن!!!...اگر به فکر تعویض گوشی هستی پیشنهاد من ن73 نو هست که فکر میکنم تو همین رنج قیمت باشه!!!

TheBoss

کاربر فعال زبان
کاربر فعال
لایک‌ها
16
به نظر من که عوض نکن!!!...اگر به فکر تعویض گوشی هستی پیشنهاد من ن73 نو هست که فکر میکنم تو همین رنج قیمت باشه!!!

اخه n73 چیزه یعنی خزه.یکی از دلایلی هم که میخام پ990 رو بدم بره همینه.فعلا عوضش نمیکنم تا این w960 بیاد ببینیم رو قیمت ها تاثیر میذاره یا نه ..

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
نظرتون راجع به samsung u700 چیه . اگر اوکی میدید بعد ازظهر بگیرم. یکی کامنت گذاشته بود که رنگ نقره ایش از بین رفته ولی یکی دیگه گفته بود سری جدیدش که کارت حافظه هم داره این مشکلش برطرف شده

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خب خواهرم بهم زنگ زد گفت U700 رو خرید! 277 تومن. یادم رفت بهش بگم بابت نصب نرم افزار پولی بهشون نده. با نصب نرم افزار( انتی ویروس گفت براش ریخته!) و یک گیگ حافظه شد 310 . حافظه microsd چنده معمولا؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب خواهرم بهم زنگ زد گفت U700 رو خرید! 277 تومن. یادم رفت بهش بگم بابت نصب نرم افزار پولی بهشون نده. با نصب نرم افزار( انتی ویروس گفت براش ریخته!) و یک گیگ حافظه شد 310 . حافظه microsd چنده معمولا؟

جدا این نوشته ها رو میخونم نمیتونم جلوی خنده یا شاید هم تاسف خودم رو بگیرم...

انتی ویروس براش ریخته؟؟!!:wacko: کدوم ویروس کدوم انتی ویروس....بابا این فروشنده ها عجب کلاه برداری هایی هستن...فقط کافیه ببینن طرف چیزی نمیدونه حسابی دیگه از بالا و پایین میکشن روش و میفروشن...

بعدش اصلا شما چرا U700 خریدی؟ خب همون U600 همونه دیگه// مگه فرقی دارن؟ مثلا HSDPA که دانلود با سرعت 3.6 مگابایت رو فراهم میکنه اصلا تو ایران سرویسش هست که بابت اینکه U600 نداره ترجیح دادی U700 بخری که داره :lol:

MDK

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جدا این نوشته ها رو میخونم نمیتونم جلوی خنده یا شاید هم تاسف خودم رو بگیرم...

انتی ویروس براش ریخته؟؟!!:wacko: کدوم ویروس کدوم انتی ویروس....بابا این فروشنده ها عجب کلاه برداری هایی هستن...فقط کافیه ببینن طرف چیزی نمیدونه حسابی دیگه از بالا و پایین میکشن روش و میفروشن...

بعدش اصلا شما چرا U700 خریدی؟ خب همون U600 همونه دیگه// مگه فرقی دارن؟ مثلا HSDPA که دانلود با سرعت 3.6 مگابایت رو فراهم میکنه اصلا تو ایران سرویسش هست که بابت اینکه U600 نداره ترجیح دادی U700 بخری که داره :lol:
باتریش حداقل روی کاغذ بهتر بود!(در مورد عمر کم باتری u600 هم نوشته بودند) ضمن اینکه ایشون دنبال یک گوشی فشن بود. با حداقل امکانات یک گوشی امروزی. و فرق ظاهری هم با هم دارند. وقتی هم گفت برام انتی ویروس ریخته منم میخواستم خرخره طرف رو برم بجوم!! خرید هم فوری شد دیگه . یهو گفت خریدمش!! مهم اینه که چیزی رو که خوشش اومد خریده و گوشی خوبی هم است . مرسی از توجهت

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
باتریش حداقل روی کاغذ بهتر بود!(در مورد عمر کم باتری u600 هم نوشته بودند) ضمن اینکه ایشون دنبال یک گوشی فشن بود. با حداقل امکانات یک گوشی امروزی. و فرق ظاهری هم با هم دارند. وقتی هم گفت برام انتی ویروس ریخته منم میخواستم خرخره طرف رو برم بجوم!! خرید هم فوری شد دیگه . یهو گفت خریدمش!! مهم اینه که چیزی رو که خوشش اومد خریده و گوشی خوبی هم است . مرسی از توجهت

مبارک باشه!!!!...متاسفانه این مغازه دارها اکثرا اینجورین!!!...این تجربه ای بشه واسه دفعه های بعد!!!

orbit8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان متخصص حول و حوش 300-200 تومان چه گوشی پیشنهاد میکنن؟
من خودم نظرم رو w850 و w950 هستش حالا تا نظر دوستان چی باشه
اگر قیمت این دو مدل رو بهم بگید ممنون میشم
راستی گوشی دست دو به نظرتون چطوره؟ارزش خرید داره؟
خواهشأ یه راهنمایی اساسی بکنید چون من خیلی وقته دنبال گوشی نرفتم:f34r:
ممنون از لطفتون

بالا