• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

FrankenStein

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
20
والا هیچ ضعفی در رده خودش من سراغ ندارم ( در واقع با قبول اینکه داریم Java Base میخریم ایراد خاصی بهش وارد نیست,
قیمت هم 352.000 دیدم ( حدود 5 پایین/بالا هم میدن )
موارد مثبت هم دقیقا روی کاغذ مثل :

دوربین عالی
LCD عالی
مموری 512 مگ ( البته 2 جا میگفتن 2 گیگ میدیم )
باتری مناسب
و ...

فقط من 2-3 نفر رو دیدم که K850 گرفتن و زیاد با D-Pad 'ش راحت نبودن و مدت زمانی طول کشیده تا عادت کنن, به خاطر ساختار کمی متفاوت'ش, از این نظر میگم که اگر قبل از خرید امکان کار کردن ( هرچند گوشی خاموش باشه ) رو پیدا کنی عالی میشه

//

راستی از U900 آماری ندارم ولی اگر قیمت بیاد هم رنج K850 بد نیست ( مرور زمان )

مثل همیشه کامل و حرفه ای راهنمایی کردی حاج علی :)

خدا نکرت داره برا بچه ها:cool:

آقا ما میریم برا همین k850 یه حرکت بزنیم:rolleyes:

mahmood_1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گوشی که موسیقی حرف اول را بزنه ولی دوربین هم داشته باشه (نداشت هم مهم نیست) و نوکیا نباشه و سونی 850 هم نباشه(چون دارمش ولی می خوام عوضش کنم) چی بگیرم،

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
گوشی که موسیقی حرف اول را بزنه ولی دوربین هم داشته باشه (نداشت هم مهم نیست) و نوکیا نباشه و سونی 850 هم نباشه(چون دارمش ولی می خوام عوضش کنم) چی بگیرم،

خب W610 با امکانات مناسب + دوربین 2 مگاپیکسل ( که فلش و AF داره ) و قیمت زیر 200.000 گزینه خیلی خوبیه
ولی اگر میخواین به طور کلی در کلا 300 - 400 باشه W910 موجوده که البته امکانات خیلی خوبی داره فقط اسپیکر'ش قوی نیست و دوربینش فلش و Auto Focus نداره
به طور کلی در سری W بهترین Music Phone هارو میشه پیدا کرد مثل :

W950
W910
W880
W610
W660
W580
W850

اما شما که K850 داری قبل از فروش و خرید گوشی دیگه ای یک Earphone مناسب رو هم تست کن
مثلا Ds970 که البته قیمت پایینی نداره ولی به هرحال میتونه جلوگیری کنه از ضرر فروش ( ریویو'ش رو اینجا مجتبی عزیز نوشته )
و یا HPM-82 که مدل موجود روی بعضی از W ها هست

mahmood_1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حتماً ممنون از راهنمایی! امروز رفتم یک earphone خوب گرفتم. اصلاً نظرم عوض شد که فعلاً گوشیمو عوض کنم. منتظر گوشیهای جدیدتر می شوم وبعد عوض می کنم. چون از قابلتهای همین 850 خیلی راضیم. فقط یک مقدار تکراری شده قیافه اش!
شنیدم گوشی p1i سونی چیز خوبیه! می گویند قراره بیاد. یکی از دوستان هم W990 ار پیشنهاد داد ولی هر چی گشتم پیدا نکردم. احتمالاً قراره بعداً بیاد!
m660 سونی چیز خوبیه؟ تو سایت سونی اریکسون دیروز w990را دیدم خیلی خوشم امد.

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
حتماً ممنون از راهنمایی! امروز رفتم یک earphone خوب گرفتم. اصلاً نظرم عوض شد که فعلاً گوشیمو عوض کنم. منتظر گوشیهای جدیدتر می شوم وبعد عوض می کنم. چون از قابلتهای همین 850 خیلی راضیم. فقط یک مقدار تکراری شده قیافه اش!
شنیدم گوشی p1i سونی چیز خوبیه! می گویند قراره بیاد. یکی از دوستان هم W990 ار پیشنهاد داد ولی هر چی گشتم پیدا نکردم. احتمالاً قراره بعداً بیاد!

W990 ?!
birgits_snill.gif

M660 ?!
birgits_snill.gif

اینا فعلا وجود خارجی ندارن !
f_43aftaem_d56ddf2.gif

P1 توی بازار هست ، افتش روهم کرده ، با 320 ~ 330 میتونی تهیه کنی .
f_mehraboonkhm_7faa009.gif

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37

خواهش, P1 و احتمالا M600/W950 ( اگر منظورتون هست ) به هر حال سیمبین هستند و علاوه بر یک سری برنامه/بازی دیگه + صفحه نمایش رنگی, اینترفیس متفاوتی هم دارن ( البته من Java Base ها مثل K850 رو بیشتر دوست دارم :D )
بین Smart Music Phone ها الان W960 موجوده که خب قیمتی بالاتر از 400 داره ( حدود 570.000 ) و البته امکانات خوبی داره

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
شنیدم گوشی p1i سونی چیز خوبیه! می گویند قراره بیاد.

صبح به خیر!!!...خیلی وقته اومده قیمتش هم استثناییه!!!!...من خودم چند وقت پیش خریدم 325 تومن!!!

mahmood_1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یکی از دوستام گفت نیومده! چون من اصلاً اهل گوشی عوض کردن نیست! ;)

دوستان که زحمت می کشند و جواب می دهند. میشه بگن این گوشی p1i ارزش خریدن داره یا نه؟ برای من که کیفیت صدا تو موسیقی پخش کردن خیلی برایم مهمه! :blush:

ولی این w960 هم خیلی گرونه!!:wacko:

Last edited:

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
اره...P1 گوشی خوبیه...هم صدای اسپیکر بلند و با کیفیتی داره هم صدای هدفون خوبی هم داره...کلا گوشی خوبیه...

mahmood_1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره...P1 گوشی خوبیه...هم صدای اسپیکر بلند و با کیفیتی داره هم صدای هدفون خوبی هم داره...کلا گوشی خوبیه...

عالیه! خیلی هم خوشگله! قیمتش هم که حدود 310 تو علاءالدین است.
قرار نیست مدل دیگه ای بیاد از سونی؟:happy:

Radian

Registered User
لایک‌ها
0
FREEDOM city............ PPC : HTC Touch HD ......
آقا من این P1 رو به همه پیشنهاد میکنم ... واقعا گوشی آقاییه ( خانمییه ) ...

فقط تنها عیبش اینه که صفحش هی زود کثیف میشه

( معایب دیگه هم داره البته ، که با اونها میشه کنار اومد ، ولی با این یکی نمیشه خدایی )

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
عالیه! خیلی هم خوشگله! قیمتش هم که حدود 310 تو علاءالدین است.
قرار نیست مدل دیگه ای بیاد از سونی؟:happy:

اگر سیمبین میخواین امثال G700 و مخصوصا G900 با دوربین 5 مگاپیسکلی اتوفوکوس دار و wifi هم گزینه خوبی هستن...

این دو تا تازه 2-3 روزه وارد بازار جهانی شدن و تا 2-3 هفته دیگه ایران هم میان...یه نگاهی بهشون بکنی بد نیست شاید طالب شدی...:)

mahmood_1987

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر سیمبین میخواین امثال G700 و مخصوصا G900 با دوربین 5 مگاپیسکلی اتوفوکوس دار و wifi هم گزینه خوبی هستن...

این دو تا تازه 2-3 روزه وارد بازار جهانی شدن و تا 2-3 هفته دیگه ایران هم میان...یه نگاهی بهشون بکنی بد نیست شاید طالب شدی...:)

ممنون!

از صدا و موسیقی اش خبری داری؟ من دیدم خوشگله مخصوصاً g900!!!ولی چیزه خاصی ازش نبود!
البته باید هم نباشه! چون هنوز که نیومده.

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
صدا و موسیقی اش در حد خوبیه...اسپیکر خوبی هم داره...

منظورتون از چیز خاصی ازش نبود نفهمیدم...بهتر توضیح بدین...

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان.... راستش من می خوام یک گوشی بخرم با در نظر گرفتن شرایط زیر:
1- بودجه تا 400
2- اصلا با گوشی آهنگ گوش نمی دم بنابراین اصلا کیفیت اسپیکر مهم نیست
3- گاهی گداری عکس می گیرم.. اما دوربین 2 یا 3 کارم رو راه می اندازه
4- تا حالا فقط با نوکیا کار کردم و ترجیحا نوکیا باشه بهتره.. حالا سامسونگ هم قبول ولی به هیچ عنوان سمت سونی اریکسون و P1 نبرید پیشنهاد هاتون رو... دلیلش هم شخصیه...
5- نازکی و باریکی گوشی فوق العاده برام مهمه... تا الان 6260 و N80 داشتم... دیگه نمی خوام گوشکوب دستم بگیرم
6- SMS خیلی می زنم ... صفحه کلید خوب و خوش دست جزو اولویت هامه.. صفحه کلید 6260 و N80 معرکه بود..
7- از G800 و U600 خوشم اومد ولی ظاهرا کیبوردشون جالب نیست و صفحه نمایششون هم توی آفتاب تعطیل میشه...
8- عمر باتری برام مهمه... N80 باتریش هر روز باید شارژ میشد... حداقل یه چیزی باشه که دو روز یک بار شارژ بخواد... مدت تماسم هم تقریبا 1 ساعت در روز هستش....

فکر می کنید اصلا گوشی که همه این مشخصات رو داشته باشه وجود داره؟ اگه هست قیمتش چنده؟ اصلا کسی می تونه کمک کنه؟!

Last edited:

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
1- بودجه تا 400
4- تا حالا فقط با نوکیا کار کردم و ترجیحا نوکیا باشه بهتره.. حالا سامسونگ هم قبول ولی به هیچ عنوان سمت سونی اریکسون و P1 نبرید پیشنهاد هاتون رو... دلیلش هم شخصیه...
5- نازکی و باریکی گوشی فوق العاده برام مهمه... تا الان 6260 و N80 داشتم... دیگه نمی خوام گوشکوب دستم بگیرم
6- SMS خیلی می زنم ... صفحه کلید خوب و خوش دست جزو اولویت هامه.. صفحه کلید 6260 و N80 معرکه بود..
7- از G800 و U600 خوشم اومد ولی ظاهرا کیبوردشون جالب نیست و صفحه نمایششون هم توی آفتاب تعطیل میشه...
8- عمر باتری برام مهمه... N80 باتریش هر روز باید شارژ میشد... حداقل یه چیزی باشه که دو روز یک بار شارژ بخواد... مدت تماسم هم تقریبا 1 ساعت در روز هستش....

فکر می کنید اصلا گوشی که همه این مشخصات رو داشته باشه وجود داره؟ اگه هست قیمتش چنده؟ اصلا کسی می تونه کمک کنه؟!

مورد 4 با مورد 8 تناقض دارند....کلا گوشیهای نوکیا عمر باتری کمی دارند....یک مورد رو مشخص نکردید و اون سیستم عامل و قابلیت نرم افزاری هست که پیشنهاد میکنم اگر براتون مهم نیست سراغ برند سامسونگ برید...نوکیا 6120 موردی هست که با توجه به گوشیهای سیمبین که داشتید پیشنهاد میشه که در موارد 5 و 6 هم به شدت شما رو راضی خواهد کرد....نکته قابل توجه دیگه توی این گوشی سرعت اون نسبت به گوشیهایی که داشتین و سیمبین هم بودن هست.....مورد دیگری که میمونه نوکیا ن73 هست که با توجه به شرایطی که گفتین فکر نمیکنم مورد پسندتون واقع بشه!!!!:cool:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
1- بودجه تا 400

با توجه به این موارد نیاز نیست 400.000 هزینه کنید .
بین موارد -200 گزینه هایی پیدا میشه که پاسخ گو هستند ( فقط همون طور که علی گفت مشخص نکردید سیستم عامل نیاز دارید یا نه )
روی 6300 فکر کنید- البته باتری'ش مورد درجه یکی نیست از نظر نگه داشتن شارژ ولی به هر حال جواب میده

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
از DarK night و @li خیلی ممنونم...
راستش من تا حالا هر گوشی داشتم سیمبین بوده... بیشتر هم به خاطر نصب منشی تلفنی از سیمبین استفاده می کردم... یه زمانی هم دیکشنری روی موبایل نصب می کردم ولی از وقتی برای سری 3 سیمبین نتونستم دیکشنری جون دار پیدا کنم (برای N80) قید دیکشنری رو زدم... اما نیاز به منشی تلفنی هنوز احساس میشه... برای این رفتم سمت سامسونگ چون اکثزا خودشون منشی تلفنی دارند... حتی مدل های جاوا...
من هر دو تا گوشی که گفتین رو دیدم (از روس عکس البته) ... فکر می کنم صفحه کلیدشون خیلی کوچیک باشه... چون من یک مدت محدودی هم N72 داشتم که واقعا موقع اس ام اس اذیت میشدم... چون واقعا دکمه هاش ریز بودن... با این تفاسیر آیا شما همچنان 6300 و 6120 رو پیشنهاد می کنین؟

حالا از سامسونگ چه مدلی؟ چون G800 و U600 ظاهرا صحه نمایش و صفحه کلید جالبی هم ندارند...

Last edited:

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
از DarK night و @li خیلی ممنونم...
راستش من تا حالا هر گوشی داشتم سیمبین بوده... بیشتر هم به خاطر نصب منشی تلفنی از سیمبین استفاده می کردم... یه زمانی هم دیکشنری روی موبایل نصب می کردم ولی از وقتی برای سری 3 سیمبین نتونستم دیکشنری جون دار پیدا کنم (برای N80) قید دیکشنری رو زدم... اما نیاز به منشی تلفنی هنوز احساس میشه... برای این رفتم سمت سامسونگ چون اکثزا خودشون منشی تلفنی دارند... حتی مدل های جاوا...
من هر دو تا گوشی که گفتین رو دیدم (از روس عکس البته) ... فکر می کنم صفحه کلیدشون خیلی کوچیک باشه... چون من یک مدت محدودی هم N72 داشتم که واقعا موقع اس ام اس اذیت میشدم... چون واقعا دکمه هاش ریز بودن... با این تفاسیر آیا شما همچنان 6300 و 6120 رو پیشنهاد می کنین؟

حالا از سامسونگ چه مدلی؟ چون G800 و U600 ظاهرا صحه نمایش و صفحه کلید جالبی هم ندارند...

من با کیپد 6300 کار کردم و واقعا راحت بودم ولی باز اگر سیمبین نیاز هست همین 6120 با توجه به قیمت + امکاناتش گزینه مناسبی هست .
با G800 کار نکردم ولی U600 واقعا از نظر صفحه نمایش بین هم رده های خودش مشکلی نداره . از سامسونگ تا 220 همین 2 گزینه یعنی U600/D900 بسیار عالی هستند و اگر به دوربین نیاز ندارید ( که گفتید ندارید ) نیاز نیست برای G800 هزینه کنید .

bhabdi

Registered User
لایک‌ها
0
من با کیپد 6300 کار کردم و واقعا راحت بودم ولی باز اگر سیمبین نیاز هست همین 6120 با توجه به قیمت + امکاناتش گزینه مناسبی هست .
با G800 کار نکردم ولی U600 واقعا از نظر صفحه نمایش بین هم رده های خودش مشکلی نداره . از سامسونگ تا 220 همین 2 گزینه یعنی U600/D900 بسیار عالی هستند و اگر به دوربین نیاز ندارید ( که گفتید ندارید ) نیاز نیست برای G800 هزینه کنید .

من تقریبا روی u600 به جمع بندی نهایی رسیدم... منتها فقط معایبی که توی این صفحه نوشته در مورد keypad و طول عمر ناکافی باتری یک کم نگرانم کرده، چون هر دوتاش توی اولویت هام هستن ...اگه مطمئن بشم که که میشه راحت باهاش کار کرد می گیرمش... راستی 6120 و 6300 و همون G800 هم که همچین باریک نیستن که...:wacko:
طول عمر ناکافی یعنی چی اونوقت؟

Last edited:
بالا