Dark Knight
مدیر بازنشسته
w960 سیمبین ؟
دوربین اینا 3 نیس؟
سیمبین UIQ
N73 دوربینش 3.2 هست با فلش و AutoFocus
N81 ولی 2 مگاپیکسل کار راه انداز
w960 سیمبین ؟
دوربین اینا 3 نیس؟
n73 که کلا اصلا منتفیه من متنفرم از N73سیمبین UIQ
N73 دوربینش 3.2 هست با فلش و AutoFocus
N81 ولی 2 مگاپیکسل کار راه انداز
از اون جهت که w960 walkman player هستش کیفیت پخشش بیشتر نیست؟!!
چطوره ؟! ( به غیر از اینکه دوربین نداره )
اگر دوربین نخوای W950 کاملا تایید میشه...
950 = دوربین نخوای / کیبورد اشم برای SMS ایده آل نیست .... در عوض 4گیگ مموری / قیمت خیلی خوب / سری واکمن / ...
P1 هم گوشی خوبیه , دوربین خوب کیبورد کامل قدرت سخت افزاری خوب , فقط مموری بالا مثل 950 و N81 و 960 (4 و 8 گیگ) نداره...
من منظوره شمارو از سیتادل متوجه نشدم !نه...فقط صداش بلندتره تو هدفون...احتمالا کار خود سونی اریکسون هست.صدای w960 رو بلندتر گرفتن ....
در مورد محل خرید هم همون علاالدین دیگه...یه چرخی بزنید و سعی کنید با سیتادل رو بخرید...
آهان!سیتادل اسم گارانتی رسمی سونی اریکسون هست!
من هنوز نفهميدم GPS روي جاوا چه استفاده اي ميتونه داشته باشه؟نه..Gps فعلا فقط N95 معمولی و 8 گیگ و N82 و1-2 تا مدل دیگه نوکیا دارن...سونی اریکسون هم W760 و C702 اش دارن که هنوز وارد بازار نشدن...
پس !
همون نوکیا؟!
ان 82 چطوره؟
Touch Screen بودو نبودش برام مهم نیست!قیمت ندارم ولی یکی از گزینه هایی بود که من فراموش کردم پیشنهاد کنم....فقط اینو بهت بگم که دوربین بسیار ردیفی داره(5 مگا پیکسل)!!!!....بقیه انتظارات شما رو هم بر آورده خواهد کرد....یک گزینه ایده آل به شمار میره...البته در نظر داشته باش که قیمتش هم بالاست!!!!
پ ن:البته اینو هم در نظر داشته باش که یک کیبرد معمولی داره و تاچ اسکرین هم نیست!!!
فکر کنم تا 1-2 ماه ه دیگه قیمتش بیاد پایین تر از اینی که هست
درسته؟!
ممنون !به نظر من هم اونطوری که شما مد نظرتونه قیمتش پایین نخواهد آمد!!!!...خیلی سادست داستانش مثل ن95 هست منتها خفیف تر!!!!
هیچ عیبی چیزی که داشته مثل ن 95 مشکی که میگن میهنگه و اینا !