• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مشاوره برای خرید گوشی تا سقف 1.1 میلیون تومان

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
سلام
میشه یه گوشی نوکیا با مشخصات زیر بهم معرفی کند:
1)سرعتش بالا باشه
2)بتونم 5 دیکشنری به زبان های مختلف نصب کنم
3)زیاد سنگین نباشه
4)خز نباشه:D

ديکشنری رو مشخص کردين ؟ اول ببينيد کدوم موارد به کارتون میاد ؟
در هر صورت 6120 با قيمت پايين و CPU مناسب به کار شما میاد

ffn_343

Registered User
لایک‌ها
0
منظورتون از مشخص کردن دیکشنری چیه؟نوعش؟
راستی اینو یادم رفت بگم,کیفیت دوربینش هم خوب باشه!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
منظورتون از مشخص کردن دیکشنری چیه؟نوعش؟
راستی اینو یادم رفت بگم,کیفیت دوربینش هم خوب باشه!

منظورم اینه که کلا دنبال کدوم ديکشنری ها هستيد ( چه زبانی به چه زبانی و ناشر'ش کی باشه )
6120 دوربين کار راه اندازی داره ( دو مگاپيکسل البته بدون AF )
نمونه عکسهاش در GsmArena هست
در هر صورت اگر 350.000 بودجه دارید این موارد رو میتونيد در نظر بگيريد ( همگی سیمبین سری 60 )

E51
N73 ME
N76
N70
E62
E61
N71
N81
5700
6120
N80

ffn_343

Registered User
لایک‌ها
0
به زبان های فرانسه و ایتالیائی هستن,دیکشنری slovoed .من خودم الان یه p990 دارم,منو بیچاره کرده اینقدر هنگ میکنه,می خواستم یه گوشی بگیرم که مثل این نباشه,در عین حال اون دیکشنری ها رو هم بتونم نصب کنم ولی سرعتش پائین نباشه!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
به زبان های فرانسه و ایتالیائی هستن,دیکشنری slovoed .من خودم الان یه p990 دارم,منو بیچاره کرده اینقدر هنگ میکنه,می خواستم یه گوشی بگیرم که مثل این نباشه,در عین حال اون دیکشنری ها رو هم بتونم نصب کنم ولی سرعتش پائین نباشه!

با این حساب ( داشتن P990 ) پيشنهاد می کنم بيشتر فکر کنيد -اگر تمام ديکشنری های مورد نياز از سری Solved رو برای UIQ 3.0 در اختيار داريد
با آپديت گوشی + مديريت صحيح حافظه P990 میتونيد از بسياری مشکلات جلوگيری کنيد
اگر هم قصد 100% به تعويض داريد میتونيد درخواست بديد ( در تاپيک گوشيهايی که در پست #803 ذکر شد )
دوستان تست کنند و سرعت+کيفيت رو بگن

ffn_343

Registered User
لایک‌ها
0
یه گوشی خوب نوکیا که تقریبا همه امکانات p990 رو داشته باشه چی هست!؟!؟

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
یه گوشی خوب نوکیا که تقریبا همه امکانات p990 رو داشته باشه چی هست!؟!؟

P1 همه امکانات رو داره + دوربين 3.2 + رم بهينه برای سرعت بيشتر + مموری 512 مگ
-

البته دوربين 990 به قدری قدرتمند هست که تفاوت آنچنان آشکاری احساس نشه

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
با این حساب ( داشتن P990 ) پيشنهاد می کنم بيشتر فکر کنيد -اگر تمام ديکشنری های مورد نياز از سری Solved رو برای UIQ 3.0 در اختيار داريد
با آپديت گوشی + مديريت صحيح حافظه P990 میتونيد از بسياری مشکلات جلوگيری کنيد
اگر هم قصد 100% به تعويض داريد میتونيد درخواست بديد ( در تاپيک گوشيهايی که در پست #803 ذکر شد )
دوستان تست کنند و سرعت+کيفيت رو بگن

تایید میشه...گزینه بهتر از نظر سرعت 6120 بود که دوربین مورد نظر شما رو نداره...گزینه های دیگه هم که بالاتر از 350 تومنه!!!!

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
N73 ME تمامی موارد رو داره / فقط از نظر سرعت شايد آنچنان راضی'ت نکنه ( به اون شدت کند نيست ولی در مواردی مثل قسمت مسيج کمی قابل لمس هست )
5700 سرعت خوبی داره که دوربين'ش مناسب کار'ت نيست
من اگر بودم روی N82 فکر میکردم ( البته افزايش بودجه نياز هست )
و يا با سرعت N73 ME کنار میودم و از امکانات'ش لذت میبردم
بهترين کار تست عملی N73 ( دوستی/آشنايی ) هست
بابا الحق که کارت بیست بیست هست..:D
رفتم قیمت کردم بین 490 تا 515 تومان بود که خب آخرین قیمتی که میدادن 475 بود که خردم واقعا محشره و جالب اینکه با N95 از لحاظ قیمتی خیلی نزدیک بودن و میگفتن که 82 از 95 بهتره چون اون کشویی هست ولی 82 نه..این راسته؟:)

خلاصه مرسی..از بابت نظرت:)
تجربه شخصیم از K810 این بوده:
باتری خوب که در همه سونی ها هست...در مورد صفحه نمایش اگر مقایسه ای بین E51 N95 و K810 باشه... رتبه آخر رو 95 دوم رو 51 و اول رو 810 میگیره... در مورد 51 و 95 هر دو 320 در 240 اند , هر دو روشنایی و کنتراست یکسانی دارند اما یکی 2.6 اینچ و دیگری 2 اینچ پس کاملا واضحه کدوم کیفیت بهتری رو ارائه میکنن... و در مورد مقایسه با 810 ... نوکیا تصاویر رو واقعی تر نشون میده (در سونی عکس ها دندونه دندونه میشه اما با زوم این مشکل رفع میشه....دوستان حرفه ای اگر نظری هست بگید) اما 810 کنتراستی فوق العاده داره...
در مورد بازی...بازی با جوی استیک به نظر من راحت تر از کیپد ه و بیشتر حال میده!!... اما شاید بگید جوی استیک خراب میشه... اگر کشتی باهاش نگیرید به این زودی هام چیزیش نمیشه...و حتی اگر مشکلی پیدا کنه با هزینه ی 8 الی 14 تومن (3نوع کیفیت 2 , 1 و اورجینال وجود داره) میتونید عوض اش کنید...
سرعت که بحثی نیست جاوای سونی همواره از سیمبین نوکیا سریع تره ... اما قابلیت هایی سیمبین داره که جاوا نداره... پشتیبانی از نرم افزار های بیشتر و مدیریت بهتر اونها....
دوربین 73 و 810 در یک سطح اند... نوکیا رنگ های شاد تر و سونی عکس های واقعی تر میگیره اما 73 به علت سیستم عامل فرایند عکس گرفتن کمی بیشتر طول میکشه (در یکی از ریویو ها خوندم)
موسیقی و صدا ... بدون شک 73 با اسپیکر استریو صدای بهتری خواهد داشت!
و در نهایت فاکتوری که برای من خیلی مهمه خز بودن! خوب دیگه خودتونم اوضاع خزیت 73 رو میدونید!
منتظر نظر های دوستان حرفه ای هستم!

علیرضا بالاخره اومده! کجا بودی این 15 روزی که گفتی؟!!
مرسی بابت توضیح خوب و کاملی که دادی....واقعا متشکرم:)

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
بابا الحق که کارت بیست بیست هست..
رفتم قیمت کردم بین 490 تا 515 تومان بود که خب آخرین قیمتی که میدادن 475 بود که خردم واقعا محشره و جالب اینکه با N95 از لحاظ قیمتی خیلی نزدیک بودن و میگفتن که 82 از 95 بهتره چون اون کشویی هست ولی 82 نه..این راسته؟

خلاصه مرسی..از بابت نظرت

N82 گرفتی ? مبارکه - بسيار انتخاب عالی ای کردی
در مورد کشويی بودن - والا نکته منفی ای به حساب نمیاد ( يعنی ويژگی نيست - سليقه هست )

Wiseman

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
138
میگفتن که 82 از 95 بهتره چون اون کشویی هست ولی 82 نه.

به این دلیل که حالت کشویی N95 کمی مشکل داره . لق میزنه و ... !
( البته آنچنان زیاد نیست ولی محسوسه به هر حال )

ادیت : در ضمن ، مبارکتون باشه !! گوشی عالی هست :)

English Lord

کاربر فعال سریال های تلویزیونی
کاربر فعال
لایک‌ها
98
N82 گرفتی ? مبارکه - بسيار انتخاب عالی ای کردی
در مورد کشويی بودن - والا نکته منفی ای به حساب نمیاد ( يعنی ويژگی نيست - سليقه هست )
آره..:D
من هم به شما بخاطر راهنمایی خوب و اتخاب خوبتون تبریک میگم:)
واقعا گوشی خوبی هست ولی یه چیز ..:( من با سی دیش بلد نیستم کار کنم یعنی نصب که میکنم معلوم نیست چی به چیه:Dخیلی تنظیمات داره:)
به این دلیل که حالت کشویی N95 کمی مشکل داره . لق میزنه و ... !
( البته آنچنان زیاد نیست ولی محسوسه به هر حال )

ادیت : در ضمن ، مبارکتون باشه !! گوشی عالی هست
مرسی دوست عزیز..:)

farshad1986

Registered User
لایک‌ها
10
یه سوال!!!
n81 معمولی و n81 هشت گیگابایتی چه تفاوت هایی دارن؟! کامل & دقیق! چون خیلی تفاوت قیمت دارن!
پیش بینی میکنید این گوشی خز بشه یا نه؟ چقدر؟
مشکل خاصی نداره؟
ممنون:D:blush:

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
من میخواستم گوشی بخرم منتهی نیدونم چی بخرم !
موندم بودجه اضافه کنم بهتره یا اینکه تو همین رنج قیمت چیزی که میخوام و میتونم بخرم !
من یه گوشی میخوام که :
دوربین درست حسابی داشته باشه ، کیفیت پخش ام پی تری بالا باشه این یکی خیلی برام مهمه ، جاوا نباشه، خوشگل باشه :ی ، :-؟ دیگه اینکه کیبورد ش خوف باشه خوش دست باشه واسه اس ام اس اینا، دیگه چیزی یادم نمیاد

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
موندم بودجه اضافه کنم بهتره یا اینکه تو همین رنج قیمت چیزی که میخوام و میتونم بخرم !
من یه گوشی میخوام که :
دوربین درست حسابی داشته باشه ، کیفیت پخش ام پی تری بالا باشه این یکی خیلی برام مهمه ، جاوا نباشه، خوشگل باشه :ی ، :-؟ دیگه اینکه کیبورد ش خوف باشه خوش دست باشه واسه اس ام اس اینا، دیگه چیزی یادم نمیاد

با این تفاسیر دبلیو 960 سونی اریکسون گزینه بدی نیست ولی باید بودجتون رو افزایش بدین....انتخاب دیگرتون میتونه p1 باشه(با قیمت حدودی 390 البته از کیفیت پخشش اطلاعی ندارم)....توی نوکیا هم با این بودجه نوکیا ن73 موزیک ادیشن بد نیست!!!

Dark Knight

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
37
من یه گوشی میخوام که :

N73 ME موارد رو داره فقط کمی قدیمی شده
اگر بودجه به W960 میرسید هم خیلی خوب بود ~ اما N81 8GB گزینه نسبتا مناسب دیگه' ای هست که با قیمت حدودی 400.000 در کنار امکانات مناسب میرزه ( هرچند باز بودجه رو ببری بالاتر گزینه برتر یعنی N82 مطرح میشه )

bnc

کاربر فعال ورزش
کاربر فعال
لایک‌ها
43
w960 سیمبین ؟
دوربین اینا 3 نیس؟

بالا