علی رضا گفت دیگه من چی بگم!!!...علی رضا کمی مشاوره هم برای ما نگه دار...لول
ارادت داريم علی ( )
سلام به همگی.
با اجازه منم اومدم تو!!!!
میتونید راهنماییم کنید دوستان؟من نوکیا n80 دارم.می خوام بدونم نوکیا 5610xpressmusic بهتر از گوشی خودمه؟کسی مزایا و معایبشو می دونه؟میگن دوربینش 3.2 مگا پیکسله.امکاناتشم خیلی با گوشی خودم فرق نمی کنه.پس چرا اینقدر قیمتش پایین تره؟ممنون از همگی.
XpressMusic رو که نمیدونم ...
اما تا اونجایی که من N80 رو میشناسم ، کلا بقیه گوشیها به صورت DEFAULT از این گوشی بهترن ...
دوربین که چنگی به دل نمیزنه و در 3.2 ها حرفی برای زدن نداره ...
سیستم Symbian که تعطیل ...
هنگ هنگ هنگ ...
صفحه نمایش هم که ... ای بابا ، نوکیا از این بابت که تعطیله !
اولا که خواستم تشکری بکنم بابت این مباحث که خیلی به دردم خورد.واقعا فروم خوبیه.
دوما چرا اینجا فیلتر شده؟ و آیا فقط برای من اینطوره؟ به هر حال فعلا با tor ردش می کنیم
و البته با این وضعیتش عضوش هم شدم:f34r:
سوما یک سوالی داشتم.به نظر شما N73 M بهتره یا 6500 slide ؟
ممنونم.
بودن یا نبودن سیستم عامل مهم نیست. برای من عملکرد خوب، سرعت، راحتی(مثلا تایپ) و مسئله ی مهم تر دوربین خوب(عکاسی) هست.
دارم به این نتیجه میرسم برم سراغ k800 یا k810
این 6500 چشام رو گرفته برای همین دارم زور میزنم خودم را قانع کنم
ممنونم
دوربين + سرعت = روی K800 شک نکن
قيمت'ش هم عالی شده و قابل مقايسه نيست با 6500 اسلايد ( از نظر قيمت )
سیستم عامل برای شما فرقی نداره؟سلام بر همگی دوستان و بخصوص دارک نایت عزیز..
همونطور که حدس میزدم و آخرش هم شد اون گوشی N72 و فروختم و خب خدا رو شکر ضرری هم نکردم...
الان در حال حاضر بودجه ای برابر با 320-330 هزارتومان که البته بالا پائین هم داره یعنی ممکنه تا 400 تومان هم پیش بره..
میواساتم بدونم که گوشی رو بگیرم که از هر لحاظ خوب باشه....دیگه برام مهم نیست که مارکش سونی باشه یا نوکیا...خودم نظرم روی N73 هست منتها بعضیها میگن K810 م خیلی خوب هست و ارزون تره...
حالا من از دوستان و مدیر عزیز میخوام بگن که اگه خودشون جای من بودن چه گوشی رو انتخاب میکردم؟اگه کارایی لازمه بگین تا بگم ولی همینجوریش میخوام همه چی داشته باشه..
حالا من از دوستان و مدیر عزیز میخوام بگن که اگه خودشون جای من بودن چه گوشی رو انتخاب میکردم؟اگه کارایی لازمه بگین تا بگم ولی همینجوریش میخوام همه چی داشته باشه..
سلام بر همگی دوستان و بخصوص دارک نایت عزیز..
همونطور که حدس میزدم و آخرش هم شد اون گوشی N72 و فروختم و خب خدا رو شکر ضرری هم نکردم...
الان در حال حاضر بودجه ای برابر با 320-330 هزارتومان که البته بالا پائین هم داره یعنی ممکنه تا 400 تومان هم پیش بره..
میواساتم بدونم که گوشی رو بگیرم که از هر لحاظ خوب باشه....دیگه برام مهم نیست که مارکش سونی باشه یا نوکیا...خودم نظرم روی N73 هست منتها بعضیها میگن K810 م خیلی خوب هست و ارزون تره...
مرسی..مرسی...سلام
پس 2 نکته مشخص هست
بودجه ای که داری 400.000
قبل'ش N72 داشتی- پس میدونی سيستم عامل سيمبين چه موارد مثبت & منفی ای داره
با این حساب اگر اول میگفتی سيستم عامل میخوای يا نه- بهتر بود
بين K810 و N73 يجورايی امکانات نسبتا مشابهی دارن- غير از نکته اصلی N73 يعنی سيستم عامل'ش
N73 ME گزينه کاملی هست با مشخصاتی مثل :
سيستم عامل
صفحه نمايش مناسب
دوربين 3.2 قدرتمند
اسپيکر مناسب
2 گيگ مموری
اگر از سرعت N72 راضی بودی از این هم راضی خواهی بود
از طرفی K810 سرعت کلی بالاتری داره + پردازش بهتر بازيهای جاوا
همچنين اگر فقط دنبال سيستم عامل هستی 5700 & 6120 هم با CPU قوی گزينه های مناسبی هستند
-
جدای از اینها يه قيمت روز از N81 ~ 8GB هم بگير
امکانات خوبی داره و قبلا با همين حدود بودجه قابل خريد بود
مرسی..مرسی...
والا حقیقتش من از سیستم عاملی که میگی چیز زیادی سر در نمیارم...ولی حقیقتش رو بخوای از n72 راضی نبودم چون واقعا سرعتش خیلی پائین بود..کیفیت عکس اش هم پائین بود...
من یه چیزی میخوام تقریبا با این مشخصات:
سرعت کلی بالا د+ پردازش بهتر بازيهای جاوا
سيستم عامل
صفحه نمايش مناسب
دوربين 3.2 قدرتمند یا بالاتر
اسپيکر مناسب
2 گيگ مموری
خوش دست هم باشه...
ضمنا میگن n73 الان مارک آلمانیش در بازار هست و فنلاند نداره..نظرتون چیه؟ در کل اگه خودت بودی یه گوش خوب با تمام امکانات عالی و قیمت مناسب چی انتخاب میکردی؟بجز n95..
مرسی..مرسی...
والا حقیقتش من از سیستم عاملی که میگی چیز زیادی سر در نمیارم...ولی حقیقتش رو بخوای از n72 راضی نبودم چون واقعا سرعتش خیلی پائین بود..کیفیت عکس اش هم پائین بود...
من یه چیزی میخوام تقریبا با این مشخصات:
سرعت کلی بالا د+ پردازش بهتر بازيهای جاوا
سيستم عامل
صفحه نمايش مناسب
دوربين 3.2 قدرتمند یا بالاتر
اسپيکر مناسب
2 گيگ مموری
خوش دست هم باشه...
ضمنا میگن n73 الان مارک آلمانیش در بازار هست و فنلاند نداره..نظرتون چیه؟ در کل اگه خودت بودی یه گوش خوب با تمام امکانات عالی و قیمت مناسب چی انتخاب میکردی؟بجز n95..